![]() |
Cytat:
To są moje przypuszczenia tylko ;) |
druga połowa będzie nasza
gramy gramy ! |
Teraz się zacznie masturbacja, bo Boguski strzelił goła w sparingu hahahaa
|
O Cikos tak przez wszystkich obrażany asystę zaliczył
|
niech ten meczy wygrają a nie ciesyć się z jednej bramki... w końcu to sparing i grać do końca też trzeba
|
CZemu nie gra Bunoza? jaki byl sens kupowania go skoro nie wystepuje w sparingach?
EDIT: a jednak wszedl teraz :-) swoja droga widze ze kasperczak kombinuje i wystawia go na lewa obrone |
1-3 :d:d:d
|
niech ten meczy wygrają a nie ciesyć się z jednej bramki... w końcu to sparing i grać do końca też trzeba
|
Cytat:
|
Boguś przestań strzelać bramki bo zaraz cie sprzedadzą:lol:
|
Cytat:
|
Czy jest tu jakiś moderator?
Przecież dzieci robią siarę na całą Polskę! |
Póki co wynik nie tak zły jak gra.. bramka nie odzwierciedla słabej gry naszych kopaczy, a wytłumaczenie że forma ma nadejść słyszałem już w zeszłym sezonie przed Levadia także nie jest kolorowo panowie
|
Cytat:
|
na razie coś przenieśliśmy grę do przodu... ja osobiście uważam że Guła jest za słaby na Wisłę lepzy będzie Jirsak z tym pewnie nowym testowanym i Sobolem przynajmniej coś grają...
|
Bunoza moze nie gra bo Kowalski na LE szykowany
|
Cytat:
|
Bunoza wchodzi za Diaza, czyli Kowalski się wyróżnia? :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
pewnie Kowalski poszedł na lewą
|
Ludzie weźcie się ogarnijcie trochę. Na poważne oceny przyjdzie czas po dwumeczu z Szawle.
|
4:1 i dziękuję...
|
haha Bunoze chcieli na boisko to maja :D
|
Co wy się tak spinacie ludzie?? idźcie i wy zagrajcie tylko napinać się potraficie i nic więcej
|
No i macie tego Bunoze :D
|
Cytat:
Edit:1:4 Bravo!!!! |
Cytat:
|
Gdzies pisali, ze Bunoza jest na swoj wzrost bardzo sprawny i grywał też na boku.
|
Bunoza ledwo wszedl i sfaulowal na karnego hahahahah
|
Cytat:
Mnie nie płaca po kilkaset tysięcy euro za sezon. Płacą mi za inną robotę i tę wykonuję najlepiej jak umiem. |
poczytajcie relacje z oficjalnej sedzia pod gospodarzy gwiżdże wiec mnie wynik nie dziwi :P
|
To Bunoza faulował? Przecież nigdzie tak nie pisze.
|
Cytat:
|
Cytat:
dziekuje |
W przerwie dwóch Polaków mieszkających w Niemczech ze zdziwieniem pytało nas czy to na pewno pierwsza druzyna Wisły...... czyli brylujemy na boisku 'NOWA' Wiselka :D
|
Pytanie jest nie czy wygramy z Szawle tylko ile przegramy... niestety taka jest prawda :/
|
Cytat:
a ty palancie z drugiej strony błoń p.s sory ale już nie mogłem k... czy to napewno forum WISłY |
Ale się tu płaczków zleciało...Jakie znaczenie mają wyniki sparingów? Lech grał zimą słabiutko w sparingach, a wiosną w lidze nie przegrał, Arka ogrywała Malagę i Dinamo Bukareszt, w lidze była jedną z najsłabszych ekip, pamiętam też m.in. demolkę najsilniejszej jedenastki Dynama Kijów 4:0 w wykonaniu Legii - w lidze już tak różowo nie było. Dobrze, że teraz w dupę dostają teraz, bo to zawsze po ambicji jedzie ostro dodatkowo, a i czujność większa niż po szczęśliwych zwycięstwach nad solidnymi ekipami.
|
Cytat:
To nie jest tak, że wszystko co z Bałkanów to siatki zakłada i krawaty wiąże. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl