Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Reprezentacja Polski (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=181)

Shizuke 30.08.2009 21:33

Za te gesty Witsela aka "Ja nic nie zrobilem" powinien ktos mu wyjebac... :-/

martinius028 30.08.2009 21:34

Jak dla mnie tragedia. Sam gram w piłke po czymś takim to bym się chyba załamał tu już transfer sie dobry szykuje a tu można mieć probleemy by chociaż do piłki wrócić. Wasyl trzymamy kciuki...

grzechu1991 30.08.2009 21:37

Jebany debil ten koles co mu wszedł. Pozostaje życzyć Marcinowi szybkiego powrotu do zdrowia, żeby się odbudował tak jak Eduardo. Mam nadzieje, że w sobote w Chorzowie kibice pokażą, że o Marcinie pamietaja...

koyoot 30.08.2009 21:43

Jak widzialem pare tygodni temu faul jednego goscia w RPA(bardzo podobnego nomen omen) to myslalem ze nic gorszego chyba sie juz nie wydarzy, a tu prosze... Tego sie nie da po prostu opisac ten faul wygladal jeszcze gorzej, wazne jest to by Marcina nie spotkalo najgorsze czyli amputacja bo naprawde tragicznie wygladal ten faul...

MARCIN, ZYCZYMY SZYBKIEGO POWROTU NA BOISKO!!

koker 30.08.2009 21:47

Ja nie wiem jak mozna sie po takim czys postawic i twierdzic ze on nic ****a nie zrobil. Chyba gdyby nie getry to by mu ta noga odpadla...masakra....

Marcin Jestesmy z Toba!

LAB 30.08.2009 21:49

ktos wie jak jest z taką kontuzją? Zrosnie sie kosc? Ktos wspominal o amputacji,mozliwe to jest?

Shizuke 30.08.2009 21:52

Jesli przy kontuzji Eduardo podobno bylo ryzyko amputacji, to tutaj tym bardziej

Fan Lecha 30.08.2009 21:53

Henrik Larsson miał podobną kontuzje. 1,5 roku gry ma z głowy z tego co pamiętam ;/

LAB 30.08.2009 21:56

Kontuzja Eduardo przy kontuzji Wasyla to ukąszenie komara :/ Ta noga latała mu na wszystkie strony,gdyby nie getry to niewiem czy skóra by wytrzymała ... Ironia losu,z tego co wiem to w lidze Belgijskiej wielu narzekało na ostrą grę Wasilewskiego..

koyoot 30.08.2009 21:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LAB (Post 787128)
ktos wie jak jest z taką kontuzją? Zrosnie sie kosc? Ktos wspominal o amputacji,mozliwe to jest?

Stary. Otwarte zlamanie, dodatkowo z przemieszczeniem(widac na filmie w zwolnionym tempie jak stopa pod swoim ciezarem "opada" w kierunku ziemi) kosci wewnatrz, to naprawde ciezka konruzja. On ma teraz kosc w drzazgach. Inaczej tego sie okreslic nie da. Ten facet ktory mial w RPA podobna kontuzje podobno stracil ta noge, ale potwierdzic nie jestem w stanie tego teraz. Mijemy nadzieje ze europejscy lekarze potrafia wiecej niz lekarze w RPA...

P.S. Nie chce byc zlym prorokiem, ale... slabo to wyglada na pierwszy(a moze i drugi, i trzeci) rzut oka...

PROSPERO 30.08.2009 21:56

Ja po prostu bym nie wytrzymał tam nerwowo i bym tego gościa zaj*** nawet gdybym miał przez taki wybryk zostać zawieszony na całą piłkarską kariere.

szlaQ 30.08.2009 22:02

http://i29.tinypic.com/33e1wfd.gif kontuzja Wasyla dla ludzi o mocnych nerwach !!!

NowaHutaWNH 30.08.2009 22:06

ja .......e aż mnie noga zabolała jak to zobaczyłem. Niektórzy mówią o powrocie do piłki ja życzę przede wszystkim Mariuszowi żeby wrócił po czymś takim do normalnej sprawności.

Chorynatrzykolory 30.08.2009 22:06

co za pojebany piłkarz ten Witsel ?! Jak tak można wogóle wchodzić . Szkoda Wasilewskiego mam nadzieję ,że to nie koniec kariery.Szok..

!!IRIVER!! 30.08.2009 22:10

Poczułem się trochę jak w sytuacji, kiedy dowiedziałem się o śmierci Arka Gołasia.
Autentycznie.
Mimo, że Marcin żyje i może wróci do zdrowia, to **** mnie jasny strzela i ****ica bierze, że rodzą się tak po.......eni "ludzie" jak ten Witsel.

medyk 30.08.2009 22:11

za coś takiego to więzienie..

w0lno. 30.08.2009 22:12

Koszmar... Kontuzje Larssona, Eduardo i Cisse to przy tym pikuś. Tego drwala powinni dożywotnio zawiesić. Miejmy nadzieję, że z nogą Wasyla będzie wszystko ok i w przyszłości będzie dane Mu wrócić na boisko.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 90minut.pl
Leo Beenhakker błyskawicznie zdecydował o tym, kto zastąpi kontuzjowanego Marcina Wasilewskiego w kadrze Polski na mecze eliminacyjne do mundialu ze Słowenią i Irlandią Północną. W miejsce obrońcy Anderlechtu powołał Jakuba Rzeźniczaka z Legii Warszawa.

http://www.demorgen.be/static/FOTO/p...xl_1297763.jpg
Brak słów... jeszcze niewinny był skur***n

emj10 30.08.2009 22:12

Masakra. A jutro miał podpisać kontrakt z Hull! Nie chcę być złym prorokiem, ale mi to wygląda na koniec kariery. Oby Wasyl chodził.

Tylko_Wisła! 30.08.2009 22:12

Jedyne słowa jakie mi sie na usta cisną to" ja .......e". Przecież to musi być zawieszenie przynajmniej do końca sezonu.Wyraźnie widać że tego chuja nie interesuje nawet piłka. ;/

Wasyl trzymaj sie!

iiYama 30.08.2009 22:13

Masakra, raz obejrzałem, jak można być takim rzeźnikiem, w pale mi się nie mieści.

A jeszcze w czwartek był na trybunach w Brugee wśród kibiców z Wielkopolski...

Wasyl bądź silny!!!!

Kamson 30.08.2009 22:15

Masakra :shock:

Dyskwalfikacja dla tego buca dopóki Wasyl nie wróci na boisko.
Marcin trzymaj sie!

emj10 30.08.2009 22:17

Co mnie tam dyskwalifikacja obchodzi. Ważne jest że złamał chłopakowi karierę. W Chorzowie potrzebne jest wsparcie dla Marcina. Mam nadzieję, że drużyna w jego imieniu da z siebie 120%!

Uran235 30.08.2009 22:19

Przyznam, że w życiu jeszcze czegoś takiego nie widziałem, straszna kontuzja i tutaj narazie nie ma się co przejmować karierą zawodnika, na pierwszym miejscu jest zdrowie człowieka. To jest kontuzja o wiele gorsza niż Eduardo, tam było tylko otwarte zlamanie, tutaj kośc musi być dosłownie zmiażdżona, na dodatek noga zupełnie się wykręciła. Mam nadzieję, że Belgowie zachowają się fair i zawieszą Witsela( jakby ktoś nie wiedział to Witsel to 20-letnia gwiazda Standardu Liege i pierwszej reprezentacji Belgii).

KuLwIk 30.08.2009 22:19

Chłopak już się przygotowywał na spełnienie swojego marzenia, na grę w Premier League, a tu taka masakra.

Jaroo1 30.08.2009 22:25

****a w piz.. jeba.. jaka dyskwalifikacja ;/ takich smieci powinno sie sadzac na kreszlo elektryczne- przesadzam ale w morde to jest nie do pomyslenia zeby z premedytacja tak sie komus wj...c :((
Chyba ten murzyn co to zrobil jets dorosly i wie co sie moze stac przy takim zagraniu to jak smiał skoczyc na noge Marcinowi :( Przeciez to nie gra w pilke tylko jakies bandyctwo, co kierowalo tym "czlowiekiem". Wiedział ze pilki nei przejmie, widizał ze moze tylkoz robic krzywde Polakowi a mimo to nawet nie stapnał lzej na nodze Wasyla, wcale nie zmiejszyl siły tylkoz całym impetem stanał na jego nodze :(
Za takie zagranie jak dla mnie, jak juz ktos wczesniej pisał to do wiezienia smiecia.
A Marconowi nie wiem czy mozna zyczyc powrotu na bosiko, ja juz bym chcyba nie chciał grac w pilke po takim czyms, oby wrocil do zdrowia i jak najsztbciej o tym zapomniał- chociaz to zapewne niemozliwe- oby mogł normalnie w zyciu funkcjonowac. Kosc o ile sie zrosnie (chyba ze bedzie trzeba noge amputowac) to wlasnie sie zrosnie "i juz" ale pamiec po tym zdarzeniu do konca zycia pozostanie, ten bol, widok nogi doslownie oderwanej pfuuu az sie myslec o tym nie chce. Jak eraz musi On okropnie ciepiec, fizycznie i psychicznie ;(

JAR0 30.08.2009 22:25

Trzymaj się Marcin. Poprostu masakra, powinni zajebać buca. Już jeden szok dzisiaj przeżyłem na Air Show w Radomiu. Co za fatalny dzień :/

zidanemarcin 30.08.2009 22:27

No ja .......e ! Na Sybir z takimi !

Krissu 30.08.2009 22:29

O ****a mać!

Teraz to na 100% przegramy z angielskimi i szkockimi osadnikami w Irlandii...

podszywacz 30.08.2009 22:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Uran235 (Post 787150)
Przyznam, że w życiu jeszcze czegoś takiego nie widziałem, straszna kontuzja i tutaj narazie nie ma się co przejmować karierą zawodnika, na pierwszym miejscu jest zdrowie człowieka. To jest kontuzja o wiele gorsza niż Eduardo, tam było tylko otwarte zlamanie, tutaj kośc musi być dosłownie zmiażdżona, na dodatek noga zupełnie się wykręciła. Mam nadzieję, że Belgowie zachowają się fair i zawieszą Witsela( jakby ktoś nie wiedział to Witsel to 20-letnia gwiazda Standardu Liege i pierwszej reprezentacji Belgii).

Kontuzja Brazylijczyka z Chorwackim paszportem Da Silvy z Arsenalu wyglądała dużo bardziej masakrycznie, na zdjęciach kość przebiła getr i wystawała na zewnątrz, poza tym złamanie było przy samej kostce i lekarze mówili nawet o amputacji. A wczoraj pan Da Silva wszedł w II połowie na boisko i zagrał mecz. Medycyna sportowa potrafi czynić cuda. zakręcą szynę na kilka śrubek i takie złamanie leczone kilka miesięcy u normalnego człowieka będzie leczone dużo krócej. Oczywiście nie piszę o rehabilitacji i urazie psychicznym.

grzechu1991 30.08.2009 22:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez podszywacz (Post 787158)
Kontuzja Brazylijczyka z Chorwackim paszportem Da Silvy z Arsenalu wyglądała dużo bardziej masakrycznie, na zdjęciach kość przebiła getr i wystawała na zewnątrz, poza tym złamanie było przy samej kostce i lekarze mówili nawet o amputacji. A wczoraj pan Da Silva wszedł w II połowie na boisko i zagrał mecz. Medycyna sportowa potrafi czynić cuda. zakręcą szynę na kilka śrubek i takie złamanie leczone kilka miesięcy u normalnego człowieka będzie leczone dużo krócej. Oczywiście nie piszę o rehabilitacji i urazie psychicznym.

A wiesz ile pauzował eduardo? od 23 lutego 2008- czyli 1,5 roku...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:49.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl