![]() |
Sarki twierdzi, że za 2-3 tyg. wraca.
|
Nie wiem czy bylo ale koszulka Brozka licyowana
http://allegro.pl/koszulka-meczowa-p...996407547.html Koszulka meczowa przygotowywana dla jednego z najlepszych napastników w historii Wisły Kraków! Posiada wszelkie emblematy i dokładne szczegóły, które odróżniają ją od zwykłej koszulki sklepowej. Szczęśliwy nabywca może zdecydować czy chce koszulkę podpisaną. Jeżeli tak, to sam będzie mógł wybrać piłkarzy, których nazwiska zechce umieścić na trykocie. Cel sprzedaży? Zorganizowanie młodzieżowej drużynie Wisły Kraków (rocznik 2002) wyjazdu na turniej do Niemiec, gdzie zawodnicy Białej Gwiazdy będą mieli możliwość zmierzenia się z czołowymi niemieckimi klubami takimi jak Borussia Dortmund. |
Cytat:
|
Ten Uryga, który przegrywa większość główek przy stałych fragmentach? Przecież Podbeskidzie inaczej nam nie strzeli, ale z resztą po co mają się starać. Mogą zagrać wg podwórkowej zasady 3 rogi karny:) Z nami to wychodzi na to samo
|
Mączyński miał zabieg 1 lutego i mowa była że do treningów wróci za 4-5 tygodni, więc optymistycznie może już od poniedziałku zacznie trenować.
|
Ja sie dziwie, ze Maczynski nie poddał sie operacji wczesniej jak było wiadomo, ze i tak do tego dojsc musi. Za to ktos powinien beknac
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...riusza_urbana/ Choć wątpliwe, żeby kadrowicz podejmował decyzje w oparciu tylko o lekarza klubowego, bez konsultacji z lekarzem kadry na pół roku przed turniejem życia. |
Nie mając ani jednego klasycznego ŚO na następny mecz czy nam się to podoba czy nie musimy mocno zabezpieczyć się na środku pomocy. Nie wiem co Tedi wymyśli, ale z przodu albo Brożek i Ondraszek albo Brożek i Wolski a za nimi Cywka i Uryga. Nie da rady zagrać Brożek Ondraszek i np. Cywka Wolski, czy Uryga Wolski bo nas rozjadą.
|
Uryga będzie na stoperze grał, więc raczej w środku pola go nie będzie.
|
Miskiewicz - Pietrzak, Sadlok, Uryga, Jovic - Guerrier, Popovic, Małecki/Cywka/Boguski, Balaszow - Brozek, Ondrasek
Akurat jest tylko jedna niewiadoma kto zagra przy Popovicu. Z tej trojki ktory jest dostepna, mimo wszystko dalbym... Malego. Zdecydowanie w defensywie najlepszy z nich, to co Cywka zagral to masakra - zwalnial caly czas gre, a do tego kilka bezsensownych fauli. Wolski wogole nic w defensywie.. Albo zagrac na trojke w srodku, bo i tak nie ma defensywnego, ale zagescic - Popovic, Mały, Boguski |
Już nie wiem czy nie lepiej zagrać 3 obrońców bez Urygi...
|
Wywiad z Wolskim
http://www.dziennikpolski24.pl/sport...wisla,9434945/ |
Cytat:
|
to juz bym bardziej wiedzial Pietrzaka po srodku z Sadlokiem,stronami Bartosz i Jovic..
|
Pietrzaka bym bał się na środku obrony - za często gubi ustawienie.... Za to Bobana to by demjan przestawiał jak by chciał, za drobny jest chłopak i tyle... Niestety, ale do Sadloka pozostaje jedynie dorzucenie Urygi. Ciekawe jak by Bartosz sobie radził na SO :)
|
Wolski
wrzuciłbyś chociaż zdjęcie w koszulce Wisły na tt, jak nie dla kibiców to choć dla zwykłego PR fatalnie to wygląda PS. Że takich rzeczy nie ma w kontraktach u Nas? amatorszczyzna |
Cytat:
|
Przecież on testy medyczne przechodził jeszcze przed meczem, więc wynik nie miał nic do rzeczy.
|
Wolski to fan Legii i tam sie wychowal wiec normalnym jest, ze bedzie wrzucal fotki zwiazane z Legia.
To co on teraz gada, slodko pierdzi itd.. to nie brac na serio. To nie Brozek, Glowa czy Malecki, a kopia Cierzniaka, tyle, ze jest dodatkowo fanem Legii. plan jest taki, ze w Wisle ma sie odbudowac i po pol roku isc do Legii na co ona sama tez liczy. My i tak go nie wykupimy bo ta klauzura jest poza naszym zasiegiem. Niech zrobi swoje pod wzgledem sportowym w Wisle i tyle. On ma dopiero 23 lata i bedzie robil wszystko by sie odbudowac i isc tam gdzie chcial poczatkowo ale Legia go na razie nie chce, wiec wybral Wisle..Wisla to tylko polroczny przystanek. |
Cytat:
|
Cytat:
|
tak , wkoncu ma Wislacka dziare i byl na gniezdzie
|
Cytat:
|
" Bolka" w to nie mieszajmy, ma teraz swoje klopoty
|
AA jak ma dziare to w porządku. Wiecie, widziałem go rzucającym koszulka o ziemie jak go Moskal zdjął że Standardem i to mnie zmylilo......
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Majdan też miłował Pogoń.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:50. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl