Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Temat polityczny (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9207)

kerim1906 28.11.2014 18:19

znawca wszelkich tematów i zagadnień zawyrokował ten ma ten nie ma szans , podparł się paladem , pisze o Sasinie per partyjny bandzior, nie dodaje że ma traumę bo sam przyznał że startował (boshe co za ambicje) na radnego w wołominie i został jak to ujął wydymany Przez PIS i Sasina osobiście ,poza tym jest bezstronny i przewidujący , warszawiaczek emj10 ? a co tam w gazie łupkowym słychać, jak z tą poufną informacją ? a co tam w hamburgu , pampersy zmienione, popisuj się dalej , tutaj cię znamy i obserwujemy,żadna bzdura nie przejdzie zadaniowcu a bzdurki od palade to zostaw dla naiwniaków jak yorkuś , taką samą propagandę serwuje wsi 24 czy tvp , jesteś ich przedłużeniem

kerim1906 28.11.2014 18:26

[QUOTE=martin_6;1383625]https://www.youtube.com/watch?v=qL8INz6kfuc

Mam nadzieję, że w kolejnych wyborach pójdziemy za postulatem Ojca Narodu...[/QUOTE

nie pójdziemy tą drogą bo zgodnie z wytycznymi jak rządził PIS patrzono na ręce rządzącym , po zmianie w 2007 na bandę rudego krula jewropy olejniki , lizy , mordki vel morozowskie czy inne żakowskie zawyrokowały że teraz patrzymy na rece ale opozycji, bulowi nikt tego nie przypomina bo mówił to w czasie jak patrzono na ręce rządzącym , teraz to nieaktualne

siemstein 28.11.2014 18:41

kerim, podobno zły dotyk boli całe życie, ale jak bardzo Ciebie musieli skrzywdzić w przeszłości, że teraz 3/4 twoich słów to obelgi? A może to Tourette? W takim razie przykro mi

kerim1906 28.11.2014 18:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez siemstein (Post 1383633)
kerim, podobno zły dotyk boli całe życie, ale jak bardzo Ciebie musieli skrzywdzić w przeszłości, że teraz 3/4 twoich słów to obelgi? A może to Tourette? W takim razie przykro mi

przytocz jedną obelgę albo przeproś

siemstein 28.11.2014 18:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kerim1906 (Post 1383630)
po zmianie w 2007 na bandę rudego krula jewropy olejniki , lizy , mordki vel morozowskie czy inne żakowskie zawyrokowały że teraz patrzymy na rece ale opozycji, bulowi nikt tego nie przypomina bo mówił to w czasie jak patrzono na ręce rządzącym , teraz to nieaktualne

z pieniaczami nie rozmawiam

kerim1906 28.11.2014 18:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez siemstein (Post 1383636)

dzięki za" merytoryczny wpis" , jak nie rozmawiasz to nie insynuuj, a może prawda o lizusach 3 RP tak cie zbulwersowała?no, no

emj10 28.11.2014 19:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez siemstein (Post 1383636)

Z trollami internetowymi zwyczajnie się nie rozmawia, gdyż jest to jedna z koronnych zasad netykiety. Sam niestety nie mam tyle silnej woli, ale to wszystko przez moje gadulstwo ;)

Kocur 28.11.2014 19:51

Czy ten internetowy wybryk musi w każdym temacie mącić ?!?!

siedział przyczajony jak klocek na brzegu muszli i od tygodnia zaczął swoje mądrości wypisywać, najpierw krucjata anty kibicowska teraz się spuszcza nad rudym

kerim1906 28.11.2014 20:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez emj10 (Post 1383644)
Z trollami internetowymi zwyczajnie się nie rozmawia, gdyż jest to jedna z koronnych zasad netykiety. Sam niestety nie mam tyle silnej woli, ale to wszystko przez moje gadulstwo ;)

znalazłeś przyjaciela, cieszymy się razem z tobą , wypłacz się

kerim1906 28.11.2014 20:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kocur (Post 1383646)
Czy ten internetowy wybryk musi w każdym temacie mącić ?!?!

siedział przyczajony jak klocek na brzegu muszli i od tygodnia zaczął swoje mądrości wypisywać, najpierw krucjata anty kibicowska teraz się spuszcza nad rudym

nie wiem kto to jest ten simstein? oświeć mnie bo mam pierwszy raz do czynienia z nim , wiem tylko że to kumpel warszawiaczka emj 10 , fajne towarzystwo

sprawdziłem , był tutaj kilka dni temu i zadał jakieś durne pytanie pozbawione zupełnie sensu , po wymianie zdań zniknął

Kocur 28.11.2014 20:16

Nikt nie wie kto to jest ale z innego tematu wynika że to zwolennik twardej polityki przeciwko własnym kibicom co wystarczy jako świadectwo ;)

W sprawie wyborów zakładam że będzie cisza i spokój. Nawet jak się okaże że nic nie działa to i tak komisje pewnie mają nakaz siedzieć cicho i liczyć wszystko ręcznie. Władza nie pozwoli na kolejną wtopę a już na pewno nie na jej rozdmuchanie.

A że niektóre wyniki pewnie będą z kosmosu to chyba nikogo normalnego już nie zdziwi :)

Jaroo1 28.11.2014 20:39

UWAGA UWAGA! Wiadomość miesiąca, uprzejmie ogłaszam, że som jusz szczegółowe wyniki wyborów na stronie PKW!!! Zostały 3 godziny na złożenie protestu! Hip, hip, hurra

EDIT
Eeehh, się pośpieszyłem. Na razie tylko są wyniki odnośnie radnych :( Może za 2 tygodnie będa pełne wyniki.

uposledzony_ale_kumaty 29.11.2014 15:19

TVN24, Kropka nad i – 10 stycznia 2008 r
https://www.youtube.com/watch?v=w7sn...ature=youtu.be

kerim1906 29.11.2014 17:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez uposledzony_ale_kumaty (Post 1383719)
TVN24, Kropka nad i – 10 stycznia 2008 r
https://www.youtube.com/watch?v=w7sn...ature=youtu.be

dzięki za przypomnienie ,trzeba obejrzeć w całości, "perełka" - jak trafię do więzienia to mam nadzieję że będę mógł oglądać "kropkę nad i ":D , brakuje takich ludzi i wielu innych którzy zginęli w Smoleńsku

Szpen 30.11.2014 21:41

No i już wszystko wiemy.

kerim1906 30.11.2014 21:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Szpen (Post 1383782)
No i już wszystko wiemy.

urbanoplatfusy triumfują :help: , moje " gratulacje"

63.5 Kg 30.11.2014 22:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kerim1906 (Post 1383783)
urbanoplatfusy triumfują :help: , moje " gratulacje"

Dzieki Bogu ze nie takie kur... debile jak Twoj kolega z awatara...

Szpen 30.11.2014 22:01

Jaka alternatywa, taki zwycięzca.

sambo 30.11.2014 22:13

ī

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 63.5 Kg (Post 1383784)

co za elokwencja. Co za blyskotliwosc. Bana mu!

emj10 30.11.2014 22:30

Dzisiaj jakiś dzień cudów. PiS podobno traci dziś burmistrza w Wołominie, kolebce Sasina i mieście, gdzie mieściła się jedna z ich kas zappmogowych.

Nic tylko się cieszyć.

heoij 30.11.2014 22:53

Najszczersze wyrazy współczucia dla normalnych mieszkańców Słupska :-/

pedał wygrał to teraz zawita do nich parada równości ... z Berlina będą mieć blisko :D Ludu Słupska ! Chować dupska ! :lol:

heoij 30.11.2014 23:05

Obejrzyjcie sobie co teraz czeka Słupsk -> https://www.youtube.com/watch?v=_W80HSQMVww

Pierwszy oddział Tęczowej Armii powstanie w Słupsku ! https://www.youtube.com/watch?v=wUxI1NUdxUU

W Słupsku Straż Miejską ma zastąpić Tęczowa Armia - sprawdzone info https://www.youtube.com/watch?v=81ao2EFqFno

Mieszkańcy Słupska- pilnujcie dupska ! :D ale jaja, jak nie zobaczę jutro wyników PKW to w to nie uwierzę :D

Jaroo1 30.11.2014 23:13

Czyżby ten wybór oznaczał lepsze czasy dla wszystkich rowerzystów w Słupsku? Więcej ścieżek rowerowych = więcej pedałowania

emj10 30.11.2014 23:37

Słupsk to zawsze było lewactwo, a zatem homolewak też mógł wygrać ;)

AYALA 01.12.2014 00:08

W Słupsku jest 20% bezrobocie widać, że ludzie są zdesperowani

Smuga 01.12.2014 00:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez emj10 (Post 1383790)
Nic tylko się cieszyć.

No fakt. Nic innego nie pozostaje jak cieszyć się, że przez następne 4 lata miliardy złotych w sejmikach i miastach będą znikać albo wypływać gdzieś na bok. Przecież PO i PSL dbają jak nikt inny o nasze portfele i dobre samopoczucie. Panie "Wszechwiedzący" emj10, a jak tam wybory prezydenckie w przyszłym roku? Piechociński pokona już w pierwszej turze Bronka z WSI?

emj10 01.12.2014 01:11

A to z wyborów prezydenckich się cieszę? Co najwyżej cieszę się z tego, że pisowski szczur i desant od Sasina od nowego roku pójdzie na szczaw i mirabelki. Chyba ich wszystkich tam na Nowogrodzkiej nie nakarmią, bo w okolicy pogrom i PiS dziś przerżnął dla siebie setki fruktów, z których korzystały zastępy z centrali :)

Kocur 01.12.2014 09:53

Słupsk można krótko podsumować - zostali wyruchani ;)

To podobne zjawisko jakby Grodzki został preziem w Krakowie ... tfu tfu

kerim1906 01.12.2014 10:45

Cytat:

witamy urbanoplatfusa na pokładzie tonącej platformy

kerim1906 01.12.2014 10:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez emj10 (Post 1383790)
Dzisiaj jakiś dzień cudów. PiS podobno traci dziś burmistrza w Wołominie, kolebce Sasina i mieście, gdzie mieściła się jedna z ich kas zappmogowych.

Nic tylko się cieszyć.

ha , ha , a ten dalej o tym wołominie , trauma do końca życia , jak pisałeś szczerze wydymali cię z radnego (sic!) ludzie z Pis , Sasin od lat w innym wymiarze a ten otwiera szampana bo burmistrz nie będzie z Pis , współczuję , żartowałem:lol:

Paweł 01.12.2014 12:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kerim1906 (Post 1383806)
witamy urbanoplatfusa na pokładzie tonącej platformy

Bardzo tonącej, jak widać.

kerim1906 01.12.2014 12:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Paweł (Post 1383823)
Bardzo tonącej, jak widać.

wiesz jak posuwa się do fałszowania wyborów razem z zsl to bardzo tonącej , pamiętasz jak w taśmach prawdy sienkiewicz mówił do belki że PIS ma 42 % i trzeba kaskę żeby ich zatrzymać, dzisjaj elektorat platformy to :

1. AntyPis
2.komuchy lżejszego kalibru
3. najnowszy nabytek na wezwanie urbana -komuchy esbecko-służbowe

Paweł 01.12.2014 13:09

Analogicznie można powiedzieć, że elektorat PiS to:
1. Anty-PO
2. Socjaliści ciężkiego kalibru
3. Nabytek pod wezwaniem kościoła toruńskiego

Tylko po co?

Choćbyś nie wiem jak zaklinał rzeczywistość, to zarówno PO jak i PiS mają na dzisiaj bardzo zbliżone poparcie społeczne. Pisanie o "tonącej platformie" nijak ma się do tego, z czym mamy do czynienia naprawdę.

kerim1906 01.12.2014 13:21

i tu się grubo mylisz , żaden z punktów które napisałeś mają się nijak do rzeczywistości, pewnie można wyborców PIS jakoś sklasyfikować , ale Twoje punkty to kula w płot i to rozpadający się , wymyśl coś oryginalnego, a platforma tonie , problem w tym że demokratycznie władzy nie odda, ma za dużo do stracenia , jeden rudy się wymsknął na jakiś czas , ale reszta będzie do dyspozycji prokuratora

uposledzony_ale_kumaty 01.12.2014 14:38

Cytat:

BLOG MIGALSKIEGO: 12 wniosków z wyborów samorządowych

Jesteśmy już po obu turach wyborów samorządowych. Nadszedł więc czas, by wyciągnąć z nich polityczne i politologiczne wnioski. Oto one:

- Platforma słabnie: widać to po wynikach nie tylko wyborów do sejmików, ale także elekcji w dużych miastach. Po czterech latach PO jest słabsza, niż była w 2010 roku.

- PiS rośnie w siłę: zarówno wygrana w wyborach sejmikowych, jak i niezłe wyniki kandydatów PiS w dużych miastach, pokazują powolny, ale systematyczny wzrost notowań tej partii.

- Dynamika obu tendencji (spadku PO i wzrostu PiS) pozwala prognozować zwycięstwo tej drugiej partii w elekcji parlamentarnej 2015 roku

- Brak zdolności PiS na poziomie sejmikowym jest prognostykiem tego, co stanie się po wyborach do Sejmu i Senatu w przyszłym roku. Prawdopodobnie wygra PiS, ale rząd zostanie stworzony przez koalicję PO-PSL, z dodatkowym – jak się wydaje – dopełnieniem SLD, co na trwale zepchnie PiS do roli opozycji.

- Jedynie ekstraordynaryjne wydarzenia (polski Majdan, niepokoje społeczne, ”kryteria uliczne”, głębokie załamanie gospodarcze) mogłoby dać PiS zwycięstwo zapewniające więcej, niż 231 mandatów.

- PSL umacnia się na pozycji ważnego i czasami niezbędnego koalicjanta PO.

- SLD wygrało rywalizację na lewicy z Twoich Ruchem, który – jako relewantny podmiot polityczny – przestał istnieć.
KNP, z wynikiem ponad czteroprocentowym, w niesprzyjających mu wyborach, zachowuje szanse na przekroczenie progu wyborczego w 2015 roku.

- Ruch Narodowy pozostaje formacją trwale niezdolną do przekroczenia progu relewancji.

- Zwycięstwo Roberta Biedronia w Słupsku zaprzecza tezie „Gazety Wyborczej” i związanych z nią środowisk, o homofonicznym charakterze polskiego społeczeństwa.

- Problemy znaczącej części prezydentów miast z reelekcją świadczą o niezłym stanie polskiej demokracji, choć nie należy zapominać, że ponad połowa z nich jednak obroniła swoje stanowiska.

- O złym stanie polskiej demokracji świadczy natomiast stan mediów (które zamiast opisywać rzeczywistość chcą ją, wraz z ulubionymi przez siebie partiami, zmieniać) oraz otoczenie administracyjno – prawne (które przyzwala na nieprawidłowości w procesie liczenia głosów).
http://300polityka.pl/blog/2014/12/0...samorzadowych/

Arapaho 01.12.2014 15:45

Cytat:

ale czub z ciebie

emj10 01.12.2014 15:49

Migalski ma sporo racji tym razem, ale ogólnie mówiąc to marny dzień dla PiS-u dzisiaj, a szczególnie dla ich spin doctorów, którym obrywa się zarówno z centrum, jak i z prawej strony żądając podobnej rewolucji pałacowej jaka miała miejsce po przegranych wyborach prezydenckich w 2010 kiedy to zaczęły się rozłamy z PJN i SP na czele.

PiS mimo ogólnie dobrego wyniku w całych wyborach samorządowych Polsce wczorajszymi klęskami w Radomiu i Elblągu raczej dopełnił czary goryczy i czeka ich przemeblowanie przed wyborami przyszłej jesieni. Wybory prezydenckie mają już przegrane i dobrze o tym wiedzą.

Taka grafika od rana lata po sieci:
http://bi.gazeta.pl/im/40/44/10/z170...nfografika.jpg

63.5 Kg 01.12.2014 15:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arapaho (Post 1383832)
ale czub z ciebie

Zastanow się chlopcze co piszesz...
Co mam calowac po nogach poplecznikow Jarosława?? no weź proszę Cie...
Wybieram mniejsze zlo a nie czubow...

emj10 01.12.2014 15:52

Po co o Dudę się spierać? Przecież on i tak nie ma najmniejszych szans? ;)

Arapaho 01.12.2014 16:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 63.5 Kg (Post 1383834)
Zastanow się chlopcze co piszesz...
Co mam calowac po nogach poplecznikow Jarosława?? no weź proszę Cie...
Wybieram mniejsze zlo a nie czubow...

Chłopcze to sobie powiedz do lusterka jak ochłoniesz.
Dzięki takim capom jak Ty mamy w Krakowie 9 rok prezydenta komucha i w Polsce 8 a może wiecej lat rządów oszustów i cwaniaków niszczących ten kraj, zmuszających ,ba zachęcających ludzi żeby stąd w....u wyjażdzali, rządom które tak zarządzają że stracili cała dowództwo lotnictwa, niedługo potem całą generalicję i prezydenta, potem dali się podłuchać przez "kelnerów" a teraz ich komisje nie potrafiły przez tydzień zliczyć głosów wyborach . I Ty "chłopcze" mi piszesz o mniejszym źle? Co niby strasznego wydażyło się za rządów Kaczora? MAsz coś koleś z głową i za dużo TVN i gadzinówki.
I przemyśl to co piszesz obrażając Dudę- czlowieka które nie znasz- i który poziomem kultury odbiega o lata świetlne od "bul"Komorowskiego,Palikota,Niesiołowskiego czy innego Szejnfelda. Opowiadać smuty w necie to jest cała masa mądrali a jak trzeba zaprotestować na mieście przeciwko kompromitacji PKW to z Wisły jest może 20-30 osób.Jakby tak było za Kaczora to byś tu popluł jadem monitor, ale jak jak było to za rudego i "bula" to widzisz gdzieś mniejsze zło.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez emj10 (Post 1383835)
Po co o Dudę się spierać? Przecież on i tak nie ma najmniejszych szans? ;)

Może ma ,może nie ma. Jak takie capy jak ten powyżej Twojego cytatu będą wolały rubasznego analfabetę od młodego i kulturalnego ale "pisiora" to tak będą mieli.Jaki problem?

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:33.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl