![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Paljic na filmiku prezentuje faktycznie podobny styl gry do Kosowskiego tylko jest od niego szybszy(wydaje mi sie ze od Milinkovicia tez) i lepiej wyszkolony technicznie. Ze jest to pilkarz wyszkolony w Niemczech znaczy dla mnie tylko to ze bedzie to wzmocnienie lewego skrzydla i glowny kandydat do gry w podstawowym skladzie. |
Coś sie przedluzaja te negocjacje z Riosem , czyzby sciagaja Tibioniego na testy ,bo sie boja ze Rios nie podpisze ?
|
Cytat:
Jak Milinković miał być już zaraz w Wiśle, to był jednym z najlepszych skrzydłowych świata (w Barcelonie pewny plac, ale wolał Kraków). Jak sprawa Milinkovicia upadła i przyszedł Paljić, to gracz Koszyc okazuje się pazernym na kasę bucem z poważnymi problemami psychicznymi. Paljić to natomiast Usain Bolt drugiej Bundesligi, przeoczona przez możnych bałkańska perła, charyzma 10/10. |
Cytat:
|
Milinković ma na Słowacji opinię buca, machającego rękami, pyszałkowatego gwiazdora. Jeżeli taki okazał się przy negocjacjach to ja się naszym działaczom nie dziwię i gratuluję, że odstawili tego grajka. To by dopiero było - wydajemy 0,5mln euro odstępnego, kolejne 400 tys. kontraktu, a koleś po miesiącu odstawia fochy jak nasz Mały.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Śmieszna sprawa, bo straciliśmy 3 podstawowych stoperów z poprzedniego sezonu, a z dwójki naszych stoperów jeden się rozchorował i prawdopodobnie nie zagra z Litwinami. W dodatku Cleber też kilka razy był na Litwie poniewierany, a o kontuzje nie trudno. W każdym razie optymistyczna wersja jest jak na razie tak, że przed meczem z Litwinami mamy jednego środkowego obrońcę: Clebera ;)
|
Czy którykolwiek z was widział parę meczy na żywo z Milinkoviiem w roli głównej?Z postów wynika że tak, bo strasznie się nim podniecanie.
Pytam, żeby się upewnić. |
Cytat:
|
Pojawiaja sie kolejne porownania z kosmosu...Paljic jest lepszy od Kosowskiego...spadlem z krzesla :D. Facet, ktory nie poradzil sobie w II bundeslidze, a wiekszosc swojej kariery spedzil w III i IV jest lepszy od goscia, ktory krecil w reprezentacji czy to w europejskich pucharach obroncami przynajmniej klasy europejskiej, a w niektorych przypadkach klasy swiatowej. Nie mowie juz o tytulach, doswiadczeniu, karierze reprezentacyjnej i klubach w jakich Kamil wystepowal...
P.S - Takie porownania to obraza dla Kosowskiego. |
Cytat:
Jak Marcelo przychodzil do Wisly, tez pewnie duzo o nim slyszales nie? Tyle w temacie. |
Wydaje mi się, że Kosa był motorem napędowym Wisły poprzez swój charakter, wątpię żeby Paljić podrywał do boju takie gwiazdy jak Brożków, Małego. Choć, kto wie...
|
Cytat:
|
Cytat:
skoro uwazasz ze trzeba na stadionie ogladac kilka meczów, zeby moc chwalic kogos... Cytat:
|
Cytat:
Juz stal sie wschodzaca gwiazda a gra na Slowacji w klubie ktory nie jest z czolowki. I jak mozg moze nie eksplodowac od przyjecia informacji, ze Barca sie nim interesuje. Naprawde zaskakujace |
Cytat:
http://www.rdc.pl/index.php?/pol/art...czy_czy_meczow A Kaka Rooney, czy CR7 grają w najlepszych klubach świata, oglądałem ich parę meczy w lidze mistrzów a niestety nie zdarzyło mi się oglądać meczy przedostatniej drużyny ligi słowackiej |
Cytat:
|
Cytat:
Jak masz więcej niż cztery palce, to zacznij używać Shift'a, Ctrl i Alt. Co do Milinkovicia, to raczej się już nie dowiemy, jak by wyglądała jego gra w Wiśle, więc i nie ma po co sobie strzępić nerwów w niepotrzebnych dyskusjach. |
Cytat:
Cytat:
Kto wie - moze sie okaze byc lepszym od Kosy. Ja bym nie mial nic przeciwko. |
Cytat:
Klubowi po prostu szkoda było rzucić trochę grosze i zgodnie z naszą tradycją wzięliśmy darmowego podesłanego przez mengare zawodnika. (6 meczów w pełnym wymiarze w 2 bundeslidze) - Śmiech na sali. To już jest chyba już u nas jakaś tradycja, że zawodnik z którym negocjacje nie powiodły się jest później oczerniony, zmieszany z błotem na tym forum i w mediach. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Kolejna sprawa to wcale nie troche grosza bo liczac z tym co sobie on zazyczyl za podpis, jego menago i klub, suma transferu przkroczylaby milion euro. To juz nie takie grosze. 22 latek majacy najwyzsza place w klubie? Komin placowy i kwas w szatni murowany. |
Szczerze mówiąc dobija mnie, to co ludzie potrafią stwierdzić po obejrzeniu filmiku na yt o danym piłkarzu. Przypominam, że na filmikach to nawet Beto robił dobre wrażenie. Na tym właśnie polega, żeby pokazać piłkarza w jak najlepszym świetle. Oczywiście nie twierdzę, że Milinković nie ma umiejętności ale nie da się tego stwierdzić nie oglądając spotkań z jego udziałem.
Najbardziej rozśmiesza mnie to, że wszyscy wielbią grajka z Koszyc, który zajął przedostanie miejsce ze swoją drużyną, a krytykują Cikosa, który zajął miejsce ostatnie. Jestem ciekaw czym jest to spowodowane :D |
Cytat:
|
Cytat:
A gość ma 27 lat. |
Co do Milinkovica to trudno - nie ma go i nic tego nie zmieni. Pozostaje liczyć, że nasz nowy lewoskrzydłowy będzie równie dobry co Kosowski a nawet lepszy :)
btw. "Forma meczy nie jest niezgodna z systemem gramatycznym polszczyzny – ma bliski analogon w postaci formy mieczy, której nikt przecież nie kwestionuje. Jest jednak – jak pokazuje Korpus Języka Polskiego PWN – czterokrotnie rzadziej używana od formy meczów. Poza tym występuje głównie w prasie, drukach ulotnych i w języku mówionym, prawie zaś nieobecna jest w książkach, czyli wydawnictwach, które są redagowane staranniej. Można by ją uważać za wariant gorszy, ale słownikarze w ogóle ją dyskredytują. Czynią to zgodnie z oczekiwaniem społecznym, gdyż osób, którym forma meczy się nie podoba, jest wiele. Nie jest Pan w swoich odczuciach odosobniony." — Mirosław Bańko |
Cytat:
Porownanie Milinkovica i Blaszczykowskiego jest nie na miejscu, bo Kuba juz w wieku 21 lat byl wart powyzej 2 mln euro(a liga nasza podobno jest slabsza od slowackiej, przynajmniej niektorzy "eksperci" tutaj tak twierdza ;) ). Cytat:
|
Cytat:
Zasugerowałeś, że trzeba na żywo obejrzeć piłkarza, żeby móc głosić o nim opinie. Stąd taka moja reakcja. Zauważyłem, że jak tworzy się grupa zdecydowanych zwolenników jakiegoś piłkarza to musi się od razu stworzyć grupa chłopaków bardzo na nie mówiąca, że ma nie po kolei w głowie. zbymak informuje, że z kontraktem Riosa są problemy i że wszystko ma sie wyjaśnić do wieczora... |
Cytat:
...... w związku z czym aż strach pomyśleć co by oznaczało jeśli posadzi na ławie w tym sezonie którąś z naszych "gwiazd". |
Cytat:
|
Wypowiadałem się na jego temat już w dziale "Nasi piłkarze" - zapraszam.
Nie jest chyba strasznym ogórem, kibice FCK mają o nim dobre zdanie. Był zmiennikiem w ataku etatowego reprezentata Słowacji, teraz Kaiserslautern kupiło na jego miejsce (to znaczy na ławkę:) Micanskiego... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Przestancie juz porownywac jednych do drugich, ze ktos gra tak jak inny tylko jest szybszy, albo ma lepsza technike ale kurna gra jak tamten , no ludzie prosze bo zygac sie chce:D
Zeby nie bylo offtopowo- mam nadzieje ze argentynczyk jest juz nasz a sprawa z Chavezem tez sie rozwiaze na korzysc( bo to ze nie zagra w 3 rundzie nie powinno byc wedlug mnie przeszkoda). Okienko bedzie na duzy plus jesli tych zawodnikow podpiszemy, bo Marcelo sie zatrzymac nie dalo ( ze wzgledow ekonomiczno -marketingowych tez dobry ruch), a Glowe, no coz, zrobil tyle dla naszego kochanego klubu ze zatrzymanie go bylo by swinstwem -niech sobie zarobi do emerytury nalezy mu sie. |
Cytat:
|
|
Cytat:
W Anglii bedzie mial to samo,tez bedzie musial czekac na pozwolenie na prace i paszport. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl