![]() |
Cytat:
|
Nie uwierzycie !!
Nasz moderator flamangista a zresztą sami zobaczcie: http://ludzie.gazeta.pl/flamengista/0,0.html flamangista powiedz jak się z tym uchowałeś przez tyle lat?? jak się czujesz pisząc na tak prokibicowskiej stronie jak gazeta.pl? nie uwierzyłbym gdyby nie podpis hobby: Wisła Kraków. Wnioski zresztą sami wyciągnijcie... i jeden z jego wpisów: Przykład z meczy Wisły Kraków. Na stadion z piwem nie można. Ok, więc większość kibiców spotyka się w bocznej uliczce naprzeciwko stadionu - 3 puby i Żabka. Ludzie spotykają się na godzinę-dwie przed meczem by wypić parę piw. Mieszkańcy tej ulicy z pewnością się cieszą - co weekend pod oknami popijawa. Policja przymyka oko na picie pod chmurką. Gdyby nie pożyteczni menele, zbierający puszki po piwie zrobiłby się śmietnik. to pokaż mi kiedy to policja przymyka oko na pijących? a już pisząc o mieszkańcach ulicy przy której rzekomo trwa popijawa powinieneś być wyjeb...rzucony z tego forum !! |
Cytat:
|
Na dzis jakiś fajny klubik w rynku we Wroclawiu
|
Jeżeli mam do zapłaty na allegro za wystawianie przedmiotów np 15 zł to czy jak wpłacę 30 to będę miał to 15 jeszcze na przyszłość ? czy trzeba zapłacić tyle ile trzeba . ???
|
bedziesz mial te 15zl na allegro.
|
Jaki GPS do 500 zł polecacie? Główne wymagania: mapy całej Europy, bajery typu możliwość oglądania filmów czy słuchania mp3 kompletnie niepotrzebne.
|
Dlaczego do jakiegoś czasu na facebook'u pojawia się ( i znika czasem) lista znajomych po prawej stronie bez jakiego większego ładu i składu. To są osoby które są aktualnie na fb czy o co chodzi ? Tez tak macie, bo np moja siostra takiej listy nie ma ...?
|
gdzie oprócz tvp sport mozna oglądac copa america?
|
jest jakas stronka gdzie szybko moge sprawdzac z którego roku pochodzi dana piosenka ?
|
Cytat:
Cytat:
|
Najtanszy sklep internetowy gdzie moge kupic sprzet komputerowy?
|
esc.pl miał swego czasu dość tanio.
|
Cytat:
|
Polecacie jakiś sklep, w którym będzie duży wybór bluz z kapturem? ;)
|
Cytat:
|
Po zainstalowany nowej opery 11.50 w pasku adresu nie ma strzałki która rozwijała listę wpisanych adresów internetowych. W starej wersji była, da się jakoś dodać tą małą strzałeczkę która rozwijała listę wpisanych adresów?
|
Cytat:
opera:config#UserPrefs|ShowDropdownButtonInAddress field zaznacz i na samym dole zapisz |
Cytat:
Dzięki wielkie, to jakiś błąd ze strony twórców opery że zapomnieli dać tej strzałki do nowej aktualizacji ?! |
Cytat:
Kupilem z jakosci jestem bardzo zadowolony :) a cena tez jest ciekawa. |
Totalnie nie orientuje się w tym temacie, a mnie to ostatnio troche zainteresowało:
Czy jest szansa sprzedać ziemie jakiejś slabej klasy (nie wiem jakiej, ale chyba takiej najgorszej) znajdującej się na jednej ze wsi paredziesiąt kilometrów od Krakowa jakieś kilka hektarów to jest? Jeśli tak to jaka byłaby taka cena orientacyjna? |
Finał Eurobasketu to jest transmitowany w jakiejś TV? Bo na TVP sport leci żużel, potem copa ... hmm?
|
Co jest? Na TVP miał lecieć mecz Brazylia - Wenezuela, a pokazują jakiś żużel. Publiczna znów sobie w kulki leci?
|
Neymar widzę, że słabo wchodzi w wiraże...
|
Cytat:
|
Potrzebuję wykalbrować alkomat AL 5000, szukając serwisów trafiłem na jeden w którym krzyknęli mi cenę 170 zl (nowy kosztuje ok. 200zl), w drugim 90zl, tez trochę drogo, znacie może miejsce gdzie zrobię to jeszcze taniej?
|
Mam pytanie czy można w jakis sposób zmienic nick?
|
Cytat:
Moje pytanie: Uczył się ktoś języka w szkole "Slavia, centrum języków słowiańskich" ? Jakieś opinie na jej temat ? EDIT: Szprotson, no właśnie 5 LAT temu. 5 lat temu to było tutaj inaczej:) |
Cytat:
Nieprawda. Mi zmienieli jakies 5 lat temu. szukam kogoś kto miał zerwany dwugłowy uda. Priv jak coś. |
Czy moge miec problemy z przekroczeniem granicy jesli w paszporcie mam stare zdjecie? A sie troszke zmieniłem :)
Paszport oczywiscie jesy wazny. Dowód jest w trakcie wyrabiania i na 13 prawdopodobie jeszcze nie bedę go miał. Kociewiak - dzieki ;) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl