![]() |
Cytat:
|
Jaga gra u siebie 3 mecze od poczatku aby w rundzie wiosennej zaczac od 3 wyjazdow - boja sie tragicznego boiska w Bialymstoku o tej porze.
|
Cytat:
Szacun :) Widzew w zeszlym roku chyba tez mial nie male problemy z boiskiem na wiosne wiec cos moze byc na rzeczy :) |
Aż dziw, że Lech nie grał trzech meczy u siebie... ;]
|
Widzew w 2 kolejce miał grać w Chorzowie, ale Ruch poprosił by mecz rozegrać w Łodzi (ze względu na remont u nich). Tak przynajmniej mówili komentatorzy w C+.
|
Cytat:
|
Cytat:
Zrozumiałbym taki ruch w klubie typu PBB czy Bełchatów, ale w Śląsku... |
Jak się nie ma kasy to się bierze mistrza Albanii. Należy się cieszyć, że przeprowadzka z Albanii do Polski to nadal bądź co bądź jakiś tam sportowy i finansowy awans. Teraz tylko czekać "ciekawych" Albańczyków z kartą na ręku do uzupełnienia składu. :D
|
http://www.youtube.com/watch?v=vp_cn...layer_embedded
coś o was Legioniści |
Dobra kobita ...
|
Ciekawe, jak długo piknikowi kibice będą chodzić na mecze TE. Znudzi im się - jak każda w ich przypadku rozrywka - i pani Bożena będzie miała wspaniałą, grobową ciszę. Patrząc na nią, ta z pewnością jej się spodoba.
|
Zaskakująca decyzja w Ruchu, bo nazwisko Fornalik jest w Chorzowie święte.
http://www.sport.pl/pilka/1,82311,12...icemistrz.html Kto następny:D |
Cytat:
|
Cytat:
Jeszcze nie jeden poleci w tej rundzie bo na palcach jednej reki mozna policzyc trenerow co widac odbili pietno na druzynie. Reszta walczy 1-4-2-3-1 bo takie trendy , niewazne czy dom czy wyjazd niewazne z kim liczy sie na zero z tylu a z przodu jak sie udo to super. |
|
Gość zaraz kilofem dostanie za rogiem za to zdjęcie :D
|
Makuszewski w Tereku za 1 mln euro. W sumie żal byłoby Jagiellonii odrzucić taką ofertę.. Jednak jakby nie było chłopak zdołał na razie zaliczyć tylko jedna dobrą rundę.
A tak niedawno, po wypożyczeniu Małeckiego dokładnie, niektórzy na forum robili przymiarki owego Pana w nasze szeregi :-) |
A tak niedawno Makuszewski był na testach u parchatych ale go nie wzięli bo za słaby żeby potem trafić do Jagi:)
BTW Nasz gwiazdor Kirm za 300 tysięcy EUR a "polskie drewno" za 1 mln.... a to się porobiło. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Na TM-ie i chociażby na piłkanozna.pl jest informacja że kosztował 400 tys. E. Skąd wiadomość o 1 mln, mógłby ktoś podać źródło? :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Znają się z Kucharskim, także info raczej pewne. |
Cytat:
|
Też nie wiem skąd info, że znają się z Kucharskim? Oczywiście znają się w tym sensie, że mają dostęp do szczegółów. Jak już to mają inne źródło informacji -> Hajto.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja sie skupiam na Bednarzu a to prosze, prosze - jest was wiecej niz mozna przypuszczac. Korzystajac z okazji i nie mogac sobie odmowic tej przyjemnosci , pozwol ze o cos zapytam: - Czy odnaleziono slynne berlo i korone? Wiele ostatnio slyszalem o waszej zgubie i szczerze wspolczuje . Wiem ile owe insygna dla was znacza dlatego ciekawi mnie czy naglosniie sprawy pomoglo lub przyczynilo sie do odnalezienia klejnotow. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:59. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl