![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Przeraża mnie liczba sytuacji stworzonych przez ten amatorski zespół. Pomimo że w obronie grali młodzi, nie powinno być tylu 100% sytuacji dla Hiszpanów. Oglądając ten skrót miałem wrażenie, że niektóre akcje Hiszpanów miały w sobie więcej polotu i kreatywności niż zagrania Mistrzów Polski. |
To to nie Jop? Wybaczcie, ale ostatnio nie mam czasu sledzic kto jest kontuzjowany a kto nie, a skrot ogladalem raz i bylem pewny ze biegal tam jakis wysoki lysawy obronca, to wzialem go za Jopa. W kazdym razie - gosc popelnia bledy niezle, tamta druzyna z taką latwoscia dochodzila do sytuacji ze przerazenie bierze.
Jak sie nazywa ten obronca? |
Cytat:
|
no to sie nie popisałem :D ale to tylko pokazuje jak niektorzy (w tym ja) sa zrazeni do Jopa. Widze go nawet jak nie gra, wazne ze bledy popełnia... Teraz drugi raz sie przypatrzylem - wystarczylo na samym poczatku zwrocic uwage ze gra z 20 ... no ale on troche tak wygladal w tej obronie jak dziecko we mgle.
|
gdzie bedzie grany ten sparing z sosnowcem ?
|
jak sama nazwa wskazuje w Sosnowcu
|
Cytat:
Jeśli warunki pogodowe też pozwolą. |
Cytat:
No to pojechales po bandzie Marszalku :D tez nie widze wiekszej wartosci w wygrzewaniu sie w sloncu i dostawaniu pod tylku od Dynama czy innych ,i jeszce slono za to placic kasy. meczy w rundzie wiosennnej mamy tak malo ze oni powinni grac w kazdym na 110% a kto bedzie narzekal (tu ,moje ulubione okreslenie :)) na "trudy sezonu" ten reszte rundy pownien spedzic na trybunach. nie ma zadych usprawdliwien i nie bedzie ,piszesz o spacerowaniu a ja chce walki w kazdy meczu nie wspominajac o rewanzu na pewnym klubiku zza błoń. |
Tylko mocniej potrenują i już pół drużyny się sypie. Powodzeina na zachodzie. Jednego sezonu by nie wytrzymali. Bo posypaliby się jak szkło.
|
|
Ciekawe jak się Ba zaprezentuje na tle ogórków z Sosnowca.
|
Co jest z tą relacją??????nic nie piszą
|
Cytat:
|
Albo problemy z internetem albo problemy z boiskiem...
|
to się chyba nie dowiemy co robią nasze piłkarzyny z Sosnowcem
|
Na stronie oficjalnej Zagłębia mecz jest o 12:15 Mam nadzieje, że sparing się odbędzie
|
No i już jest transmisja i skład. Brak Ba i testowanego napadziora.
|
Bardzo mnie niepokoi brak Ba i tego ukraińca... Wynik w tym meczu nie jest tak ważny...
|
Znowu gramy standardowe 4-4-2 ktore w drugiej polowie meczu z Dynamo Kijow kompletnie sie nie sprawdzilo, moze na tle ogorkow teraz bedzie lepiej.
|
Evenstar skład raczej prawdopodobny który wybiegnie w meczu z Bełchatowem,zapewne Ba i ten Ukrainiec wejdą w drugiej połowie.Dziwi mnie gra Boguskiego przecież jest kontuzjowany i jego występ w meczu z GKS był nie pewny.
|
Diazowi kolejna pozycja w CV przybyła widzę :)
|
Cytat:
Tofik: Diaz wystepowal juz pare razy na srodku obrony :) |
Cytat:
To znaczy? EDIT: Już skumałem :) Niezauważyłem, że gra na obronie. |
Nie ukrywam niezadowolenia. Pół godziny za nami i bramek brak.
|
co by tu nie mówić sosnowiec Wiśle nie leży...dobrze że to już ostatni mecz tam....
|
Według relacji to wygląda na to, że Zagłębie ma przewagę.
|
Cytat:
|
może to tylko złe miłego początki.....
|
Ja tam pamiętam przegrany sparing z Widzewem przed pierwszym Mistrzostwem za Skorży :-)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:01. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl