![]() |
Oczywiście że jest w stanie być solidnym stoperem tylko jest jeden problem. Kasa i w kontekście Wisły raczej nie jest realny.
|
Nie za dużo tych wiekowych piłkarzy u nas ?
|
Thiago Cionek idealny ruch, bo niebezpiecznie nam spadła średnia wieku po odejściu Brożka i Wasyla.
|
Cionek to akurat byłoby solidne wzmocnienie jak na Ekstraklasę, ale problem jest taki, że nas na niego nie stać.
|
Plotkuje się o Dawidzie Abramowiczu z Radomniaka u nas. Z jednej strony - zaawansowany piłkarsko wiek (29 lat), ale gość na tyle ogarnięty życiowo, że w szczególności po przeczytaniu wywiadów i opinii po nim można mieć wrażenie że mógłby u nas odpalić i kilka lat pograć na dobrym poziomie. Kiedyś Stolarczyk przyszedł do nas w podobnym wieku i mieliśmy z niego długo pociechę.
Jeśli to by oznaczało Sadloka jako alternatywę na środek obrony to ja jestem ZA. |
Stolarczyk, Sobol... 29 latek to nie dziadek, nie popadajmy w skrajności. Ja wiem, że pieniądze zarabia się na młodzieży, ale ta młodzież mu mieć też z kim grać. Nie wiem, czy Abramowicz jest dobry i czy byłby wzmocnieniem, bo po prostu nie oglądam 1 ligi, ale skreślanie z góry ze względu na wiek gościa, który nie skończył nawet 30, jest absurdem. Jak umie kopać piłkę, to nie widzę żadnego problemu.
|
Abramowicz moze u nas odpalic, konkretny gosciu z nastawieniem zeby isc w gore, na bank bedzie chcial sie pokazac w Ekstraklasie, w kazdym zespole w ktorym byl go chwalili, ja bym go bral jak jest mozliwosci, nawet na lawke i do rywalizacji
|
Jeśli Grabowski u nas zostaje, to Abramowicz wydaje się rozsądnym transferem. Pogra tu rok, dwa i będzie okresem przejściowym między Sadlokiem i Grabowskim.
Ale zapewne Grabowskiego tu nie będzie, albo rzeczywiście okaże się słaby, a Abramowicz z Sadlokiem będą się wymieniać na lewej obronie do 2024 roku, kiedy Sadloka w pojedynku biegowym wyprzedzi już nawet Kazimierz Kmiecik. |
Cytat:
|
chcialbym :D
|
Zgodnie z tematem, propozycja:
Łukasz Norkowski - 20 latek miał dobry sezon w I lidze, ale został odpalony przez Lecha i ma wolną rękę w poszukiwaniu klubu, rozwiązałby nasz problem jako młodzieżowiec i byłby cennym środkowym pomocnikiem |
Cytat:
|
A jak z wypożyczonymi ? Plewka, Zdybowicz, Balicki, Morys, Wyjadłowski, Szota ???
|
Szota miał wypożyczenie do końca roku kalendarzowego, więc chyba został na wypożyczeniu. Reszta ma małe szanse na zajęcie miejsca młodzieżowca, o byciu uzupełnieniem składu nie wspominając...
|
Cytat:
|
https://zapodaj.net/images/79ad63a968e8a.pngOby to była tylko plotka xD
|
No z tego co pisza na TT to jakiś gruby komediant z gościa w tamtych kręgach, do Janickiego do pary idealnie :D
https://twitter.com/Radek_Misiura/st...37608846761984 "W meczu z Belenenses Adi Mehremić strzelił 2. gola samobójczego w tym sezonie. Gdy opuszczał murawę, kibice "Ptaków" mocno z nim pojechali. Sam Bośniak, jak na chłopaka z Bałkanów przystało, nie pozostał im dłużny. Btw, tragicznym jest obrońcą. "Szrot z Bałkanów" - znana fraza." |
https://www.transfermarkt.pl/adi-meh...spieler/192897 akurat brakuje mu Polski do "złap je wszystkie"
|
Faktycznie... jakość a nie ilość. Przecież to nawet śmieszne nie jest.
Ale spoko.. zaraz się znajdzie jakiś komediant co powie ze mamy zespół dużo mocniejszy niż stal i warta i na pewno nie spadniemy. Sparing to tylko sparing... ale biorąc pod uwagę ze gramy w teoretycznie najmocniejszym składzie (poza Kubą i Bashą) to średnio na tle tej stali wyglądamy. To na pewno zasłona dymna ... |
|
Trzeba dać chłopakowi szansę. A może się jeszcze ogarnie...
|
Ta bo w 12 klubach miał rzeczywiście mało szans xd
|
Nie każdy odpala od razu. Może niektórzy rzeczywiście potrzebują 13 klubów żeby odpalić. Może 13 to dla niego liczba magiczna. Bądźmy dobrej myśli
|
Pewnie to tylko spalanie źródeł przecieków jak w przypadku Curro czy jak mu tam.
Beqiraj trafił bez przecieków :) |
Ja bym jeszcze raz z Burdenskim sprobowal
Może akurat tym razem odpali! A co? Nie stać nas? Albo Oudja, z wiekiem nabrał doświadczenia! Jak bez przecieków? Transfery.info czyli Hanejko informowali o Beciraju 3 dni przed transferem |
Pachnie szrotem, niestety.
W tym transferze za bardzo nic się nie zgadza. Ostatni mecz 9 miesięcy temu. Nigdzie nie zagrzał miejsca dłużej niż rok i nigdzie nie zagrał całego sezonu. Transfer na alibi po jak najmniejszym koszcie... W 2015 roku testowało go Podbeskidzie ale odpaliło. Obym się mylił, ale przeczucie mam kiepskie. |
Cytat:
Uzupełni ich Klemenz na wahadle. A z przodu On: http://www.90minut.pl/kariera.php?id=24361 Może Odra nie chciałaby wiele, warto zapytać. |
|
Forumowicze w formie, jazda po piłkarzu przed jego podpisaniem.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl