![]() |
Wierzcie Kołtoniowi, tak samo jak w to że rozmawiał z żoną Schaefera, że jej mąż już jest w Krakowie i o 17stej zostanie ogloszony.
|
Cytat:
Można by dać dla takich forumowych skautów powiedzmy sume i pozycje na jaka maja szukać, a efekty zamieszczać na forum i w głosowaniu wybierać tego najciekawszego. :lol: |
Cytat:
|
Widziałem dziś w nsport wywiad z Cleberem.
Powiedział, że ma już wypatrzonych kilku piłkarzy z ligi brazylijskiej, którzy mogliby wzmocnić latem Wisłę. Szukał piłkarzy tylko takich, którym latem kończą się kontrakty. Palmeiras i Corinthians chyba się przewinęły w jego wypowiedzi. Chodzi o młodszych zawodników w wieku 20-23 lat. Lewy obrońca i napastnik. Osobiście bardziej czekam na efekty pracy Clebera w niedalekiej przyszłości, niż na to co nam zaoferują Edek i Józek. |
Cytat:
też go oglądałem ;] tez miałem to pisać ale mnie ubiegłeś... wymienił nie tylko lewego obrońcę i napastnika ale też pomocnika... mówił że zawodnicy ci nie zawsze mieszczą się w wyjściowej 11 swoich zespołów mówił też coś o Gremio i że zawodnicy ci mają być ambitni i mają mieć poukładane w głowach, którzy myślą o poważnej karierze w europie, gdzie Wisła ma być zespołem w którym oswoją się z systemem gry... ciekawe co z tego wyjdzie :] |
Cytat:
|
O zgrozo... Dlaczego nas Legia uprzedziła w kupnie King Donga. Dlaczego? A był gracz słynnego ManUtd do wyjęcia za free. Dlaczego???
|
Chciałbym się dowiedziec, czy jednocześnie ze zwolnieniem Skorży i Terziottiego pracę stracili również Edek z Józkiem?
|
Cytat:
|
Nie wiem kto teraz jest najwazniejszy po Bogu ale czy jest on az tak slepy by widziec ze Edki i Juzki kupe robia i z tej ich roboty nic nie wynika ?
Po co im placic, kupic pilki za ta kase i dac do kopania dzieciom! |
Cytat:
Proszę Cię podaj argument? |
Ja mysle ze Flip&Flap pracuja obecnie nad jakims transferem a szczegoly poznamy pewnie na dzien przed zamknieciem okienka transferowego tak jak to bylo z gwiazdą youtube'a Hristovem.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Macius ale moze zakontraktowanie Issa i Juszczyka (:D) to tez ich zasluga, tyle tylko ze nigdzie nie jest powiedziane przez kogo znalezieni oni zostali... bez ironii...
|
Według mnie Cleber w ten rok na który ma kontrakt zrobi dla Wisły dużo więcej niż duet: Edek&Józek przez całą pracę w Wiśle.
|
Cytat:
Myślę że jeśli w następnym okienku Cupiał przeznaczył jakaś określona sume na transfery to wtedy byśmy zobaczyli efekty pracy naszych poszukiwaczy. Mi nasuwa się jeszcze przykład ( z tych oczywistych, bo niewiadomo ilu piłkarzy Csaplar i Klejdinst nam jeszcze wypatrzyli) Punosevaca - tego napastnika. Jak nie było żadnego skauta w klubie to było biadolenie że jesteśmy 50lat za murzynami.. gdy klub rozpoczął zalążkowy pomyśł stworzenia jakichkolwiek szukaczy piłkarzy do klubu to zaczeły się jęki ze też do dupy jest. Dajcie im popracowac w spokoju i nie twórzcie teorii "science fiction". Bo to smakuje jak: musze się do kogoś/czegos przy.......ic bo mam atak marudzenia. Cytat:
jeszcze tak ogólnie co do skautingu: przed chwila znalazłem taki link: http://www.futbol.pl/artykul/79381.html Bardo super pomysł Legii.. tylko czemu w Polsce się nie organizuje takich treningów dla mlodych piłkarzy z Polski? |
Przekonaly mnie twoje argumenty grzes, faktycznie w Polsce sieci skautingu dopiero raczkuja, trzeba czasu i wiecej ludzi by byly jakies efekty widoczne...
|
DOBRY scout jest w stanie znaleźć także darmowych zawodników. Oczywiście za free na pewno drugiego Ronaldo nie znajdzie ale kilku "Błaszczykowskich" czemu nie. Bądźmy jednak sprawiedliwi i dajmy im trochę czasu. Na pewno nie jest to łatwe zadanie ale moim zdaniem wykonalne. A czy jemu podołają.. zobaczymy
|
Cytat:
swego czasu Wisła prowadziła szeroką akcję tego typu, organizowane były zgrupowania kilkudniowe + mecze testowe dla młodych chłopaków z niższych lig w Polsce. |
Cytat:
Oceniasz piłkarza po dwóch meczach w których: -w pierwszym grał po 1 treningu -w drugim - grał jak cała drużyna... Oglądając dzisiejszy mecz, uważam że to jednak będzie jakieś wzmocnienie... I jeśli takich piłkarzy będą nam sprowadzać E&J to nie będzie źle... Przy obecnej sytuacji finansowej... |
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html
Wiem, wiem - to tylko Fakt, ale fajnie byłoby mieć np. Kosowskiego i Żurawskiego choćby na ławce rezerwowych. |
Typowa plotka, wymysł dziennikarza- wraca Kasperczak? No to pewnie będzie chciał sprowadzić "swoich" piłkarzy.
Zaraz pewnie zaczniemy czytać o powrotach Żurawskiego, Strąka czy innych. Abstrahując od tego, że to zwykły wymysł nie popieram takich pomysłów. Zacznijmy budować nową Wisłę, z w miarę młodymi, świeżymi, ambitnymi piłkarzami. Bazę straszych już jako taką mamy - Cleber, Głowacki, Sobolewski, Brożkowie. Ja oczekuję latem jakichś rzeczywiście dobrych transferów zagranicznych, nie wierzę w dobre transfery z Polski- piłkarze za drodzy, mentalnie nieprzygotowani, technicznie 100 lat za murzynami (dosłownie). Nie pozostaje nam nic jak czekać. A że transfery będą (oczywiście jak będzie Mistrzostwo) to jest pewne. |
Cytat:
|
Patrzac na wyczyny naszych skrzydlowych to nawet 40 letni Kosa biegajacy olasce bedzie ogromnym wzmocnieniem... Brac bez zastanawiania sie.
|
Coz mogl Fakt wymyslic ,nie majac o czym pisac ? Kasperczak w Wiśle ,to piszemy ,że chce sciagnac Kosowskiego ,brednie
|
Jednak wiecie, kończy mu się kontrakt, w czerwcu, a ówcześni piłkarze lubieli Henia, więc kto wie czy nie sięgnął by po Kosę.
Zresztą z takiego obrotu byłbym zadowolony, ponieważ Kosa jest jednym z moich ulubionych piłkarzy polskich, więc bardzo chętnie zobaczyłbym go w stroju z Białą Gwiazdą na piersi xD |
Cytat:
|
Nie bylo kasy na napastnika a na Kose bedzie? Fakt.
|
Macius.... w czerwcu mu się kończy kontrakt....
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl