![]() |
Cytat:
top 3 frekwencji ekstraklasy to jeden punkt widzenia oscylowanie wokół połowy pojemności stadionu to druga strona medalu |
Sraty taty.Tak do tego podchodząc to już nigdy nie zostanie pomalowane bo wstawiono nowe szyby.Rozumiem presję czasu czy brak pieniędzy na to ale nie powielajmy bzdur że nie da się tego zrobić bo nowiutka elewacja się zabrudzi.Nie takie rzeczy się odnawia....
|
Ja to wiem, Ty to wiesz, a tylko cytuje jakie wymówki ma wykonawca/miasto . Jakby chcieli to by to zrobili.
Na pewno jednak nikt na to nie wpadł przed rozpoczęciem przebudowy. Tak samo zresztą jak czyta się o tych chodnikach. Zupełnie jakby urzędnicy żyli w innym miejscie. |
Cytat:
|
A to jest akurat prawda. Wielu urzędników nie ma związku i nie przejawia troski i poczucia lokalnego patriotyzmu do miasta bo zwyczajnie jest to dla nich tylko praca i liczy się by odwalić swoje i o 15 iść do domu. Dlatego później wychodzą takie kwiatki bo coś robi się na odwal bo przecież co mnie to obchodzi, nie płacą mi za dodatkowe czynności i inicjatywę.
Dlatego zawsze powtarzałem, że w wydziałach inwestycji urzędów miast powinni pracować pasjonaci i lokalsi dla których wpływanie na zmianę wizerunku miast to wielki zaszczyt i odpowiedzialność, a nie tylko zarabianie na chleb. |
Ja już od dawna się nie dziwię. Tym miastem zarządza klika. Tutaj nic ne jest robione z głową, wg jakiegoś planu. Sami swoi na wszystkich stanowiskach.
|
|
Co jest nie tak z zadaszeniem na C i G że będzie wymieniane?
|
Cytat:
|
|
No powiem wam, że brak malowania odciągów to wyjątkowy idiotyzm. To tak jakby pomalować samochód, poza maską, bo już czasu nie starczy. No zajebisty remont :D
|
E tam, może nikt na to nie zwróci uwagi...
|
tymczasem z tymi wszystkimi remontami uwzgledniajac inflacje, koszt stadionu dobił już do kosztu budowy obwodnicy autostradowej krakowa
która inwestycja jest miastu potrzebniejsza ? |
Weź się ogarnij, sama północna część obwodnicy to będzie prawie 2,4mld.
Co nie zmienia faktu, że koszt tego stadionu to kryminał. |
Parę krakowskich fortun na tym stadionie urosło.
|
Cytat:
|
https://weszlo.com/2023/04/28/premie...n-ekstraklasa/
zerknąłem na tą listę i nie widzę Wisły Kraków.. można było dostać nawet 7 milionów złotych na rozbudowę bazy.. niepołomice dostał 3 miliony.. czy ktoś z naszych coś przegapił, czy zamierzamy skorzystać jeszcze z dotacji? |
JK się do tego odnosił. Wisła nie mogła dostać kasy ma rozbudowę bazy bo jej oficjalnie jeszcze nie posiada. Mają być w przyszłości kolejne projekty tego typu
|
www.youtube.com/watch?v=lj7Vbbb2EIM#t=9m13s
Usunąć pleksi z trybuny C, bo jak widać na powyższym filmiku - przeszkadzają i psują efekt wizualny. |
Cytat:
|
Zapytałbym, po co w ogóle te pleksi tam montowano, ale biorąc pod uwagę cały projekt tego stadionu, to nic nie powinno dziwić.
@aNouc, ty idź kręcić imbę o malowanie odciągów, może jeszcze zdążą :D |
Panowie (i panie) Mam pytanko. Pewnie było to gdzieś pisane ale czy na baraże jeśliby nie daj Boże były, to stadion będzie już cały oddany ?
|
Teoretycznie powinien, ponieważ.termin remontu to 31.05, ALE! Pytanie ile czasu będzie potrzebować miasto na przygotowanie stadionu do otwarcia tych zjebanych igrzysk (na R22 ma być uroczystość rozpoczynająca), które ruszają 21.06 z tego co pamiętam.
|
Pol biedy jeszcze na pierwszy mecz barażowy (fatalny termin bo wtorek 6 czerwca 18.00 lub 20.45 (nie wiem od czego zależy kto zagra w jakiej godzinie, chyba tylko telewizja?). Ale na 11 czerwca to już z p w dupie musi być otwarty cały stadion
Swoją drogą mamy grać 6 czerwca baraż nie wiadomo czy w ogóle, nie wiadomo z kim, nie wiadomo czy jako gospodarz czy gość, imprezę masową wypada tak czy siak zgłosić, ale weź tu dobrze zrób dystrybucję i sprzedaż biletów. Nierealne w 3 dni. |
Kibicom Wisly wystarczaja 3 godziny na wykupienie wszystkich dostepnych biletow, wiec mysle, ze 2-3 dni zupelnie wystarcza na wykupienie calego stadionu :-)
|
Jakiemuś garbatemu nie pasuje remont stadionu.
https://echotrybun.pl/modernizowany-...-zdewastowany/ |
Cytat:
|
Chyba tu najbardziej pasuje. :>
https://gazetakrakowska.pl/puszcza-z...ar/c2-17544541 Cytat:
|
ciekawe jaki czynsz dostaną i dlaczego tylokrotnie nizszy niz my
|
Pewnie dlatego, ze beda wynajmowac z jeden sektor z jednej trybuny:D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:55. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl