![]() |
bóle w klatce, Drozd co diagnozujesz ?
|
Symuluje, nie chce mu się zapierdalać
|
W Igbekeme wstąpił duch Alberta Rude i nie dźwignął tego.
Wracaj chłopie do zdrowia. |
Cytat:
W każdym razie James biegał i walczył problemy miał tylko z długim podaniem bo grał za słabo. W przeciwieństwie do Sukiennickiego i Gogóła którym werwy starczyło na 20 minut... Tego oczywiście płaczki nie widzą, dostrzec, że się jeden z drugim op...ala zamiast grać przerasta percepcję. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ktoś tam pytał poco AI, ano właśnie po to żeby leserom udowodnić na wykresie że się opie....alają zamiast biegać i walczyć. |
Cytat:
W sensie że chrapie? ;) ;) |
Abstrahując od kwestii że dyskutujemy o problemach zdrowotnych ważnego piłkarza w koncepcji Jopa naprawdę potrzeba AI żeby udowodnić komuś,że się opierdala?Fred pokazał zaangażowanie w kilku poprzednich meczach kiedy prawie nie miał piłki przy nodze.Jeśli po jednym meczu w twoich oczach stał się przykładem profesjonalnej postawy to gratuluję dobrego humoru.
|
A ja mam nadzieję, że się skoro nie ma żadnej informacji, że faktycznie coś mu jest, to się ostatecznie okaże po przebadaniu że to fałszywy alarm i już z Miedzią wybiegnie na boisko.
Ostatnio nie było medialnych informacji, że młody piłkarz zmarł podczas meczu? Czasem takie rzeczy włażą ludziom na psychę, potem coś zakłuje w klatce i można się nakręcić, a od tego z kolei już naprawdę źle poczuć. Oby to było to, trzymam kciuki za zdrowie, bo to bardzo ważne nasze ogniwo, choć ostatnio lekko pod formą. |
Cytat:
Cytat:
|
Drozd naprawdę - wrzuć czasami trochę na luz :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Alleluja i do przodu :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale jak wszedł w pierwszym składzie to zadanie wykonał, a opierdalacze dalej się op.... :>. Wystarczy zobaczyć reakcje Sukiennickiego, Dudy i Gogóła po drugiej bramce. Jeden obraz więcej niż tysiąc słów. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Bartuś Jaroch niedługo zaliczy występ numer 100 w Wiśle (no chyba że zimą wreszcie sie go pozbędziemy) i zupełnie poważnie będzie to chyba najsłabszy piłkarz w historii klubu który zrobi "trzycyfrówke".
Dla mnie osobiście chlop jest symbolem tej mizerii i marazmu która dzieje się w klubie od spadku. Nie wiem co kierowało królewskim, że przedłużył z nim kontakt. Słaby w obronie, tragiczny w ataku, mentalnie dramat, do tego dochodzi deficyt inteligencji boiskowej. Absolutnie najsłabsze ogniwo naszej i tak obecnie słabej Wisły. Jak dla mnie kandydat do obsadzania prawej strony obrony, ale tylko w jakiś plebiscytach na najsłabszą XI w historii klubu. |
Cytat:
|
Cytat:
|
To, że to tak samo absurdalna obserwacja.
|
Cytat:
Natomiast w przypadku na który zwracam uwagę, strzelamy piękną bramkę, a część drużyny, Duda, Gogół, Sukiennicki, jest tym faktem zasmucona/załamana/zniechęcona w każdym razie reakcja na bramkę jest odwrotna do oczekiwanej. Łapiesz? Czy znowu wyplujesz jakieś kretyńskie pytanie, albo kulawą ironię ? |
Cytat:
Skąd wiesz o co między nimi chodziło? Przy pierwszej bramce Duda wzniósł ręce do góry - czy to wystarczający objaw radości? Bo jeżeli tak, to trzeba przemodelować Twoją teorię na "jedna bramka spoko, ale dwie to już ....a przesada". |
Cytat:
Więc nie pitol tylko wyjaśnij jaka mogła być tego przyczyna... i o czym to może świadczyć. A jak nie masz pomysłu to nie rozmywaj durnymi wrzutkami o Rude, bo nie mają żadnego dzisiaj znaczenia. |
Jeśli chodzi o Sukiennickiego to wytłumaczenie jest proste - nie nastąpił w jego głowie przełom mentalny wywołany pracą Alfonsa z Kostaryki.
|
Cytat:
Nie znam przyczyny, bo sam temat jest absurdalny. Tak samo jak absurdalne było wnioskowanie po zachowaniu, że Jop nie dogaduje się z Rude. Synergolog - dopisz sobie do CV. |
Radość taka jaką zaprezentował Kapustka byłaby tu chyba najbardziej adekwatną reakcją na bramkę Freda.
|
Absurdalne i śmierdzące ignorancją są Twoje pytania i założenia :)
Żeby wiedzieć, że skinienie głową oznacza tak, a kręcenie głową nie, nie trzeba być synergologiem. Ja niczego nie analizowałem, to samo rzuca się w oczy, jak inna była reakcja Kiakosa, Kutwy, Alfaro, Igbepeme, a inna wymienionej wcześniej trójki. Zwłaszcza w momencie kiedy piłka wpada w okienko, bo wtedy jest spontaniczna. Cytat:
|
Drozd ty się na tym forum marnujesz. Tu same debile (oprócz Markusa oczywiście) a ty byś mógł jako psycholog robić albo chociażby na pudełku artykuły pisać. Ty mosz łeb nie od parady
|
Cytat:
|
Ja może załączę link żeby wiadomo było o co chodzi https://www.youtube.com/watch?v=MLRi_To3Wmg
|
Hejterku? Wow. Jop ma nadal super bilans a hejterek drozd już zaczął napierdalac na wszystko i wszystkich. Piłkarzy bo źle się zachowują, bo pajacyków po bramkach nie robią, Jopa bo o cierpliwości mówi, czy naszego prezesa Pana Jarosława Królewskiego, bo wg hejterka ma teraz wszystkich opieprzyc.
Hatfu ty hejterze przebrzydly |
Cytat:
No dobrze, załóżmy że Ty interpretujesz to jako załamanie/złość/smutek. To rozwiń proszę skąd taka reakcja? Rozumiem, że ta trójka poczuła zagrożenie, że teraz Duarte wygryzie ich ze składu? Czyli w ich skali jedna bramka jeszcze nie jest zagrożeniem, ale dwie już tak? Czy analizowałeś jak w poprzednich spotkaniach ci zawodnicy reagowali na zdobyty bramki? Jak reagowali na bramki zdobyte przez konkurentów na ich pozycje, a jak na bramki Zwolińskiego czy Urygi? Czy narodowość ma znaczenie? Co więcej, czy gdyby przykładowo Sukiennicki/Gogół,/Duda strzelił bramkę, to pozostała dwójka by się cieszyła, czy była również zmartwiona? Oświeć mnie. |
Cytat:
Zwieszenie głowy w reakcji na jakąś konkretną sytuację to nie jest coś co można interpretować. Interpretacja jest znana. Poszukaj sobie. Podpowiem, że nie jest to objaw radości. A jeżeli zawodnik nie cieszy się, że jego drużyna strzela bramkę to coś jest mocno nie tak. Cytat:
|
Moja hipoteza jest taka że Polacy sprzedali mecz ale dla zachowania pozorów po pierwszej bramce udawali radość ale druga bramka już ich trochę wkurzyła i zapomnieli że mają się cieszyć.
|
To idź ich teraz pogłaskać bo są Polakami...
|
Powinniśmy wszystkich Polaków wywalić i najlepiej Hiszpanów zatrudnić, bo tylko oni gwarantują jakość
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl