![]() |
nasi biegac nie umieja moze wezimiem azerskieg trenera moze chociaz dziadó biegac nauczy
|
[włączony optymizm] No, jedna jest, może pójdzie dalej...[wyłączony optymizm]
|
Gooooooooooooooooool
Jeszcze jeden , jeszcze jeden :) |
Niektorzy z was muszą wreszcie dostrzec że obecność Pawła Brożka w Wiśle przynosi ogromne szkody całemu zespołowi przy praktycznie braku korzyści. Na kazdegio sie drze on jest najlepszy w szatni jest w ogole gwiazdą Boguski to powinien grać w futbol kobiecy, moze w 2 lidze by zaitstniał jako twardy piłkarz. Super transfer z 2 bundesligi rezerwowego Bunoza pokazał klase w 1 meczu. Cikos udowadnia w kazdym meczu jakim jest wzmocnieniem. Żurawski trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejsc ( chociaz w sumie to nie jego wina) ze tu trafil.
|
Jest honorowa bramka chociaż
|
gol jescze tylko 3 WIERZYMY !
|
Cytat:
|
najlepsze jest to, ze Azerow nikt nie atakuje, chlop stoi 30sekund w polu karnym i nikt nawet nie probuje odebrac mu pilki!! PRZESTANCIE SIE ****A CZOLGAC!!!!!!!!!!!!!!!
|
jeśli nazywacie się kibicami wisły to nie puszczajcie tego płazem, tu musi być jakaś reakcja, pikieta pod stadionem, wtargniecie na trening, zostawiam do waszej kreatywności
|
Brożek golllllllllll
|
Cytat:
|
Ja już po zdjęciach z treningu wiedziałem, co będzie, głupie uśmieszki, dobra zabawa, a treningu zero...im się w głowach poprzewracało....Dan miał rację....im trzeba takiego co ich chwyci i prawie zamorduje...a jak się niepodoba to się żeganmy bo Panienek w drużynie nam nie trzeba
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Kolego ale nawet jakby było to 3-3 to jakbyś niewiedział to i tak nam nic nie daje... |
No tak ciężko trenować się nie chce, to potem takie efekty tego mamy. Czy się stoi czy się leży 100 tyś. się należy.
|
czemu Brożek nie grał wcześniej ja sie kur** pytam?!
|
Cytat:
|
a przypomnijcie mi proszę ile meczy sparingowych rozegraliśmy przed startem el. LE ?
no ile ? |
pierwszy blad Henka jak na tacy ;P
|
Ożyj i zwyciężaj!
|
Cytat:
|
Nie wierze w to co widze, jak gra Sobol dzisiaj oO A Żurarawski mimo że gra jak ostatnia ciota to dalej jest na boisku bo to pupilek Kasperczaka
E: Wojataor widze ekspert piłki noznej oO |
Cytat:
|
Cytat:
|
To nie wygląda na brak umiejętności.... bo można być zaangażowany w grę, gryźć trawę i przy polskich umiejętnościach to nawet Odra Wodzisław poradzi sobie z Azerami.
To jest coś bardzo dziwnego i wyglądającego na sprzedany mecz. |
Tak, łatwo powiedzieć przegonić tych kopaczy tyle tylko, że trzeba mieć gdzie ich przegonić. Kto ich teraz weźmie. Podejrzewam, że nawet w lidze okręgowej by ich nie chcieli. Pi****ne gwiazdeczki. Jedynie to można by było ich zagonić do roboty przy stadionie może by skończyli szybciej - chociaż to są takie damulki, że pewnie nawet nie wiedzą jak się łopatę trzyma. Piz*y nie faceci. Trzeba nie mieć honoru, jaj ani godności aby zaprezentować takie podejście do tematu.
|
Zaczynają się gubić lekko Azerowie, więc jakby ich przycisnąć to może coś jeszcze wpadnie, ale marne nadzieje
|
Cytat:
|
Cytat:
Jak sobie wyobrażasz awans drużyny, która jeden mecz przegrała, a drugi zremisowała? To na logikę jest bezsensowne. |
Cytat:
|
Widzieliście to dośrodkowanie Małeckiego przed chwilą?
|
4-3 musi byc by awansowac
|
Heniek tyle błędów zrobił z np ustaleniem składu w dwu meczu że to się w głowie nie mieści a ty mówisz o pierwszym błędzie. Nie mowiac jak chujowo jest ta druzyna przygotowana do sezonu im sie ****a biegac nie chce(albo ****a sił nie mają)
|
dlaczego kirm nie wejdzie teraz
|
w takim razie przepraszam. nie wiedziałem - człowiek się uczy na błędach :) zwracam honor
|
Cytat:
|
Cytat:
Więc nie bierz tego wszystkiego do siebie. Kiedyś się kłóciliśmy, dyskutowaliśmy - teraz już nie ma o czym: rzeczywistość jest jaka jest i trzeba się z nią pogodzić. Jesteśmy na dnie. Ale dla pokemonów niedługo nowa podnieta - jaki to sławny trener zostanie ściągnięty przez klubowych dyletantów. Normalni ludzie widzą, kto tak naprawdę zawinił. |
Dawać Kirma
|
Dla mnie nieporozumieniem jest gra Zurawskiego, i Sobolewskiego... duzo strat i nic innego...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl