![]() |
Cytat:
|
Wolfy - z wiekszością tez zgoda. Ale masz pewność ze Meresinski nie ma zaplecza sponsorskiego któremu obojętne jest to co o nim piszą ? Bez znaczenia z jakiego powodu, ale moze sie okazać ze ma. Z gola dupa i bez $$ do klubu nie wszedł. Bo tu nawet nie ma co sprzedać.
|
nesta masz racje co Wisła odziedziczyła po tf piłkarzy i mase długów 14-16 mln brak bazy brak skautingu zero marketingu
|
Cytat:
|
wolf wiesz tyle co zjesz tak jak kazdy znas
|
Cytat:
|
to jest dramat. Na wiosnę jechaliśmy do Kielc specjałem, a latem....
|
Wolf śmiać mi się chce wiesz więcej co wiesz tyle co gazety doniosły tak jak każdy znasz reszta to są nasze domysły i próba dopasowania klocków
|
Szkoda, że dziennikarz nie zapytał, jak to jest, że w 2013 roku złożył dokumenty na uczelni wyższej, a w 2014 roku cieszył się już tytułem licencjata :D. To jest mistrzostwo! Niestety dziennikarstwo leży w naszym kraju i banalne pytania.
A co do przychodów, to wystarczy poczytać na ten temat. Do wyciągnięcia z klubu na przestrzeni roku jest kilkanaście mln zł(licząc, że trzeba wypłacać część pensji co 3 miesiące). |
Jak można ufać gościowi co kłamie średnio w co drugim zdaniu? :D Jego wywiad to tylko i wyłącznie słodkie pier.do.lenie, wypowiada się w nim jak jakiś gimnazjalista. Gość zarżnie Wisłę, jaki normalny sponsor wejdzie teraz do klubu? Jedyni możliwi sponsorzy to jego funfle, którzy wejdą tu w wiadomym celu.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszyscy widza czarnowidztwo nie wiedzac nic
|
Cytat:
|
dajcie czas do 31 sierpnia bo my i tak nic nie mozemy poza zaszkodzeniem klubowi
|
są pieniądze z transmisji tv, z piłkarzy wyprzedawanych, itp...
|
Cytat:
Transfer Ryśka nie został zablokowany, po prostu nie ma w klubie nikogo kto z kim można by się kontaktować i kto mógłby przeprowadzić transfer. Kapka jest na urlopie, a nowy właściciel nie ma prawa zasiadać w zarządzie :D Stad rozpaczliwe poszukiwanie kogoś na stanowisko prezesa, ale jakoś chętnych zbyt wielu nie ma :D |
wolf nie raz na 3 miesiace tylko zaległości nie mogą sięgać 3 misięcy widze że sie znasz na biznesie ze hoho
|
Cytat:
Cytat:
|
Widzę, że
Brakuje tylko informacji, że za dziecka miał plakat Żurawia nad łóżkiem. Niech mi ktoś wytłumaczy jak uczciwy człowiek może w jeden rok ukończyć szkołę wyższą, nie koniecznie równie ekskluzywną jak ta Częstochowska? Skoro Borek zna się z tym panem to można założyć, że ma informacje z pierwszej ręki i albo czemuś jego rewelacje służą albo jest coś na rzeczy. Meresiński powinien zrozumieć, że jest za cienki w uszach i już za chwilę odda to komuś rzetelnemu. |
Cytat:
Z tego co wiem to z Ryśkiem był spory pośpiech bo miał byc sprzedany jeszcze przed zmiana właścicielską. I to za niezbyt wygórowana kwotę, w dodatku przez agenta/pośrednika ktory sam miał ' umowę' z zarządem ze szybko go sprzeda. Kapka na urlopie jest od niedawna, a w klubie wszystkie dokumenty sa na bieżąco podpisywane. Takze nie wszystko co wymyśla pismaki ma pokrycie z rzeczywistością. |
Cytat:
|
Cytat:
Tyle z mojej strony. Ewidentnie tracę czas odpowiadając Ci. Cytat:
|
Cytat:
|
|
Witam nie rozumiem, tych ludzi co chcą nawoływać manifestacji, jak to tylko może zaszkodzi tylko naszemu klubowi nie pamiętacie jakie straty były spowodowane jak bojkotowano Bednarza.
Kolejna sprawa wielu nie znając nic na temat spraw z zakupem naszego klubu i to co nasz nowy prezes panuje odrazu wydało osąd na temat pana JM nie jestem jego zwolennikiem, ale jak można oceniać kogoś po 2 tygodniach dla mnie to absurd sam przejmowałem małą firme i dwa tygodnie to mało czasu na porzadki a wy cuda wymagacie. Co do przeszłości pana JM może faktycznie są to błędy młodości wielu przez to już wydało wyrok tylko ciekawe ilu świętych się tu znajdzie na forum którzy nie popełnili błędu dajmy szanse na rehabilitacje JM w naszych oczach na tą chwile poza smrodem z dawnych lat nic złego nie wykonał piłkarzy nie wyprzedał. Kochani co gazet też nie może być ze wierzycie we wszystko co gazety piszą. Kochani nie możemy oceniac człowieka po pozorach i przeszłości czasmi ludzie którzy wychodza z więzienia dają wiele dobrego nie wszyscy ale nie mozna wszystko wrzucć do jednego wora. A co do kolegi wolfa to pisze a nawet nie wie co do konica bo w biznesie nic sie nie robi na pstryk |
Cytat:
Meresiński, to Ty?! |
wolf widzę, że prawda boli a co literówek to przez te 9
|
Nudne to już się zaczyna robić.
https://eszjot.wordpress.com/2016/08...meresinskiego/ |
Cytat:
|
franek ale tam jest data 2015
|
@suikoden zastanawiam się czasem czy nie jesteś trollem. Co kilka postów pojawia się kolejny Twój w którym treści jest dokładnie tyle samo co w poprzednich. Parafrazujesz i powtarzasz w nieskończoności "dajmy szanse", "każdy popełnia błędy"... płacą Ci za to? wszyscy zrozumieli Twoje zdanie, ale nikogo nie przekonałeś.
Zgadzam się z wolfym w całej rozciągłości. Chciałbym też zauważyć, że nikt poza "dobrymi kolegami" JM nas pewnie zasponsorować nie zechce. Zresztą Ci "dobrzy koledzy" jakby byli "dobrzy" to pewnie już by byli na koszulkach. |
zaczynacie wyciagac stare tematy pan JM by przjać wisłę tą sprawe też musiał załatwić bo to by oznaczało ze społka zaciągła dług u Cupiała na zakup Wisły
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Tak w ogóle cała ta sprawa z JM pokazuje jak nieudolny jest cały system sadowniczy w Polsce.
|
duplikat/do usunięcia
|
Cytat:
tzn. nie wrócono czasem do tej poprzedniej? |
Tak w ogóle to czy Pan Szymon Jadczak z Radomia wcześniej zajmował się jakąkolwiek sprawą dotycząca Wisły Kraków na swoim blogu bo nie czytuję. Widocznie teraz Wisła Kraków i nowy właściciel dają im jakieś profity, że każdy chce coś dodać od siebie i wyciągać sprawy z przeszłości. Taka teraz moda? :)
|
wolf dobra już wiem, że ty się najlepiej na wszystkim znasz tak jak wystarczy płacić piłkarza co 3 miesiące zamiast napisać ze zaległości nie mogą sięgać 3 miesięcy ale dobra ty wiesz lepiej i z tobą chyba rozmowa nie ma sensu jak taki spec z ciebie od biznesu to czemu nie kupiłeś Wisły bo gówno wiesz tak naprawde
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:00. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl