![]() |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 3:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Stilic, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Szewczyk, Uryga Bramki: Paweł Brożek x3 |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 1:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Stilic, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Szewczyk, Burdenski Bramki: Paweł Brożek |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 3:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek - Garguła, Stilic, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Szewczyk,Uryga. Bramki: Paweł Brożek x2, Chrapek |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 2-0 (1-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek - Sarki, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Garguła, Burdenski, Szewczyk Gole: Paweł Brożek, Stilić |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 2:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek - Sarki, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Garguła, Szewczyk, Uryga Bramki: Paweł Brożek, Chrapek |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 3:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Chrapek, Stilić, Stjepanović, Guerrier, Garguła - Paweł Brożek Bramki: Brożek, Stilić, Guerrier Zmiany: Sarki, Uryga, Szewczyk |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 2:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek - Sarki, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Garguła, Szewczyk, Uryga Bramki: Paweł Brożek, Chrapek |
Wisła Kraków-Górnik Zabrze 2-2(1-1)
Skład: Mi¶kiewicz-Burliga-dudka-Czekaj-Piotr Brożek-Sarki-Stjepanovic-Stilic-Chrapek-Guerrier-Paweł Brożek Zmiany: Garguła-Szewczyk-Uryga Bramki: Paweł Brożek-Stilic |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 2:1 (1:1)
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 1:0
Skład: Mi¶kiewicz - Dudka, Czekaj, Nalepa, Piotr Brożek - Stjepanovic, Stilić, Chrapek - Sarki, Paweł Brożek, Guerrier Bramka: Chrapek |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 1:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek - Sarki, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Garguła, Szewczyk, Uryga Bramki: Paweł Brożek |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 0:1 (0:1)
Skład: Bieszczad - Burliga, Czekaj, Nalepa, Piotr Brożek - Stjepanović, Uryga - Szewczyk, Stilić, Guerrier - Klarić Zmiany: Bartosz, Boguski, Dudka Bramki: samobój Lechii (M. B±k) |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 2:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Dudka, Nalepa, Piotr Brożek - Stjepanović, Uryga, Sarki, Stilić, Zaj±c - Garguła Zmiany: Bartosz, Burdeński, Wójcik Bramki: Sarki |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 3:1 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Dudka, Czekaj, Piotr Brożek - Stjepanović, Nalepa, Sarki, Stilić, Zaj±c - Garguła Zmiany: Burdenski, Uryga, Wójcik Bramki: Burliga |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 3:0 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Dudka, Czekaj, Piotr Brożek - Stjepanović, Nalepa, Sarki, Stilić, Zaj±c - Garguła Zmiany: Burdenski, Uryga, Wójcik Bramki: |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 5:0 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Dudka, Czekaj, Piotr Brożek - Stjepanović, Nalepa, Sarki, Stilić, Zaj±c - Garguła Zmiany: Burdenski, Uryga, Wójcik |
Lechia Gdańsk-Wisła Kraków 3-1(2-0)
Skład:Miskiewicz-Burliga-Czekaj-Dudka-Piotr Brożek-Zaj±c-Uryga-Stjepanovic-Stilic-Sarki-Garguła Bramki: Zaj±c Zmiany: Nalepa-Burdenski-Wójcik |
Lechia Gdańsk-Wisła Kraków 3-1(2-1)
Skład:Mi¶kiewicz - Burliga, Dudka, Czekaj, Piotr Brożek - Stjepanović, Nalepa, Sarki, Stilić, Zaj±c - Garguła Bramki: Stilic Zmiany: Uryga, Burdenski, Wójcik |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 0:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Dudka, Czekaj, Piotr Brożek - Stjepanović, Nalepa, Sarki, Stilić, Zaj±c - Garguła Zmiany: Burdenski, Uryga, Wójcik Bramki: Stilic |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 2:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Dudka, Czekaj, Piotr Brożek - Stjepanović, Nalepa, Sarki, Stilić, Zaj±c - Garguła Zmiany: Burdenski, Uryga, Wójcik |
Lechia - Wisła 3:1 ( 1:1 )
Skład: Miskiewicz - Burlgia Dudka Czekaj Piotr Brożek - Stjepanović Nalepa Sarki Stilić Zaj±c - Garguła Zmiany: Burdeński, Uryga, Szewczyk Gol: Zaj±c |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 2-2 (1-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Nalepa, Czekaj, Dudka - Sarki, Stjepanović, Uryga, Stilić, Zaj±c - Garguła Bramki: Stilic, Zaj±c Zmiany: Żemło, Burdenski, Wójcik |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 2:1 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz- Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Nalepa, Stjepanović, Zaj±c, Garguła, Sarki - Stilić Zmiany: Burdenski, Uryga, Żemło bramka : Stilić |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 3:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz- Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Nalepa, Stjepanović, Zaj±c, Garguła, Sarki - Stilić Zmiany: Burdenski, Uryga, Żemło bramka : Stilić |
Lechia Gdansk - Wisła Krakow 2:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Bunoza - Stjepanović, Nalepa - Garguła, Stilic, Guerrier - Tomasz Zaj±c Zmiany: Szewczyk, Uryga, Burdenski |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 3:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz- Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Nalepa, Stjepanović, Stilić, Garguła, Sarki - Garguła Zmiany: Burdenski, Szewczyk, Wójcik |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 1:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Stjepanović, Nalepa - Sarki, Stilic, Zaj±c - Garguła Zmiany: Uryga, Burdenski, Wójcik Bramka: Zaj±c |
Lechia Gdansk - Wisła Krakow 3:1 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Bunoza - Stjepanović, Nalepa - Garguła, Stilic, Guerrier - Tomasz Zaj±c Zmiany: Szewczyk, Uryga, Burdenski Bramki: Garguła |
Lecha Gdańsk - Wisła Kraków 2:3 (1:2)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Stjepanovic, Uryga, Sarki, Stilic, Zaj±c - Garguła Zmiany: Szewczyk, Nalepa, Guerrier Bramki: Zaj±c, Stilic, Garguła |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 1:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Nalepa, Stjepanović, Sarki, Stilić, Zaj±c - Garguła Zmiany: Szewczyk, Burdenski, Uryga Bramka: Stilić |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 13:23. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl