![]() |
może wypożyczyć Jirsaka do takiej Odry... :-p
w końcu prawie czeski klub, Tomas by się ograł w lidze, może wróciłby silnejszy, bardziej pewny siebie? |
Cytat:
|
Cytat:
zastąpimy Jirsaka? na ławce? ja mogę usiąść...:D |
FraMat chodziło mi jak go wypożyczymy do tej Oderki xD
|
Przeciez on i tak nie gra, wiec po co go zastępować kimkolwiek ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ale po co dawac mu szanse jak Diaz dobrze odbiera pilki.
|
Cytat:
|
Tak o żeby się poczuł doceniony.
|
Cytat:
Pieniądze robią różnicę :p |
Zasadnicze pytanie brzmi - czy Odra chciałaby go wypożyczyć :P. Od tego trzeba by zacząć...
|
Odra to tylko przykład.
Zresztą kto nie chciałby wypożyczyć czołowego gracza czeskiej młodzieżówki, tego, ktory strzelił gola Tottenhamowi (jak dobrze pamiętam), wartego 700 kilo euro? Nadzieję czeskiej piłki, itd? |
Cytat:
|
no Kirm ładnie dziś gra :)
asyste już ma :) tak dalej Andraz |
Nawet 2 asysty :)
Szkoda, że Łobo, czy Brożek nie mają ich. |
Kirm bardzo dobrze zagral, widac ze partnerzy z repry mu ufaja,graja z nimi, bo u nas to nie zawsze dostaje podania.
Chociaz tez nie zbyt miarodajna jest ocena jego wystepu na tle tak beznadziejnych Polakow;( najgorsze jak Stefek zostanie coachem. |
Kirm dziękuje ci, że dobiłeś naszych Patałachów nie obrażam się na ciebie :)
|
Cytat:
Dwa lata temu jeszcze był, a dziś go już nie ma ? Co mówiłeś po meczu z Portugalią ? |
Łobo niestety dzisiaj był zajebany.
|
Cytat:
|
Cytat:
Łobo to wiekszosci meczow ma ten stan. Nihil novi. |
Przepraszam bardzo, ale Łobo był wyróżniającym się zawodnikiem na boisku.... POZYTYWNIE.
A to bardzo źle świadczy o naszej kadrze... |
Żeby kurna ten Kirm choć parę meczów zagrał w Wisełce na tym poziomie co dzisiaj. Jeden mecz dwie asysty. A u nas: osiem meczów zero asyst. Opierdziela się chłop czy to MS nie potrafi odpowiednio go ustawić?
Ciekaw jestem czy po tym meczu dalej będzie uważał że przechodząc do Wisły zrobił taki wielki krok do przodu :lol: . |
Cytat:
zawodników a co by nie było jesteśmy nr 1 z kompletem pkt |
Cytat:
W lidze Kirm nie gra źle ale jakoś tak bez błysku. Chyba zgodzisz się że w dzisiejszym meczu zagrał tak jak w żadnym z dotychczasowych meczów w Wiśle. Był bardzo dobry. A swoją drogą to zupełnie nowe doświadczenie oglądać piłkarza Wisły grającego przeciwko reprezentacji Polski. Nie przypominam sobie aby był podobny przypadek wcześniej. Globalizacja :lol: . |
Po prostu tam mu cały czas ktoś się pokazywał do gry. Grali do niego z zaufaniem. Wybiegali na pozycje itp. W Wiśle tego brakuje.
|
Cytat:
|
Gazeta Krakowska
Cytat:
|
wywiad z Łukaszem Gargułą
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,358...ych_mysli.html |
bramka, ktorą straciła Kostaryka w meczu z Salvadorem - Diaz nie przeciął prostopadlego podania do Corralesa
http://www.youtube.com/watch?v=s3KW_HOafm4 albo http://www.youtube.com/watch?v=JtfkxkTGUg8&feature=fvw |
kolejny raz zawala brame, ogolnie gra bardzo słabo od dawna, nie wiem co w nim widzi Skorża.
|
Cytat:
Na usprawiedliwienie Juniora: to było naprawdę badzo dobre, mocne podanie. Gdyby obrońcy likwidowali wszystkie podania, napastnicy nie strzelaliby bramek |
Cytat:
|
|
Cytat:
Który również w początkach był totalnym drewnem. :) Jego wybór, ja nic do decyzji trenera nie mam. Dopóki bronią go wyniki. Co innego mieć własne zdanie, a co innego obwiniać trenera, bo wstawia zawodnika x, a nie zawodnika y. |
Cytat:
|
Napewno pilkarzowi nie sluzy tez to ze w reprze gra na lewej obronie a w klubie na srodku pomocy. Jednak tutaj tez nie robimy uklonu w strone Juniora bo lekko owiac utrudniamy mu kariere w reprezentacji skoro probujemy go z wlasnych potrzeb przemianowac na srodkowego pomocnika jak on sam twierdzi ze najlepiej mu na lewej obronie ;/
|
Jak mu reprezentacja zaczenie płacić za mieszknie prąd gaz samochód to będziemy mogli mówić że mu robimy pod górkę.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl