Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

filemon 24.02.2016 10:16

Sarki twierdzi, że za 2-3 tyg. wraca.

bódyń 24.02.2016 10:20

Nie wiem czy bylo ale koszulka Brozka licyowana
http://allegro.pl/koszulka-meczowa-p...996407547.html

Koszulka meczowa przygotowywana dla jednego z najlepszych napastników w historii Wisły Kraków! Posiada wszelkie emblematy i dokładne szczegóły, które odróżniają ją od zwykłej koszulki sklepowej. Szczęśliwy nabywca może zdecydować czy chce koszulkę podpisaną. Jeżeli tak, to sam będzie mógł wybrać piłkarzy, których nazwiska zechce umieścić na trykocie.

Cel sprzedaży? Zorganizowanie młodzieżowej drużynie Wisły Kraków (rocznik 2002) wyjazdu na turniej do Niemiec, gdzie zawodnicy Białej Gwiazdy będą mieli możliwość zmierzenia się z czołowymi niemieckimi klubami takimi jak Borussia Dortmund.

wolfy 24.02.2016 11:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gdsmk (Post 1430332)
W sobotę ostatnia szansa, Tadek - być może potrzebował tego meczu, żeby przejrzeć na oczy i od soboty środek pola zestawiamy na nowo.

Będzie, ponieważ Uryga zagra na stoperze :rotfl:

sandomingo 24.02.2016 12:05

Ten Uryga, który przegrywa większość główek przy stałych fragmentach? Przecież Podbeskidzie inaczej nam nie strzeli, ale z resztą po co mają się starać. Mogą zagrać wg podwórkowej zasady 3 rogi karny:) Z nami to wychodzi na to samo

TRZEBINIAnin 24.02.2016 18:18

Mączyński miał zabieg 1 lutego i mowa była że do treningów wróci za 4-5 tygodni, więc optymistycznie może już od poniedziałku zacznie trenować.

mitmichael 24.02.2016 18:44

Ja sie dziwie, ze Maczynski nie poddał sie operacji wczesniej jak było wiadomo, ze i tak do tego dojsc musi. Za to ktos powinien beknac

KrzychooR 24.02.2016 18:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mitmichael (Post 1430474)
Ja sie dziwie, ze Maczynski nie poddał sie operacji wczesniej jak było wiadomo, ze i tak do tego dojsc musi. Za to ktos powinien beknac

Dzięki temu przepracował okres przygotowawczy ;)

mitmichael 24.02.2016 20:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KrzychooR (Post 1430475)
Dzięki temu przepracował okres przygotowawczy ;)

I co to mu da jak nie bedzie grał pewnie do konca marca a moze i dłuzej, co mu z takiego okresu przygotowawczego a teraz musimy sie meczyc z Urygą

art 24.02.2016 21:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mitmichael (Post 1430474)

To?
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...riusza_urbana/

Choć wątpliwe, żeby kadrowicz podejmował decyzje w oparciu tylko o lekarza klubowego, bez konsultacji z lekarzem kadry na pół roku przed turniejem życia.

KOMINEK 24.02.2016 21:57

Nie mając ani jednego klasycznego ŚO na następny mecz czy nam się to podoba czy nie musimy mocno zabezpieczyć się na środku pomocy. Nie wiem co Tedi wymyśli, ale z przodu albo Brożek i Ondraszek albo Brożek i Wolski a za nimi Cywka i Uryga. Nie da rady zagrać Brożek Ondraszek i np. Cywka Wolski, czy Uryga Wolski bo nas rozjadą.

rafalek 24.02.2016 22:15

Uryga będzie na stoperze grał, więc raczej w środku pola go nie będzie.

WislaFan123 24.02.2016 23:12

Miskiewicz - Pietrzak, Sadlok, Uryga, Jovic - Guerrier, Popovic, Małecki/Cywka/Boguski, Balaszow - Brozek, Ondrasek

Akurat jest tylko jedna niewiadoma kto zagra przy Popovicu. Z tej trojki ktory jest dostepna, mimo wszystko dalbym... Malego. Zdecydowanie w defensywie najlepszy z nich, to co Cywka zagral to masakra - zwalnial caly czas gre, a do tego kilka bezsensownych fauli.

Wolski wogole nic w defensywie..

Albo zagrac na trojke w srodku, bo i tak nie ma defensywnego, ale zagescic - Popovic, Mały, Boguski

silver03 25.02.2016 00:04

Już nie wiem czy nie lepiej zagrać 3 obrońców bez Urygi...

bódyń 25.02.2016 06:30

Wywiad z Wolskim
http://www.dziennikpolski24.pl/sport...wisla,9434945/

mitmichael 25.02.2016 07:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOMINEK (Post 1430501)
Nie mając ani jednego klasycznego ŚO na następny mecz czy nam się to podoba czy nie musimy mocno zabezpieczyć się na środku pomocy. Nie wiem co Tedi wymyśli, ale z przodu albo Brożek i Ondraszek albo Brożek i Wolski a za nimi Cywka i Uryga. Nie da rady zagrać Brożek Ondraszek i np. Cywka Wolski, czy Uryga Wolski bo nas rozjadą.

To juz lepiej zeby zamiast Cywki to składu wskoczył Popovic. Przeciez Cywka to parodia pilkarza, za wystep z Łeczna powinien z miejsca trafic na ławke. A nie moze w srodku obrony zagrac Jovic z Sadlokiem? Boban gra obiema nogami a Sadlok lewa wiec pasuja idealnie do srodka. Po bokach Bartosz, ktory sobie spokojnie poradzi i oczywiscie Pietrzak. A w srodku to ja juz wole Boguskiego, jak Uryga zagra w obronie to sie Miskiewicz bedzie bardziej jego obawiał niz rywala.

Glazik 25.02.2016 07:45

to juz bym bardziej wiedzial Pietrzaka po srodku z Sadlokiem,stronami Bartosz i Jovic..

swiety37 25.02.2016 08:49

Pietrzaka bym bał się na środku obrony - za często gubi ustawienie.... Za to Bobana to by demjan przestawiał jak by chciał, za drobny jest chłopak i tyle... Niestety, ale do Sadloka pozostaje jedynie dorzucenie Urygi. Ciekawe jak by Bartosz sobie radził na SO :)

stary zgred 25.02.2016 09:32

Wolski

wrzuciłbyś chociaż zdjęcie w koszulce Wisły na tt, jak nie dla kibiców to choć dla zwykłego PR

fatalnie to wygląda

PS. Że takich rzeczy nie ma w kontraktach u Nas? amatorszczyzna

Rustin 25.02.2016 10:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez stary zgred (Post 1430536)
Wolski

wrzuciłbyś chociaż zdjęcie w koszulce Wisły na tt, jak nie dla kibiców to choć dla zwykłego PR

fatalnie to wygląda

PS. Że takich rzeczy nie ma w kontraktach u Nas? amatorszczyzna

Pewnie nikt nawet o to nie zapytał, poza tym zawsze mógł powiedzieć, że już konta nie używa. Tak czy inaczej, gdyby nie ten remis z Łęczną, to pewnie samego Wolskiego u nas by nie było.

rafalek 25.02.2016 10:11

Przecież on testy medyczne przechodził jeszcze przed meczem, więc wynik nie miał nic do rzeczy.

c. 25.02.2016 14:47

Wolski to fan Legii i tam sie wychowal wiec normalnym jest, ze bedzie wrzucal fotki zwiazane z Legia.

To co on teraz gada, slodko pierdzi itd.. to nie brac na serio. To nie Brozek, Glowa czy Malecki, a kopia Cierzniaka, tyle, ze jest dodatkowo fanem Legii.

plan jest taki, ze w Wisle ma sie odbudowac i po pol roku isc do Legii na co ona sama tez liczy. My i tak go nie wykupimy bo ta klauzura jest poza naszym zasiegiem.

Niech zrobi swoje pod wzgledem sportowym w Wisle i tyle. On ma dopiero 23 lata i bedzie robil wszystko by sie odbudowac i isc tam gdzie chcial poczatkowo ale Legia go na razie nie chce, wiec wybral Wisle..Wisla to tylko polroczny przystanek.

siemstein 25.02.2016 19:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez c. (Post 1430588)
Wolski to fan Legii i tam sie wychowal wiec normalnym jest, ze bedzie wrzucal fotki zwiazane z Legia.

To co on teraz gada, slodko pierdzi itd.. to nie brac na serio. To nie Brozek, Glowa czy Malecki(...).

Serio? Małecki to taki wielki Wiślak?

cfa 25.02.2016 21:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez siemstein (Post 1430619)
Serio? Małecki to taki wielki Wiślak?

Jeden z największych i najbardziej oddanych Wiślaków.

AntyMod 25.02.2016 22:34

tak , wkoncu ma Wislacka dziare i byl na gniezdzie

KrzychooR 25.02.2016 23:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AntyMod (Post 1430641)
tak , wkoncu ma Wislacka dziare i byl na gniezdzie

Arek przy nim to cienki bolek ;)

AntyMod 25.02.2016 23:32

" Bolka" w to nie mieszajmy, ma teraz swoje klopoty

siemstein 26.02.2016 06:31

AA jak ma dziare to w porządku. Wiecie, widziałem go rzucającym koszulka o ziemie jak go Moskal zdjął że Standardem i to mnie zmylilo......

cfa 26.02.2016 07:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez siemstein (Post 1430694)
AA jak ma dziare to w porządku. Wiecie, widziałem go rzucającym koszulka o ziemie jak go Moskal zdjął że Standardem i to mnie zmylilo......

On już wtedy miał status legendarnego skrzydłowego i to nikogo nie ruszyło, wiesz gwiazdy czasem mogą więcej.

kha1 26.02.2016 08:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez c. (Post 1430588)
plan jest taki, ze w Wisle ma sie odbudowac i po pol roku isc do Legii na co ona sama tez liczy.

Prosiłbym o jego wypowiedź w tym temacie, bo jeśli jej nie ma, sugeruję jednak skończyć z biadoleniem o jeg miłości do Legii, bo z tego co pamiętam, w kontrakcie ma zapis przedłużenia o 3 lata.

swiety37 26.02.2016 08:45

Majdan też miłował Pogoń.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:50.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl