![]() |
Cytat:
A on jeszcze obudowę mięśniami ma solidna W takiej sytuacji to jest niestety 8 miesięcy przerwy a Alanowi już brakowalo zwrotności i szybkości To jest niestety koniec kariery, przynajmniej na poziomie oczekiwanym u nas |
Czyli zostaje mu kapitanowanie rezerwom wiosną 2026 roku.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jesli nie będzie znaczacych zmian właścicielskich to jestem praktycznie pewny ze dostanie jeszcze kontrakt. Nie takie rzeczy widzialem w Wiśle, a 32 lata u Urygi na koniec sezonu 25/26 nikogo nie wystraszą.
A czy ma to sens, niech każdy już sobie odpowie. |
Karheropki i inni naiwniacy Framaciki.
|
Rafał dzięki za super sezon, dużo siły i wytrwałości w rehabilitacji, wrócisz jeszcze silniejszy.
|
Rafał Mikulec podczas pojedynku z zawodnikiem Miedzi Legnica doznał złamania obu kości podudzia. Na dzisiaj został zaplanowany zabieg operacyjny. Rafał trzymaj się!"
https://x.com/DamianUrbaniec/status/1928331437222097338 |
Obie kości podudzia? A ta ku rwa Frankowski nawet kartki nie dał Letniowskiemu. Minimum żółta za nadmierny impet w grze któryś z naszych asów w którymś meczu taką wyłapał.
|
Cytat:
To jest jakaś paranoja.... Kartkę, za impet dostał Jaroch w meczu z Motorem, który też wcześniej zagrał piłkę. Interweniował VAR i była czerwona.... |
Bez przesady znowu, akurat tutaj to miał chłopak niesamowitego pecha, a nie żaden brutalny faul.
|
podobno taka kontuzja to 1,5 roku przerwy, cięzko będzie wrócić do pełnej sprawności..
|
W Wiśle na pewno wroci szybciej
|
Cytat:
|
Mikulec ma absolutnie cały kolejny sezon z głowy.
Czy wróci do zawodowego grania w piłkę to się okaże. Uryga de facto koniec kariery. Oczywiscie obaj mogą dostać przedłużenia kontraktów. |
Cytat:
btw Niemniej czy my jestesmy organizacją non profit? Sanatorium dla chorych piłkarzy... czasem żecie jest niesprawiedliwe |
Cytat:
|
Cytat:
Sam proces gojenia i rehabilitacji po takim.zlamaniu jak u Mikulca to jest 6-8 miesięcy. Czyli on będzie mógł zacząć normalnie chodzić w okolicach stycznia. Serio uważasz, że zagra zawodowo w piłkę w kolejnym sezonie?? A czy będzie nadal grał w piłkę to już w dużej mierze kwestia psychiki. Co do Urygi to wszystko już zostało napisane. Po tym urazie będzie zwrotny jak smok pod Wawelem. |
Tak mi szkoda Rafała, nie mogę tego przetrawić
|
Ja do teraz nie wierzę że ten drwal z Legnicy nie został ukarany czerwoną i kilkoma meczami kary. Musi klub zainterweniować, inaczej za rok będzie jeszcze większe polowanie na nogi naszych zawodników.
|
Djibril Cisse dwukrotnie złamał kości podudzia i za każdym razem wracał, nie tylko do treningu, ale nawet do gry, w czasie podanym przez Sandomingo. Miejmy nadzieję, że i tym razem sytuacja będzie równie optymistyczna.
|
A Carbo to czasem nie został wyeliminowany przez tego samego zawodnika na jesieni?
|
Carbo sam się wtedy wyeliminował, krzywo upadając na stopę.
|
Mikulec bedzie nowym Wasilewskim !
|
https://weszlo.com/2025/06/08/rafal-...zja-szczegoly/
To juz przynajmniej nie wyglada na koniec kariery. Może nawet jakas perspektywa że wróci w trakcie rundy wiosennej 2026. |
Czy wiadomo, czy Mikulec zaczął już rehabilitację? Czy wszystko na razie idzie ok?
|
|
Cytat:
Będą jaja jak tu jeszcze wróci :lol: |
|
Dziękujemy Królewski, dziękujemy Moore, że Rodado zostaje.
|
Najlepszy sportowo transfer w tym okienku.
|
Angel z kontraktem na kolejne 5 lat. Może to jeszcze za wczesnie, ale Angel robi wszystko by zostac legenda Wisły.
|
Cytat:
Pytanie tylko, czy nas na to stać. Dowiemy się za 3 miesiące. |
Cytat:
Wyjdzie w praniu. Prawda jest taka że za Angela ściągnęlibyśmy na 99% przepłaconego ogóra. Takie są realia sportowo-finansowe w jakich się obracamy. |
Czy Kutwa jest zdrowy?
|
Jesli z Ruchem zagral ponad 100 minut to raczej tak.
I co wiecej, jak Jop go nie wystawi to będzie mozna zacząć snuc dziwne teorie |
Sorry, przegapiłem ten sparing. Powinniśmy grać w środku Kutwa-Colley.
|
Jestem dobrej myśli ponieważ kontuzje uniemożliwiają Jopowi realizowanie swoich poronionych wizji o dwóch wysokich wolnych klocach na środku obrony, do których wraca zawsze przy pierwszej możliwej okazji.
Jest nadzieja że pierwsze mecze skończymy w jedenastu. |
E Capitano się wyleczy, to może być w kolejnych meczach 0 z tyłu i tak dopadnie nas "klątwa hierarchii".
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl