Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Mam pytanie.... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=349)

gonzo 06.06.2011 05:39

Od wczoraj jestem posiadaczem Samsunga i5500 galaxy i nie wiem czemu ale przez noc z konta zeżarło mi ponad 20 zł a nic nie robiłem. Czy wiecie co to może powodować i ewentualnie jak i gdzie to wyłączyć ?

konrad 06.06.2011 05:59

Pewnie synchronizuje się przez internet. Ściągnij ApnDroid.

brylant17 06.06.2011 11:19

Mam pytanko czy w CV można wpisać pracę za granicą? Oczywiście praca była legalna umowa itp.Mam dylemat

szprotson właśnie czy pisać czy nie, dzięki :D

szprotson 06.06.2011 11:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brylant17 (Post 1106918)
Mam pytanko czy w CV można wpisać pracę za granicą? Oczywiście praca była legalna umowa itp.Mam dylemat

dylemat w czym ?

Proste ze wpisuj w CV, zawsze potencjalny pracodawca zobaczy że przynajmniej coś tam robileś.
Znajomi zawsze wpisywali prace w UK nawet jesli tam nie pracowali :)

Above 06.06.2011 12:50

Mam plik w tej starszej wersji Worda (2003), który ma +/- 60 kilka stron.
Jak zrobić żeby numeracja stron zaczęła się od 4 strony?
Bo jest tylko opcja aby ominać numer na 1 stronie. A ja chce ominać numeracją 3 pierwsze strony.

brzydki.brzydal 06.06.2011 15:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Above (Post 1106955)
Mam plik w tej starszej wersji Worda (2003), który ma +/- 60 kilka stron.
Jak zrobić żeby numeracja stron zaczęła się od 4 strony?
Bo jest tylko opcja aby ominać numer na 1 stronie. A ja chce ominać numeracją 3 pierwsze strony.

1 - normalnie numerujemy wszystkie strony dokumentu poprzez menu Wstaw -> Numer strony,
2 - na końcu strony 3 wstawiamy Podział sekcji: Wstaw -> Podział -> Typy podziałów sekcji -> Następna strona,
3 - klikamy w stopkę na stronie 4, by wywołać pasek narzędzi Nagłówek i stopka i odznaczamy w nim opcję Przełącz Nagłówek Stopka Łącze i Zamknij,
4 - następnie wchodzimy na stronę 3 i kasujemy numer strony.

Powinno dzialac.

wiślak 86 06.06.2011 15:10

Poszukuję osoby która rozumie i umie statystykę. Poziom pierwszego roku.

Najlepiej osobę z AGH albo z PK jednak nie jest to warunek konieczny.

Można zarobić na karnet na nową rundę !!

jeżeli jest ktoś taki niech podbije na priv to napiszę wszystkie szczegóły.

mcovalski 06.06.2011 15:16

jakieś ciekawe lokale do zabawy w Wrocku ?? kluby z fajnymi dziewczynami. Wieczór kawalerski się szykuję. tylko nie lokal z go-go bo taki już znamy. Chodzi o fajną imprezownię ktoś poleci ?

Above 06.06.2011 21:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brzydki.brzydal (Post 1107026)
1 - normalnie numerujemy wszystkie strony dokumentu poprzez menu Wstaw -> Numer strony,
2 - na końcu strony 3 wstawiamy Podział sekcji: Wstaw -> Podział -> Typy podziałów sekcji -> Następna strona,
3 - klikamy w stopkę na stronie 4, by wywołać pasek narzędzi Nagłówek i stopka i odznaczamy w nim opcję Przełącz Nagłówek Stopka Łącze i Zamknij,

Powinno dzialac.

Jutro sprawdzę :)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mcovalski (Post 1107030)
jakieś ciekawe lokale do zabawy w Wrocku ?? kluby z fajnymi dziewczynami. Wieczór kawalerski się szykuję. tylko nie lokal z go-go bo taki już znamy. Chodzi o fajną imprezownię ktoś poleci ?

Nie imprezownia, ale jeśli chodzi o fajne dziewczyny i posiedzenie przy piwku to polecam Bierhalle na wrocławskim Rynku :D

Dzim89 06.06.2011 21:10

A ja polecam spiż też na rynku to jest lokalny browar całkiem niezły klimat. I przede wszystkim pyszne piwo. Byłem niedawno w nowo-otwartym klubie "domówka" też polecam tą imprezę i też znajduje się na rynku.

Above 06.06.2011 21:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brzydki.brzydal (Post 1107026)

Powinno dzialac.

Niestety nie działa tak jak powinno.
Tzn. na 3 pierwszych stronach nie ma numeracji, czyli tak jak chciałem, ale numeracja od strony 4 zaczyna się od numeru 4, a nie 1 :-/

filemon 07.06.2011 14:03

Siema, bylbym wdzieczny gdyby ktos podzielil sie info, gdzie w Galerii Krakowskiej (lub w ogole w Krakowie) mozna kupic chlodzace (male!) wiatraczki automatyczne. Dzieki :)

Ps: nie chodzi o te duze stojace, tylko takie mniejsze, idealne na wyklad :D

brzydki.brzydal 07.06.2011 16:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Above (Post 1107171)
Niestety nie działa tak jak powinno.
Tzn. na 3 pierwszych stronach nie ma numeracji, czyli tak jak chciałem, ale numeracja od strony 4 zaczyna się od numeru 4, a nie 1 :-/

Zaznac z 4 strone i spróbuj ponumerowac prace jeszcze raz. :)

Arteka1906 07.06.2011 17:57

Cytat:

"bezsennosc"

Marcinnno 07.06.2011 18:03

Potrzebuję ściągnąć wczorajszy hyde- park w orange sport info. Wie ktoś gdzie da się ściągnąć ?

LanceTS 07.06.2011 18:05

Dlaczego M1 zostało dzisiaj ewakuowane rano?

bondTSW 07.06.2011 19:18

Cytat:

Kolego, chciałbym Cie przestrzec. Rok temu bawiłem na kawalerskim w stolicy DŚ. To była k***a masakra! Równo tydzień dochodziłem do Siebie po tym weekendzie (reszta ekipy tak samo). Klubów/Lokali Ci nie powiem, bo nie pamiętam za wiele, ale Wrocław jest złyyy! :)

A moje pytanie:
Czy ktoś z forumowiczów pracuje w firmie wynajmującej sprzęt do obsługi konferencji? Prv?

Above 07.06.2011 19:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brzydki.brzydal (Post 1107411)
Zaznac z 4 strone i spróbuj ponumerowac prace jeszcze raz. :)

Ja pier dole chyba za głupi jestem na tego Worda :-/
Mam tekst podzielony na 2 sekcje: strony 1, 2 i 3 oraz druga sekcja od strony 4.
W drugiej sekcji numeracja stron jest tak ja chce (str. 4 - nr 1, str. 5 - nr 2, itd).
Ale również jest ponumerowana sekcja pierwsza (od 1 do 3) i jeśli usunę z niej numeracje ze stopki to automatycznie znika numeracja w sekcji 2 :pobity:
Jak zrobić, żeby numeracja sekcji pierwszej się poszła jebać, a numeracja sekcji drugiej pozostała na swoim miejscu?

brzydki.brzydal 07.06.2011 19:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Above (Post 1107516)
Ja pier dole chyba za głupi jestem na tego Worda :-/
Mam tekst podzielony na 2 sekcje: strony 1, 2 i 3 oraz druga sekcja od strony 4.
W drugiej sekcji numeracja stron jest tak ja chce (str. 4 - nr 1, str. 5 - nr 2, itd).
Ale również jest ponumerowana sekcja pierwsza (od 1 do 3) i jeśli usunę z niej numeracje ze stopki to automatycznie znika numeracja w sekcji 2 :pobity:
Jak zrobić, żeby numeracja sekcji pierwszej się poszła jebać, a numeracja sekcji drugiej pozostała na swoim miejscu?

2 - a.zaznacz stopke w drugiej sekcji (dol lub gore strony, gdzie jest numerowanie)
b. powinno Ci sie pojawic menu (ewentualnie pod prawym przyciskiem - nie jestem pewien, korzystam z 2007 teraz i mam to na wstazkach) i w tym menu powinno byc cos w stylu "polacz z poprzednim", albo "same as before". Jak to odznaczysz, to potem usun numeracje z 1 sekcji i zrobione. :)

PrzemooTSW 07.06.2011 20:38

Jeździ ktoś może Fiatem BRAVO? rok 97/99 Poleca ktoś ?
Przymierzam się do 99r 1.6 16v w gazie

Above 07.06.2011 20:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brzydki.brzydal (Post 1107529)
2 - a.zaznacz stopke w drugiej sekcji (dol lub gore strony, gdzie jest numerowanie)
b. powinno Ci sie pojawic menu (ewentualnie pod prawym przyciskiem - nie jestem pewien, korzystam z 2007 teraz i mam to na wstazkach) i w tym menu powinno byc cos w stylu "polacz z poprzednim", albo "same as before". Jak to odznaczysz, to potem usun numeracje z 1 sekcji i zrobione. :)

Wiszę Ci piwo :piwko:
Dzięki wielkie!

AntyDrozd 07.06.2011 22:42

http://www.gownoprawda-koszulka.za.pl/ Kupowal ktos ? wiadome co to i na co zysk ?

DYRU 08.06.2011 08:27

Potrzebuje bardzo pilnie WORDA 2007 z keyem. wiem, wiem, na priv jak coś

eryk_cartman 08.06.2011 10:41

Mam pytanie, koncze wlasnie studia i pobieram rente po zmarlym tacie. Rente ta moge pobierac do 25 roku zycia, polecice jakas szkole policealna do ktorej nie trzeba jakos specjalnie uczesczac?

Jago 08.06.2011 14:01

Czy ktoś wie gdzie to miasto się znajduje? http://kwejk.pl/obrazek/131822/town,love.html widziałem już wcześniej wiele zdjęć jego ale zapomniałem nazwy, a wakacje się zbliżają i chciałbym zobaczyć czy warto było by się tam wybrać.

pirat.z.karaibow 08.06.2011 14:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez eryk_cartman (Post 1107665)
Mam pytanie, koncze wlasnie studia i pobieram rente po zmarlym tacie. Rente ta moge pobierac do 25 roku zycia, polecice jakas szkole policealna do ktorej nie trzeba jakos specjalnie uczesczac?

Pierwsza-lepsza szkoła policealna. Zapisujesz się, nie chodzisz, po semestrze Cię usuwają i wracasz zapisać się na inny kierunek. Chyba najłatwiejsze rozwiązanie :-)

murray 08.06.2011 14:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jago (Post 1107744)
Czy ktoś wie gdzie to miasto się znajduje? http://kwejk.pl/obrazek/131822/town,love.html widziałem już wcześniej wiele zdjęć jego ale zapomniałem nazwy, a wakacje się zbliżają i chciałbym zobaczyć czy warto było by się tam wybrać.

Wrzuć to do Zagadek europejskich, to szybko dostaniesz informację :-)

Bąbel 08.06.2011 14:45

kiedy planowane jest otwarcie wiaduktu na Nowohuckiej, ronda Ofiar Katynia i ulicy Lema?

WISŁAZWE 08.06.2011 16:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jago (Post 1107744)

Ja wiem :>
Znajduje się we Włoszech a nazywa się - Manarola. :)

Kaan 08.06.2011 16:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PrzemooTSW (Post 1107547)
Jeździ ktoś może Fiatem BRAVO? rok 97/99 Poleca ktoś ?
Przymierzam się do 99r 1.6 16v w gazie

Koleżanka z pracy jeździ, nie wiem jaki rocznik (bliżej 99) ale też na gazie, mało awaryjny, przez klilka jazdy lat padło jej sprzęgło i napinacz pasów. Części bardzo tanie. Rudej nie widać mimo że parę lat (!) jeżdzi z wgnieconym nadkolem po sarnie i sporym zarysowaniu po lawecie.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:18.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl