![]() |
Pisałem to już przy wątku dotyczących bękartów Korwina. "Polityczna aborcja" majaca na celu uwalenie ew. koalicji PiS-KNP. I jeszcze wcześniej przy dyskusji z Kerimem dlaczego nie widzę takiej możliwości (o casusie SO-LPR).
Jakiekolwiek łączenie się z Gowinem to jest polityczne samobójstwo. Działania "pewnych osób" swoją drogą. Druga- jeżeli partia składa się w 10% z szumowin, to czy największa z nich zostaje przewodniczącym partii i samemu wywalam jak Francuz białą flagę i buduje po raz kolejny od nowa własną piaskownicę, czy raczej czyści się te 10% bezlitośnie pokazując- da się? Cytat:
Dobrze pamiętam, że jednym z Twoich wcieleń była robota w tvp? Jeśli tak, to zaangażuj się jako ekspert polityczny. Dodatkowy szmal. I tam po Tobie posprzątają. Tutaj moderzy niestety nie chcą. |
Nie wiem co ma wspólnego z cofaniem się w rozwoju pisanie latem ubiegłego roku o tym, że KNP może nie wytrwać w takim samym kształcie do kolejnych wyborów.
A z tym TVP to nie wiem co za pomysły. Znam tam tylko jedną osobę :D |
Cytat:
Jacek Kurski: - Jarosław Kaczyński co innego mówi, kiedy walczy o władzę, wtedy jest bardzo solidarnościowy i prosocjalny, a co innego robi kiedy ma władzę. To chyba wystarczy całkowicie. Cytat:
Poczytaj sobie kto kusił kredytami, kto chciał, żeby było więcej frankowiczów http://www.pis.org.pl/article.php?id=4415 Co do likwidacji kopalń to PiS we wrześniu 2007r ustalił zasady likwidacji kopalń. Cytat:
|
Cytat:
|
lista hańby" 25 lat wolności " zdecydowanie niepełna, wyrywkowa, ale przerażająca i dająca do myślenia
http://niezalezna.pl/63304-zobacz-wy...ja-internautow co do Korwina i nowej partii ?, w jego wykonaniu to nic nowego , jak zwykle wolta rozbijająca prawice na kanapy , zapowiadało się dobrze trzeba zniszczyć , Jaroo1- porównywanie PIS i Korwina to nadużycie, Korwin robi to z premedytacją, Prezes Kaczyński nie ma ręki do ludzi, zawsze przed wyborami ktoś wytnie jakiś numer,tworzy kanapę i przechodzi do urbanoplatfusów albo wraca z podkulonym ogonem, mam wrażenie że nie dzieje się to przypadkowo, u Korwina sprawa jest jasna i czytelna, zanim naprawdę coś zaistnieje zniszczyć w zarodku |
Cytat:
Ziobro chciał co nieco zmian w partii, Jaruś uznał to za zamach na jego osobę i go wywalił. Ale jak tu wygrać wybory skoro od czasu do czasu V-prezes nadaje. http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...wiadomosc.html 200 świadków ? W gęstej mgle zobaczyli dwa błyski ognia ? Przy widoczności poniżej 100 m to musieli być bliżej niż 100 od miejsca "eksplozji". Samolot leci z prędkością 300-400 km/h czyli ok 100m/s Czyli 200 osób musiał patrzeć w niebo ok 700 m przed punktem katastrofy. W tym miejscu nie było takiego skupiska ludzi gapiących się w niebo mimo mgły ... To nierealny scenariusz... ale skoro mamy wolność słowa. Ale wierzyć w to, to już inna bajka. |
nie chce mi się prostować Twoich bzdur, ale krótko Ci odpowiem , jeżeli chodzi o 2010 i wybory prezydenckie to był kryminał a nie kampania,praktycznie wszyscy ze sztabu założyli kanapę,a kluzikowa ? błagam nie kompromituj się skompromitowaną osobą ,co do zdrajcy Ziobro , po ożenku z pati koti i kilku sukcesach uwierzył że jest półbogiem, myli się i wrócił z podkulonym ogonem ,nie znam tematu "tej baby" jak obrazowo piszesz , ale pewnie wyleciała za brak profesjonalizmu
|
Cytat:
Rozumiem, że PiS takich ludzi przyjmuje po to, żeby te 2-3% które by te partyjki pozdobywały w wyborach ugrać ale z drugiej strony jest to dla mnie błąd przyszłościowy bo jak już raz ktoś się okazał niewiernym psem to wątpię, że to dobrze wróży w dalszej lub bliższej przyszłości. Taki Palikot i inne oszołomy, mieli swoje pięć minut ale już się skończyli. Gdyby wszystkie partie zachowywały się z charakterem to by Palikot nie miał czego szukać z lewej strony i by został wyautowany z polityki. I taki los powinni podzielić Gowinowcy i Ziobryści. Chcieli odejść, spoko, ich wola ale jak się mówi A to trzeba powiedzieć B. Odszedłem, nie udało się zrobić furory z nową partią to trudno, albo się zwijam z polityki albo działam dla idei i z nowa partią próbuję przy kolejnych wyborach. A te wszystkie pajace to są zwykłe .....i, które dla kasy raz wychodzą z PiSu, później wracają, raz są w PO a później w PiSie lub odwrotnie itp. To jest cyrk nie polityka. |
Apel do kerima i reszty! Panowie po raz kolejny zadaję to pytanie: po co próbujecie siłować się z jakimś trollem? Gość jest nudny jak flaki z olejem jedzie w tym wątku tylko i wyłącznie na tych swoich wklejkach. Nie trzeba specjalnego wysiłku umysłowego, ażeby odgadnąć nie patrząc na jego posty, co on tutaj wypisuje. W każdym poście odnosi się tylko i wyłącznie do Kaczyńskiego i PiS. Jak na obszarach arktycznych zniknie śnieg, to też będzie to jego zdaniem wina Kaczyńskiego i tej partii? Myślicie, że yourkuś używa swojego mózgu? Nie! On tylko przekleja te „prikazy”, które dostaje w określonej centrali partyjnej. Próba dyskusji z, nim, to, jak umawianie się na ustawkę z dzieckiem. Po co Wam, to moi drodzy? A już grzechem ciężkim jest cytowanie go, bo to prowadzi tylko i wyłącznie do tego, że zmuszacie go do aktywności tutaj. Od dłuższego czasu mam gościa na liście użytkowników ignorowanych i dobrze mi z tym. Leję na niego ciepłym moczem. Nie reaguję na jego zaczepki. Wam zalecam, to samo. Na koniec wklejam coś , co już na starcie powinno go dyskwalifikować jako potencjalnego partnera do jakiejkolwiek dysputy: http://i40.tinypic.com/p3wpf.jpg Dziękuję za przeczytanie mojego tekstu! Pozdrawiam! |
aha, niby PiS jest winny kłopotów frankowiczów
zobaczmy ile kosztował frank na przestrzeni lat https://pbs.twimg.com/media/B7fSYiLIQAAn6Ug.png:large |
w najgorszej sytuacji i tak są górnicy z Brzeszcz z kredytem we frankach :-)
|
Cytat:
Smuga, pełna zgoda ale powiedz mi jak prostować bzdury yorkusia, szpenia czy innego warszawiaczka jak ich nie "widzisz"?zaśmiecą forum i co dalej ? masz pomysł ? mamy to zostawić bez odzewu ? nie zauważyłem ostatniego zdania,jeżeli to jest "twórczość " yorkusia powinien zostać zbanowany, tak informacyjnie skąd to jest ? picasso- w sumie bardzo ponury żart, jakby się uparł to można by było go rozwinąć na praktycznie każdą dziedzinę życia w tym kraju , i jest to przerażające |
Cytat:
pamięć ludzka jest zawodna 2006 Cytat:
2015 Cytat:
|
szpeniu zgłosisz votum seperatum jak ktoś "wtrąci" się do Twojego kredytu:pala: , jak znasz "zasady" kredytów frankowych to wiesz jak to wyglądało ? widziałeś jakiegoś franka ?kredyt był tylko przeliczony po kursie frankowym , dostałeś nasze polskie złotówki , tyle i aż tyle , gansterka-banksterka przy aprobacie KNF-u , widzę że zauważasz inne problemy "frankowe" , paradoksalnie temat dotyczy całej gospodarki i finansów
co pokazuje wykres,? ano pokazuje że platforma nawet franiowi dała radę , pechowa ci ona oj pechowa:help: |
Cytat:
Ty kerimku za to nie zaważasz jak kłamie PiS ludziom w twarz co? Nie zgadzali sie na przykręcenie śruby kredytom w walucie a teraz wysyłają listy, żeby im pomóc. Wiesz jak to się nazywa? |
pamiętaj że banksterzy przy pomocy franka wywindowali ci wartość mieszkania , oczywiście do spłaty:lol: PIS miał g...o do gadania w sprawie franków , była polityka banksterska aby sprzedawać "frania" , poza tym tak z 80% ludzi nie miało"zdolności złotówkowej", kto to ustalał i śrubował zdolność złotówkową? banksterzy przy aprobacie KNF-U czyli wspólników
|
|
Cytat:
Tak samo administracja szanuje pewne świętości i jest ideowa jak ci politycy. Tamci ciągle przycinają w uja i tu to samo. Zamiast zrobić porządek na forum to się trzyma takich śmieci, chyba tylko po to żeby kabzę nabijali adminowi. Śmieszne i żałosne. |
Cytat:
Ja rozumiem, że na forum kibiców przeważa opcja nacjonalistyczno-prawicowa, ale każdy tutaj jest za monitorem człowiekiem wiec odrobina szacunku dla drugiej osoby jest wskazana. To że ktoś ma inne poglądy nie oznacza ze jest cwelem czy ....a. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czyli pasuje Ci podeptany przez yorka herb Wisły - dobrze wiedzieć. Jeśli podciągasz to pod inne poglądy to wybacz, jesteś kretynem (w sumie - też mi odkrycie...).
|
Cytat:
|
dziwne, warszawiak i rzekomo górnik...
|
ciekawy komentarz Bronka Wildsteina http://www.radiownet.pl/#/publikacje...ennosci-polski
|
Cytat:
|
Cytat:
Generalnie nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie i pisze na forum, w przypadku yorka można się domyślać bo wypowiedziach, że to wynajęty s....ysyn, który ma za zadanie siać ferment lub mega leming (na 99% to pierwsze) ale to się WYDAJE bo nikt go za rękę nie złapał. A co wiadomo na pewno? Na pewno wiadomo, że to jebany prowokator i cwel, że nie ma nic wspólnego z Wisłą bo gdyby chociaż na jej meczu raz był to by nie wstawiał takich avatarów. Stąd moje gorzkie słowa w kierunku tej ....y. Dziwne, że Ciebie, Wiślaka (?) one uraziły i jeszcze palisz głupa, że to za poglądy tak się o nim wypowiedziałem. I własnie dziwi mnie, że taki śmieć dalej tu egzystuje. Dopóki nie wstawił tego avatara to można było domniemać, że ma po prostu poglądy jakie ma - chociaż już za samo to, że w każdym poście pisze o Kaczyńskim i PiSie i że udziela się na innych forach z identycznymi wpisami powinien dostać dożywotniego bana - i trudno, trzeba jakoś z nim żyć ale któregoś razu się zdradził i ćwokowi ciśnienie nie wytrzymało. Nie mam pojęcia po co takich śmieci się trzyma na "forum Wisły". Chociaż wiadomo, że to forum od kilku lat to ferajna pokemonów, fra matów i innych śmieci politycznych co robią zamęt więc to pisanie nawet w cudzysłowiu forum Wisły to na wyrost. |
Cytat:
Ale przecież to nie PISforum ...a może sie mylę? Nie będę popierał partii w której Antkowe odjechane poglądy brane są na poważnie. Co do poprzedniego avatara to nie myślałem że za obrazek można dostać bana. We Francji za obrazki w "Charlie Hebo" zabijali a tu dostałem rocznego bana. |
To forum kibiców Wisły Kraków - klubu z którym nie masz nic wspólnego. Za wstawienie takiego avatara powinieneś wylecieć stąd na zbity pysk pajacu.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jesli znalazłeś gdzieś w moich postach sprzymierzenie się z ludźmi, którzy tak piszą, to może mi to wykaż? |
Cytat:
|
@FraMat i @Jaroo1 niepotrzebnie zaczynacie drzeć koty o, byle co. Obaj wypowiadacie się tu dość długo żaden z Was nigdy nie posunął się do podobnych zagrywek jak yourkuś. Każdy z Was ma prawo do swoich poglądów. Jakaś kolizja w tych poglądach nie jest podstawą, żeby publicznie prać brudy. Następnym razem niech każdy z Was weźmie sobie do serca słowa Norwida:
Cytat:
Cytat:
|
Smuga, tragifarsa trwa w wykonaniu "rządu" bezgłowego (copyright piotrowska) kopaczowej , porozumienie z górnikami to prawdziwa tragifarsa , a przy okazji pacyfikacja górników w Zabrzu, problem z yorkiem to temat poboczny i warty zakończenia , jeżeli przyjmiemy solidarnie ignorancję w stosunku do niego zniknie z tego forum bo jak widać na administracje nie ma co liczyć , mnie załamało jak gostek podśmiechiwał się że dostał rocznego bana , traktuje to jako dobry żart, od siebie dodam że przestaje reagować na jego posty
Gwiazdzisty ? miał racje pisząc nieco wcześniej że to ustawka ? nie wierzyłem w to ale teraz po przeczytaniu tego ? ........ http://niezalezna.pl/63336-co-jest-g...uz-we-wrzesniu |
kerim, czyli sprawdzi się scenariusz, o którym mówiłem. Kilku związkowców za milczenie dostanie ciepłe posadki albo miejsca na listach wyborczych. A zwykłe „szaraki” znowu zostaną wyautowane. I dalej będą kręcić się w tym:
http://nowa.taxszkolenia.pl/userfile.../kolo_samo.png |
Cytat:
|
|
Ta pigułka to temat zastępczy, kogo to obchodzi tak naprawdę? dobry Katolik tego i tak nie będzie stosował a niedobry bądź ateista ma w dupie to co Kościół na ten temat mówi.
|
Pigulka grzechem ciężkim??
A jak się ma do tego pedofilia w kościele?? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:01. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl