![]() |
oba po 20kg
|
Mam trzy pytania odnośnie karnetów. Od października będę studentem rzecz jasna nie posiadam jeszcze legitymacji studenckiej czy też mam prawo ubiegać się o zniżkę ? Kiedy zostanie uruchomiona sprzedaż biletów online ? W razie tego gdy nie będę mógł iść na mecz będzie możliwość '' przepisania'' karnetu na inną osobę ?
|
Cytat:
|
Cytat:
od soboty jest to liczone! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Lepiej przez Małogoszcz, droga praktycznie w 80% db/bdb a po za tym prawie znikomy ruch. |
Cytat:
|
Kupował ktoś coś na e-bay'u z Niemiec? Jak tak, to prosiłbym o kontakt (PW) :).
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
podziękował. |
Jak to jest w administracji - ew. odpowiedzialność karną ponosi pracownik, który wydał decyzję w danej sprawie (szeregowy inspektor :) ) czy ktoś ostatni podpisujący pismo (dyrektor, kierownik itp)?
|
Gdzie mam iść żeby dostać zaświadczenie o niekaralności? I czy długo się na nie czeka?
|
Punkt Informacyjny Krajowego Rejestru Karnego przy Sądzie Okręgowym w Krakowie
ul. Przy Rondzie 7 31-547 Kraków tel: (12) 619 58 14 fax: (12) 619 57 77 tam dostaniesz,co do czasu oczekiwania,niestety nie wiem. |
Cytat:
|
jakieś 2 tygodnie temu brałem takie zaświadczenie w Tarnowie, dostaje się od reki, kosztuje 50 zł
|
Zna ktoś jakieś dobre strony na których można znaleźć oferty mieszkań do wynajmu w Krakowie? oprócz gumtree.pl
|
Są na Prądniku czerwonym korty tenisowe?A jeśli tak to gdzie dokładnie
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
przeszło bez problemu. moim zdaniem szkoda 50 zeta. |
Cytat:
|
Witam. Chcę wypłacić pieniądze z moneybookers.com, gdzie proszą mnie o podanie NRB (Numer Rozliczeniowy Banku). Szukałem informacji w googlach i spotkałem się z trzema wersjami:
1)każdy bank ma swój NRB 2)mój NRB to ciąg cyfr od 3 do 10 z numeru rachunku bankowego 3)NRB to po prostu numer rachunku bankowego Która wersja jest prawdziwa ? Mam konto w ING Bank Śląski. Z góry dzięki za pomoc. |
Podczas przegladania stron internetowych (Firefox) zostaje co chwile przekierunkowany na strone www.queryscan.com. Da się coś z tym zrobić, zablokować to albo wogule orientuje się ktoś w czym tkwi problem?
|
Cytat:
|
Depozyt na stadionie otwierają tak jak trybuny, 2,5 h przed pierwszym gwizdkiem? Przy zdawaniu rzeczy trzeba okazać bilet na mecz czy coś?
Dzięki ...:::Tomo:::... |
Ma ktoś pod ręką mapkę turystyczną jak się dostać do takich miejsc przy Reymonta jak klubowy depozyt, sklep, strefa kibica? Po tych remontach nie korzystałem jeszcze z żadnego z nich, stąd nie wiem jak przeniesiono wejścia.
@miodzio: podziękowania |
Mapki akurat nie mam, ale jeżeli pójdziesz na stadion od strony Reymonta to bez problemu trafisz do sklepu i strefy kibica z racji dość dobrego oznakowania tych miejsc =)
|
Cytat:
|
Doradźcie mi.
Czy lepiej kupić garnitur w jakimś sklepie "firmowym" typu Vistula czy Zara czy uszyć na miarę u krawca? Chodzi oczywiście o prezencję tego garniaka oraz jakość wykonania. I pytanie z całkiem inne beczki. Był ktoś w pijalni wódki i piwa na Rynku? wiem że ceny to 4i 8 zeta. Piwo za 4 to 0,3l czy normalnie półlitrowe? I jak sprawa z wódką? Co serwują i w jakiej ilości? |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl