![]() |
Z Legii się śmiać nie zamierzam bo jednak zaczynam ocenę od siebie czyli nie mam podstaw żeby śmiać się z innych. Oczywiście martwić się ich porażką też pewnie jakoś szczególnie nie będę. Zawsze to cieszy. Legię już jesienią koronowali a jak dla mnie to ich droga do mistrzostwa jest jeszcze daleka i wyboista. Jedną rzeczą jest mieć szeroki skład a druga wartościowy. Ok, na papierze wyglądają przyzwoicie ale papier przyjmie wszystko a jak ta "moc" wygląda pokazali wczoraj wyrobnicy z Korony. Pytanie ilu innym wyrobnikom będzie się chciało zapierdalać przez cały mecz po boisku? Pamiętam jak kiedyś wszyscy podniecali się Vrdoljakiem. Przebiegł się po nim ( w całym tego słowa znaczeniu) ze dwa razy Sobol i było po zawodach. Tyle, że u nas Sobol już nie te lata a inni nie ta półka.
|
oczywiście zaskakująca wtopa L, ale jestem zdania, że skończą na 1. jeśli nie to może wtedy będzie można się pośmiać (o ile nie będzie trzeba płakać nad sobą).
Dziś Amica też posieje co namniej 2 pkt moim zdaniem. |
Czy ja się przesyszalem w dzisiejszym Cafe futboll gdzie Kołtoń mówił że Legia ma dług w stosunku do ITI na poziomie 300 000 000zł.
Jeżeli jest to prawda i Legia w tym roku nie zdobędzie MP i nie wejdzie do LM to trzeba będzie sprzedać wszystkich a nie 2 lub 3 gości. |
Barca ma 500 mln euro dlugu.
|
A my ile mamy? Bo pewnie też coś ok. 200-300 mln zł. Śmianie się z Legii w momencie gdy my jesteśmy w czarnej dupie to na prawdę rozsądne :/ Pewnie my dostalibyśmy od nich 3 w plecy z taka grą co pokazaliśmy dzisiaj. Tak więc radze się opanować.
|
Cytat:
|
Dawno mnie tutaj nie było, no ale jak już tu trafiłem, to podzielę się informacją, której tutaj nie ma.
Chodzą słuchy (rzekomo bardzo bliskie prawdzie), że Costa Nhamoinesu z Zagłębia Lubin prawdopodobnie zostanie nowym piłkarzem Lecha. Kończy mu się kontrakt w ZL w czerwcu. IMO, na polskie warunki niezły grajek, może też grać na środku obrony, przyda się nam konkurencja w składzie. No i umiarkowanie tani chyba jest. |
Barany w tej Wisle pracuja żeby Olkowskiego z Górnika odpuscic.Dzisiaj jest najlepszy na boisku
|
Jak Cupiał chce wzmacniać Wisłę niech zacznie od Dariusza Treli.
|
Cytat:
|
Krzysztof Mączyński też zanotował spory progres a oddaliśmy go bez niczego
Górnik bez Nakulmy a grał bardzo ładnie,choć skuteczność taka sobie Górnik z taką grą ma szanse na pudło |
Cytat:
|
Cytat:
|
odszedł z Wisły i nauczył sie bronić przynajmniej.
|
Cytat:
|
Nie wiem dlaczego taka cisza w temacie. Liga coraz ciekawsza, wroniecka klątwa przy Bułgarskiej trwa... :-)
|
Cytat:
|
Jeszcze dużo kolejek. Walczymy o mistrza.
|
Cytat:
|
Na razie jest bardzo ciekawie: Nowa Legia w plecy, Amikorz w plecy, aż strach pomyśleć co będzie w europejskich pucharach jak drużyny się nie wzmocnią.
|
akurat wydaje mi sie, ze w LE Amica i Legia mogą z powodzeniem grac
|
db ze Górnik nie zawodzi ale to tylko "wina" trenera. Jak teraz do bnich alianz wejdzie na poważnie Nawałka zostanie to w Zabrzu może być na prawde ciekawie
|
Znowu spadną?
|
Cytat:
nic nie bedzie ciekawego ....rozpieprza Belchatow na 4-5 do zera i wiekszosc tych marnych polskich dziennikarzyn bedzie sie zastanawialo z kim (L) zagra w fazie grupowej LM i z ktorego koszyka beda losowani ....:-/ |
Cytat:
Straszliwa strzelanina w Warszawie:lol: |
haha ,co za pajace:)
|
jeszcze II połowa, bez podniety (jeszcze :>)
|
Bez względu na to, jak potoczy się końcówka meczu przy Ł3, trzeba powiedzieć że nasz remis w Bełchatowie to ... niezły wynik :)
|
Oglądając wczoraj Amikę z Groclinem a dzisiaj Legię z Bełchatowem przerażenie bierze jak się widzi jak nędzny poziom prezentują drużyny z czołówki tabeli. Forumowi spece pisali niedawno coś o odjeżdżaniu Legii ale chyba chodziło im o PKS-em na Grajewo.
Nie zdziwię się jak zaraz na fotel lidera wyskoczy Górnik. Mam nadzieję, że Śląsk pójdzie za ciosem bo wśród takich drużyn ma coraz większe szanse na obronę MP. |
Cytat:
Kpię ze Stanowskiego i jego chłopaczków, bo te ich podniety nad "mistrzowską Legią" są żenujące. W poprzednim tygodniu przeprowadzili wywiad z prezesem Śląska w którym odpytywali go jak uczniaka jak on w ogóle śmie twierdzić, że walczą jeszcze o mistrzostwo. Przecież to Legia się wzmocniła, zabrali im Jodłowca, są już praktycznie koronowani etc. Za sam ton dałbym przeprowadzającemu z liścia... Kilka godzin po opublikowaniu wywiadu jasne stało się jedno - WKS odrobił do Legii trzy punkty. Ma cztery straty. Ta "piłkarska wyrocznia" (niestety - również dla wielu kibiców Wisły) jest w mojej ocenie zwyczajnie żenująca. A szydzenia z Kulawika w ten sposób pewnie nigdy im nie zapomnę. Nie napiszę co naprawdę sądzę o Stanowskim i reszcie przydupasów, bo to by się kwalifikowało na proces o zniesławienie. Pozostanę przy jednym słowie: "żenada". EDIT: Nie pamiętam takiego spektakularnego .......nięcia balonu od czasu, kiedy reszta ligi oglądała plecy Reissa. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl