![]() |
Cytat:
|
Czy to prawda, że dziś odbyły się testy młodszych roczników u nas w klubie?
|
Wie ktoś jak zatrudnić się przy roznoszeniu ulotek, czy trzeba być pełnoletnim, oraz jakiego rzędu są to zarobki?
|
Cytat:
Może podejdź do nich http://www.malopolska.ohp.pl/pl/6293...ura_Pracy.html to ci pomogą / doradzą . ;) |
Nie trzeba, co najwyżej mogą chcieć zgodę na pracę od rodziców na piśmie. A zarobki? niektórzy płacą za godzinę, inni od rozniesionych ulotek, ale generalnie uśredniając 6-7zł za godzinę przeciętnie się zarobi, czasem mniej lub więcej.
|
Mam pytanie, orientuje się ktoś może gdzie w Krakowie można pograć sobie w pokera Texas Holdem na jakimś turnieju? ;]
Może więcej z Wiślackiej Braci nas gra to kiedyś umówimy się przed meczem na turniej Wiślaków? ;D ;) |
kiedyś grali w sportspubie na 29 listopada, ale nie wiem czy dalej to aktualne...
|
Jak na Litwie i Łotwie z LPG?? I co musze mieć w samochodzie? Kamizelki gaśnice itp.?? coś szczególnego??
|
Mam pilne pytanie, czy Nowohucka jest już w całości przejezdna? Jeżeli trwają tam jakieś prace to jak wygląda sprawa z korkami? (od Alei Powstańców Śląskich do Czyżyn)
Ogromne dzięki za pomoc :) |
Tak, jest przejezdna, wiadukt czynny, wszystko sprawnie działa, jechałem pare razy i nie pamiętam żadnych korków:)
|
Cytat:
|
Wie ktoś czy mozna gdzies w TV obejrzeć puchar CONCACAF w którym gra nasz Chavez ?
|
Cytat:
wg. wczorajszego Przeglądu Sportowego edit: PS chyba źle podał, z tego co teraz sprawdziłem wynika że o 01.00 zagra USA z Panamą, a mecz Honduras - Meksyk o 04.00, co nie zmienia faktu że oba mecze na Eurosporcie 2 możesz obejrzeć. |
Gdzie w Krakowie blisko starego miasta są sklepy z obuwiem sportowym (do chodzenia codziennego) ?
|
Cytat:
A o to gdzie no to Galeria Krakowska koło dworca. Tam są wszystkie najważniejsze sklepy z obuwiem sportowym. Cytat:
Zgodnie z traktatem obowiązkowe wyposażenie samochodu obejmuje tylko elementy wymagane w kraju, w którym samochód jest zarejestrowany. Oznacza to że nie musisz znać ani mieć obowiązkowego wyposażenia samochodu wymaganego w innych krajach, do których jedziesz |
Ma ktos jakiegos linka skad mozna pobrac pełna wersje fify 08 na PC?
ewentualnie torrent ? Dzieki Lukas. |
Witam, czy sa gdzies w internecie plany działek centrum Krakowa? Chodzi mi dokładnie obaszar okolic II LO.
Mam podany nr działki i chciałbym się dowiedzieć która to działka. |
Jaka jest ważność karty w orange po załadowaniu za 25zł.?
|
Cytat:
Połączenia przychodzące - 6 miesięcy. |
Zniszczyły mi się zauszniki do sportowych okularów. Można gdzieś dorobić takowe? (tam gdzie kupowałem nie ma takiej możliwości)
|
może u jakiegoś optyka by zrobili?
|
Cytat:
|
Cytat:
http://msip2.um.krakow.pl/ Zaznacz nieruchomości i jednostki ewidencyjne czy coś takiego. Kto kupuje JSW ewentualnie dlaczego sądzicie aby go nie kupować? :D |
Mam taki problem: zakupiłem dziś netbooka i chce sie polaczyc z internetem w domu (posiadam Neostrade - Liveboxa), a niestety mimo, ze wyszukuje mi ta siec, to wyskakuje blad, ze nie mozna nawiazac polaczenia z "neostrada..." bla bla bla. Dodam, ze posiadam tez komputer stacjonarny i laptopa, ktore bez problemu sie lacza z netem Neostradą... Pomoże ktos?
EDIT: Dodam jeszcze, ze po wejsciu w moj komputer-->etc--> wpisaniu w wierszu polecen "ipconfig" wyswietla sie na netbooku, ze NOSNIK ODLACZONY, wiec ktos jak go mam wlaczyc? |
MatMario nie ładuje mi się to, ale z tego co czytam to nie tego szukam, ja potrzebuje nr działek a nie budynków na nich postawionych. Bo nie zawsze jest tak ze jeżeli masz nr budynku 8 to jest on na działce nr 8.
|
zadzwoń do ksiąg wieczystych, może oni Ci coś doradzą.
|
Cytat:
Po wpisaniu hasła do routera nie łączy się czy w ogóle o hasło nie pyta? |
Zola, jak zaczynasz się na netbooku łączyć, to wtedy naciśnij na Livebox-ie przycisk Reg.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl