![]() |
Mam wielką prośbę o namiary na Visual C++ , który zadziała pod windowsem 98.
Z góry dziękuję za pomoc. |
Posiadam Pendriva Kingston DTI 100 4gb i mam następujący problem-> Jak podłączam go od przodu to komputer go nie czyta, nic nie wyskakuje, ani nie ma go w moim komputerze, a z kolei jak podłączam go od tyłu jest wszystko ok. Jaka jest przyczyna tego, że mi go nie czyta po podłączeniu z przodu? Dodam, że mp4 czyta bez problemu.
|
wislak_92. Sprawdź w Mój komputer->Zarządzanie->Menadżer urządzeń czy nie ma jakiegoś konfliktu bądź problemu ze sterownikami lub kontrolerami do USB.
|
jak zgrać do mp3 tekst który czyta syntezator Ivona? Nie widzę nigdzie takiej funkcji wbudowanej w program, a bardzo by mi to ułatwiło życie.
z góry dzięki za pomoc (google pomocny nie był) |
Cytat:
Cytat:
|
Weź płytkę ze sterownikami do płyty głównej, kliknij Aktualizuje sterownik i wyklikaj mu, nie internet, tylko lokalizacje i tu wskaż płytke (napęd CD).
|
to rozbierz kompa spisz z płyty głównej jej model i typ ściągnij z netu ze strony producenta sterowniki i zrób jak kolega puhatek radzi
|
a ktoś moze namiar na program Lisa w TVP, ten w którym poruszano sprawę Majdana i Świra?
chce zobaczyć jak się psy tłumaczą... |
gdzie kupie w Krakowie papier czerpany. chodzi mi o papier na zaproszenia, żebym sam mógł wydrukować.
|
1. Czy to prawda, że 15 września mają zostac zamknięte sklepy Żabka, czy to jakiś pic na wodę?
2. Dlaczego nie mogę pisac na klawiaturze "ć" ?? 3. Potrzebuję kupic stół i 2 ławki z drewna na ogródek. Może ktoś kogoś polecic?? Do gigant - bo je skopiowalem :P |
Cytat:
2. Mam ten sam problem po formacie. 3michal_04 łap: http://www.itvp.pl/player.html?mode=...video_id=42858 |
z Żabką to sciema. Zamkną i otworzą z wielkim hukiem,promocjami itp.
|
witam,
konczy mi sie umowa o internet. Nie orientuje sie ktos gdzie teraz jest najtaniej? tylko nie chodzi mi o neostrade czy cos podobnego, bo nie mam tel stajonarnego ani lacza. cos z kablowek itp? pozdrawiam |
CHELLO (a właściwie UPC) - jeżeli sobie rzucisz w pakiecie z TV to wychodzi ci łącznie coś 130 zł za kablówkę (pakiet pełny) i internet 10 mb/s
mam i nie narzekam |
Cytat:
Trzeci raz czytam co napisałem i mam problemy ze zrozumieniem samego siebie. |
Może przekopiował to Ć i wkleił, żeby pokazać z czym ma problem? :D
|
Wiki na temat "Żabek":
Cytat:
O Żabkę możęcie być spokojni ;) Cytat:
|
pomocy..
skasowałem przedtem pewne nagranie z dysku, ale nie do kosza, tylko tak na amen. i teraz chcę go przywrócić, polecicie jakiś program, który załatwił by to skutecznie? dosyć ważne.. |
Czy w programie COREL można tworzyć też layouty na strony www tak jak w PHOTOSHOP'ie? jeśli tak prosił bym o jakieś wyjaśnienie czy bedą trudnośc ze zgraniem tego po ukończeniu w Corelu czy nie. Ewentualnie jak to zrobić;) Pomocy.
|
Cytat:
|
Sciagam Fm'a w czterdziestu częściach, pytanie: co robic jak się ściągnie? wypakować, scalać, wrzucać do daemona czy jak?
|
daj wypakowywanie jednej czesci a rozpakuje całość i scali
|
Jest jakiś program do ściągania plików z RS?
Wiem, że kiedyś było coś takiego, ale teraz nie mogę znaleźć. Aha, nie chodzi o limity, tylko o to żeby sam ściągał po wrzuceniu linków. |
Jaki bezprzewodowy internet polecicie ? Najlepiej zeby byl szybki, tani, i bez limitu :P nie piszcie ze takie rzeczy tylko w erze bo ch*ja tam jest :(
|
Witam! Wiem ze duzo polonii siedzi na forum dlatego sie pytam, potrzebuje lotu z heathrow lub luton ok 12,13,14.09 to Krakowa, pomozecie?
|
Był ktoś ostatnio w WŚ i wie czy są tam vlepki z nowych serii ? Bo specjalnie jechać mi się nie chce, a gdybym wiedział że są to bym sie wybrał
|
Cytat:
|
Co o tym myślicie? Opłaca się? Nawigacji potrzebje tylko raz na jakiś czas. http://wyborcza.pl/1,89466,5648893,G...9_zlotych.html
|
Cytat:
|
Jest jakiś programik który automatycznie aktualizuje składy i kadry z FM-ie?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl