![]() |
FraMat napisał o kandydacie na Prezydenta RP Dudzie Andrzeju "kto tak naprawdę w Polsce go zna"
zniszczyłeś system , jest to argument :help:, mam nadzieję że będziesz "odszczekiwał" :D Szpeniu , ja wiem że wczoraj niejaki piechociński odarł Cię ze złudzeń co do frania ale nie wyżywaj się na forum , przyjmij to z godnością , w końcu to Twoja ekipa z urbanoplatfusami na czele którą popierasz od 8 lat , poza tym prośba , wiem że warszawiaczek emj10 ma wredny charakter i robi za kapustę , prowokatora i rozmywacza, ale Ciebie o to nie podejrzewałem , paradne dostałem na priv....? , finansista , ha, ha ,jak potrzebujesz informacji pytaj śmiało ale nie mieszaj tutaj życia prywatnego ok ? palikot napisał w odpowiedzi do mnie o Kukizie "on nie jest w pełni logiczny, ale intencje ma dobre" zgadzam się |
Cytat:
|
Szpenio tak zaciekle bronisz tej tabletki, że może powstanie z tego coś na wzór „Obrony Sokratesa”. :lol: Z pewnością Twoje wysiłki dostrzeże premierzyca Kopacz - Twoja przełożona. Ponoć szuka nowego rzecznika rządu. Może się załapiesz na, to upragnione przez Ciebie stanowisko. :rotfl:
|
2KC, ALKA PRIM i ALKA SELTZER. W końcu też tabletki „dzień po” .
Ciekawe czy PiS też chce to wycofać. Słyszałem że PISlam bankrutuje. http://www.rmf24.pl/tylko-w-rmf24/wy...aj,nId,1598420 Jak oni chcą rządzić Polska skoro własną partią nie potrafią. Wpierw Jaruś kredyt zaciągnął bo bankrutował, a teraz partia. |
Trolling tego tematu przez kilku jego znawcow i wladcow już dawno osiagnal szczyt...
Grupa"Kerim trzymajaca władze" to dosłownie jakies zenujace usposledzenie wizji ludzkiej... Dobrze nie widzieć co piszecie troliki... |
Kilogramowy, a co rozumiesz pod pojęciem trollingu? Czy przypadkiem sam go nie uprawiasz? Pamiętam jak szafowałeś tu kiedyś rzekomą pedofilią w Kościele katolickim. Kiedy ja wraz z Jaroo1 wypunktowaliśmy Twoje wypociny w ogóle nie odniosłeś się do tematu tylko uciekłeś jak szczur. Jak nazwać, więc taką postawę? W tym temacie publikuje dużo użytkowników, z którymi się nie zgadzam w pewnych kwestiach, ale oni w odróżnieniu od Ciebie w mniejszym lub większym stopniu merytorycznie odnoszą się do tematu. Ty wrzucasz regularnie jakiegoś „gorącego kartofla”, którego następnie ktoś łapie i merytorycznie „studzi”. Gdy ten ktoś ośmieszy w ten sposób Twoją tezę zamiast odbić piłeczkę kontrargumentami wyma.....sz jakimś nowym hasłem i błędne koło toczy się dalej.
|
Cytat:
|
Szpeniu, dla podtrzymania na duchu , dobrze gostek prawi , myślę że jest to paradoksalnie temat dotyczący wszystkich , nie tylko frankowiczów , to są naczynia połączone, jak nie wystąpi się wspólnie przeciwko banksterom w kolejnym rozdaniu padnie na inną grupę , na ten przykład złotówkowiczów , już przebąkują o podniesieniu wibor, a potem na kolejną ......
http://biznes.interia.pl/nieruchomos...t,2084491,4206 kolejny ciekawy temat , do dzisjaj na stronach pkw nie ma oficjalnych wyników wyborów samorządowych a tutaj? co mamy http://wpolityce.pl/polityka/231718-...iczenia-glosow |
@kerim1906 zmień tego avatara, dobrze Ci radzę. Bo jak dojdzie do wyborów, to spora część userów z tego forum na sam widok twarzy Dudy skojarzy go z Tobą i na złość zagłosuje na kogoś innego.
:-P |
znowu błyszczysz dowcipem ? słabe, , napisz coś merytorycznie w politycznym , albo skomentuj merytorycznie
|
Arcyciekawy sondaż
Bardzo ciekawe jest to, że w tym sondażu Dudzie przybywa ponad 20 punktów procentowych w porównaniu z tymi sondażami, którymi jesteśmy bombardowani od kilku dni, a, które pokazują poparcie Dudy na poziomie 12-15%. Co ciekawe poparcie dla Komorowskiego kształtuje się nad podobnym poziomie. Czyżby, więc znowu reżimowe sondażownie próbowały poprzez manipulacje wpłynąć na ostateczny wynik wyborów? |
Ciekawsze to są wyniki KORWiN-a i KNP, a także wynik Palikota do prezydenckich kompletnie od czapy :D
|
Cytat:
i nad moim wpisem typowe rozmywanie warszawiaczka emj10, z całym szacunkiem dla startujących z kanapy czy od marosika, o człowieku z pe...em nie wspominam bo to odrażająca postać i do tego pomagier w kampanii bula , kogo obchodzą ich wyniki jak nie mają żadnych szans na wynik powyżej 2-3%, |
Cytat:
|
Sondaże uliczne w ich wykonaniu były jednak ciekawsze, bo zwykle dzielono je na konkretne miasta i tak widać było, że PO jest mocne w Poznaniu, Bydgoszcz dalej jest mocno czerwona, a w Krakowie mocniejszy PiS i pojawiały się takie kanapy jak Partia Libertariańska.
Co do aktualnego sondażu ulicznego w skali kraju na próbie 1000 osób to na pewno ciekawe są te przepływy między KNP, a nową partią Korwina, które moim zdaniem nie powinny być jeszcze tak dobrze widoczne skoro nowa partia ma ledwie kilka dni, a sondaż przeprowadzano w poprzednim tygodniu. Efekt świeżości dla partii, którą podpisano nazwiskiem Korwina to jedyne wytłumaczenie, bo spadek KNP z prawie 8% względem ostatniego sondażu to ostre przegięcie. Co do Palikota to jego trzecie miejsce z wynikiem ok. 5% w sondażu prezydenckim to żart, gdyż nie podniesie się z okolic jednego procenta. Zero szans. W tym kontekście też wynik TR, którego faktycznie już nie ma, bo rozpadł się nawet w parlamencie to czysta fantazja. Zakładam, że musiała być nadreprezentacja ich elektoratu, bo w zależności od tego, czy te 1000 osób poparło jakąś partię, czy zwyczajowo głosów ważnych było 400-600 to na TR musiałoby wskazać od 15 do 35 osób z próby 400-1000 osób. |
Cytat:
Te wszystkie sondaże na zamówienie chu.ja warte |
Z tego co pamiętam te sondaże uliczne robiły kiedyś sondaże na zamówienie KNP, a także Palikota w 2011 roku.
|
Sondaże to propaganda i manipulacja.Przygotowanie elektoratu do tego "co ma być". Ja bym w ogóle na to uwagi nie zwracał.
JKM szczerze z przesłaniem do związków zawodowych. Od 21:30: Słuchajcie to jest ciekawe. Zobaczymy czy to prawda z tym Schetyną :D http://youtu.be/GuFmLSUP_E0?t=21m30s |
Cytat:
Odnośnie tego Stonogi. Dukaczewski da mu wyniki to przedstawi. A tu Bronek i przebierańcy: Cytat:
|
Palade kiedyś dobrze opisał kompromitację sondażową w 2005 roku:
http://www.estymator.com.pl/PGB/INFO/info_2005_22.pdf Potem jednak sam pomylił się mocno w 2011 roku faworyzując zbytnio PiS i sam przyznał po wyborach, że tym razem to on się pomylił, gdyż nie przewidział większej frekwencji, która sprzyjała PO i Palikotowi. http://www.palade.pl/index.php?p=1_5...-EJ-NIZ-LEPPER Cytat:
|
nie lękajcie się Emj, bo leśne dziadki z pkw napewno bardzo uczciwie policzą głosy i władzy nie oddacie
|
Jakby faktycznie zmieniły się leśne dziadki i trochę młodych ludzi doszło do głosu to pogoniono by lewaków z PiS i PO na cztery wiatry. A tak scenariusz PO-PiS-u będzie znowu grany do 2020 roku. Prezio Komorowski, a do tego duopol władzy ;)
|
ha,ha warszawiaczek "rozmywacz" dalej myśli że rządzi Pis , duopol do 2020 :shock: , wytłumaczcie mu że od 8 lat rządzi jego urbanoplatfusiarnia ,halo tu ziemia
|
Prawdziwy Polak i autorytet!
https://www.youtube.com/watch?v=ImSvtynx1fs |
Cytat:
więc warszawiaczek ma rację ;) PISPO to jedno zło. Jak i każdy zwolennik tego systemu to zło. |
Cytat:
|
Cytat:
Zapamiętajcie to co mówi Stonoga od 22 minuty https://www.youtube.com/watch?v=GuFm...EtdPAD008RzYPA |
niedawno piszemy razem...a nick to wynik owych "wakacji"?
|
Zniknął yourkuś, to pojawił się jakiś nowy troll skutecznie obniżający poziom tego wątku. Gonić takich, byle dalej od tego forum.
|
Cytat:
I z innej beczki: widzę że zniknęły wpisy prostytrollki szpenia o, przepraszam za cytat, "koniojebcach" krytykujących pastylkę poronną. Czyżby jakiś ban? |
Cytat:
Był bym też wdzięczny gdybyś rozwinął tezę o "systemie PiSPO". Bo moim zdaniem z równym powodzeniem można pisać o "systemie Korwin-Jaruzelski" czy "Regan-Breżniew". Innymi słowy "system d..py i paska". I prościej: kompletna bzdura. |
wislak68 pytanie zadałem 30.01.15, dzisjaj mamy 1.02 , nie doczekałem sie odpowiedzi , nie pierwszy raz , co do warszawiaczka , prostuje jego bzdury od czasu jak zabrakło Drozda, prosta sytuacja , ktoś nie za bardzo interesuje się polityką i czyta jego ostatni wpis z osławionym duopolem do 2020 toku, co zapamięta ?ten gostek to jakaś masakra , na co on liczy ?
|
|
Cytat:
Przykład: Korupcja w południowym koncernie energetycznym (dziś tauron) w latach 2005-2006 i jego zarząd z prezesem, który w 2006 zmienił fuchę i wylądował polskiej kompanii węglowej z ramienia PIS. Poszukaj sobie. Fakty są takie, że na węglu przekręty robiło się za SLD za PIS i za PO nadal się robi jak się władza zmieni, to za parę lat wyjdzie i Tuskowi w niesmak W każdym razie tego jest tyle, że szukanie przykładów nie należy do najtrudniejszej roboty. Ile razy było o PKN Orlen, KGHM-ie spółkach węglowych. To jest norma a to co wychodzi do mediów to wierzchołek góry lodowej. Kto nie chce prywatyzować, ten daje okradać swoje pieniądze |
ja mam szukać ?myślisz że cały czas siedzę w politycznym :lol: , jak się, powiedziało a trzeba powiedzieć b, jeżeli nie potrafisz udokumentować rzetelnie nie pozwalaj sobie na tego typu wrzutki, i nie uogólniaj że wszyscy są umoczeni w korupcję , Pis nie jest święty ale ma niewiele na sumieniu
|
Cytat:
o wiele więcej ma SLD które za korupcje nieoficjalnie brali wszyscy a skazano tylko Jakubowską. o PO to nie mówiąc już nawet. Prawda jest taka, że wszyscy umoczeni w ten system są złodziejami... nawet kobiety w ciąży które zgodnie z prawem zakładają firmy, by brać zasiłki na czas ciąży. Po prostu trzeba zmienić system Cytat:
Zresztą zobacz na głosowania PIS-u zawsze głosują za zwiększeniem socjalizmu podobnie jak PO, TR, PSL, SLD. Jednynie Wipler nigdy nie zagłosował za podwyżką podatków czy zwiększeniem socjalu. Dlatego ja nie ufam żadnej partii w tym sejmie |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Wojciech Sumliński twierdzi, że WSI jest organizacją przestępczą,nie bojąc się cieżarówki ze żwirem
https://www.youtube.com/watch?v=mLOm...&feature=share |
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl