Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Ekstraklasa (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7374)

wanciak86 27.09.2012 20:23

Zapewne chłopakom spod 0-22 chodzi o to, że Kosecki CHOLERNIE się cieszył z porażki Legii, co zresztą później plotkami było komentowane, że cieszył się z braku mistrzostwa Legii.

To zdjęcie, przez chwilę był też filmik - ale już nie da się go znaleźć :

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...60456873_n.jpg

brylant17 27.09.2012 20:57

Odejdę na chwile od tematu co się dzieje z Siejewiczem? czego nie sędziuje? Ktoś chciał statystyki, jedynie takie coś wynalazłem http://www.tabelepilkarskie.com/polska/ekstraklasa/

mitmichael 27.09.2012 21:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brylant17 (Post 1278568)
Odejdę na chwile od tematu co się dzieje z Siejewiczem? czego nie sędziuje? Ktoś chciał statystyki, jedynie takie coś wynalazłem http://www.tabelepilkarskie.com/polska/ekstraklasa/

Jak to nie sedziuje skoro prowadzil spotkanie Lecha z Pogonią (1-1)

studio 28.09.2012 08:07

I to nawet poprawnie, tzn nie wpier#$#lal sie za bardzo w gre.

Ja sie dziwie ze dyskutujecie z tym chomikowym bobkiem.

emj10 28.09.2012 08:51

Przecież Bobka nie ma już na tym forum po przegraniu zakładu. Pojawiają się tylko jakieś ukryte komentarze.

brylant17 28.09.2012 10:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mitmichael (Post 1278570)
Jak to nie sedziuje skoro prowadzil spotkanie Lecha z Pogonią (1-1)

Heh :D nie widziałem tego meczu więc sorry :P

jaszczur90 28.09.2012 21:43

Muszę powiedzieć, że przyjemnie oglądało się mecz Polonii W z Widzewem, zwłaszcza w II połowie. Dużo akcji podbramkowych, 4 gole padły . Wg mnie Widzew przegrał głównie z słabej dyspozycji Mielcarza. Wg mnie przy straconych golach mógł szybciej reagować.

ślimak 28.09.2012 21:56

"Panie trenerze, a Widzew wykorzystał karnego!"

Wojtas 28.09.2012 22:43

Musze powiedziec ze patrzac na gre Widzewa ,na Polonii a potem na Wisle ,to wyglada jakbysmy byli lige nizej.

Co ten Probierz tłucze z nimi dzien w dzien ze nie potrafia zagrac z klepki jednego zagrania,a dzis taki Widzew gral to caly mecz.Nie moge tego pojać.

emj10 28.09.2012 23:46

Poczekaj jeszcze parę kolejek, a wszyscy będą klepali jak w lidze mołdawskiej.

!!IRIVER!! 29.09.2012 17:41

No w Lubinie się ciekawie robi... Ciekawe, jak będzie w poniedziałek w Gliwicach. :P

mitmichael 29.09.2012 20:03

Powracaja koszmary? Na to wychodzi. 3 remis z rzedu Wielkiej Legii i juz nie jest tak wesoło.

rafkur 29.09.2012 21:14

Ręce opadają chociaż w sumie wypadałoby się cieszyć. Po tej kolejce teoretycznie możemy mieć 3 pkt straty do lidera mimo, że gramy jak drużyna ligi podwórkowej. Przecież to jest jakiś kabaret. Jak nisko upadła polska piłka.

!!IRIVER!! 29.09.2012 21:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rafkur (Post 1278799)
Ręce opadają chociaż w sumie wypadałoby się cieszyć. Po tej kolejce teoretycznie możemy mieć 3 pkt straty do lidera mimo, że gramy jak drużyna ligi podwórkowej. Przecież to jest jakiś kabaret. Jak nisko upadła polska piłka.

Co więcej, jest ogromna szansa zdobywając 3 pkt, aby bardzo wyraźnie odskoczyć od strefy spadkowej, co w perspektywie meczów z Legią, Lechem czy Widzewem daje nadzieje na spokojny ligowy byt, a może i nawet walkę o miejsca 5-8 :D

bukaj22 30.09.2012 06:50

Same remisy w sobotnich meczach , no niezle.... W sumie myślałem , że Legia zagra trochę lepiej a tu zonk. Podobał mi się w tym meczu Banaś. Wszystkie górne piłki były jego. Zobaczymy jak dzisiaj spisze się Śląsk i Lech. Podejrzewam , ze po takim meczu jak z Pogonią zagramy dziś wielkie nic i chciał bym się mylić. :}

Darlook a jak tam Garguła ? Jego zarzuty Ci nie ciążą ? Z tego co wiem też jest zamieszany w aferę korupcyjną... Zresztą całe lata 90 siąte , to było jedno wielkie ustawianie meczów bez wyjątku czy był , to Lech , Widzew Legia. Jak widać sięga , to i 2000 roku i nie wierzę , ze jakikolwiek klub jest czysty.

Gdy tylko ktoś zacznie sypać , to zabraknie miejsca za kratkami. Zresztą przy obecnym funkcjonowaniu naszych sądów nic mnie nie zdziwi.

Dla mnie jako Poznaniaka Reiss jest kimś ważnym. Nie tylko za , to że gra świetnie w piłkę , ale tez dlatego , że chciał wrócić z Niemiec do drugoligowego Lecha , choć mógł grać w dowolnym klubie Ekstraklasy a i pewnie w drugiej Bundeslidze też , by pograł. Szkoda tej afery korupcyjnej , bo mógł być " bez skazy" No , ale trudno.. mleko się rozlało i cóż... Tak czy owak jest kimś ważnym. Można powiedzieć , że takim idolem z lat dzieciństwa.

kreseq 30.09.2012 07:52

Janek Urban bis :lol: Lukasik znowu mial problemy, ale to tez wina Urbana bo gra tak naprawde 1 DM i gdy mlody zaliczy kiks to juz nie ma kto sie wracac, zajebista taktyka :D Dodatkowo warto by Wisla pamietala ze jak chce wejsc skrzydlem jak pitbull w kurnik to wystarczy poslac kogos kto sie nie przewraca strona, ktorej pilnuje Wawrzyniak - 90% szans na dosrodkowanie. Pinokio, czy jak kto woli nieociosany klocek Zyro wraz z Kurduplem co ma niby turbodoladowanie w swoich kaczych nozkach to para zawodnikow, ktorych powinno sie zamknac w skrzyni i wyslac do Etiopii. Dwie ....eczki na skrzydlach...cuuudownie :D
Kolejne 10 spotkan to pewnie 8 remisow, jedna porazka i jedna wygrana, przy czym stracimy z 20 bramek :D

PS: Kibice z Lubina wychowal sie w nienawisci do tej druzyny :lol:

Eternit 30.09.2012 08:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kreseq (Post 1278822)

PS: Kibice z Lubina wychowal sie w nienawisci do tej druzyny :lol:

Bardziej wam cisnęli podczas waszej nieobecności na trybunach, niż jak tam jeździliście.:pokemon:

Karherop 30.09.2012 08:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez !!IRIVER!! (Post 1278801)
Co więcej, jest ogromna szansa zdobywając 3 pkt, aby bardzo wyraźnie odskoczyć od strefy spadkowej, co w perspektywie meczów z Legią, Lechem czy Widzewem daje nadzieje na spokojny ligowy byt, a może i nawet walkę o miejsca 5-8 :D

parodią jest to że po 5 kolejce byliśmy na 9 miejscu , a teoretycznie po 7 możemy być na 1 . :P

fakt że nie zagramy w Warszawie jako faworyt może nam tylko pomóc , ale najpierw trzeba wyszarać 3 punkty w Gliwicach

killzone 30.09.2012 09:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Eternit (Post 1278823)
Bardziej wam cisnęli podczas waszej nieobecności na trybunach, niż jak tam jeździliście.:pokemon:

Wtedy sie pewnie bali :lol:

E: Pozatym z kim sie zadajesz takim sie stajesz. Mimo ze zgoda dawno zerwana "ho ho" temu, to symptom kibiców wiernych wronieckiej fabryce AGD wciaz widoczny. :lol:

rafkur 30.09.2012 10:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bukaj22 (Post 1278817)

Darlook a jak tam Garguła ? Jego zarzuty Ci nie ciążą ? Z tego co wiem też jest zamieszany w aferę korupcyjną... Zresztą całe lata 90 siąte , to było jedno wielkie ustawianie meczów bez wyjątku czy był , to Lech , Widzew Legia. Jak widać sięga , to i 2000 roku i nie wierzę , ze jakikolwiek klub jest czysty.

Poczytaj najpierw trochę posty na tym forum zanim zaczniesz się wypowiadać. Garguła jest na tym forum "kochany" chyba prawie na równi z Reissem. Jest jedynym przypadkiem podejrzanym o korupcję, który jeszcze (mam nadzieję chwilowo) żeruje na naszym budżecie. Każdy inny z zarzutami wylatywał z hukiem.

Z tą kolejką po Reissa w polskiej lidze ( a tym bardziej w I niemieckiej) to się też trochę zagalopowałeś. II ligi niemieckiej nie komentuję.

A zresztą wali mnie to - nie nasz idol, nie nasze ideały.

Co do Legii - bo ja wiem? Czekają na nas czy co? :)

dulli78 30.09.2012 11:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rafkur (Post 1278831)
Poczytaj najpierw trochę posty na tym forum zanim zaczniesz się wypowiadać. Garguła jest na tym forum "kochany" chyba prawie na równi z Reissem. Jest jedynym przypadkiem podejrzanym o korupcję, który jeszcze (mam nadzieję chwilowo) żeruje na naszym budżecie. Każdy inny z zarzutami wylatywał z hukiem.

Z tą kolejką po Reissa w polskiej lidze ( a tym bardziej w I niemieckiej) to się też trochę zagalopowałeś. II ligi niemieckiej nie komentuję.

A zresztą wali mnie to - nie nasz idol, nie nasze ideały.

Co do Legii - bo ja wiem? Czekają na nas czy co? :)

Dodatkowo Garguła jest podejrzany o korupcję w Bełchatowie, Reiss tymczasem wraca do swojego klubu owacyjnie witany...szkoda gadać.

Legia stara się, żeby wszystko było po staremu, jak za Urbana Jana - konflikt z kibicami i drugie miejsce w lidze. Trzeba przyznać, że groclin piłkarsko na razie robi najlepsze wrażenie - na razie ponieważ jeszcze Królowi nie odwala, zaległości na kontach piłkarzy nie są jeszcze duże, a sprzedawać piłkarzy zacznie dopiero w przerwie zimowej.

0 22 30.09.2012 17:10

Wyglada na to, ze liga to znowu będzie wyścig garbatego z kulawym, a mistrz wygra ligę mając jakies 54 punkty i 7-8 porażek.

DeadOrAlive 30.09.2012 17:17

Tę ligę wygra Probierz z marną grą, jak widzę to nikt, ale to nikt do jasnej cholery nie kwapi się do ucieczki z peletonu..

saklak1906 30.09.2012 17:52

A co to Amika nie ma sponsora na koszulce? Wszak to ponoc najlepsza marka w polskiej lidze.
Od kiedy to za jedno mistrzostwo przysluguje srebrna gwiazdka(tyle chyba Amika ma)

Ave Lechia

tofik 30.09.2012 18:25

Legia pokazywała elementy kultury piłkarskiej, ale najwyraźniej to nie wystarczy żeby wygrywać. W takim razie nie wiem kto tu może odskoczyć, znowu będzie sieczka bezsensowna do końca. Kopaczom ligowym pozostaje życzyć miłej gonitwy z piłką (przecież nie gry, tego nie potrafią ) i udanych prób sprowadzenia jej na ziemię.

MichaelMyers 30.09.2012 18:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tofik (Post 1278894)
Legia pokazywała elementy kultury piłkarskiej, ale najwyraźniej to nie wystarczy żeby wygrywać. W takim razie nie wiem kto tu może odskoczyć, znowu będzie sieczka bezsensowna do końca. Kopaczom ligowym pozostaje życzyć miłej gonitwy piłką (przecież nie gry, tego nie potrafią ) i udanych prób sprowadzenia jej na ziemię.

Moim zdaniem moze jutro wymeczymy 1-0, ale z Legia przegramy i to wysoko i tak sie skonczy praca Probierza w Wisle.Akurat wczoraj Zaglebie bez dwoch zdan zagralo najlepszy mecz w tym sezonie, to byly naprawde swietne akcje po ktorych zdobywali bramki.Kultura gry nie wystarczy, kiedy nie ma sie napastnikow, jak pokazal dzisiejszy mecz w Gdansku, Lech gral, Lechia strzelala gole.Jezeli ktos moglby uciec to chyba tylko Legia, bo komu mialby uciekac Lech Slusarskim,Bereszynskim czy Reisem.

szprotson 30.09.2012 18:55

W tym sezonie wysoko w tabeli moze byc "krakowski" Górnik. Nie dośc ze chłopy jeszce bez porażki, to na 6 spotkań mieli 4 wyjazdy i mają już za sobą mecze z Legią,Lechem, Jagą Widzewem i Śląskiem.
Najśmieszniejsze jest to ze oni dobrze ładnie a przede wszystkim z głową grają w piłke ;/

vabanq 30.09.2012 19:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 1278901)
W tym sezonie wysoko w tabeli moze byc "krakowski" Górnik. Nie dośc ze chłopy jeszce bez porażki, to na 6 spotkań mieli 4 wyjazdy i mają już za sobą mecze z Legią,Lechem, Jagą Widzewem i Śląskiem.
Najśmieszniejsze jest to ze oni dobrze ładnie a przede wszystkim z głową grają w piłke ;/

Majac w swiadomosci nasza gre oraz forme tych pseudozawodowcow, dodatkowo widzac jak gra Slask i Lechia to jestem za tym, zeby to wlasnie Gornik zdobyl mistrzostwo.

Elendil 30.09.2012 19:14

A ja jestem za tym, żeby Nawałka wrócił do Wisły i wziął pięciu najbardziej utalentowanych zawodników Górnika.

MichaelMyers 30.09.2012 19:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Elendil (Post 1278909)
A ja jestem za tym, żeby Nawałka wrócił do Wisły i wziął pięciu najbardziej utalentowanych zawodników Górnika.

Ci goscie z Gornika maja klauzule odstepnego, Nakoulma ponad milion euro, Milik i Olkowski niewiele mniej,zapomnij.Mozemy sobie co najwyzej Bebna sciagnac.Poza tym juz chocby taki Iwan pokazuje jak szkolenie w Wisle odnizylo poziom.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:13.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl