![]() |
Cytat:
Cytat:
A na ile orientujecie sie w sytuacji Regginy ze dochodzicie do takich wniosków?? Reggina w obecnej chwili duzymi krokami zmierza do Serie C. Wiec beda nam chcieli go sprzedac z pocalowaniem reki. Jeli zdobedziemy MP na pewno zostanie, kiedys slyszalem ze ma Wisla ma opcje jego pierwokupu za 400tys euro. Kwota podobna jak za Diaza a on juz w tym momencie jest od Diaza 3 razy lepszy. |
Za Diaza zapłaciliśmy 100 tys. $ (dolarów) czyli cztery razy mniej (nawet troche ponad) niż za Alvareza.
Może coś przegapiłem przez ostatnie dni, czyżby do Wisły wszedł potężny sponsor i dla naszego klubu pół miliona euro stało się niewielką kwotą? Przypomnę, że mamy na stanie dwóch prawych obrońców o podobnych umiejętnościach do Alvareza, w obliczu braków kadrowych na innych pozycjach kupienie za tak duze pieniadze urugwajczyka byłoby poważnym błędem. |
Żona Kosowskiego spotkała sie z Heniem w sprawie powrotu Kosy do Wisły.
http://www.fakt.pl/Zona-zalatwia-pil...y,68188,1.html |
Bajeczka....
|
prima aprilis i tyle w temacie
|
bajeczki prima aprilisowe w DP
do Wisły: Żurawski, Kosowski, Cantoro, Onyszko i Dudek. Jerzy Dudek. :lol: oraz trzej potencjalni lewi obrońcy: Golański (a on nie jest czasem prawy ??) Minew (Lewski Sofia, repr kraju) oraz Maksim Bordachow BATE :lol: |
Cytat:
Działacze jego klubu też są nie rozsądni dobrze gra a poza tym chcą sprzątnąć im Kosowskiego najwięksi rywale w walce o tytuł na Cyprze. |
Wisła rozwiązuje kontrakt z Christowem
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=22949 Spodziewałem się raczej dzisiaj, że Ireneusz Jeleń rozwiąże kontrakt i przejdzie do Wisły bo chce grać o Ligę Mistrzów ;) |
Cytat:
|
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=22949
Jakoś mnie to nie rozbawiło. Znacznie większą inwencją redakcja TWSD popisywała się w poprzednich latach(transfer Gajtkowskiego:D) |
Kiepski żart.
|
Oj , coś czuję , że dzisiaj będziemy mieli dużo kontraktów uzgadnianych i rozwiązywanych ;)
Chociaż ta informacja o Kosowskim to mogłaby być prawdziwa, nie miał bym nic przeciwko. O Hristovie zresztą też :D |
I oby żart. :D
Wypali w końcu |
szkoda że to tylko żart Redakcji z Hristovem.
|
A ja łyknąłem. Przyznaję się bez bicia.
|
Cytat:
tak samo traktowaliscie innych pilkarzy, wywalic, do rezerw, sprzedac za 2 zl....a potem glosno krzyczeliscie ich nazwiska.. dziwie sie tylko ze wielu nie wyciagnelo wnioskow ze swoich bledow i nie nabralo pokory |
Cholera w pierwszej chwili ja też łyknąłem:P Ale po głębszym zastanowieniu jest to wręcz nierealne :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Żart jak nic :) Na głównej nic nie ma, a nasza redakcja, jak co roku wymyśla chwytliwe kawałki :) Trzeba przyznać, że mają głowę do żartów.
|
Cytat:
|
tak robia co rok.. komentarze przypominajace o 1 kwietniu sa na chwile zamrazane, a na drugi dzien automatycznie dodane, na drugi dzien jest porownanie ile osob lyknelo, a ile mialo trzezwy umysl :)
rok temu wygrali ci drudzy.. http://www.wislakrakow.com/www/showa...=prima+aprilis |
"Kilka ostrych słów w cyrlicy". Dobre. "Bułgarskie Centrum Hujozy" jeszcze lepsze. I kto to kupił,no ludzie. Fajny tekst ale widać,że dla jaj napisany.
|
Newsy prasowe nt transferów Wisły to jest całoroczny jak by to Boniek powiedział "pierwszy aprilis'.
Nie tylko dzisiaj :) |
to w końcu co z tym następcą Berbatova z Reymonta zostaje czy odchodzi????
|
Niezbyt to śmieszne szczerze mówiąc. Z drugiej strony mógłby coś zacząć grać bo jak nie to...
Info o podpisaniu np. Kiełbowicza albo Szali (na miejsce Alvareza) i Grzelaka do ataku od nast. sezonu byłoby zabawniejszym newsem... |
heh nabrałem się;)
|
Tylko ja mam wrażenie, że ten prima aprilisowy żarcik dotyczący Hristova jest na żenująco niskim poziomie?
|
Nie wiem czemu ale w 100% uwierzyłem.. dopiero wchodząc na forum i patrząc na Wasze posty sobie uświadomiłem, że dziś prima aprilis ;p
|
Bardziej smieszne od tego artykulu, który jest udany sa te rozkminy w komentarzach pod nim :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl