![]() |
Zespół, który co dopiero rozpoczął przygotowania do sezonu pyka nasze "gwiazdki" jakbyśmy byli drużyną amatorską - tym składem nie łapiemy się na puchary w przyszłym sezonie - obrona dramat......
Sobol, Cleber i Zurawski przyszłość nowej Wisły? Nie łapie tego co robią nasi działacze.... |
Ja to przeglądam skład Hanoveru i zastanawiam się czy nie mieli przypadkiem więcej graczy na S.
A co do samego sparingu to...będzie dobrze, bo tak być musi...nasza drużyna poza kompletnym niezgraniem jest ostro przemęczona po ciężkim zgrupowaniu. Świeżość zawodników jest szykowana na odpowiedniejszy moment niż nic nieznaczący sparing. Tak więc spokojnie. |
Cytat:
To 2 prawonoznych mogło grać 2 poprzednie sezony? moze jest słabszy od Kowalskiego:shock: |
W obronie jest dramat - nie mamy ani jednego dobrego zawodnika. Trzeba Brożka z powrotem przesunąć na lewą obronę - przynajmniej będzie jeden klasowy zawodnik w defensywie.
|
Przeciez ja nie pytalem czemu Bunoza nie gra, tylko to byl cytat.
A tak po drugie, o co chodzi z tym Waszym wytlumaczeniem, bo jest drugim lewonoznym stoperem? Co to ma do rzeczy? Dwoch srodkowych obroncow lewonoznych grac nie moze, a prawonozni to juz mogliby byc? Bezsensowne wytlumaczenie. |
Dajcie spokój z ocenami do końca meczu. Może naszym wyjdzie jedna akcja po której padnie bramka? Kto wie. A Bunoza zapewne dostanie szansę w 2 połówce.
|
Cytat:
|
Obrona jest nieciekawa bardzo. Cikos i ten cały Kowalski. O Diaza i Clebera to się nie boję jakoś.
|
A Hannover gra bez kilku podstawowych pilkarzy ,m.in. Cherundolo vel Cherulondo
|
Cytat:
Po co dywagować w taki sposób...? |
z taka parą stoperów może byc nie za wesoło z Szawle, mam nadzieje że Litwini nie maja zbyt szybkich napastników
|
Cytat:
Cytat:
|
W każdym bądź razie wychodzi na to że gdyby zagrali jeszcze ze 6 sparingów z drużynami poziomu polskiej skopanej ligi, byłaby może szansa na zgranie tych stoperów a tak zgrają ją pewnie w połowie rundy gdzie będziemy na miejscu 5-8 ...Ale to wszystko może....
|
Nie rozumiem spokoju co poniektórych forumowiczów. Będziecie wielce oburzeni jak w lidze nasze gwiazdki nie będą mogły sobie poradzić. Chyba nie myśleliście, że strata dwóch podstawowych obrońców nie odbije się na grze naszego zespołu. Z przodu taka sama bida jak w poprzednim sezonie.
A o zmęczeniu przygotowaniami do sezonu słyszałem już rok temu ...... |
Cytat:
|
Cytat:
Walnijcie jeszcze z pięć artykułów o planowanej ofensywie transferowej, to wam się zrobi weselej. Nie na długo, ale jak widać wielu lubi żyć złudzeniami. |
Dla Hannoveru to jest 1 sparing
prawdopodobnie sa zebrani świeżo po urlopach a my za tydzień gramy 1 mecz w pucharach rewelacja |
Wynik nie jest ważny ale forum płacze po pierwszej połowie. Chcecie lepszych obrońców? Raczej na Litwinów ich jeszcze nie będzie a kto wie czy po będą. Bunoza jest graczem o bardzo dobrych warunkach fizycznych lecz nie jest zgrany z resztą drużyny podobnie jak Cikos tylko że środek obrony a jej bok to jednak pewne różnica i na środku każdy błąd może kosztować utratę bramki. Nie bronie Naszych piłkarzy ale też nie zamierzam wyciągać daleko idących wniosków po tym sparingu. Ale skoro z Dreznem przegrali 2-0 to nie ma co się spodziewać że z Hanoverem pójdzie im lepiej niż z 4 ligowcem.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
wynik jest właśnie bardzo ważny |
Tu nawet sam wynik nie tak ważny jak gra... skoro my gramy padline to i wynik jest wprost proporcjonalny do gry. Rozpoczęła się druga połowa może Hannover odpuści...ale to chyba nie ta bajka...
|
Wynik jest ważny?Dla mnie mogą przejebać 10 -0 byle by na Litwie wygrali
|
Cytat:
To tylko sparing, liczy się gra a nie wynik. Jeszcze jest szansa na lepszą grę w obronie. |
Dokładnie Pablo84
|
Tyko Boguski i Jirsak weszli?
|
Cytat:
|
Pewnie Kasperczak stwierdził, że Kowalski i Cleber są ze sobą bardziej zgrani, niż którykolwiek z nich z Bunozą i dlatego obaj grają. Przeraża tylko fakt, że na drugą połowę również ich wystawił. Czyżby był zadowolony z funkcjonowania formacji defensywnej? Bunoza od siedzenia na ławce nie nabierze zgrania z resztą drużyny. A wierzę w niego, bo... nic innego już niestety nie pozostało.
EDIT: Już 3:0... |
Problem polega na tym że po sprzedaży Marcelo i Głowackiego w defensywie nie ma ani jednego klasowego zawodnika...Nie dość że boki obrony są przeciętne to i w środku jest delikatny dramat....
Ale ja się tym nie przejmuję jeżeli działaczom taka sytuacja odpowiada będą musieli wypić naważone piwo.... Była mowa o marketingu jednym z głównych źródeł jego rozwoju jest aspekt sportowo-organizacyjny... O żadnym transferze do Wisły nie można powiedzieć że to wzmocnienie....gramy straszny piach..... |
wysoka porażka może źle zadziałac na psychike
|
Czemu Bunozy nie wpuści do jas.. casnej
|
3-0 zajebiście bić ukłony to będzie pogrom...
|
3-0
to moze beda transfery :) |
"Wisła zaczyna od mocnego akcentu" ....i 3:0 w d...pe
|
czyli 3-0 odzwierciedla naszą dobrą grę i nie ma powodów do niepokoju, bo to tylko sparing??
|
I na tym poprzestanę czytać relację, tak jak ktoś tutaj radził. Nic nie usprawiedliwia takiego wyniku.
|
podobno paruwczak jako sendzia
|
Niemcy chyba jednak nie odpuszczą. To nie w ich naturze - zawsze grają do końca:-/
Oby nie było powtórki z Hiszpanii... |
załamałem się dziś można powiedzieć że obrona nie istnieje...
|
Panowie, E TAM - NIE MA SIE CO SPINAC.
Hiszpania tez zaczela od 0-1 ze Szwajcaria... :D :D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl