![]() |
Cytat:
|
Czy w depozycie przed sektorem G można zostawić np. piwo?
Całkiem poważne logistyczne pytanie:) |
Jak ktoś wynajmował domek w okolicach góry Żar, albo jeziora Żywieckiego proszę o kontakt.
|
Bawi się ktoś z forum w fundusze inwestycyjne ? Jaki wg. Was jest najlepszy i najbezpieczniejszy ?
|
Czy w godzinach późno wieczornych/nocnych idzie jakoś dojechać z Michałowic do Krk? (pomijając własne auto) ;)
|
Cytat:
Co do piwa. to tak możesz zostawić w depozycie. |
pilnują raczej
|
Cytat:
|
Cytat:
Co do depozytu to wsadź to wcześniej w jakąś siatę nieprzeźroczystą, ale powiedz co masz w środku. "Gołego" browara Ci nie przyjmie... . |
Znacie jakieś dobre forum dotyczące procesów związanych ze stalą ? Może jest tutaj jakiś specjalista ?
|
Jakie obecnie mamy baseny zewnętrzne ,czynne w Krakowie ?
Lampa sie powoli robi stad pytanie ;) |
czy w PKS-ach są jakieś zniżki ?
Nie pytam o takie dla inwalidów wojennych, niepełnosprawnych etc. Tylko takie co są w mpk-a czy pkp ? ps. Znacie jakiegoś przewoźnika co jeździ na trasie Kat - Krk przez A4 ? |
MA ktos z Was chip na pompie wtryskowej w dislu??
Czy uzywanie takiego chipa jest szkodliwe dla silnika... licze na odpowiedzi ludzi uzywajacych tego typu wynalazkow. |
Cytat:
|
Definicja potrącenia, bo jakoś nie mam pojęcie, by to zawrzeć w słowach...
|
Pytanie do tych co mają konta w ING Banku Śląskim a mianowicie czy zdarzają się opóźnienia w przelewach? W sieci krążą takie informacje więc jeszcze chciałem to potwierdzić z pewnego źródła:)
|
Cytat:
jesli pytasz o poslizgi to zdarzaja sie jak kazdym banku : jest to wina KIR a nie banku:) |
Cytat:
|
Puszczą mecz Wisły dziś u Wiślaków?
|
Jaki polecacie telefon na 2 karty Sim?
|
ja mam samsunga B5702 i jestem bardzo zadowolony;) kolega ma samsunga D880 i tez nie narzeka. szybko się przełącza z karty na kartę za pomocą jednego przycisku.
|
Cytat:
|
Z ciekawości - czy komuś kto złożył zeznanie podatkowe w kwietniu, w Krakowie - udało się już uzyskać zwrot nadpłaconego podatku? :-)
|
Cytat:
Canal + Sport : Arka - Legia (główny mecz Multiligi) Canal + Sport 2 : Polonia B. - Lech Orange Sport : Arka - Legia Odpowiedzcie sobie sami ! |
Cytat:
|
Czy 14sta drużyna ekstraklasy utrzymuje się czy gra baraże?
|
jak się nazywa piosenka która leciała w multilidze w zajawce programu podsumowującego sezon przy najlepszych bramkach sezonu?
ps. Tak jest, dzięki Żmijko :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czy pijąc piwo w miejscu publicznym (powiedzmy na łąkach - rzadko uczęszczanych przez ludzi, ale jednak miejscu publicznym) w puszkach schowanych w papierowe (nieprzeźroczyste) torebki można dostać mandat?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl