![]() |
Cytat:
tak jak przy wczesniejszych dwóch |
Myślę że teraz Henry powinien przemeblować obronę , wpuścić Singlara, Bunozę i Pietię przesunąć na lewą obronę oraz zostawić Clebera . Coś musi działać bo może być wysoko...
|
Z planów budowy nowego zespołu wyszła kupa - było to do przewidzenia, ciekawe jak właściciel chce zapełnić stadion kibicami?
|
Mam nadzieję że dostaniemy porządne baty bo albo się coś zmieni jak na Legii i będą transfery kopaczy lepszych niż nasza ogórkowa liga, oraz podejście do swoich obowiązków albo będzimy gnili w swojej amatorskiej lidze .
Przykro patrzeć jak się staczamy.... |
Cytat:
Przechodząc do rzeczy: Nie wiem, czemu się niektórzy dziwią, że kolejny sparingpartner nas leje. W końcu to naturalna konsekwencja naszej polityki kadrowej. Albo ona się w końcu zmieni, albo znów niektórzy mogą być bardzo zaskoczeni i zdziwieni już po dwumeczu z Litwinami. Czas się obudzić. |
Cytat:
|
No to ciekawe jakie miny maja nasi grabarze.. choc pewnie nawet nie wiedza jaki wynik bo bawia sie za 5 banieczek... Szczerze mowiac to chyba pomalu konczy sie era pana cupiała..
|
dobra dobra, cały zespół to kaszana chciałeś powiedzieć tak? nie ma usprawiedliwienia za taką postawę obrony, po pierwsze gra pierwszy raz sobą nie uważasz za chorą sytuacje przed LE???
ach szkoda gadać... |
Agustien na boisku
|
Może nasza gra to zasłona dymna ( tak jak z transferami ) przed meczem z Litwinami :rotfl: żenada :-/
|
Agustien wszedł i walczy o kontrakt na R22.Może coś sie zmieni ?
|
Myślę że maksimum na oc możemy liczyć to na celny strzał - z Dreznem raz się udało - tu narazie po godzinie nie, bo nie sądzę żeby przegapiono w relacji tak ważną chwilę;)
|
Trener mógł nie wpuszczać obrońców tylko wsadzić graczy ofensywnych.Nie byłoby różnicy...I znowu będziemy pośmiewiskiem całej Polski...
|
Hanke mija Sobolewskiego i Łobodzińskiego za jednym zamachem, co wzbudza aplauz publiczności
to tyle w temacie... |
Przeraża mnie jedno.Jeszcze 2 miesiące do rozpoczęcia roku szkolnego...
|
Cytat:
|
powiem tak wygralismy tylko z 6 ligowcem niemieckim... wiec gdzie my na puchary z taką grą...
|
Na szpicy gra teraz Boguski a za nim Jirsak
|
Cytat:
Jest źle, tak to niestety widzę. Nie ma żadnych racjonalnych przesłanek ku poprawie. Ten sparing pokazuje tylko, że jak się ma słabych obrońców, to nie ma co myśleć op jakimkolwiek wyniku z przeciętną europejską drużyną. A jak się nie ma i obrony, i pomocy i ataku... Cóż:evil: |
Ja nie lubie generalnie narzekac i czarno wrozyc ale ciezko widze ten sezon... Z taka obrona to my mozemy dostac baty juz w przyszlym tygodniu... porazka ze stadionem pozniej puste trybuny... brak transferow.. oslabienia...
zauwazyliscie ze od jakiegos czasu sa tylko same zle wiadomosci dotyczace Wisly? |
A z Kameruńczyka już zrezygnowaliśmy bo chyba nawet na ławce go nie ma? a na marginesie dużo lepiej się prezentuje niż emeryt Żurawski....
|
Cytat:
ze wchodzi za napastnika to znaczy ze musi sgrac na jego pozycji? Jako wysunięty napastnik grać teraz będzie Boguski, a za jego plecami operować będzie Jirsak |
Cytat:
Po prostu się w****iam, bo to frustrujące. Sprzedaż przed sezonem 2 podstawowych obrońców, poza tym same uzupełnienia składu zamiast wzmocnień. A jeszcze niektórzy będą się dziwić, jak FK Szawle okaże się drugą Lewadią. Na czele tych zdziwionych będzie Cupiał, a pierwszym winnym Kasperczak. Bo nie zrobił drużyny, która może coś pokazać w Europie. Ciekawe tylko z kogo miał ją zrobić? |
Jedynie chyba Śląskowi Wrocław w sparingach nie ustępujemy , bo oni przegrywają z gorszymi ogórkami niż my...ale ja nie chce żeby nasi kopacze zapatrywali się nia nich ....bo skończymy Bóg jeden wie gdzie...
|
A juz dzisiaj wieczor zapraszamy na storn SKWK.
Kasperczak nie zdal egzaminu-OUT ... ...:rotfl: |
Holender miesza cos w tym srodku ;)
Jak go by kupili mysle ze bedzie sporym wzmocnieniem Panowie 1:3 może cos jeszce uskubią ;d |
Cytat:
|
Może by już tak zmienic Pietie, o którym jak na razie nie przeczytałem nic dobrego. Może Mały zagrałby lepiej?
EDIT: 1-3 Boguski! |
Hannover jest dosc dobry wiec nie ma co narzekac!! Bogus trafia w koncu:)
|
Gol czy dzieci są zadowolone? asysta Cikos :P
|
No............ 1-3 Boguś. Żeby chociaż strzelili jeszcze jedna to nie będzie wstydu
|
może ten nowy pomocnik coś pociągnie... jestem przerażony kibicuje Wisle od kiedy byłem mały i takiej kaszany to chyba nie widziałem nigdy przed sezonem, proponuje piotra cofnąćdo obrony a nie kombinować z pomocą on nie jest do tego stworzony z lepszymi przeciwnikami...
|
Honorowa Boguskiego...Zlitowali się niemiaszki :D
|
1-3 teraz to juz nie potrzebujemy wzmocnien... wygramy wszystko
|
Cytat:
Musiałeś teraz o tym pisać? :evil: Dla równowagi przewiduję uaktywnienie się naszego głębokiego gardła i masę wirtualnych transferów. |
Dla pocieszenia Lech sorry chciałem powiedzieć Amica ostatnio też przerżnęła z czeską nie najmocniejszą drużyną podajże Slavią ...
|
Yeah 1:3 Boguski... to teraz LE nasza...
|
O Cikos tak przez wszystkich obrażany asystę zaliczył
|
Cytat:
Musiałeś teraz o tym pisać? :evil: Dla równowagi przewiduję uaktywnienie się naszego głębokiego gardła i masę wirtualnych transferów. Jest gol honorowy!! |
Dla pocieszenia Lech sorry chciałem powiedzieć Amica ostatnio też przerżnęła z czeską nie najmocniejszą drużyną podajże Slavią ...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:37. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl