![]() |
pio, jakbys ostrzegl mnie wczesniej o tym kosztorysie to bym sie na wizyte nie zglosil :foch:.
Teraz to ty poniesiesz te koszta :lol: |
Pio na finale WOŚP stanie z puszką i będzie zbierał na Twoje leczenie :D:D
|
Cytat:
PONIOSĘ tę fakturę za Ciebie...aż do Twojego domu i położę na biurku! Taki jestem dobry - nie dziękuj :) Ni_Ma, już wiem dlaczego nie wrzucisz do puszki :P |
haha, pio wyda plyte i sam puche wypelni :D
ide spac, dobrej nocki ;) |
no to jako fanka wrzuce też do puszki :)
dobrej nocki i pamietaj o magnezie :) ta porada gratis! :) |
Nie dzięki. Mam tez problemy ze sobą, ale wiem, że magnez sprawy nie załatwi :P
Dobrej nocy :) |
Cytat:
|
:0 ja mam 8 ocen ndst na półrocze i jakoś mnie to strzela :)
magnez kup będzie gitara !:) a Pio ja Cię pocieszę jak będziesz stał w niedzielę to już nie ma być takich mrozów !! :) Wiec miłych snów :) |
Cytat:
|
słyszeliście, że dotarł właśnie certyfikat Beto do Krakowa :D heheh pewno nic z niego nie będzie
ciekawe który listonosz tez roznosi listy i kto w klubie teraz siedzi :) |
Jaki tu spokój nananana :D
Słoneczko :P (ogólnie energia mnie rozpiera) |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tylko czy nie byłoby Wam wygodniej, gdybym podał nr konta :lol:? Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Spożytkuje ja inaczej :P Już od 20 minut zastanawiam się nad zmiana avatara (bo całe zycie Mauro mieć nie bede :P) tylko nie wiem na jaki :/
|
Obecny avatar zdecydowanie bardziej przypadł mi do gustu. Z całym szacunkiem dla Mauro.
|
Widzę, że faktycznie nie ma u Ciebie śniegu ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
obecny może zostać...:D nie musisz już zmieniać :P |
Hura Hura próbna jutro jest matura :D -.-
|
Cytat:
(troche mi sie nie zrymowało :|) |
Cytat:
|
tak tak, a jak za rok dowala obowiazkowa z matmy to co? ;)
wtedy to juz nie zdam :D |
Z matmy zawsze byłem cienki i ale najłatwiej się matmę odpisuje więc... Na 20 minut przed końcem miałem jeszcze pustą kartkę ale wychowawca się spisał i dotarło co nieco :P
|
Cytat:
Ja mam próbne w przyszłym tygodniu :-/ Ale pisemne to jest pikuś! Jak mi sie nie chce pisać tej pracy na ustny polski! a czasu coraz mniej.... :evil: |
Ja z tego, co wiem, to piszę tylko WOS próbny.. ;) Ale to dobrze, bo to mój priorytet :D Weekend będzie pracowity ;P Pierwszy od niepamiętnych chyba czasów :D
Te, u was też było tak ciepło dzisiaj? :P |
moim zdaniem matura z maty powinna być obowiązkowa...ta podstawowa dość łatwa, a rozszerzona dla tych co chcą iść na kierunki z matą związane...
co jak co, ale każdy powinien umieć polski, historie i mate (obcy język też by się przydał) to takie minimum :D |
A po co komu mata poza liczeniem takim podstawowym, jeżeli nie wiąże przyszłości z takimi dziedzinami wymagającymi matematyki? Np. kierunki humanistyczne. Na ch*j mata jak całe życie planuje ktoś np. zostać politologiem czy historykiem? :-)
Liczyć pieniądze to nauczyli mnie rodzice, a nie szkoła, a to chyba najważniejsze w liczeniu. :-) |
ja się tam cieszę, ze z fiz rozszerzonej zrezygnowałem bo byłby cinko :D bardzo cinko . A z ustną z pol to lajtowy temat sobie wziąłem, tak wiec jestem optymistą :D Czas pokaze
|
Wy tu macie się zreaktywowac a nie gadac mi tu o szkole maturze i td :p Jak czytam te posty o maturze to cieszę się że mam to juz za sobą! ;]
|
Cytat:
a co do liczenia pieniędzy...znam wielu takich co historie świetnie zdali i inne humanistyczne przedmioty a tabliczki mnożenie nie potrafią...a to już jest dramat...i własnie ta matura powinna wyzwolić u uczniow chociaż te podstawowe umiejętnośći...a mata przydaje się nie tylko na studiach technicznych...moja siostra jest na prawie i też mate cisneła...matematyka rozwija tworcze myślenie, kreatywność, koncentracje, wyobraźnie...a to się wszędzie przydaje...a nie można tego samego powiedzieć o wosie czy historii. ja zawsze wolalem w szkole przedmioty humanistyczne od ścisłych, ale teraz jestem na studiach technicznych, bo takie są prawa rynku...ponad 90% absolwentow to humaniści, ewentualnie ekonomiści...a reszta to inż...a zapotrzebowanie jest takie samo... |
ale wczorajsza rozmowa o boskiej ambrozji zwanej Wódeczką upadł :( to o czym rozmawiac ;D
|
Cytat:
Swoją drogą wybiera się ktoś w niedzielę na akcję krwiodawstwa? |
Cytat:
ale ładnie słonko grzało w okno :D wódeczka heh ... dostałam na osiemnastkę między innymi pół litra Śliwowicy Łąckiej i jakoś nikt nie chce sie podjąć wypicia jej, ciekawe dlaczego?:-p szukam chętnych :D |
jednego już znalazłaś :)
|
Cytat:
|
Całkiem spoko, nie ma to jak napić sie z współforumowiczami xD
bo u mnie pić jej nie chcą bo to "cudo" ma aż 70% i leży tak sobie w lodówce już jakiś czas i czeka na "Zbawiciela" :-D |
Kto tam u Ciebie mieszka?:D ;>
|
śliwowica mmm.... :)
|
same cienkie Bolki jak widać :p
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:17. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl