![]() |
7egia chce się pozbyć Jose Kante. jeśli jutro wpłynie kasa i za dużo za niego nie będą chcieli brałbym go.
|
Pazdana,Jędrzejczyka i Kucharczyka do tego :rotfl:
|
Cytat:
Zresztą on już wcześniej chciał wyjechać z Polski, mocno go do tego żona namawiała i teraz pewnie to zrobią. |
Cytat:
|
Nie wiem co w tym śmiesznego.
Gdyby tylko było nas stać, chętnie widziałbym takiego napastnika w Wiśle. |
Cytat:
Jutro będzie wiadomo czy nas stać na niego :) |
To że on zarabia jakos 2 razy tyle co Zdenek - mający najwyższą pensje u nas?
L przepłaca strasznie na pensjach, zawodników takiej klasy można znaleźć dużo taniej |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Kończąc offtop - nie ma z tych zawodników w Legii których chcą się pozbyć nikogo, kogo bym tu widział. |
28 lat, leń, 2 bramki w tym sezonie, pensja (jak na nasze warunki) pewnie z kosmosu. Po co nam ktoś taki? :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jeśli nie będzie kasy to IV liga...
Jeśli będzie zapowiadana kasa w ilościach, które się przewijały w prasie - to na co nam jakiś odpad z Legii? Do tego drogi w utrzymaniu? Jeśli tylko będzie kasa to klub na pewno znajdzie odpowiednich piłkarzy. Ja mam dobre zdanie o naszym obecnym scoutingu. |
Cytat:
|
W Polsce ciężko będzie w tym oknie przekonać kogokolwiek do gry w Wiśle, zapewne (jeśli Vanna zapłaci )czeka nas zagraniczny zaciąg kilku piłkarzy .
Fama o półrocznym niepłaceniu i przewrotach wlascicielskich nie daje zaufania na rynku ... Może w lecie by się to zmieniło, ale to wszystko może , może ... |
Cytat:
|
Może na bramkę Malarza skoro i tak w klubie kokosa siedzi ?
|
Malarz ? na co nam ten dziadek, chyba tylko zeby miec jakies plecy u redaktorow C+
|
dziadek nie dziadek z tego co się słyszy to Buchal chce odejść a Lis wiemy jaki jest broni ale za pewien to On niestety nie jest :(
|
Malarz xD No to może zafundujmy obóz kondycyjny dla Ronaldinho? Może Paolo Maldini chciałby wrócić z emerytury?
|
Może od razu ściągnijmy Majdana z emerytury, bronił będzie, a Małgosia papiery posprząta, to i audyt będzie niepotrzebny.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tyle dobrych piłkarzy wyciągnąć z Hiszpanii za drobniaki i jeszcze narzekać na tamte rejony. Dawaj 100 milionów, to może jakiegoś Dybale kupimy. Przeprosić się z Kiko Ramirezem i z nim współpracować, niech podsyła Imazów, Carlitosów, bo kto ma pojęcie, wie, że jest tam takich w cholere - za słabi na La Lige, dobrzy na Ekstraklase. |
Cytat:
Ja wole obecny zespół - tańszy i o zgrozo dla ciebie z jednym Hiszpanem. Tańszy i lepszy. Poza cwelitosem i Imazem reszta to zwykłe przecinaki były. Trzeba było sprowadzic 2 wagony iberyjców żeby kilku sie znalazło co nadawało sie do gry, a to juz tanie nie było. Prowizje od "darmowych" piłkarzy tez kosztują. Nie mamy 100 mln a mamy nie gorszy zespół. Da się? Da. |
Velez, Ivan >=Sadlok, Wasilewski
Llonch>>> Halilović Carlitos>>>Ondrasek Cuesta>=Lis Tak jest pan Ogryzek, pluta na hiszpanów, tylko by kupony odcinali. |
Cytat:
Lloncha nie da sie porównać z Halilovicem ale Bashą jesli juz, nie ta pozycja Cuesta nie lepszy od Lisa Tak jest pan aschkeczup chciał coś napisać ale sam nie wie właściwie co. Tylko pobulgotał z "kuponami" i tyle. |
Cytat:
Sadlok w tym sezonie jest tragiczny<<< Velez. Wasyl wygrywa w powietrzu, zupełnie jak Ivan, ale ma dużo gorsze wyprowadzanie piłki. Postawmy między nimi znak równości. Cuesta nie lepszy od Lisa? Lis zagrał dla nas 3 dobre mecze, na początku sezonu Pawełkował na potęgę. Tylu klopsów Julian nie popełnił, a i kilka niemożliwych piłek wyciągnął. Dużo solidniejszy od Mateusza. Panie Oryzgzeg, wiem, com chciał napisać. Bul bul bulbulator |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl