![]() |
Mam zadanie:
Obliczyć wysokośc słupa wody w pierscieniu o średnicy 100 mm tak aby uzyskać ciśnienie wywierane na powierzchnię: 150 kPa oraz 1,5 kPa. Jaki stary jestem taki głupi... |
Cytat:
Czym myjecie monitory LCD? |
Cytat:
|
Cytat:
Ja zwykle pryskam go płynem do mycia szyb i potem wycieram jakąś jedwabną szmatką :) Ale są do kupienia w sklepach komputerowych specjalne szmatki do monitorów LCD zarówno do wielokrotnego użytku jak i jednorazowe. |
jak dojechać do Huty na Centrum E. z pod Bagateli np. ?
aluszka,wierny- dzięki |
Cytat:
|
Cytat:
Możesz też placu podjechać tramwajem (15, 20) lub autobusem (174) ten 1 przystanek. Jak się mylę to poprawcie dawno z MPK w tamtych rejonach nie korzystałam. |
Cytat:
|
Gdzie kupię polarowe rękawiczki(Nike, Adidas, Umbro itd)? Wiem, że są w byłym Athleticsie Foodsie, ale tylko 2 do wyboru.
|
Ja kupiłem miesiac temu beżowe nike w Nike'u na zakopiance - 39.90
|
Jako że mało kto zagląda stronę wstecz ponowię swoje pytanie,
Czy wie ktoś gdzie w Krakowie można kupić żetony do pokera oraz pożądną talię kart? |
Cytat:
http://mariolafruwa.pl/product-pol-1...-szt-115g.html |
Gdzie w Krakowie znajdę wypożyczalnie DVD?
Ok dzięki,a gdzieś w hucie? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam dwa pytanka:
jedzie jakis bus z okolic Ikei w strone Szyc ?;/ Jaka trasa dojechac najszybciej z Ikei samochodem do Gal. Kazimierz w godz. szczytu ? |
Pytanko o firmie w Krakowie, która na zamówienie zrobi 10-20 koszulek z danym napisem - i tak za rozsądna cenę? Zna ktoś może?
|
Cytat:
|
Cytat:
dzięki! |
Cytat:
przystanek przy McDonaldzie(obok Ikei) co 15 minut ,wszystkie które na Olkusz jada |
Ma ktoś może linka do jakiegoś dobrego wzoru życiorysu który można składać ubiegając się o prace.
Niby wydaje się że jest tego dużo na necie a nie można nic konkretnego odszukać. |
Mam pytanie jak sie nazywa utwór (własciwie melodia) jak zawodnicy Wisly wychodza na mecz?? Utwór puszczany przed hymnem.
|
Cytat:
|
Wiecie skąd mozna pobrac pytania do dzisiejszego gimnazjalnego egzaminu probnego z j angielskiego? Bo na stronie CKE sa tylko odpowiedz
|
Po jakim okresie przedawnia się mandat za picie w miejscu publicznym?
Dzieki ByQ!!! |
Cytat:
§ 2. W razie uchylenia prawomocnego rozstrzygnięcia, przedawnienie biegnie od daty uchylenia rozstrzygnięcia. § 3. Orzeczona kara lub środek karny nie podlega wykonaniu, jeżeli od daty uprawomocnienia się rozstrzygnięcia upłynęły 3 lata. czyli w/g § 3., 3 lata Co ciekawe szukając odpowiedzi na to pytanie znalazłem ciekawa opinię ze picie w miejscu publicznym nie jest zakazane, ponieważ Ustawa o tym nie mówi. Ustawa o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi: Art. 14. 6) 2a. Zabrania się spożywania napojów alkoholowych na ulicach, placach i w parkach, z wyjątkiem miejsc przeznaczonych do ich spożycia na miejscu, w punktach sprzedaży tych napojów. Nie wolno pić na ulicy, placach i w parkach, czyli na trawniku obok chodnika można? ( licząc sie z problemami o niszczenie zieleni?) |
Cytat:
|
Może mi ktoś jasno wyjaśnic:
Chce kupic jakis dekoder gdzie bedzie Canal +, i z tego co widze to on jest tylko w Cyfrze +. I ile najtańszy abonament kosztuje aby miec Canal+?? I o co biega z tą promocją i ile lat trwa umowa. Bo jakoś strasznie zamotane na tych ich stronie. Z góry dzięki za pomoc. |
Pytanie do grających na bet-at-home.
1. Czy podczas wypłaty wygranych na własne konto bankowe wpisujecie IBAN i BIC w okienku gdzie wpisuje się numer konta? Pytam bo jeszcze nie przelewałem wygranej. 2. Wpłacając np 50 zł (bez stosowania bonusów) muszę obrócić całą kwotą (np 3 razy) przed wypłatą wygranej? 3. Czy komuś trafiło się, że bank zakwestionował taki przelew (podobno zakłady bukmacherskie w naszym kraju bez podatku są nielegalne)? Z góry dziękuję za odpowiedź |
BARDZO WAŻNE I PILNE!
czy ktoś sie orientuje jakie konsekwencje mogą być za przejazd bez odpowiedniego prawo jazdy, po niemczech? Czy tylko mandat, czy jakaś grubsza sprawa? Chodzi o przejazd z lawetą (konieczne B+E), z prawkiem na samo B... Aha, i czy ew. przeszło by twierdzenie, że w polsce wystarczy samo B, czy to ich nie obchodzi? Z góry dzięki za pomoc. |
Telefon stacjonarny w UPC. Ktoś ma? Jakieś opinie na ten temat? Nie chodzi mi o kasę bo to już wiem. Raczej chciałbym opinię na temat jakości itd.
|
Cytat:
2. Zgodnie z regulaminem wszystko. Jeśli piszą, że 3 - to znaczy że 3. (nie mam czasu się zagłębiać jak teraz tam jest). 3. Nie martw się o to. |
Wie ktoś gdzie w Krakowie (lub w necie) można kupić flagę Wielkiej Brytanii/Irlandii w rozmiarach 150cm*90cm? albo podobnych?
|
Cytat:
O bank nie masz się co martwić... to się zgadza... Ale jeżeli będziesz za dobry to nie zdziw się jak nagle zniknie twoje konto z twoimi pieniędzmi.... |
Jakieś dzieła, publikacje, artykuły dotyczące Rydlówki ? Zna ktoś jakieś tytuły, albo księgarnie gdzie mogę ów materiały nabyć ?
|
Nie wiecie jak pobrać pliki ze strony http://ifolder.ru??
Wiem, że trzeba się zalogować, więc się zalogowałem, ale nadal nic :( |
Robiłem atualizacje i wyskoczyłomi "użytkownik mógł paść ofiarą fałszywego oprogramowania" ...
Co zrobić, żeby to znikło bo cały czas mam na pulpicie itp. |
Cytat:
Kup legalnego windowsa, lub cofnij ustawienia systemu na czas przed aktualizacją. Powinno zadziałać. |
Mam pytanie, zamówiłem dziś cyfre plus (pakiet z samymi canalami +) dostalem dekoder, dostalem karte abonanecką i nie moge tego podlaczyc. Brak sygnalu itp. Babka pytala sie czy chce antene, powiedzialem ze nie, ale moze ja musze miec do odbioru sygnalu ?? Ale babka mi nic nie mowila ze antena jest potrzebna . Błagam was o pomoc !!
|
Czy dostane gdzieś w Krakowie ten model air maxów ? http://www.hetera.com/images/Large/DSCN5493.jpg
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl