![]() |
1Wie ktoś skąd mogę sicągnąć energy 2000 ale chodzi mi raczej te starsze kawałki sprzed kilku lat.
2Któryś z użytkowników miał pod każdym postem link do strony z wiślackimi multimediami do pobrania czy mógłby ktoś podać ów adres? |
|
Cytat:
najlepiej przez jakiegoś p2p lub wejdź na stronę peb.pl i tam poszukaj |
Cytat:
|
Do fanów muzyki Trance.
As The Rush Comes- Motorcycle (Tiesto Remix) Proszę imię i nazwisko wokalistki. Sarah McLachan? |
Cytat:
|
Mam prośbe , czy mógłby ktoś wrzucić formularz na KK ???
Z góry Thx |
Cytat:
Czy to takie trudne wejść na stronę oficjalną i poszukać? :P |
a jaki jest nr tel do skwk albo email?
|
Cytat:
szukanie naprawde nie boli. Zajmuje ok 12 sekund... |
Cytat:
Ogólne sprawy Stowarzyszenia: stowarzyszenie@*************** Pytania, prozycje, sugestie dotyczące wyjazdów: [email protected] W sprawie pamiątek wydawanych przez SKWK (szale, koszulki ect): pamiatki@*************** W sprawie zapisów do SKWK (jak? gdzie? kiedy?) zapisy@*************** Kontakt z redakcją strony internetowej: redakcja@*************** Magazyn "Forza Wisła": [email protected] Kwestie dotyczące działalności Fan Clubów: fancluby@*************** Strona internetowa, forum - sprawy techniczne, sugestie, zgłoszenia itp: webmaster@*************** wszystko jest na stronie *************** czasami wystarczy tylko troche poszukać:> |
dzieki koledzy ale kiedys probowalem te adresy i nie bylo odp
myslalem ze jest jakis o koncowce tej samej co stronka glowna :p |
jest jakiś patent żeby sprawdzić swoje SMTP ?? :D
|
Cytat:
gdyby się tam znajdował, nie pytałbym |
Mam pytanie, jak zrobic takie ladne napisy(wywijane i tp) w paincie(tak to sie pisze:P) ??
|
jak w VirtualDub skompresować film w mniejszym formacie niż początkowa jego wersja?
|
Czy da się jakoś przez internet ściągnąć SimLock z Samsunga E250?? Pamiętam, że kiedyś ściągałem z nokii przy użyciu jakieś strony. Z góry dzięki.
|
Cytat:
|
Cytat:
A co do noki to inna bajka, ponieważ można za pomocą specjalnych kalkulatorów ściągnąć sim-locka ale to tylko działa na stosunkowo starszych modelach. |
Wie ktoś jakie mecze ekstraklasy będą transmitowane w TVP ?
|
Lech-Legia
Legia-Wisła te 2 na pewno. Jeszcze trzeci jesienią ma być, a na wiosnę mają sobie wybrać w zależności od układu tabeli. |
Genio, w zakładce video jest kompresja i tam można wybrać kodeki za pomocą których można skompresować plik, mi to pomogło zmniejszyć wagę pliku
ja mam takie pytanie, szukam ortopedy w Krakowie (który przyjmuje w soboty ), dobrze by było, żeby to był jakiś sprawdzony lekarz |
dzięki joshi, ale miałem na myśli format filmu [szerokość x wysokość] jednak poradziłem sobie z tym problemem, wszystko rozegrało się w filtrach
pytanie do osób będących w temacie kompresji, ile powinien zajmować film dwu minutowy bez dźwięku po kompresji o formacie 640x400? do jakiej wagi powinno się dążyć? [oczywiście mam na uwadze dobrą jakość tego filmu, dlatego kieruje pytanie do osób, które mają pewne obycie] dodam, że uzyskuję 22mb, a to stanowczo za dużo |
Cytat:
Cytat:
tylko po kablu koszt około 20 - 25 |
Chce zakupić konsole PSP i jestem całkowicie zielony w tej kwestii. Na co trzeba zwrócić uwagę przy zakupie? Słyszałem że coś tam trzeba w niej przerobić/wgrać żeby wszystko hulało ok. Proszę o jakiekolwiek info na temat PSP tu albo na PW.
|
Cytat:
Joshi: Artromed na Wiśle ;-) Jak chcesz to pisz na gg, wszystko Ci napisze. Pytanie: Czy na tej stronie http://www.justin.tv/live będzie dziś mecz Lechii? Z Orange TV. |
Cytat:
|
Jak wgrać aplikacje/gry java na Motorolę K1 za pomocą kabla? Mam program 'Motorola Phone Tools' i z tego co widzę mogę przesyłać tylko dźwięki i obrazki. Karty pamięci nie mam.
|
POMOCY! Jestem świeżo po formacie [który nie pomógł]. Jak usunąć rootkit'a!?
|
Cytat:
RootkitRevealer- mojemu kumplowi usunął rootkit'a. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl