Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   TS Wisła byłym właścicielem Wisły Kraków S.A. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9691)

Cycu 27.12.2019 23:27

Cytat:

BAD BOY - zwiastun reżyserski bez cenzury!
Nowy film Patryka Vegi w kinach od 21 lutego 2020!
https://www.youtube.com/watch?v=XbzrrEJAjqs

Taki sobie ten nowy zwiastun, zamiast piły mogli użyć maczety... To wykopanie zwłok zaczerpnięte od Jadczaka... Pani prawnik- prezes trochę za chuda :D

Najlepsza akcja z wku*wieniem Prezydenta, rady miasta i całego miasta :D Walne zgromadzenie pewnie odnosi się do TSu jak przejęli w nim władze. No i za hajs z handlu koksem kupili klub...

I ten garnitur mi nie pasuje do Miśka... To tak na szybko wyłapałem ;)

A Wy jak oceniacie?

Piotr777 28.12.2019 03:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Cycu (Post 1548586)

Taki sobie ten nowy zwiastun, zamiast piły mogli użyć maczety... To wykopanie zwłok zaczerpnięte od Jadczaka... Pani prawnik- prezes trochę za chuda :D

Najlepsza akcja z wku*wieniem Prezydenta, rady miasta i całego miasta :D Walne zgromadzenie pewnie odnosi się do TSu jak przejęli w nim władze. No i za hajs z handlu koksem kupili klub...

A Wy jak oceniacie?

Ciebie naprawdę bawi to goowno? Ile masz lat chłopaku? Obstawiam - 17. Sorry, żenada.

Coglin 28.12.2019 09:47

Cytat:

A Wy jak oceniacie?

Sprawa medialną była rok temu, to vega próbuje zrobić promocje po taniości w swoim stylu - zwiastun po którym nagle robi się głośno - tak jak np. polityka i sprawa z misiewiczem. A potem film nadający się do spuszczenia w kiblu.

Mam nadzieję, że nikt z klubu czy którejkolwiek organizacji kibicowskiej na Wiśle nie wypowie się na temat tego "dzieła", żeby nie robić mu czasem promocji.

Również my powinniśmy się powstrzymać z komentarzami na forum czy tt, żeby nie promować tego gówna.

AgresywnyChomik 28.12.2019 11:18

Vega niech lepiej zrobi film o srodowisku o ktorym ma najwieksze pojeciach - filmowcach, aktorach i producentach.

czaro 28.12.2019 17:49

Mnie ten wątek wiślacki nie rusza, to jest po prostu echo tego, co działo się rok temu. Nie dziwi mnie też, że znajdują się ludzie, którzy to oglądają - w końcu pół kraju słucha Martyniuka. Dziwi mnie, że grają w tym aktorzy, którym starcza na życie z innych źródeł, a w ramach powołania na co dzień występują w teatrze, a nawet uczą w akademii teatralnej. To jest żenada.

Vinci 28.12.2019 19:45

W nawiązaniu do Waszej dyskusji na temat Vegi. Kolejny raz uzył tego samego schematu: w jedną opowieść wpakował wiele historii, z różnych niepowiązanych ze sobą epizodów. Oczywiście pojedyncze sceny przywołują autentyczne wydarzenia (nóż na głowie piłkarza, pani prezes czy "białe złoto"), ale całość, jak zawsze u Vegi nie ma nic wspólnego z jedną prawdziwą historią.

Tak było, że Pitbullami (pakowaniem wątkow Pruszkowskich w inne czasy), "Służbami specjalnymi" i całą resztą.

Podzielam głos wcześniejszy, by klub nijak nie reagował na ten wyrób filmopodobny. Kto choć trochę śledził wydarzenia szybko zorientuje się, co to za gówniany zlepek, nie wspominając o tych, co byli w ich pobliżu....

Delgado 28.12.2019 20:46

Cytat:

A Wy jak oceniacie?

Wstawaj Cycu zesrałeś się

Do wszystkich: Vega to filmowy Zenek Martyniuk, robi kasę na zkretyniałym motłochu produkując gówno

Jedzmy gówno, miliardy much nie mogą się mylić!

masada 28.12.2019 22:02

No to może zwyczajnie o tym już nie gadajmy i zostawmy Cyca z jego zainteresowaniami?

Lvcas 28.12.2019 22:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Delgado (Post 1548602)
Wstawaj Cycu zesrałeś się

Do wszystkich: Vega to filmowy Zenek Martyniuk, robi kasę na zkretyniałym motłochu produkując gówno

Jedzmy gówno, miliardy much nie mogą się mylić!

Nie obrażaj Zenka... Vege możesz ;)

Jaroo1 29.12.2019 01:47

Na początku te jego filmy były ciekawe, inne, dobre jak na polskie kino, nie bylo jeszcze tak nasze kino (od strony technicznej, takiego filmu po hamerykańsku) rozwinięte. Ale cały czas odgrzewanie jednego kotleta to jest tak załosne. Wszystko na jedno kopyto robione, już nie budzi emocji. Ludzie, którzy to jest oglądają to chyba jak typowy serial, że zaczeli jeden sezon to ciągną dalej kolejne.

czaro 30.12.2019 18:20

https://gazetakrakowska.pl/nie-ma-po...ar/c2-14686227

https://sport.tvp.pl/45977282/wisla-...waznej-decyzji

słabo to wygląda

brylant17 30.12.2019 19:30

Jutro niby coś ma zapaść, jakaś decyzja Królewski na tt.Słabo to wygląda wojna między kibicami

1q2 30.12.2019 21:20

Nie przesadzaj, gdyby nic nie groziło to większość by ludzi z TS rozszarpała gołymi łapami a 'najlepsze' być może przed nami.
Swoją drogą ciekawe czy TS będzie na tyle głupi jak rok temu.

wolfy 30.12.2019 21:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 1q2 (Post 1548641)
Swoją drogą ciekawe czy TS będzie na tyle głupi jak rok temu.

Nie zdziwiłoby mnie to.
Wywiady z Wisłockim wskazują że albo to kompletni debile, albo świetnie udają.

Cycu 30.12.2019 21:29

Historia zatoczyła koło... Na dzień dzisiejszy TS znowu gasi światło...

Rok minął i jesteśmy w tym samym miejscu.

sandomingo 30.12.2019 22:10

Na chwilę obecną piłkarskiej Wisły już nie ma. Druga taka akcja jak poprzedniej zimy nie może się już udać. Jutro będzie tylko lakoniczny komunikat

sl@y 30.12.2019 22:18

Tsssooo, to nie będzie żadnych transferów?

Levis88 30.12.2019 22:18

To jest właśnie ciąg dalszy akcji z zeszłej zimy. Ten kleszcz od hajsu nie odpadnie.

Blixa 30.12.2019 22:49

Trio albo smierc.

Cycu 30.12.2019 23:42

Z tego co mówią na mieście trio szuka inwestora (prowadzi rozmowy), sami nie dadzą rady tego pociągnąć, decyzja do 10 stycznia. Będzie Ekstraklasa albo IV liga, za duże są długi i zobowiązania

ciacho 31.12.2019 00:16

Spoko.. TS pociągnie.. na dno.

Jaroo1 31.12.2019 00:36

Nie przesadzajcie, trochę wiary w TS ludzie :)

czaro 31.12.2019 00:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 1548651)
trochę wiary w TS ludzie :)

He he he

10 znaków.

Jaroo1 31.12.2019 00:42

Historia już nie raz pokazała, ze jak trzeba to TS staje na wysokości zadania i ratuje Wisle od najgorszego :) także zobaczycie, że jeszcze szejki tu przyjda ale nie sprzedamy klubu bo sramy na ich kase i my zarządzimy lepiej.

czaro 31.12.2019 00:44

Widzę, że kolega już Nowy Rok świętuje.

piotek 31.12.2019 00:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez czaro (Post 1548654)
Widzę, że kolega już Nowy Rok świętuje.

Raczej ironizuje, miejmy nadzieję.

czaro 31.12.2019 00:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez piotek (Post 1548655)
Raczej ironizuje, miejmy nadzieję.

A no właśnie nie jestem pewien.

Dariook 31.12.2019 06:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Cycu (Post 1548648)
Z tego co mówią na mieście trio szuka inwestora (prowadzi rozmowy), sami nie dadzą rady tego pociągnąć, decyzja do 10 stycznia. Będzie Ekstraklasa albo IV liga, za duże są długi i zobowiązania

Ciezko w to uwierzyc. Takie rekiny biznesu i zajazyli na za pietnascie trzecia. ze tego nie ogarna ?Taka analize to mozna bylo ogarnac zaraz po przegranej batalii z UM. Ogolnie z kopa mozna bylo to przewidziec bo ciezko prowadzic takie dlugi, zoobowiazania i okrojone wplywy udzielajac pozyczki na 4 banki i nie majac nic w plecaku.

A byl Wojtek Kwiecien u nich chetny utopic troszke pieniazkow. Jak zobaczyli jego kajecik z nazwiskami to poinformowali, ze maja inna wizje na druzyne Wisly. Zaoferowali akcje Wisly po 100zl od sztuki, ten popukal sie w czolo i tyle go widzieli.

Jesli rzeczywiscie tak poszukiwania wygladaja to ciezko bedzie naklonic golodupca Food Care :)

Stelio 31.12.2019 11:35

Wy dalej z tym Kwietniem, człowiek mit :D Jakby był taki chętny na ratowanie Wisły to by ją ratował w grudniu 2018, stwierdził, że nie da rady i tyle w temacie Kwietnia z oficjalnych przekazów, a reszta to niepotwierdzone info z takich właśnie źródeł jak "latają słuchy po mieście"...

gizmowisla 31.12.2019 11:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Stelio (Post 1548658)
Wy dalej z tym Kwietniem, człowiek mit :D Jakby był taki chętny na ratowanie Wisły to by ją ratował w grudniu 2018, stwierdził, że nie da rady i tyle w temacie Kwietnia z oficjalnych przekazów, a reszta to niepotwierdzone info z takich właśnie źródeł jak "latają słuchy po mieście"...

Kwiecien to by pomogl Wisle gdyby wzial kilku zawodnikow(?) , pilkarzy(?) do Wieczystej

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:14.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl