![]() |
Fajną walnął przemowę :) Najlepiej jak nie podziękował tej blondynie partnerce, i dopiero tłum skandował jej imię :p
|
Nie bój się, on jej jeszcze zdąży podziękować. Dopiero 22:00.
|
On już dawno ją 'ukuł' pewnie :)
|
Ciekawe czy z tą blondyneczką będzie coś więcej, coś tam czytałem na pudlu, że jego mama akceptuje ją :P
|
Z pilkarzy na " salonach" to chyba Radek tylko zaistnial ,wszytscy gadali ze to tylko i wylacznie poprzez plastikowo-sylikonową zonę , ale Radek ma doskonałą "samoprezentacje" i pewnosc siebie.
Zawsze go szanowalem bo mowil prawde i nie sciemnial ze kocha Wisle by podlizac sie kibicom. |
Gąsowski zrobił dziecko Głogowskiej w pierwszej edycji, to Radzio nie zrobi tej blondyneczce?
|
Hej Kominek. Z dużym niesmakiem przeczytałem twój wpis w którym grozisz jednemu z kolegów "zaaplikowaniem solidnego długoterminowego bana". Tymbardziej że informacja podana przez Gina wydaje sie bardzo prawdopodobna. Jako moderator mógłbyś raczej kierować dyskusją na rzeczowe argumenty a nie popisywać sie władzą dającą możliwości blokad kont. Zanim będziesz osądzał innych i odbierał im prawo do nieskrępowanego wyrażania swoich poglądów pomyśl o napisaniu czegoś naprawdę ciekawego, o spotkaniu i rozmowie z którymś ze zwolnionych ludzi, itp.
Postaram się może w sposób dość prowokacyjny pokazać nielogiczność twoich wypowiedzi dot. zwolnionych pracowników klubu. Mój komentarz do zwolnienia Ochalika jest następujący: Uważałem Adriana zawsze za osobę zaangażowaną w swoją pracę, grzeczną, dobrze wychowaną, kilka razy miałem okazję z nim prywatnie porozmawiać i wrażenia były jak najbardziej pozytywne. Myślę, że firmując list otwarty miał dobre intencje i kierował sie interesem klubu i dochował wszelkiej staranności. Przyczyną gniewu Cupiała mogła być taka swoista "antyrządowość" listu. Rządu, który jednak przyznał pieniądze na stadion, bodajże kwota 60 mln jest planowana na ten rok. Ponadto różne spólki z udziałem skarbu państwa są głównymi odbiorcami produktów Telefoniki i taka ostentacyjna "antyrządowość" jakiegoś dostawcy może być wbrew długoterminowemu interesowi i Wisły i Telefoniki. Tymbardziej że nie jest przesądzone, czy zakaz reklamy i sponsoringu obejmie legalne firmy bookmacherskie. Tyle odnośnie Adriana Ochalika. Moje wątpliwości dot Grzegorza Falka chciałbym zawrzeć w 5 punktach: 1. Bardzo zła wspólpraca Falka z mediami w zakresie informacji o działaniach marketingowych klubu. Mimo że interesuję sie działalnością klubu, sporo pisze na forum i w komentarzach, z osobą p Falka zetnkąłem sie jeden raz przy okazji wywiadu jakiego udzielił naszemu portalowi tuż po podpisaniu umowy bodajże z Salwatorem. 2. Jestem osobą związaną zawodowo z rynkiem telefoniii komórkowej od począdku pojawienia się usług na kartę, tzw. prepaid. Całkiem niedawno dowiedziałem się kompletnie przez przypadek, że istnieje specjalna pula zestawów startowych orange, gdzie część "wygadanej kaski" wpływa do kasy klubu. Naprawde byłem zaskoczony, że takiej informacji nie dostrzegłem nigdzie poza stroną wisla.krakow.pl. Tutaj dział marketingu kompletnie zaniedbał zwykłego informowania kibiców o produkcie z którego sprzedaży dochód zasila kasę klubu. 3. Uważam, że karnety klubowe powinny być również kartami rabatowymi przy zakupie wielu produktów i usług. Tą metodą można również mniejsze firmy wciągać do wspołpracy w zakresie drobnego sponsoringu metodą nie wprost. Nie dostrzegłem żadnego takiego mechanizmu w działalności marketingowej klubu. 4. Moje wnioski z wywiadu z Grzegorzem Falkiem były takie, że jest to osoba zrezygnowana, nie posiadająca entuzjazmu, kreatywności i pomysłowości. Nie wyobrażam sobie by można pełnić taką funkcje bez tych cech. Pan dyrektor narzekał na mały stadion, twierdząc że przy wiekszym stadionie działalność marketingowa może ruszyć pełną parą. 5. Pewnego dnia, ponad rok temu, przeczytałem że klub podpisał umowę z "profesjonalną agencją reklamową". Pamiętam szczegółowe przedstawienie pań pracujących w tejże agencji z anglojęzycznym wyszczególnieniem funkcji jakie te panie zajmują. Z przykrością stwierdzam, że nie dostrzegłem żadnego przełomu w identyfikacji zewnętrznej klubu. Nie dostrzegłem niczego, co w realny sposób zwiększyłoby frekwencję na trybunach. |
Górnik rezygnuje z Gory.
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...i,1397581,2119 |
kto wie co z Chiacu się dzieje? ;)
|
Cytat:
w FC Timisoara i coś strzela |
Cytat:
Co ciekawsze Dolha się chyba ogarnął bo jest pierwszym bramkarzem Dinama Bukareszt. |
Dolha sie nie ogarnął, dalej puszcza szmaty zobacz sobie ostatni mecz ligi europejskiej, a szkoda bo dopóki był w Wiśle to sobie chłop radził a jak tylko odszedł zaczął sie staczać
|
Cytat:
Wlasnie tez sie interesowalem ostatnio co tam u naszego bylego Emiliona slychac ,widzialem nawet kawalek skrotow jego wystepu w Dinamie ale broni cienutko Oj pojechalismy po chlopie w pewnym meczu ,oj pojechalismy :) |
Cytat:
Ale tak szczerze, to on miał wtedy po prostu sezon konia - w żadnym innym klubie nie udało mu się tego powtórzyć, a zaraz po przejściu do nas przegrywał rywalizację z Pawełkiem. Cytat:
|
Cytat:
Czytałem już wiele informacji od szczególnie dobrze poinformowanych różnych natchnionych autorów że dany piłkarz/trener odchodzi/przychodzi, że Wisła jest już praktycznie kupiona/sprzedana, że transferów na pewno nie będzie bądź że kurek znowu odkręcony itd. itd. Wybacz ale moim obowiązkiem jest pilnowanie porządku tu na tym forum. Jak to ktoś pięknie napisał sprzątamy różne śmieci, które właśnie często pochodzą od hydraulika Cupiała które przez naprawiane kolanko słyszał że kupujemy Cabaja. |
http://www.weszlo.com/news/4034 Andrzej Iwan zaczyna być moim idolem
|
Andrzej Iwan spoko gość. Tylko, żeby znowu nie zaczął pić na umór.
|
|
Cytat:
|
http://www.2012.org.pl/pl/miasta-gos...z-tarnowa.html
Gdzie to zawędrował nasz były rzecznik prasowy słynę jego dementi:) |
Jurek już w Azotach siedzi trochę czasu. Poszedł tam zaraz po zwolnieniu z Wisły.
|
ale chyba dalej mieszka w Krakowie bo często można go tutaj spotkać. W dodatku chyba już nie jest z tą aktorką bo ostatnio widziałem go na Woli w towarzystwie innej kobiety i nie była to bynajmiej jego siostra ;)
|
Unirea U. 1-0 Sevilla 90" :O
|
juz po meczu (przedlużonym o 5 minut) Unirea-Sevilla 1:0
brawo Dan |
Nieźle sobie Dan radzi. Na piłce się zna, bo inaczej nie zrobiłby takiej kariery. W Unirei pracuje mu się na pewno lepiej niż u nas. Jest wśród rodaków i na pewno ma lepszy kontakt z drużyną i szefowie bardziej go cenią i mu ufają. Szkoda, że tak to się potoczyło.. Niemniej jednak życzę powodzenia małemu wielkiemu zespołowi z Rumunii.
|
Teraz Dan jest największym zwycięzcą ta nagonka jaka na niego była te uszczypliwośći ze strony Wdowczyka ktory teraz we wrocławiu.. te rozne przezwiska typu "Dan Płaczescu" a teraz my przegrywamy z frajerami z za miedzy na klepisku w sosnowcu a on Europe podbija..
|
no jeszcze tak całkiem nie podbija - zachowajmy umiar - do awansu do nastepnej rundy potrzeby jest przynajmnej remis ze Stuttgartem, a o to będzie trudniej niż o zwycięstwo nad Sewillą, która juz przecież pewna awansu
Ale i tak wyniki w tej grupie (do tej pory 8 pkt) wskazują, że mistrzostwo Rumunii nie było tylko przypadkiem i efektem słabszej gry konkurencji, jak niektorzy tu sugerowali, ale skutkiem dobrego przygotowania drużyny, dobrego wykonania hard worku, umiejętności trenerskich Dana |
głownie chodziło mi o nakreslenie sytułacji gdzie jest On a gdzie my..
|
|
http://sport.wp.pl/kat,1752,title,Pe...l?ticaid=192b0
coś o Danie. Ma chłop charyzmę |
Cytat:
Bilety do Bukaresztu chcieli kupować. Szkoda, że to Cupiał mu kupił :( |
pamiętam, jak się z niego wiślacy naśmiewali.
A legioniści naśmiewali się z niego wtedy, gdy mówił o pomaganiu Legii i jej dziwnych wygranych itp Wiślacy robili by to samo, gdyby trener Legii sugerował nieczystą grę Wisły. |
Czyli śmialiście się jak mówił prawdę,nie fajnie to o Was świadczy.
|
prawdę? Jakieś dowody? Czy tylko mrzonki? Wdowczyk sypał sypał a o Legii ani słowa. Dziwne
bym coś wspomniał, ale ugryzłem się w język :D nie warto po raz enty wszczynać ponownej dyskucji na ten sam temat |
Ta licytacja nie ma sensu. Dupy daliśmy my, a konkretnie - Zarząd Wisły i jej właściciel.
Minęło kilka lat i obraz sytuacji jest jasny - gdzie jesteśmy my, gdzie jest Petresu i kto tu jest chłopcem do bicia. Żadne teorie na temat braku inteligencji, charyzmy czy wychowania u Petrescu niczego nie zmienią, świadczą jedynie o (uzasadnionej) frustracji naszych kibiców. Naprawdę, nie wiem z czego tu się nabijać? Dan odnosi sukcesy, a nasza piłka jest - za przeproszeniem - w dupie. Kiedy człowiek sobie uświadomi, że Petrescu nasi miejscowi "dziennikarze" sportowi przeciwstawiali Dariusza W. ... To jest naprawdę smutne. |
No przecież jak tu nie wierzyć w faworyzowanie Legii.. już daj spokój.
Na pocieszenie zostaje fakt, że Mistrzostwo pomimo tak ordynarnych oszustw smakuje jeszcze lepiej :) |
APOEL 1-0 Atletico. Ciekawie. Kosa gra od początku.
|
Tak właściwie to ile bramek Unirea zdobyła po golach samobójczych w tym sezonie LM? Chyba z 5 będzie co?
|
I co z tego? te bramki nie wzięły się z niczego - chyba, że przeciwnicy sabotowali swoją drużynę w osiągnięciu zwycięstwa
|
Unirea gra antyfutbol i jedzie na farcie. Chociaz niektórzy mówią na to skuteczna gra. Dla nich ważne ze wygrywają, ale nie rozumiem tych zachwytów nad Danem, u nas się nie sprawdził i tyle.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl