Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Polityka transferowa Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8819)

1q2 20.07.2010 03:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez biała gwiazda (Post 938891)
. Skutki sami ocenimy, ale zawsze lepiej jak podejmują jakieś kroki niż stoją w miejscu.

Jasna sprawa, tyle że boje się że zamiast naszego już słynnego 0-1 będzie 1-3.jeśli będzie 3-1 wszystko odszczekam.
Definitywne dobranoc czy dzień dobry.Na dziś nie kupuje tego ale jeśli to w dłuższej perspektywie wyjdzie na plus, to tylko pogratulować, szczególnie że tegoroczne puchary to na 90% max ostatnia runda a liga...jak pokazał ostatni sezon, można mieć sporą stratę by ją odrobić.Nikt chyba nie domaga się cudów od pierwszego meczu, byle z meczu na mecz to wyglądało coraz lepiej.

arti 20.07.2010 07:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez crazykaro (Post 938861)
Dla tych którzy nie pamiętają jakie to były najlepsze okienka transferowe w Wiśle:

http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...ii,1505232,812

A pod spodem smakowity komentarz... czyj? Oczywiście Bohdana K.!:lol: Poziom drużyny nie wiadomo czy się podniósł/podniesie (oby!). Za to mamy możność obserwować progres PR..:lol:

a_r_e_n_a 20.07.2010 07:49

Cytat:

Za to mamy możność obserwować progres PR
Nie zartuj;) w Wisle istnieje jedynie dzial maketingu, chociaz w zasadzie dopiero teraz zaczynam powoli dostrzegac jego obecnosc. Kiedys chcialem skontaktoac sie z dzialem PR i niestety, czegos takiego nie znalazlem;)

w komentarzach na transferuj.pl - czy jakos podobnie pewna osoba napisala, ze zalozycielem strony jest osoba zwiazana z pilkarzami, miedzy innymi z Wilkiem, stad te wiadomosci z "pierwszej reki". Jezeli mnie pamiec nie myli to z weszlo.pl byla podobna sytuacja.

AYALA 20.07.2010 07:53

tu coś piszą że działącze szykują transfer zawodnika o międzynarodowej renomie, który jednak najlepsze lata ma już za sobą.http://www.sport.pl/pilka/1,70998,81...a_kolejne.html

arti 20.07.2010 08:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez a_r_e_n_a (Post 938907)
Nie zartuj;) w Wisle istnieje jedynie dzial maketingu, chociaz w zasadzie dopiero teraz zaczynam powoli dostrzegac jego obecnosc. Kiedys chcialem skontaktoac sie z dzialem PR i niestety, czegos takiego nie znalazlem;)

w komentarzach na transferuj.pl - czy jakos podobnie pewna osoba napisala, ze zalozycielem strony jest osoba zwiazana z pilkarzami, miedzy innymi z Wilkiem, stad te wiadomosci z "pierwszej reki". Jezeli mnie pamiec nie myli to z weszlo.pl byla podobna sytuacja.

A co to jest jak nie PR jak gość się wpisuje w różnych opiniotwórczych miejscach i opowiada piekne historie o grajkach, których na oczy nie widział, precyzyjnych i skutecznych działaniach klubu i pięknej przyszłości?
A tymczasem trwa łapanka stopera... czy wygramy z czasem i zgłosimy faceta na 3 rundę LE - oto jest pytanie. A jak nie to BK napisze, że jest optymistycznie bo de facto mamy 4-5 stoperów - B,C,K i Diaza oraz Singlara.
Oby tak było jak pisze BK - przyszłość Wisły mlekiem i miodem płynąca. Jednak na razie przyszłość jest zagadką - może to wypalić w 100% lub np. 50%, może też być plajta tego projektu.

koker 20.07.2010 08:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AYALA (Post 938909)
tu coś piszą że działącze szykują transfer zawodnika o międzynarodowej renomie, który jednak najlepsze lata ma już za sobą.http://www.sport.pl/pilka/1,70998,81...a_kolejne.html

Mi sie zdaje ze bedzie to Krzynowek....

TeeS 20.07.2010 08:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez arti (Post 938910)
A co to jest jak nie PR jak gość się wpisuje w różnych opiniotwórczych miejscach i opowiada piekne historie o grajkach, których na oczy nie widział, precyzyjnych i skutecznych działaniach klubu i pięknej przyszłości?

Tylko że to wypisuje BK z PR nie ma nic wspólnego. Te teksty są pisane tak nieudolne i tak fatalnym stylem, że na 100% nie stoi za tym żaden marketingowiec. A jeżeli nie daj Boże stoi - to kwalifikuje się do natychmiastowego zwolnienia.
IMHO ktoś sobie robi po prostu jaja pisząc takie tekściki.

Dobrym przykładem PR jest działalność speców Lecha, którzy potrafili tak zamotać dziennikarzy i własnych kibiców, że Ci byli zachwyceni faktem odejścia do Dortmundu Lewandowskiego (pamiętacie co się działo kiedy Wisła sprzedawała przed LM swoje gwiazdy?) i opowiadają wszem i wobec pr-owskie bajeczki o konieczności dania mu szansy w mocniejszym klubie itp. Karnety się sprzedają, klub zgarnął parę baniek - wydając w zamian jakieś grosze i wszyscy są szczęśliwi ;)

it 20.07.2010 08:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez koker (Post 938913)
Mi sie zdaje ze bedzie to Krzynowek....

A ja słyszałem, że Juskowiak...

wyar 20.07.2010 08:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez arti (Post 938910)
A tymczasem trwa łapanka stopera... czy wygramy z czasem i zgłosimy faceta na 3 rundę LE - oto jest pytanie. A jak nie to BK napisze, że jest optymistycznie bo de facto mamy 4-5 stoperów - B,C,K i Diaza oraz Singlara.
Oby tak było jak pisze BK - przyszłość Wisły mlekiem i miodem płynąca. Jednak na razie przyszłość jest zagadką - może to wypalić w 100% lub np. 50%, może też być plajta tego projektu.

A co to jest jak nie czarny PR,jeśli inni wypisują negatywne opinie na temat zawodników,których nie widzieli,lub piszą o "łapance stopera",komentując poczynania klubu, o których nie mają pojęcia,przy których zwyczajnie nie byli ?
A to się nagle pół forum rzuciło na Bogdana Krzyżanowskiego - no cóż,pewnie gdyby napisał,że Cupiał,Basałaj i reszta swymi działaniami chcą doprowadzić do spadku Wisły z ligi,a później jak jeden mąż wszyscy będą wspierać Cracovię (podpisując się pewnie np. La Llorona),to ze 60% forumowiczów razem z nim jęłoby lamentować i roztrząsać,co też ten Cupiał robi. Dla nich więc piosenka :

http://br.youtube.com/watch?v=0gQ31m...eature=related

fanTS1906 20.07.2010 08:48

Mnie dziwi ta sprawa ze ściąganiem zawodnika tylko dla nazwiska by myślałem ze takiego już w tym okienku ściągnęliśmy...

pawelbombel 20.07.2010 08:51

apeluje o obiektywizm w ocenie polityki transferowej Wisły. po tym jak wyraziłem swoja negatywną opinie na ten temat zostałem posądzony o to ze jestem kibicem z Poznania, czy ITI nie wiem sam co jeszcze. Nie, ja kocham Wisełke, ale patrzac na to co sie dzieje w klubie tam w srodku na ruchy i na strategie ja nadal twierdze ze w nowym sezonie to 3 siła Ekstraklasy. Mam prawo do takiej opinni chociaz bede kibicowal z calych sil by tak sie nie stalo. Lech trafil na Sparte, jesli ja przejdzie zaliczy mimo wszystko udany wystep w pucharach, i zasili budżet. Może Wichniarek, Kiełb, 3bamba to nazwiska ktore nie powalają na kolana, ale sa to konkretne uzupelnienia skladu. Marketingowo również sa do przodu i jest jakas strategia budowania klubu, lepsza gorsza nie bede ocenial ale nie można stwierdzić ze jej nie ma.
Legia - no coz ciezki temat, ale ogolnie ITI widac ze chce cos zrobic z ta druzyna wydajac 3 mln Euro. CV kopaczy naprawde jak na Ekstraklase miodzio. powtorze raz jeszcze marketingowo zostawili nas w tyle. Czy na rynku, w tramwajach, nie wiem w galeriach handlowych dziekolwiek indziej na miescie są jakies banery promocyjne Wisły, boksy interaktywne czy cokowliek innego ? przecież tego brakuje, chciałbym np jadac tramwajem w tym telewizorku zobaczyc zaproszenie dzialaczy na nowy stadion wisły. Ale nie zobacze bo w Wisle jedyna strategia obecnie jest "jakos to bedzie"
Moze jestem malkontentem , ale wynika to z tego ze jestem wymagajacy wobec dzialaczy klubu. Dobrze ze sprowadzono bramkarza. Jesli dojdzie Chavez to naprawde super. Ale to naprawde was zadowala ? Przeciez wszyscy chcemy by Wisła grała w Lidze Mistrzow. Czy naprawde nie widzielisccie meczu na Litwie i sparingu z Kolejarzem? przeciez wnioski nasuwaja sie same. Mimo okresu pryzgotowawczego

zajacek 20.07.2010 08:56

Wyluzuj Kolego...
Co chcesz promować - Gumiakowo ? Poczekaj na stadion, na trzy choć trybuny, a potem płacz, że legia to i tamto....

zordon 20.07.2010 08:58

http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=23527
Wątpliwe żebyśmy pozyskali dwóch młodych napastników. Moim zdaniem opieszałość w podpisywaniu Riosa spowodowane jest tym, że to Tiboni jest naszym transferowym nr 1 na tą pozycję. Jeśli go podpiszemy Rios pojedzie pewnie do domu.

Ravers 20.07.2010 09:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pawelbombel (Post 938932)
apeluje o obiektywizm w ocenie polityki transferowej Wisły. po tym jak wyraziłem swoja negatywną opinie na ten temat zostałem posądzony o to ze jestem kibicem z Poznania, czy ITI nie wiem sam co jeszcze. Nie, ja kocham Wisełke, ale patrzac na to co sie dzieje w klubie tam w srodku na ruchy i na strategie ja nadal twierdze ze w nowym sezonie to 3 siła Ekstraklasy. Mam prawo do takiej opinni chociaz bede kibicowal z calych sil by tak sie nie stalo. Lech trafil na Sparte, jesli ja przejdzie zaliczy mimo wszystko udany wystep w pucharach, i zasili budżet. Może Wichniarek, Kiełb, 3bamba to nazwiska ktore nie powalają na kolana, ale sa to konkretne uzupelnienia skladu. Marketingowo również sa do przodu i jest jakas strategia budowania klubu, lepsza gorsza nie bede ocenial ale nie można stwierdzić ze jej nie ma.
Legia - no coz ciezki temat, ale ogolnie ITI widac ze chce cos zrobic z ta druzyna wydajac 3 mln Euro. CV kopaczy naprawde jak na Ekstraklase miodzio. powtorze raz jeszcze marketingowo zostawili nas w tyle. Czy na rynku, w tramwajach, nie wiem w galeriach handlowych dziekolwiek indziej na miescie są jakies banery promocyjne Wisły, boksy interaktywne czy cokowliek innego ? przecież tego brakuje, chciałbym np jadac tramwajem w tym telewizorku zobaczyc zaproszenie dzialaczy na nowy stadion wisły. Ale nie zobacze bo w Wisle jedyna strategia obecnie jest "jakos to bedzie"
Moze jestem malkontentem , ale wynika to z tego ze jestem wymagajacy wobec dzialaczy klubu. Dobrze ze sprowadzono bramkarza. Jesli dojdzie Chavez to naprawde super. Ale to naprawde was zadowala ? Przeciez wszyscy chcemy by Wisła grała w Lidze Mistrzow. Czy naprawde nie widzielisccie meczu na Litwie i sparingu z Kolejarzem? przeciez wnioski nasuwaja sie same. Mimo okresu pryzgotowawczego

Taak po twoich wypowiedziach można wywnioskować że ''kochasz Wisłę'' :rotfl:.

Nie wiem tylko czemu kibice Amiki leczą kompleksy na naszym forum (Forum Kibiców Wisły Kraków) a nie np. na Legii?

PS. Co za debil brałby za przykład sparing z Kolejarzem gdzie grała rezerwowa Wisła(tzn. Ci którzy nie zagrali z Szawlami lub zagrali z nimi krótko?)

Przemoo 20.07.2010 09:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wyar (Post 938924)
A co to jest jak nie czarny PR,jeśli inni wypisują negatywne opinie na temat zawodników,których nie widzieli,lub piszą o "łapance stopera",komentując poczynania klubu, o których nie mają pojęcia,przy których zwyczajnie nie byli ?
A to się nagle pół forum rzuciło na Bogdana Krzyżanowskiego - no cóż,pewnie gdyby napisał,że Cupiał,Basałaj i reszta swymi działaniami chcą doprowadzić do spadku Wisły z ligi,a później jak jeden mąż wszyscy będą wspierać Cracovię (podpisując się pewnie np. La Llorona),to ze 60% forumowiczów razem z nim jęłoby lamentować i roztrząsać,co też ten Cupiał robi. Dla nich więc piosenka :

to nie jest czarny PR :p
Gdzies Wilk powiedzial, ze dzisiaj sie wyjasni jego przyszlosc? Cos mi sie wydaje ze po tym sygnale o znanympilkarzu media zaczna masowo wymyslac pilkarzy takze sie uzbrojcie koledzy :-D

JarekTSW 20.07.2010 09:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zordon (Post 938934)
Wątpliwe żebyśmy pozyskali dwóch młodych napastników. Moim zdaniem opieszałość w podpisywaniu Riosa spowodowane jest tym, że to Tiboni jest naszym transferowym nr 1 na tą pozycję. Jeśli go podpiszemy Rios pojedzie pewnie do domu.

niemozliwe... Nie po to Rios testy medyczne przechodzil , zeby mial byc opcją numer dwa... Plotka z tym Wlochem raczej ...

Zienczuk8 20.07.2010 09:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JarekTSW (Post 938943)
niemozliwe... Nie po to Rios testy medyczne przechodzil , zeby mial byc opcją numer dwa... Plotka z tym Wlochem raczej ...

plotki na TWSD rzadko sie ukazuja... nie wiem jak klub chce rozwiazac ta sprawe, ale mam nadzieje, ze Rios jest jednak priorytetem...

JrQ- 20.07.2010 09:21

Cytat:

Nie wiem tylko czemu kibice Amiki leczą kompleksy na naszym forum (Forum Kibiców Wisły Kraków) a nie np. na Legii?
Bo nasze forum to najlepszy w kraju board kibicowski, a tamte fora Lecha i Legii to beznadzieja :]

jova 20.07.2010 09:21

Bozoka ponoć tez przebadaliśmy nim sprowadziliśmy Kirma. Wcale nie zdziwiłbym się gdyby Rios był opcją rezerwową, a ten Tiboni był wyżej na liście życzeń. Mówimy o Włochu, czyli o zawodniku, w przypadku którego pozwolenie o pracę byłoby formalnością, a ponoć właśnie takich szukamy...

polska.mysl.szkoleniowa 20.07.2010 09:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JarTSW (Post 938946)
Bo nasze forum to najlepszy w kraju board kibicowski, a tamte fora Lecha i Legii to beznadzieja :]

Nie chcę Cię martwić, ale forum LegiaLive jest naprawdę w porządku i trochę bredzisz.

ChG 20.07.2010 09:29

I to ma być to "głośne nazwisko", które przyciągnie kibiców na trybuny... :D

stalsanok1946 20.07.2010 09:29

Gdyby wybrali Tiboniego zamiast Riosa to straciłbym całe zaufanie do naszych działaczy. No, ale spokojnie - Andres Rios napewno podpiszę w tym tygodniu kontrakt.

Christian Tiboni to wg. mnie przysłowiowa "kaleka". Jego statystyki nie powalają, a napastnicy we Włoszech już są postrzegani jako słabi.

Sopranos 20.07.2010 09:32

Przyjście Tiboniego nie wyklucza transferu Riosa. Zwracam uwagę na to, że obaj grają na innych pozycjach: Rios jest cofniętym napastnikiem, natomiast Tiboni wysuniętym lub jak kto woli odgrywającym, z racji swojego wzrostu. Także zawczasu możecie przestać panikować, bo oni nie są dla siebie konkurentami.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ChG (Post 938952)

Bardzo jesteś zabawny.

TommyTSW 20.07.2010 09:34

taka ciekawostka dla tych co płakali po Onyszko

Po tym, jak na jaw wyszła niewydolność nerek u Arkadiusza Onyszki, bramkarz Polonii Warszawa zapowiedział, że jeszcze wróci do futbolu. Na pewno jednak nie będzie reprezentował Czarnych Koszul, gdyż ich prezes Józef Wojciechowski nie chce go widzieć na oczy.
- To oszust - mówi wprost Wojciechowski dla "Przeglądu Sportowego". - Zataił to przed nami. Mamy informację, że zasłabł już na treningu Odry. Niech mi nikt nie wciska, że po takim incydencie nie poszedł na badania. Niewydolność nerek nie przychodzi z dnia na dzień - prezes tak komentuje doniesienia, że Onyszko miałby nie wiedzieć o swojej chorobie miesiąc temu, gdy podpisywał lukratywny kontrakt z Polonią.
- Przyszedł do nas tylko po to, by dostać wysoki kontrakt - dodaje Wojciechowski, który jednocześnie wyjaśnia, dlaczego Polonia nie zdecydowała się na przeprowadzenie badań lekarskich. - Musieliśmy się spieszyć, bo chciał związać się z Wisłą.

polska.mysl.szkoleniowa 20.07.2010 09:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jova (Post 938947)
Bozoka ponoć tez przebadaliśmy nim sprowadziliśmy Kirma. Wcale nie zdziwiłbym się gdyby Rios był opcją rezerwową, a ten Tiboni był wyżej na liście życzeń. Mówimy o Włochu, czyli o zawodniku, w przypadku którego pozwolenie o pracę byłoby formalnością, a ponoć właśnie takich szukamy...

Nie, po prostu Tiboni ma paszport UE, a Jarosław Krzoska nie czuje się na siłach przyspieszać procedury w polskich ambasadach i konsulatach w przypadku zawodników, którzy są spoza UE.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TommyTSW (Post 938955)
taka ciekawostka dla tych co płakali po Onyszko

Ale co to zmienia? Zatrudnienie Arka wydawało się świetnym pomysłem, a u nas działacze nauczyli się przeprowadzać testy medyczne nawet tym, których nie chcą zatrudnić. Wszystko wyszłoby na jaw na głupim badaniu krwi.

Zwierze 20.07.2010 09:44

Zasadniczo zmienia to, że kilka osób jechało wtedy po działaczach jacy to nieudolni itd

Forza 20.07.2010 09:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ChG (Post 938952)

Oczywiscie ze tak :-) bo na koszulce bedzie podobno mial napisane::-P

T(...)oni albo T(ib)oni :)

tofik 20.07.2010 09:46

I dobrze, Potrzeba nam świeżej krwi w ofensywie bardziej niż w defensywie. W Polsce niewiele drużyn umie atakować, za to stoją jak kołki kurczowo się broniąc więc na ligę ofensywa > defensywa.
Chociaż nie chciałbym, żeby Rios był opcją rezerwową dla kogoś innego. To świetny technicznie chlopak. Przecież w takich wielkich argentyńskich klubach mogą mieć każdego zdolnego młodziana. To, że Andres się tam przebił znaczy wiele.

tomasz_19 20.07.2010 09:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Forza (Post 938963)
Oczywiscie ze tak :-) bo na koszulce bedzie podobno mial napisane::-P

T(...)oni albo T(ib)oni :)

podobno na koszulce będzie miał napisane "Big Star" :rotfl:

TomekWiselka 20.07.2010 09:49

Dokładnie... Napastnik by się przydał, albo jakiś skrzydłowy... Mam nadzieję że ten Rios podpisze :)

TommyTSW 20.07.2010 09:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez polska.mysl.szkoleniowa (Post 938957)
Nie, po prostu Tiboni ma paszport UE, a Jarosław Krzoska nie czuje się na siłach przyspieszać procedury w polskich ambasadach i konsulatach w przypadku zawodników, którzy są spoza UE.

Ale co to zmienia? Zatrudnienie Arka wydawało się świetnym pomysłem, a u nas działacze nauczyli się przeprowadzać testy medyczne nawet tym, których nie chcą zatrudnić. Wszystko wyszłoby na jaw na głupim badaniu krwi.

widocznie nie było mu to na rękę

delukas96 20.07.2010 09:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zordon (Post 938934)

Mi się wydaje, że klub szuka też wysokiego napastnika (Tiboni), a Rios do wysokich raczej nie należy. Obaj są różnego wzrostu więc chyba klub chce ich dwóch, o ile Tiboni to nie plotka.

ChG 20.07.2010 09:59

Tak jak nie krytykowałem wcześniejszych transferów, tak transfer Tiboniego nie wydaje mi się być najlepszym rozwiązaniem. Chłopak nawet w Serie D nie potrafił regularnie trafiać do bramki, więc wzmocnieniem na LE nie powinien być. Na ME może tak... Jego plusem na pewno jest wiek, bo może akurat w Wiśle eksploduje talent tego młodego napastnika i wtedy odszczekam to co wyżej napisałem. Skoro "Tiboni", to nie jest to głośne nazwisko (o ile w ogóle prowadzi się rozmowy z jakimś znanym emerytem) i znany napastnik do nas dołączy, to nie pozostaje nam nic innego, jak sprawdzona taktyka Jacka Gmocha: "3-5-8"... :D

zordon 20.07.2010 10:03

Klub szukał wysokiego napastnika wtedy, gdy trenerem był Skorża i jedyną taktyką było wywalanie piłek do przodu na Brożka, "a nuż coś wpadnie". Mam nadzieję, że Tiboni, o ile go pozyskamy, potrafi coś więcej niż "być wysokim" :D

arti 20.07.2010 10:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wyar (Post 938924)

Łapanka stopera... no cóż - łatwo było wypchnąć dwóch podstawowych, sprowadzić dwóch sensownych w ich miejsce jest jak widać o wiele trudniej, a czas nagli.
Program Basałaja wszyscy słyszeli i przyjęli go z radością bo zawiera to czego potrzeba Wiśle i co powinno być już dawno zrobione.
Myślę jednak, że nie trzeba go tu przypominać co drugi dzień i wychwalać pod niebiosa działaczy - po prostu jak zostanie oddany stadion, będzie akademia piłkarska, nowe boiska itd. to BB&co mogą się spodziewać długich i rzęsistych oklasków, wyrazów szacunku i wiecznej wdzięczności od każdego kibica Wisły, a w tej chwili spokojnie z zachwytami jak też i płaczami - wszak za nami dopiero pierwszy mecz w dodatku z dużą słabszą drużyną.

delukas96 20.07.2010 10:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zordon (Post 938987)
Klub szukał wysokiego napastnika wtedy, gdy trenerem był Skorża i jedyną taktyką było wywalanie piłek do przodu na Brożka, "a nuż coś wpadnie". Mam nadzieję, że Tiboni, o ile go pozyskamy, potrafi coś więcej niż "być wysokim" :D

Jeśli już to ja wolę tego Riosa, który jest uznawany za porządny talent w Argentynie.

polska.mysl.szkoleniowa 20.07.2010 10:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Zwierze (Post 938961)
Zasadniczo zmienia to, że kilka osób jechało wtedy po działaczach jacy to nieudolni itd

I mieli rację.

Chyba, że nasz zarząd ma wtyki w NFZecie i wiedział o prywatnych badaniach Onyszki, zanim dowiedział się o nich cały świat.

Przemoo 20.07.2010 10:09

naprawde nawał ciaglych kandydatow na atak Wisly mnie troche konsternuje przynajmniej - ma byc Rios, znany miedzynarodowy emeryt i nagle Tiboni przyjezdza... Trzech to my chyba nie potrzebujemy.

Rios jak juz wy mowicie na podstawie opinii jakiegos kolegi fana ligi argentynskiej jest cofnietym napastnikiem, a nawet robicie z niego juz ofensywnego pomocnika, tak na sile by tylko racjonalizowac wszelkie plotki. Dajcie spokoj. On juz jest w klubie negocjuja kontrakt z nim i dzis ma zostac ponoc podpisana umowa, wiec jest on najblizej naszego klubu i prawdopodobnie bedzie nastepnym napastnikiem.

Tiboni - nie wierze ze jest wyzej na liscie zyczen Wisly niz Rios. Niech przyjedzie na testy. Jednak jesli ma dojsc do nas ten owiany fejmem wyjadacz, ktory ma byc napastnikiem to policzcie sobie pilkarzy na atak. Chyba, ze Pa Brozek odejdzie...

Forza 20.07.2010 10:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Przemoo (Post 938995)
Chyba, ze Pa Brozek odejdzie...

Tak tak... podsycaj te bzdury :)

Tiboni musialby chyba w Wisle eksplodowac talentem zeby ten transfer uznac za prawidlowy.

Uwazam ze to zle posuniecie. No chyba ze teraz bedziemy grali zestawieniem 1-3-4-3...

qchar90 20.07.2010 10:20

przeciez nie jaki Tiboni miał sie pojawi już tydzien temu w Wisle, to tylko sa plotki pewnie.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:28.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl