Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Mam pytanie.... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=349)

crazykaro 01.07.2011 22:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Awe (Post 1119797)
Jak się kończy film "Kontakt"? To jeden z tych filmów, które oglądałem milion razy ale zawsze tylko do połowy bo się usypiam :)

Foster, po tym jak zostało zniszczone pierwsze urządzenie, leci w tej kulce i spotyka się z kosmitami, którzy z nią przez chwilę rozmawiają. Potem wraca na ziemie ale wszyscy tam obecni twierdzą że nigdzie nie wyleciała bo kula spadła od razu do wody więc nikt jej nie wierzy. Jedynym dowodem jest taśma na której nic nie ma, tylko zakłócenia. Wszyscy urważają że to nawiązanie kontaktu z kosmitami było sfingowane przez tego ruska-miliardera, który umiera. A film się kończy tak, że dwójka agentów rozmawia o tej taśmie z nagraniem, że niby niczego nie ma na niej, ale mimo że kula z Foster nigdzie nie poleciała, to nagranie trwa kilka godzin... KONIEC:D

wiślak 86 02.07.2011 09:21

Nie uwierzycie !!

Nasz moderator flamangista a zresztą sami zobaczcie:

http://ludzie.gazeta.pl/flamengista/0,0.html

flamangista powiedz jak się z tym uchowałeś przez tyle lat??
jak się czujesz pisząc na tak prokibicowskiej stronie jak gazeta.pl?
nie uwierzyłbym gdyby nie podpis hobby: Wisła Kraków.

Wnioski zresztą sami wyciągnijcie...

i jeden z jego wpisów:
Przykład z meczy Wisły Kraków. Na stadion z piwem nie można. Ok, więc większość kibiców spotyka się w bocznej uliczce naprzeciwko stadionu - 3 puby i Żabka. Ludzie spotykają się na godzinę-dwie przed meczem by wypić parę piw. Mieszkańcy tej ulicy z pewnością się cieszą - co weekend pod oknami popijawa. Policja przymyka oko na picie pod chmurką. Gdyby nie pożyteczni menele, zbierający puszki po piwie zrobiłby się śmietnik.

to pokaż mi kiedy to policja przymyka oko na pijących? a już pisząc o mieszkańcach ulicy przy której rzekomo trwa popijawa powinieneś być wyjeb...rzucony z tego forum !!

crazykaro 02.07.2011 09:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiślak 86 (Post 1120006)
Nie uwierzycie !!

Nasz moderator flamangista a zresztą sami zobaczcie:

http://ludzie.gazeta.pl/flamengista/0,0.html

flamangista powiedz jak się z tym uchowałeś przez tyle lat??
jak się czujesz pisząc na tak prokibicowskiej stronie jak gazeta.pl?
nie uwierzyłbym gdyby nie podpis hobby: Wisła Kraków.

Wnioski zresztą sami wyciągnijcie...

i jeden z jego wpisów:
Przykład z meczy Wisły Kraków. Na stadion z piwem nie można. Ok, więc większość kibiców spotyka się w bocznej uliczce naprzeciwko stadionu - 3 puby i Żabka. Ludzie spotykają się na godzinę-dwie przed meczem by wypić parę piw. Mieszkańcy tej ulicy z pewnością się cieszą - co weekend pod oknami popijawa. Policja przymyka oko na picie pod chmurką. Gdyby nie pożyteczni menele, zbierający puszki po piwie zrobiłby się śmietnik.

to pokaż mi kiedy to policja przymyka oko na pijących? a już pisząc o mieszkańcach ulicy przy której rzekomo trwa popijawa powinieneś być wyjeb...rzucony z tego forum !!

Aż przykro patrzeć na takich ludzi jak ty

DYRU 02.07.2011 12:46

Na dzis jakiś fajny klubik w rynku we Wroclawiu

didzej132 02.07.2011 14:14

Jeżeli mam do zapłaty na allegro za wystawianie przedmiotów np 15 zł to czy jak wpłacę 30 to będę miał to 15 jeszcze na przyszłość ? czy trzeba zapłacić tyle ile trzeba . ???

Glazik 02.07.2011 14:20

bedziesz mial te 15zl na allegro.

regis 02.07.2011 15:11

Jaki GPS do 500 zł polecacie? Główne wymagania: mapy całej Europy, bajery typu możliwość oglądania filmów czy słuchania mp3 kompletnie niepotrzebne.

przemo 02.07.2011 19:33

Dlaczego do jakiegoś czasu na facebook'u pojawia się ( i znika czasem) lista znajomych po prawej stronie bez jakiego większego ładu i składu. To są osoby które są aktualnie na fb czy o co chodzi ? Tez tak macie, bo np moja siostra takiej listy nie ma ...?

marcinm 03.07.2011 10:40

gdzie oprócz tvp sport mozna oglądac copa america?

tommiyacht 03.07.2011 10:42

jest jakas stronka gdzie szybko moge sprawdzac z którego roku pochodzi dana piosenka ?

Glazik 03.07.2011 11:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez regis (Post 1120138)
Jaki GPS do 500 zł polecacie? Główne wymagania: mapy całej Europy, bajery typu możliwość oglądania filmów czy słuchania mp3 kompletnie niepotrzebne.

http://allegro.pl/tomtom-xl2-gps-iq-...679621918.html
Cytat:

Pierwotnie napisane przez marcinm (Post 1120379)
gdzie oprócz tvp sport mozna oglądac copa america?

http://tomciotv.com.pl/news.php

medyk 03.07.2011 11:21

Najtanszy sklep internetowy gdzie moge kupic sprzet komputerowy?

R33 03.07.2011 11:54

esc.pl miał swego czasu dość tanio.

MatMario 03.07.2011 12:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez medyk (Post 1120395)

Ja przeważnie gdy sprawdzam ceny to kończę na kupnie w ww.kdo.pl. Ale jak zawsze każda rzecz może być tańsza w innym sklepie. Ale sprawdź w tym bo ostatnio chyba zrezygnowali z porównywarek.

Al_29 03.07.2011 12:35

Polecacie jakiś sklep, w którym będzie duży wybór bluz z kapturem? ;)

crazykaro 03.07.2011 12:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez medyk (Post 1120395)

Dużo tego jest. W każdym tańsze jest co innego. Jak składałem komputer to korzystałem z x-kom.pl, morele.net, a notebooki w primakomp

nero 03.07.2011 13:04

Po zainstalowany nowej opery 11.50 w pasku adresu nie ma strzałki która rozwijała listę wpisanych adresów internetowych. W starej wersji była, da się jakoś dodać tą małą strzałeczkę która rozwijała listę wpisanych adresów?

wroobel88 03.07.2011 13:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez nero (Post 1120434)
Po zainstalowany nowej opery 11.50 w pasku adresu nie ma strzałki która rozwijała listę wpisanych adresów internetowych. W starej wersji była, da się jakoś dodać tą małą strzałeczkę która rozwijała listę wpisanych adresów?

W pasek adresu wklej :
opera:config#UserPrefs|ShowDropdownButtonInAddress field

zaznacz i na samym dole zapisz

nero 03.07.2011 13:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wroobel88 (Post 1120438)
W pasek adresu wklej :
opera:config#UserPrefs|ShowDropdownButtonInAddress field

zaznacz i na samym dole zapisz

DZIAŁA :)
Dzięki wielkie, to jakiś błąd ze strony twórców opery że zapomnieli dać tej strzałki do nowej aktualizacji ?!

Glazik 03.07.2011 13:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Al_29 (Post 1120423)
Polecacie jakiś sklep, w którym będzie duży wybór bluz z kapturem? ;)

http://allegro.pl/l-bluzy-kapturem-m...677153214.html

Kupilem z jakosci jestem bardzo zadowolony :) a cena tez jest ciekawa.

LanceTS 03.07.2011 18:23

Totalnie nie orientuje się w tym temacie, a mnie to ostatnio troche zainteresowało:
Czy jest szansa sprzedać ziemie jakiejś slabej klasy (nie wiem jakiej, ale chyba takiej najgorszej) znajdującej się na jednej ze wsi paredziesiąt kilometrów od Krakowa jakieś kilka hektarów to jest? Jeśli tak to jaka byłaby taka cena orientacyjna?

Żmijka 03.07.2011 19:39

Finał Eurobasketu to jest transmitowany w jakiejś TV? Bo na TVP sport leci żużel, potem copa ... hmm?

Syn Kangura z 1984 03.07.2011 20:13

Co jest? Na TVP miał lecieć mecz Brazylia - Wenezuela, a pokazują jakiś żużel. Publiczna znów sobie w kulki leci?

hassarol 03.07.2011 20:15

Neymar widzę, że słabo wchodzi w wiraże...

adam_09 03.07.2011 21:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LanceTS (Post 1120595)
Totalnie nie orientuje się w tym temacie, a mnie to ostatnio troche zainteresowało:
Czy jest szansa sprzedać ziemie jakiejś slabej klasy (nie wiem jakiej, ale chyba takiej najgorszej) znajdującej się na jednej ze wsi paredziesiąt kilometrów od Krakowa jakieś kilka hektarów to jest? Jeśli tak to jaka byłaby taka cena orientacyjna?

ile tej działki masz i w jakiej miejscowości ?

Michal_b3 04.07.2011 12:54

Potrzebuję wykalbrować alkomat AL 5000, szukając serwisów trafiłem na jeden w którym krzyknęli mi cenę 170 zl (nowy kosztuje ok. 200zl), w drugim 90zl, tez trochę drogo, znacie może miejsce gdzie zrobię to jeszcze taniej?

xdarek 04.07.2011 13:12

Mam pytanie czy można w jakis sposób zmienic nick?

tomo 04.07.2011 14:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez xdarek (Post 1120922)
Mam pytanie czy można w jakis sposób zmienic nick?

Pisz do któregoś z adminów, ale widząc ile było próśb a ile efektów to daruj sobie ;)

Moje pytanie:

Uczył się ktoś języka w szkole "Slavia, centrum języków słowiańskich" ? Jakieś opinie na jej temat ?

EDIT:

Szprotson, no właśnie 5 LAT temu. 5 lat temu to było tutaj inaczej:)

szprotson 04.07.2011 16:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ...:::Tomo:::... (Post 1120967)
Pisz do któregoś z adminów, ale widząc ile było próśb a ile efektów to daruj sobie ;)

?

Nieprawda. Mi zmienieli jakies 5 lat temu.

szukam kogoś kto miał zerwany dwugłowy uda. Priv jak coś.

Donki 04.07.2011 16:36

Czy moge miec problemy z przekroczeniem granicy jesli w paszporcie mam stare zdjecie? A sie troszke zmieniłem :)
Paszport oczywiscie jesy wazny.
Dowód jest w trakcie wyrabiania i na 13 prawdopodobie jeszcze nie bedę go miał.

Kociewiak - dzieki ;)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:06.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl