![]() |
Gdzie zostanie rozegrany SuperPuchar 2011 ?!
|
na stronie www.pitbullcity.pl tak dawno były zdjecia z jakiejś ustawki. ma je ktoś na dysku może??
|
Cytat:
Kod:
Lektor PL |
Cytat:
www.vtorrent.pl |
Mam telefon wzięty w Plusie ,umowa się już skończyła. Wiecie może czy jak pójdę do autoryzowanego salonu PLUS GSM z (nieważną już) kartą gwarancyjną, to czy ściągną za darmo sim-locka ??
|
poszukuje grafiki kibica z raca... jako wzor na dziare... moze ktos cos zaproponowac??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ale melduję że nie pomogło - a i owszem usunęło mi jakieś 8000 plików - czy śmieci i fajnie :) ale za to komp nie pamięta teraz haseł do poczt, witryn, facebooków i innych :shock: hehe ale błąd mam nadal wrr.. a stosowałam wszystkie metody przez Was podawane ... nic to będzie musiał trafić do specjalisty ... wielkie dzięki Panowie! |
Cytat:
|
ile kosztuje mniej więcej kasta browców?
|
nie ukrywam, że nie chce mi się szukać tabel z poprzednich el. me / mś czy z danych mistrzostw, ale chyba mam deja vu ?!
Czy te reprezentacje nie grały już ze sobą w latach ubiegłych ? Dokładnie w takim samym składzie ? http://euro2012.onet.pl/eliminacje/2...-a,tabela.html Może i ameryki nie odkryłem, el.2012 są już na półmetku, no ale coś mi się wydaje, że już wcześniej te drużyny grały ze sobą. I nie mówię tutaj o poprzednich 6 spotkaniach :P |
Gdzie najlepiej sprzedać używane podręczniki? Jakaś księgarnia (oprócz "AS"), giełda, allegro?
|
Cytat:
http://www.dobreprogramy.pl/Programy...indows,74.html Najlepiej byłoby oczywiście mieć jakiegoś dobrego antyvira np. Nortona aby nie trzeba było później usuwać tego co antyvir przepuscił. Sptóbuj Emsisoft Emergency Kit, bo widze że to może być warte uwagi |
Cytat:
Z tego co sie orientuje, to dobrze placa w dawnym kinie swit na osiedlu Zgody w Nowej Hucie. |
Ważna sprawa!
Potrzebuje dowiedzieć się do jutra jak pograć w PESa na 2 klawiatury? Jakiś najprostszy sposób ktoś by polecił? |
Cytat:
|
Na jakim kanale leci mecz Czarnogóra - Bułgaria?
|
gdzie moge w Krakowie kupić kasetowy adapter mp3?
|
Czemu od rana wyją syreny ? I słyszę jakby trąbienie samochodów ? Ma to jakiś związek z paradą smoków?
|
Cytat:
|
Mam problem z cyfrowym polsatem, nie dawno wymieniłem dekoder z możliwością nagrywania i do wczoraj wszystko było ok, dzisiaj załączam polsat a tu zonk brak sygnału.Sprawdziłem sygnał sygnał jest w okolicach 60% próbuję ustawić kanały wyskoczyło sprawdź podłączenie kabli,sprawdziłem wszystko podpięte jak należy.Co jest? Polsat zapłacony 2 czerwca może za to, że za udostępnianie dysku zapłaciłem 5 zł jako oddzielnie?
|
usuwał ktoś z kompa trojana worm.bromtok.q ? podobno poprzez antywirusa nie ma szans go usunąć, strasznie perfidna świnia z niego ...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Spróbuj skorzystać z tego
Cytat:
|
Na FB nie pojawiają mi się powiekszone fotki/ Miniatury widze na lajcie ale jak klikne ktores to tylko czarne okienko - podpis widze, komenty tak a fotki nie.
Uzywam firefoxa. Rada? Czy to jakis blad FB i ktos tez tak ma? |
Cytat:
|
Jakimi tramwajami/autobusami i na jaki przystanek najlepiej dojechać do Komisji Wojskowej (Ujastek 5b) ?
|
gdzie mogę pozbyć się starych nie używanych opon samochodowych? skupują je, czy się normalnie wyrzuca?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl