![]() |
Od wczoraj jestem posiadaczem Samsunga i5500 galaxy i nie wiem czemu ale przez noc z konta zeżarło mi ponad 20 zł a nic nie robiłem. Czy wiecie co to może powodować i ewentualnie jak i gdzie to wyłączyć ?
|
Pewnie synchronizuje się przez internet. Ściągnij ApnDroid.
|
Mam pytanko czy w CV można wpisać pracę za granicą? Oczywiście praca była legalna umowa itp.Mam dylemat
szprotson właśnie czy pisać czy nie, dzięki :D |
Cytat:
Proste ze wpisuj w CV, zawsze potencjalny pracodawca zobaczy że przynajmniej coś tam robileś. Znajomi zawsze wpisywali prace w UK nawet jesli tam nie pracowali :) |
Mam plik w tej starszej wersji Worda (2003), który ma +/- 60 kilka stron.
Jak zrobić żeby numeracja stron zaczęła się od 4 strony? Bo jest tylko opcja aby ominać numer na 1 stronie. A ja chce ominać numeracją 3 pierwsze strony. |
Cytat:
2 - na końcu strony 3 wstawiamy Podział sekcji: Wstaw -> Podział -> Typy podziałów sekcji -> Następna strona, 3 - klikamy w stopkę na stronie 4, by wywołać pasek narzędzi Nagłówek i stopka i odznaczamy w nim opcję Przełącz Nagłówek Stopka Łącze i Zamknij, 4 - następnie wchodzimy na stronę 3 i kasujemy numer strony. Powinno dzialac. |
Poszukuję osoby która rozumie i umie statystykę. Poziom pierwszego roku.
Najlepiej osobę z AGH albo z PK jednak nie jest to warunek konieczny. Można zarobić na karnet na nową rundę !! jeżeli jest ktoś taki niech podbije na priv to napiszę wszystkie szczegóły. |
jakieś ciekawe lokale do zabawy w Wrocku ?? kluby z fajnymi dziewczynami. Wieczór kawalerski się szykuję. tylko nie lokal z go-go bo taki już znamy. Chodzi o fajną imprezownię ktoś poleci ?
|
Cytat:
Cytat:
|
A ja polecam spiż też na rynku to jest lokalny browar całkiem niezły klimat. I przede wszystkim pyszne piwo. Byłem niedawno w nowo-otwartym klubie "domówka" też polecam tą imprezę i też znajduje się na rynku.
|
Cytat:
Tzn. na 3 pierwszych stronach nie ma numeracji, czyli tak jak chciałem, ale numeracja od strony 4 zaczyna się od numeru 4, a nie 1 :-/ |
Siema, bylbym wdzieczny gdyby ktos podzielil sie info, gdzie w Galerii Krakowskiej (lub w ogole w Krakowie) mozna kupic chlodzace (male!) wiatraczki automatyczne. Dzieki :)
Ps: nie chodzi o te duze stojace, tylko takie mniejsze, idealne na wyklad :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Potrzebuję ściągnąć wczorajszy hyde- park w orange sport info. Wie ktoś gdzie da się ściągnąć ?
|
Dlaczego M1 zostało dzisiaj ewakuowane rano?
|
Cytat:
A moje pytanie: Czy ktoś z forumowiczów pracuje w firmie wynajmującej sprzęt do obsługi konferencji? Prv? |
Cytat:
Mam tekst podzielony na 2 sekcje: strony 1, 2 i 3 oraz druga sekcja od strony 4. W drugiej sekcji numeracja stron jest tak ja chce (str. 4 - nr 1, str. 5 - nr 2, itd). Ale również jest ponumerowana sekcja pierwsza (od 1 do 3) i jeśli usunę z niej numeracje ze stopki to automatycznie znika numeracja w sekcji 2 :pobity: Jak zrobić, żeby numeracja sekcji pierwszej się poszła jebać, a numeracja sekcji drugiej pozostała na swoim miejscu? |
Cytat:
2 - a.zaznacz stopke w drugiej sekcji (dol lub gore strony, gdzie jest numerowanie) b. powinno Ci sie pojawic menu (ewentualnie pod prawym przyciskiem - nie jestem pewien, korzystam z 2007 teraz i mam to na wstazkach) i w tym menu powinno byc cos w stylu "polacz z poprzednim", albo "same as before". Jak to odznaczysz, to potem usun numeracje z 1 sekcji i zrobione. :) |
Jeździ ktoś może Fiatem BRAVO? rok 97/99 Poleca ktoś ?
Przymierzam się do 99r 1.6 16v w gazie |
Cytat:
Dzięki wielkie! |
http://www.gownoprawda-koszulka.za.pl/ Kupowal ktos ? wiadome co to i na co zysk ?
|
Potrzebuje bardzo pilnie WORDA 2007 z keyem. wiem, wiem, na priv jak coś
|
Mam pytanie, koncze wlasnie studia i pobieram rente po zmarlym tacie. Rente ta moge pobierac do 25 roku zycia, polecice jakas szkole policealna do ktorej nie trzeba jakos specjalnie uczesczac?
|
Czy ktoś wie gdzie to miasto się znajduje? http://kwejk.pl/obrazek/131822/town,love.html widziałem już wcześniej wiele zdjęć jego ale zapomniałem nazwy, a wakacje się zbliżają i chciałbym zobaczyć czy warto było by się tam wybrać.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
kiedy planowane jest otwarcie wiaduktu na Nowohuckiej, ronda Ofiar Katynia i ulicy Lema?
|
Cytat:
Znajduje się we Włoszech a nazywa się - Manarola. :) |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl