![]() |
Panowie coś się szykuje Wisła na Facebooku napisała
Nie spać, nie spać! Wisła nie śpi, Wisła czuwa! ;-) |
jaki jest adres facebooka Wisły?
|
Cytat:
http://www.facebook.com/pages/Wisla-Krakow/185885066281 |
od 5-10 min bedzie wszystko wiadomo:)
|
Najpierw 'jedziecie' politykę transferową Wisły, a teraz wszyscy ekstaza. Nie mam pytań.
EOT. |
Cytat:
Zawodnik Podania Strzały Przejęcia Gole Srdja Kneżević 33 3 Manu 21 3 Alejandro Cabral 22 1 2 1Bruno Mezenga 8 3 Statystyki nowych legionistów w meczu z łks (2:1 dla ległej) Oczywiście możesz mieć swoje zdanie. 2 Trudno się spierać ( gdybym naprawdę musiał to bym powiedział że mimo wszystko lepiej grać z dojrzałym nawet słabszym piłkarzem niż nastolatkiem. Na szczęście nie muszę) 3 Długo jeszcze będziemy marzyć. Nie piszę tego złośliwie, chyba że inaczej rozumiemy określenie Solidna ekipa Europejska. 4 Ani razu nie napisałem MOCNIEJSZA dlaczego to wałkujesz - bardziej wyrównana. 5 Nie jestem pewien czy skupienie się na defensywie to rozwiązanie na puchary. Doświadczenie pokazuje że nie. Nasze sukcesy za Henia I byly oparte na ofensywie. A podjęta przez Macieja S. próba budowy bunkru...cóż tu dalej pisać. |
przepraszam bardzo ja nie wypowiadałem się jaka to Wisła jest "ch**owa" gdyż transferów nie robi...
|
Dragan Paljić podpisał kontrakt z Wisłą Kraków
|
Za 5 minut mamy się dowiedzieć co to za niespodzianka. :)
Edycja: Aha. :D |
|
No to mamy nowego zawodnika ... hmm
|
Niestety Paljic:(
|
|
Raczej szału nie robi ... ale zobaczymy ...
|
Cytat:
|
jest!!!! kupilismy lewego pomocnika! :) Szkoda, ze to nie napastnik, ani obronca, no ale nie marudze, moze Piotrek wroci na lewa obrone, bo tam jest naprawde dobry:) Ci, ktorzy pisza "niestety" niech poczekaja na to co pokaze w meczach, mimo wszystko mysle, ze moze byc jednym z naszych lepszych graczy!
|
Cytat:
|
A jako pierwsza o transferze poinformowala 'zakazana strona' :D
|
Cytat:
|
Żaden ogór, przynajmniej wygląda jak piłkarz, nie ma brzucha po kolana.
No i może grać w ataku. Dwa w jednym!!! :rotfl: |
A z czego tu się cieszyć? Miał być największy talent w lidze slowackiej Milinković, jest jakiś odpad z Niemiec, który nawet nie jes lewym pomocnikiem, tylko bardziej takim ofensywnym środkowym.. Naprawdę nie widzę najmniejszych powodów do radości, ten facet nie dość że ma 27 lat na karku, to jeszcze nie potrafił się przebić nawet w 2.Bundeslidze. Myślicie, że jest dobry? Jakby był to by go łyknął jakis klub z 2.Bundesligii, na pewno by wolał tam grac przecież. Naprawdę ciemność widzę przed Wisłą i miejsce w środku tabeli.. Kim chcemy stadion zapełnić Paljiciem?? Bądźmy poważni, naprawdę, bo nasz klub robi sobie z nas, ostatnio i pernamentnie, jaja.
|
mogę trochę ponarzekać? ok dzięki... czyli nici z zatrudnienia młodego perspektywicznego dobrego piłkarza jakim jest Milinkovic? Wielki Żal!
|
Cytat:
|
Nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że ten zawodnik będzie konkretnym wzmocnieniem. Zobaczymy, Marcelo też przychodził za darmo, Uche siedział na ławie w rezerwach Espanyolu, a okazali się wielkimi wzmocnieniami naszej drużyny. Może podobnie będzie z Paljiciem... :D
|
Prawda taka, że chłop właśnie obniżył sobie poziom rozwoju sportowego. Grywając w drugiej Bundeslidze miał okazję grać na o wiele wyższym poziomie niż polska Ekstraklasa. Sądząc po tym, że grał tam bardzo dużo, dla Wisły będzie wzmocnieniem.
|
Nie rozumiem jednej rzeczy. Niby Wisła zaczęła stawiać na młodzież. Sprowadzili paru młodych chłopaków (Cikos, Bunoza, Jovanić), a tutaj nagle sprowadzają zawodnika, który ma 27 lat. Ale cóż. Nie ma co go skreślać. Hannover pokazał nam, że ogon Bundesligi nie jest wcale taki zły, więc beniaminek też na pewno ogórkiem nie jest. Czas pokaże. Powodzenia w Wiśle!.
PS. Jeżeli ktoś miał jakieś nadzieje, że Milinković do nas przyjdzie to chyba w tym momencie zostały rozwiane :D |
No jak kto przecież lepiej "opłaca się" wziasc goscia który jest za darmo dostanie jakiś buraczany kontrakt. Przecież nie będziemy płacic 500 k za Milinkovicia i nie damy mu kontraktu na poziomie 300 k. Dlaczego w tym klubie zawsze wybierają tańsze opcje.
|
Nigdy się ludziom nie dogodzi.
|
|
czyli po Milinkoviciu ....
no nic mam nadzieje ze nasz nowy nabytek ma sily na 90 min meczu a nie to co w ostatnich klubach ze wchodzil w ost 20 minutach... Na pewno na nim nie zarobimy, wiec nie ma co mowic o potencjale... co do klasy sportowej sie przekonamy. Jestem przekonany jednak, ze gra tu bo chcial mniej niz chlopak z Koszyc... dobra nie narzekam jest cudownie !:) |
Cytat:
Zaczynał jako napastnik w 4 lidze, tam się nie przebił więc trafił do 5 ligi gdzie strzelił 20 goli i przeszedł do 3 ligi. Tak przez 2 sezony grał raczej jako zmiennik, dopiero w 3 sezonie grał regularnie w 1 składzie i strzelił 5 goli, podkreślam grał jako napastnik. Zespoł awansował do 2 ligi, ale Palic grał tylko jako zmiennik i po awansie do 1 ligi odszedł z klubu. Trafił do innego klubu z 2 ligi gdzie podpisał kontrakt na 3 lata. Został przemianowany na pomocnika, ale również nie miał pewnego miejsca w składzie zespołu. Po 2 latach gry klub po awansie do pierwszej ligi rozwiązuje z nim kontrakt. |
Cytat:
|
ma ktos jego statystyki? bo cos znalazlem ale po niemiecku, i pewnosci nie mam czy dobrze sobei tlumacze ;)
|
Ano ogórek(widziałem jego popisy w Kaiserslautern)ale liga też ogórkowa więc może się wpasuje;)
|
Patrząc na realne możliwości Wisły - ok transfer.
Wzmacnia konkurencję w pomocy. Przypominam, że parę dni temu klepnęły nas ekipy z I i III ligi niemieckiej. Solidne Kaiserslautern to spokojnie poziom Wisły, więc gość na pewno cos potrafi. Jeszcze stoper i całkiem ok to będzie wyglądać - przynajmniej kadra dość szeroka. |
Zaklad ze gosc bedzie duzo lepszy, niz Małecki i Łobokop razem wzieci?
|
'Ofensywy' transferowej ciąg dalszy...
|
Cytat:
|
ja *******e, ale narzekanie
czy gdzies pisze ze sprawa z Milinkovicem upadla? nasz klub nie potwierdzal czy prowadza negocjajce z Milinkovicem? wszyscy napalenie na Milinkovica, zakladajac hipotetycznie przyjdzie do nas zaplacimy za niego 500k euro plus z 350 k euro pensji i slabo bedzie gral, to potem sie zacznie lament ze przeplacilismy, ze byl to tylko zawodnik z malych Koszyc moze jescze do nas przyjdzie, gdzies pisali ze on niby czeka na lepsza oferte kontraktu od nas gdyby byl taki swietny ten Milinkovic to dawno by poszedl do bundesligi itp |
Cytat:
Zobaczymy, nie ma co na starcie skreślać chłopaka. Poziom naszej ligi nie jest za wysoki, więc nawet taki Niemiec z 2 Bundesligi może być u nas gwiazdą. :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl