![]() |
Po błędzie ortograficznym leci lawina głupot :)
Więc, co za sałatkę robimy? :> Cytat:
|
Arkas pisałem wcześniej wódka tylko imprezy czy coś :) a no co dzień to Lech lub Żubr :) kiedyś tylko Tyskie ale jak dla mnie straciło strasznie na smaku :<
|
jak już o alko to trzeba jeszcze dodać KRUCJATA PRZECIWKO CAVELIEROWI ! :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale się robi :) Abdul, prawie wszystkie nasze piwa straciły na smaku, ale i tak są bez porównania np z norweskimi :P |
Cytat:
Toć Pio przyjdzie będą jajka :D Choć nie wiem czy Pio ma jajka nieszczęsne :lol: |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Oh, oh, oh, oh, ohhhh, ohh-oh-e-ohh-oh-oh I'll get him hot, show him what I've got Oh, oh, oh, oh, ohhhh, ohh-oh-e-ohh-oh-oh I'll get him hot, show him what I've got Can't read my, can't read my No he can't read my poker face (She’s got to love nobody) Can't read my, can't read my No he can't read my poker face (She’s got to love nobody) P-p-p-poker face, p-p-poker face (Mum mum mum mah) P-p-p-poker face, p-p-poker face (Mum mum mum mah) lalalalala :) chyba mi powoli mija dół kilkudniowy :D |
Cytat:
Cytat:
Po dwa: Wierz mi na słowo :) Cytat:
Wydrapałaś się? Trzeba było wołać o liny :) |
Pio trzeba przywyknąć w Polsce wszystko jakościowo spada kwestia przyzwyczajenia ...
A tak z innej beczki to nie wybiera się ktoś jutro o 18 na rynek pod Adasia na manifestację przeciwko zamachów w strefie gazy ?? :> Ja z racji narodowości ojca muszę być :) w sumie jak by nie to, to chyba też bym poszedł, umysł 18-sto latka to nie tylko imprezy :) |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
jak nie wódka, to piwo... nie żebym narzekal na tematykę, ale co poza osłoną polecacie do antybiotyku :lol:
|
Ni_Ma,,,, Mogłaś choć na dziś wieczór zostawić ten avatar ;P
Do antybiotyku? Danonki :D |
Ni_Ma, teraz Ty oddawaj avatar :D
Eh, czuję się jak Don Kichot ... Wojteq, a co masz w avatarze? |
Czemu jak DonKichot?
|
Pio "z avataru" mam zapas na jak-wyzdrowieję :D
i jeszcze te urodziny po drodze, no cóż, jak pech to pech |
wojteq_NH jakby co to zawsze możesz spróbować połączyć alko z antybiotykiem :D na efekty specjalnie nie powinieneś długo czekać <lol2>
|
Cytat:
Tylko Sancho brak...jest tu jakiś Sancho? Cytat:
|
Tiramisu, bo walczy, walczy i walczy, a wiatraki ciąglę stoją!
czyt. wy ciągle zmieniacie avatary :D jakoś tak wyszło, nawet nie zauważyłem : d |
Musimy eksperymentować, żeby odnaleźć siebie tfu swój avatar ;P.
Swoją drogą,, Teoria, że Wiślaczki i ich avatary są wspólnym dobrem,,,, hahahahaha ;). vote-for-mikey,, czemu jestem na niebiesko? |
http://www.moje-ankiety.pl/wypelnij/...onariusz/1909/
Kolega zrobił ankietę :rotfl: Widać nie ma chłopak własnego zdania! |
zmieniłam bo jak każdy dobrze wie od nadmiaru alko sie niedobrze robi :) a od takiej mieszanki to w ogóle się chyba rzyga :D
Tiramisu czy Ty masz już te jajka w sałatce? |
Cytat:
|
Zapraszamy, zapraszamy, tylko do Ciebie strasznie ciężko się dostać, więc przygotuj wszystkich na Tomasz Cam(m)el (no ok przez K) Trophy :D
I Ni_Ma, jedna ważna sprawa - fundamentalna wręcz: to nie są te jajka, tylko tamte :) |
Cytat:
|
kur** mam kape na semestr z ukladow analogowych :/
nic tylko lac w siebie Zubra... |
"Żubr przemawia do kazdego", spróbuj.. może się uda zrobić coś z oceną :D :D :D
|
Cytat:
|
teraz wyjdzie na to ze sie zale, ale ostatnio moge pogadac tylko z Żubrem... on jest najlepszy, bo jak kopie to nie boli...
|
Cytat:
łeeeeeeeeeee :lol: Cytat:
|
głownie mam zbyt slabe narwy, lekarz kazal mi jesc magnez. Ma mi to pomoc lecz nie mam kiedy leciec do apteki. Jeszcze rzucam palenie (nie pale juz 6 dni), a w tej chwili serce mnie napier..la strasznie. A wszystko przez ta dzisiejsza kape...
|
Cytat:
lepiej isc na mecz i sie wyzyc :D |
Cytat:
gratuluje niepalenia ale tym bardziej powinieneś brac ten magnez, a kołotanie serca tez może być wynikiem braku tego cholernego magnezu. Konkluzja jedna. kup wreszcie ten magnez! |
Kamil, wlasnie tych meczy brakuje mi najbardziej, bo mam spokoj ze stresem na jakis czas :d
Ni_Ma mam stary dysk z kompa i tam sa dosc mocne magnesy :D jakby to skruszyc to podroz do apteki mam z glowy :D |
[
Cytat:
|
no to pieknie :D Dziekuje Pani psycholog :)
|
ależ proszę :) na privie masz fakturkę :D
|
No to TSman z torbami pójdzie :D
A trzeba było popytać zorientowanych i życzliwych o opinię o Pani doktór :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl