![]() |
Może lepiej było nie wychodzić na drugą połowę ?
|
najbardziej żal Cupiała :-/
|
co ma dojsci ze kibice tego nie toleruja bo za długo to tolerujemy pomidory i jaka i na lotnisko jak przegraja
|
To co Panowie, gotowi na walkę o utrzymanie w następnym sezonie? Bo Heniu jest w tej dziedzinie specjalistą. Zajebisty dzień, najpierw Majchrowski pier*** o stadionie w listopadzie ( chyba 2019 r. ), a teraz 0:3 z jakimś zadupiem gdzieś na zadupiu ( byłoby 4 przed chwilą!). Obudźcie mnie bo to jakiś koszmar
|
Cupiał znów przeżywa wstyd, ale sam jest sobie winien, bo to on podejmował wszystkie strategiczne decyzje w klubie, które zawiodły go do obecnego stanu i sytuacji.
Gdyby polityka klubu była inna, nie musielibyśmy oglądać popisów Kowalskiego, Jirsaka, Boguskiego, Palica, Piotra Brożka itd. Powierzanie losów meczu takim zawodnikom jest oczywistym proszeniem się o lanie i kompromitację. |
Cytat:
Cytat:
Jedyne co może do nich dojść to smród ze zbuków, którymi dostaną. Bo na pewno nie dotrze do nich to, że hańbią Wisłę. |
Ściągnijmy Boguskiego...90% dotknięć piłki kończy się stratą
|
Cytat:
|
Cytat:
Za 2 miliony euro można tylko takich grajków dostać nie lepszych niż w Polskiej lidze są !!! W ogóle budowa zespołu ( mieszanka zagraniczn+ stare dziadki Sobol +Żuraw + fatalne pokolenie bo powiedzmy to szczerze ( Brożki , Jirsak , Boguski oni w Europie sukcesów nam już nie dadzą swoje szansę już mieli) \ Rozwalenie Środka Obrony Ogólnie to jest pogrzeb Polskiej Piłki i nikt mi już wmówi że idziemy dobrą drogą . To już nie jest przypadek Polska Piłka to dno !!! |
Mi Cupiała nie szkoda - rozpierdala permanentnie zespól od 2004 roku - wszystkie formacje rozwalił przy pomocy swoich pomagierów
|
A ludzie się sędziego obawiali, że może wypaczyć wynik meczu.
|
ku%$a, ale jak zobaczyłem na początku 1 meczu w krakowie, nie to nawet było wcześniej, na necie jakiś wywiad i filmik, jak zobaczyłem tego ich trenera to wiedziałem ze z nimi przegramy, gościu niby taki skromny z gadki ale wie co robi, poukładał drużyne, taki spokój i siła od niego bije... <myśli>
|
Po prostu przygotowanie fizyczne w Wiśle leży i kwiczy.To nawet nie chodzi o samych piłkarzy.
Troszkę zdrowego rozsądku życze. |
mialem nic nie pisac , ale ilosc wypitego alkoholu przez ostatnia godzine mnie do tego zmusila.
Jesli Kasper nie zmieni Boguskiego i wpusci Kirma to bedzie jego kompletna kompromitacja. P.S. Kowalski nie nadaje sie do niczego |
poproście kur7a o azyl polityczny i zapierdal7ć zbierać mak !!
A heniek weź zacznij pakować manatki. powiedźcie mi tak obiektywnie, czemu Cupiał dalej ładuje w tej klub ? Ponad 100 baniek w około 10 lat i co ? Parę majstrów zdobytych i to wsio... gdzie tu interes ? |
Basalaj - mam nadzieje, ze jutro zlozysz dymisje, bo twoja polityka transferowa doprowadzila do kompromitacji(chociaz to malo powiedziane). Jak mozna bylo sprowadzac takich pilkarzy? Ile wrzutek juz poszlo ze strony Cikosa? O Paljiciu nie mowie, bo to bylo wiadome, ze jest mierny.
Nasi niedlugo kompletnie siada i skonczy sie na 5 : 0 lub 6 : 0. |
Wisła biega, Karabach gra.
Takich klepek, podań prostopadłych na polskich boiskach po prostu nie widać. Jesteśmy jako liga żenujący. |
nie najlepiej sie przygladac nam kibicoa i jeszcze płacic za bilety stanowczo nie dobrze ze nie poleciałem na mecz z powodu tego z powodów rodzinych bo bym wyrzucił kase w błoto pomidory i jaka i niech skw zbierze wiare i nie ma juz prysipiewki nic sie nie stało bo w konicu bedzie to naszym hymnem
|
A ile jest tak w ogóle? :D
|
heh zuwazcie, ze to nie tylko w obronie problem. Ok gramy z tylu jak ciule, ale co robimy z przodu? Ile mielismy porzadnych akcji?
Zespol to dno i tyle, zero agresywnosci, presingu, fajnych akcji. My nie istniejemy na boisku, a bramki tracone sa tego poklosniem. Kasperczak jednak sie wypalil, nie ma chlop za grosz wizji. Manipuluje przy skladzie, co konczy sie gorzej i gorzej. ps. staty 7:1 w calach celnych. trzeba czegos wiecej? |
For Fun o **** CI chodzi z Tym Basałajem.To nie jego wina.TO CHODZI O PRZYGOTOWANIE FIZYCZNE!
|
ja *******e... i tyle w temacie. ;/
|
Czy widział ktoś to, co zrobił Boguski ?! Nie wierzę, nie wierzę...
|
Dzieki Bogu na razie 3:0
...bo w to, ze strzelimy nie wierze. |
Najgorsze jest to że zawsze po mnie każdy jeździ, że domagam sie transferów, krytykuje te co są przeprowadzone, że marudze...efekty macię...na przyszłość proszę mnie nie obrażać bo pisałem to w dobrej wierze aby może ktoś coś zrozumiał...widać nikt w Wiśle nie ma pojęcia o prowadzeniu klubu a tym bardziej o prowadzeniu klubu tak aby zarobić nie sprzedając graczy...powodzenia Panowie
|
przykro trochę jest , jak się ten mecz ogląda.
Serdecznie wali mnie, co przeróżne pismaki napiszą. Mam gdzieś, co będą pisali czy gadali o nas miłośnicy innych klubów. Ale jak nasi uznali , że trzeba mecz odpuścić bo i tak szans nie ma, to powinni wypuścić drugi skład, złożony z chłopaków, którzy powalczą a nie przejdą obok meczu. I tak dla mnie tylko Wisła, gorzej bywało i człowiek wierzył, że kiedyś się poprawi. Poprawi się i po dzisiejszym dniu. Po wuja było się pchać do tych rozgrywek, jeśli priorytetem był geld za obronę, której dziś nie mamy? A swoją drogą ciekawe, czy w przyszłym roku jeszcze lepszy numer odwalą. Levadia, Karabach, ciekawe co za rok. Dobrze, że z Niecieczą nie możemy zagrać bo ten sam kraj, ci by nam dopiero tyłek skopali :D Ehhh, pijemy, piwo Żywe z bombą, czyli 50 ml do szklaneczki. Jutro w pracy niech się kierownik arkowiec trzyma z daleka :D |
Boguski to największa **** w historii Wisły
|
To jest coś czego się nie spodziewałem po mojej Wiśle, nawet nie chce mi się pisać tego co czuję i jaki wk... jestem, nie na wynik, ale na brak chęci do gry tych "gwiazdorów". Panowie, to jest WISŁA, tu się zapier... a nie czeka na cud.
|
Dumni po zwycięstwie. Wierni po porażce. TYLKO WISŁA!
ale Cupiał cos musi zrobic z druzyna bo w lidze moze byc jeszcze gorzej - pierwszy mecz w lidze zweryfikuje gdzie bedziemy w tym sezonie. |
Nie gramy o awans! Gramy o honor!
Paweł Brożek - jeśli ktoś da jakiekolwiek pieniądze, sprzedawać! Jirsak - Sprzedać lub wypożyczyć lub Młoda Ekstraklsa Kowalski - wypożyczyć lub Młoda Ekstraklsa Diaz - będzie oferta przedawać Kirm - nie gra póki co ale na prawdę nie chciało by mu się bardziej od tych którzy są na boisku. Sprzedawać! Żurawski - na ligę pewnie styknie, na pewno lepiej niż Brożek ale po roku trzeba będzie się pożegnać. |
Jest też pozytywny akcent. Nie będziemy mieli problemu ze znalezieniem stadiony na 4 rundę kwalifikacji. A wracając do gry naszych piłkarzy i trenera to k.... jak oni mają grać skoro dopiero pod koniec obozu zaczęły się transfery. Kiedy oni mieli się zgrać. Teraz się dopiero zgrywają. I winowajcą nie jest Basałaj bo dzięki niemu mamy jakiekolwiek transfery. Wisła tworzy nową drużynę i za rok będzie widać efekty.
|
3-1 Brozek, nadzieja umiera ostatnia
|
Honorowy chociaz.
|
Pawel Brozek. 3:1. No to zdz.iw.ko.
|
Jeszcze tylko 4.
|
Jeżeli nie pojawi się w Wiśle prawdziwy trener, taki który przygotuje zespół od strony fizycznej, taktycznej i mentalnej to do tej pory będziemy grać jedno wielkie gówno! Potrzeba jakiegoś doświadczonego trenera z jajami! i nie ważne ile mu się będzie płaciło, jeżeli chcemy grać w pucharach to musi sie pojawić trener klasy światowej i tyle...
|
Zaczynav sie! Wspomnicie moje slowa o 3-3 niewierni!
|
PrzykŁad wyszkolenia polskiego piŁkarza :
Boguski + kowalski i wszystko jasne jeden nie umie za gŁÓwkowaĆ nie pilnowany i strzeliĆ w ŚwiatŁo bramki drugi nie wie jak siĘ ustawiĆ na Środku obrony !!!! To czego my chcemy ocknijmy siĘ !!! Nie przesadzamy |
Zaczynamy grać chłopaki !
|
No, 3:1..Może nie będzie kompromitacji...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl