![]() |
Cytat:
|
3:2 u siebie z teoretycznie najslabszą drużyną. Kolejny mecz pokazał jak nierówno grają. Problem Skorży.
Na trybunach miazga, momentami cały stadion, nawet z lożami, jechał. W końcówce zwłaszcza. Warszawa dzisiaj świątecznie Zdrowie |
Cytat:
Wyobraź sobie, że ten sam gościu grał z Wisłą w Beitarze Jerozolima. Jakoś szczególnie się nie wyróżniał w tym dwumeczu. Chyba, że nagle stał się mega zawodnikiem. Widać jaki postęp zrobiła nasza piłka kopana...masakra. |
Cytat:
Tylko ,że on miał wtedy 20 lat. Przez te 3 lata widać rozwinął się i dojrzał piłkarsko, a wczoraj rzeczywiście grał bardzo dobrze. |
Co by nie mówić o Legii, to trzeba mieć duże cojones aby wygrać mecz w którym nic nie wychodzi na początku. Ten Tamuz faktycznie był świetny. PS. No i już Legia załatwiła sobie bramkarza, który w najbliższym czasie pewnie zostanie najlepszym bramkarzem ligi.
|
Ja się zastanawiam tak co ma w sobie to forum, że jak tylko Legia lub Amika wygrają to wpadają tu kibice w/w drużyn i się jarają :D
Ja na forum Amiki, Legii, Widzewa itd nawet nie byłem raz w życiu! Jak chce po pijaku coś napisać to wpadam tutaj, bo jestemm u SIEBIE.... |
Cytat:
Tylko, że zobacz ilu gości z tamtej drużyny odeszło między sezonami. |
Co w żaden sposób nie zmienia faktu, że drwale z Odense to poziom Żydków albo nawet niższy
|
Ku*wa nie da się tego Toto Tamuza kupić? NIe dośc, że dynamiczny to jeszcze dobry technicznie. I taki zwierzak agresywny...Zajebisty napastnik.
|
Cytat:
I tak naprawdę to my się ośmieszamy przed nimi, a jesteśmy u siebie... Mecz meczowi nierówny i nie można przewidzieć jakby Wisła spisała się z Hapoelem i Spartakiem, a Legia z APOELEM i Odense, więc skończcie te śmieszne wywody na ten temat. Gratulacje dla Legii. Mam nadzieje, że w niedziele, to jednak Wisła będzie górą :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Porównując wyniki pucharowe: Hapoel: porażka z Vaduz i Ekranasem (wygrane rewanże) Odense: wygrana z Panathinaikosem czy Villarreal (przegrany rewanż) Ja osobiście mam całkiem inne spojrzenie na tę sprawę. |
Cytat:
|
Cytat:
Więc zrób wszystkim przyjemność i przestań wrzucać kretyńskie, rasistowskie uwagi. A w obronie nie brakuje Głowackiego, tylko po prostu solidnego stopera. Jeśli o mnie chodzi, może to być Żyd, Eskimos, Arab, Masaj, albo nawet Indianin z puszczy Amazońskiej. Byle by wreszcie się nie denerwować, patrząc na parę Jaliens-Chavez. |
Kto nie oglądał dzisiejszego meczu z Legii, niech żałuje. Naprawdę fajnie się to oglądało, obie drużyny grały bardzo ofensywnie.
Legia moim zdaniem zagrała najlepszy mecz za Skorży. Rapid to przecież niezła firma, nas ograli w sparingu a ze Śląska zrobili mielonkę. A w tym meczu byli wyraźnie gorsi. Pytanie tylko, czy dobra forma Legionistów to chwilowy epizod, czy też ma to solidniejsze podstawy. |
Dobre zawody w Krakowie i Bukareszcie. Dwie druzyny maja nadal szanse na awans, no i punkciki zdobyte do rankingu.
Co do naszej formy - mamy po prostu bramkarza, Zewlaka na obronie, w dobrej formie Radovica,Rybusa i Ljuboje. Dla mnie jednak super mecz zagral Gol, rozpedza sie chlopak :) |
Naprawdę fajny mecz Legii.
Nie tak źle z tą polską Ekstraklasą jednak - Legia miała łatwiej w pucharach niż w lidze z Wisłą, czy nawet z Ruchem. Dobrze by było gdyby oba polskie zespoły awansowały - sporo punkcików do rankingów. |
Dwa dobre ale jakże inne mecze.U nas Fulham się przyczaiło czym sprowokowało 'szachy' - nawet grając 11/11 - w Rumunii otwarty futbol i wymiana ciosów gdzie Legia zasłużenie wygrała, mimo iż karny dla Rapidu był tak samo ewidentny jak ten dla Jagi;)
Na prawdę zaczynam się bać Legii jeśli chodzi o ligę 'Mają rozmach s....ysyny';) |
Cytat:
Po meczach Rapid-Slask wydawalo mi sie, ze Rumuni to pilkarsko inna półka, a tu proszę jak Skorża poustawia zespoł w pucharach to nie ma ch... we wsi. Warto tez podkreslić świetny doping kibiców Legii - grali u siebie. |
Tabela grupy Legii kształtuje się tak, że jak warszawiacy nie przegrają u siebie z Rapidem, to awans mają raczej w kieszeni. Bo Hapoel jest słabiutki i przewidywałbym raczej komplet porażek. Mecze z PSV nie mają w tym układzie większego znaczenia, a i tak trudno liczyć na wygraną z nimi Rumunów.
|
Ciekawe czy teraz Weszlo zrobi taką krucjatę na Legią jak zrobiło na Wisłę, bo przy stanie 0-0 ok. 50 minuty sędzia nie dyktując karnego dla Rapidu strasznie wypaczył wynik spotkania. Ciekawe, czy chociaż ktoś o tym wspomni, bo w końcu, to Legia, a nie Wisła, więc pewnie zrobi się z nich bohaterów.
|
No bardziej niż wypaczenie Lyczmańskiego to się jednak nie da.
Zamiast się cieszyć że Wisła wygrała, proponuję ci napisanie donosu tam gdzie trzeba. Od razu uśmiech pojawi się na twej twarzy. |
Cytat:
Brawo dla Legii za odważną, otwartą grę. W zasadzie już są w 1/16. |
Jak Legia wygra z Rapidem u siebie, a PSV nie przegra u siebie z Hapoelem w następnej kolejce, to Legia już awansuje.
|
Znowu sie zaczyna :D Weszlo po nas tez jechalo...ostatnio po IV. U Nas karny powinien byc, u Was czerwona nie do konca - takie moje zdanie :) Karny dosc klarowny, co jak co ale w pilke sie nie trafilo :D Coz, sedzia mial prawo sie pomylic, tak jak i przy czerwonej ktora hmmm mogl dac bo to byl jednak atak bez sensu i nie na pilke. Tak czy siak obie sedziowskie decyzje nie sa jakims razacym bledem.
Wygrywaja dwa polskie kluby i juz zaczyna sie szukanie problemow...to takie typowe :D |
Legia niech gromadzi te punkty z jednego powodu. Trzeba zrobić wszystko, aby Mistrz Polski od razu kwalifikował się do Ligi Mistrzów (jak w Rumunii). Więc punkty Legii, czy z zeszłego sezonu Lecha, w perspektywie dwóch-trzech lat mogą dać Wiśle bezpośredni awans do LM.
|
Wielki Czwartek polskich zespołów:lol:
Ktoś może pamięta, kiedy dwa polskie zespoły równocześnie wygrały w pucharach, oczywiście na porównywalnie wysokim szczeblu rozgrywek ? Oglądałem drugą połowe Legii, bardzo przyzwoicie grali. |
Cytat:
Legia gra obecnie najładniejszą piłkę w ekstraklasie, szybka, zawodnicy wiedzą jak się ustawiać, jak grac bez piłki i to są fakty. U nas za dużo jest przypadku i liczenia na indywidualne popisy naszych gwiazdek. Ciekawe gdzie są ci co pół roku temu zwalniali Skorżę? Oraz ci od "mina Maciusia bezcenna" podważający jego warsztat? |
Cytat:
|
Dzisiejszy dzień pokazuje że jeszcze polska piłka nie zgineła . O Wiśle pisze w innym temacie , natomiast Legii nalezy się przede wszystkim szacunek . Zagrali jak nie-polski zespół . Naprawde miło się to oglądało . Tym bardziej pamiętajac co Rapid zrobił ze Śląskiem .
Wygrana u siebie z Rapidem pieczętuje awans Legii . Jak najbardziej zasłużony . Jeśli kolejny mecz zremisują to i tak awans będzie wciąż otwarty . Jak w lidze życzę im jak najgorzej , tak w LE niech sobie grają , aż miło . Mocna Legia w Europie , oznacza ni mniej ni więcej że Wisła nie może być gorsza . Obawiając się konkurencji z jej strony , będziemy pieprzonymi minimalistami . Jak widać zresztą po Lechu , kasa i wygrane w Europie wcale nie powodują że w lidze odskoczy się rywalom o kilka lat świetlnych . Niech nawet w tym roku wygrają ligę europejską *, niech nam nabiją punktów dzięki którym za dwa - trzy lata wejdziemy do LM bez eliminacji :P ( coś jak Unirea Dana ) . * przy założeniu że my jej nie wygramy ;P |
Legii gratuluje bo zasłuzyli na ten awans ;) Dzis zagrali bardzo fajnie dla oka,do tego widac chociaż,że to Polska drużyna...
Ale jaja beda jaka dwie polskie druzyny wyjda z grupy le |
Nie zapominajcie, że właścicielem weszło jest znany kibic Legii, więc on tak o Wiśle nigdy dobrego słowa nie powie.
|
Gratulacje dla kolegów z Warszawy, Legia z tego co widziałem w drugiej połowie, zagrała bardzo dobry mecz. Wyrastają nam na głównego konkurenta do mistrzostwa.
Zresztą.. Z Legią to tak jest, że się jej nie lubi, ale to taki wróg jak dla Pawlaka Kargul. Niby wróg, ale swój ;) Nie to co takie śmieszne wroniecko-poznańskie twory. |
Cytat:
Weszło jest jakie jest - to dowalanie Maaskantowi jest dla mnie kiepskie ale nie rób z nich Legionistów To jest taki Pudelek czyli żyjemy z tego że jedziemy po każdym ale jednak poziom merytoryczny jest o wiele większy. Tak na prawdę robisz im reklamę bo tak samo wypowiadają się kibice Legii - że nigdy dobrego słowa o nich;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jest też całkiem prawdopodobne że Ci TP SA odłączy internet i wtedy wszyscy awansują dalej http://www.ggtola.republika.pl/img6/slina.gif
Przecież tego się nie da czytać, lepsi znawcy niż Borek i spółka. Już wszyscy wiedzą kto zostanie mistrzem, kto ile bramek strzeli i w której minucie kartki się posypią. |
Legia grała bardzo ładnie i zasłuzyła na wygraną.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl