Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

FredzIo 09.01.2015 10:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KrzychooR (Post 1386966)
Naprawdę myśleliście że padnie odpowiedź w stylu Wawel, Sukiennice albo rynek? Prędzej bym się spodziewał ze wymieni jakąś nazwę siłowni albo coś ;)

Sarki powiedział, że ulubionym miejscem jest Rynek i że lubi jeszcze GK. Zresztą co to za różnica? Mogą nawet najbardziej lubić pobliski burdel i budkę z kebabami, a ważne żeby dobrze grali. Wtedy nikt by się tego nie czepiał :)

KrzychooR 09.01.2015 10:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FredzIo (Post 1386968)
Sarki powiedział, że ulubionym miejscem jest Rynek i że lubi jeszcze GK. Zresztą co to za różnica? Mogą nawet najbardziej lubić pobliski burdel i budkę z kebabami, a ważne żeby dobrze grali. Wtedy nikt by się tego nie czepiał :)

Dobrze nie grają i dlatego się ich czepiają :D

Edit: Jakie to poetyckie...

element 09.01.2015 14:00

A co mają robić?
On tu jest od dobrego grania bo za to dostaje duże pieniądze.
Gówno mnie obchodzi jakie jest jego ulubione miejsce w Krakowie i jakiej muzyki słucha.
Jest on rozliczany z gry, a nie z jakiegoś pierwszego kontaktu.

brylant17 09.01.2015 14:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez element (Post 1387011)
A co mają robić?
On tu jest od dobrego grania bo za to dostaje duże pieniądze.
Gówno mnie obchodzi jakie jest jego ulubione miejsce w Krakowie i jakiej muzyki słucha.
Jest on rozliczany z gry, a nie z jakiegoś pierwszego kontaktu.

Zapi...alać na treningu i zostawać po nim a nie lansować się po galerii

Przybyszewski 09.01.2015 20:53

O Sarkim slyszalem ostatnio jak to kupujac w Żabie cała artylerie drogich alkoholi ze swoja rozbrajajaca szczeroscia zagail do ekspedientki "and this" wskazujac na paczke gumek - przynajmniej wiemy ze nam go nie zawina jak niejakiego Simona M ;)

Oczywiscie ciesze sie ze ma co pokąsać ale slyszalem o takich laseczkach w Krakowie co wszystkich egzotycznych z Wisly i nieszczesnej sasiadki oprowadzaja po Krk - podobno nasz bohater z Saragossy byl w tej klasyfikacji najlepszym snajperem ;)

cfa 09.01.2015 22:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brylant17 (Post 1387014)
Zapi...alać na treningu i zostawać po nim a nie lansować się po galerii

Jak dla mnie mógłby balować nawet do 4 nad ranem przed dzień meczu, byle by coś pokazał na boisku.

MatMario 09.01.2015 23:01

To pilkarskie pelemele to jakis nowy dzial na stronie glownej?

Viper 14.01.2015 11:50

Dudka ponoć zdementował informacje o transferze do Lecha. Twierdzi że nie dostał żadnej oferty i na tym etapie kariery nie zamierza już tułać się po innych klubach. Chce przedłużyć kontrakt z Wisłą.

PiVoSH92 14.01.2015 14:56

Gorzej, że na razie nie dostał oferty z klubu... spore niedopatrzenie albo chcą się Darka pozbyć, moim zdaniem - nie byłby to dobry wybór.

huberix 14.01.2015 16:46

Dudka wspaniałym graczem nie jest, ale na ligę solidny i wszechstronny. Na dzień dzisiejszy to jeden z ostatnich ludzi, których przydałoby się wyrzucić, a więc Wisła powinna starać się przedłużyć z nim kontrakt.

emjot 14.01.2015 17:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez cfa (Post 1387100)
Jak dla mnie mógłby balować nawet do 4 nad ranem przed dzień meczu, byle by coś pokazał na boisku.

Jak dla mnie też. Problem pojawia się tylko taki, że nie bardzo można to połączyć. Vide Maradona w Barcelonie, bo o prehistorii w rodzaju Kubali w tejże Barcy który, pił palił i inne używał generalnie życia na całego, ale jak wychodził na boisko to był nie do zdarcia.
to był jednak inny sport piłkar w latach 50-60 czy nawet 80-tych a teraz.
Więc...się chyba nie da

cfa 16.01.2015 12:37

@emjot
W Premiership Fowler potrafił po imprezie, wejść na boisko i strzelić dwie bramki :)

Blaszczu16 16.01.2015 16:26

Mi się zawsze świetnie grało na lekkiej bani. Kumplowi też wszystko wchodziło, więc musi coś w tym być. Po alko jesteś na tyle wyluzowany, że masz wyjebane na tremę.

szprotson 16.01.2015 16:52

tez za juniora prakytkowalismy kto strzeli wiecej na wiekszej bombie ale potem świat dał odczuć że mądre to do końca nie było :)

TS&ZKS 17.01.2015 22:11

Za juniora wiele głupich rzeczy się robiło :P
Ale fakt, że nie jest ważne jakie miejsca lubią piłkarze tylko co prezentują. Myślicie, że jak będą czas wolny spędzać na rynku, a nie w galerii to będą lepiej grać?

bódyń 22.01.2015 19:49

Wrzutka do Brożka czyli o Stilicu Cupiale...
http://www.weszlo.com/2015/01/22/wrz...h-z-zagranicy/

w0lno. 23.01.2015 13:54

Szkoda, że tracimy dobrego obrońcę, ale zdrowie i życie jest znacznie ważniejsze niż bieganie w getrach i spodenkach za szmacianką. Żal mi go tak zwyczajnie po ludzku. Zawaliło się chłopu życie. Przydałby się jakiś mały transparent z wyrazami wsparcia. Ciekawe czy klub zreflektuje się i wymyśli dla niego jakąś nową rolę.

tofik 23.01.2015 14:35

Eh co za pechowy piłkarz. Odkąd tu przyszedł bez przerwy łapał kontuzje, a na koniec ta poważna choroba, która kończy jego karierę.

cfa 23.01.2015 20:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez w0lno. (Post 1388414)
Szkoda, że tracimy dobrego obrońcę, ale zdrowie i życie jest znacznie ważniejsze niż bieganie w getrach i spodenkach za szmacianką. Żal mi go tak zwyczajnie po ludzku. Zawaliło się chłopu życie. Przydałby się jakiś mały transparent z wyrazami wsparcia. Ciekawe czy klub zreflektuje się i wymyśli dla niego jakąś nową rolę.

Ze strony klubu była by to bardzo miła sprawa, gdzieś tam wspominał, że chciałby zostać trenerem, może na początek mógłby zostać asystentem Smudy i zbierać jakieś tam doświadczenie ...

PiVoSH92 23.01.2015 20:44

Smuda ma już dwóch asystentów (Broniszewski i Kmiecik), ew. jako członek sztabu od np. przygotowania fizycznego, ale za raczej małe pieniądze, które raczej nie będą zachętą.

63.5 Kg 24.01.2015 14:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Manhunt (Post 1388529)
Zawsze dawał wszystko z siebie szkoda ,że nie mamy kasy bo można by go zostawić jako skauta na Bałkany

A skad w ogole taki pomysl ze chciałby być skautem??

ABGwislakABG 24.01.2015 14:30

Bo to jedyna robota, w której siedzi cały czas w branży bez papierów (licencje uefowskie)?

63.5 Kg 24.01.2015 14:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ABGwislakABG (Post 1388532)
Bo to jedyna robota, w której siedzi cały czas w branży bez papierów (licencje uefowskie)?

Ale skad pomysl ze chciałby w ogole to robic??

palikot 24.01.2015 15:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Manhunt (Post 1388529)
Zawsze dawał wszystko z siebie szkoda ,że nie mamy kasy bo można by go zostawić jako skauta na Bałkany

Ja nie jestem za zostawianiem piłkarzy samych sobie z problemami, tym bardziej tych, którzy jako nieliczni wkładali serce podczas gry dla Wisły.
Jak będzie kolejne spotkanie z Gaszyńskim, to ktoś może ten temat podnieść.

c. 24.01.2015 15:42

Nie ma wiekszych problemow? Ostoja (vel Marko) normalnie zyje tylko nie moze zawodowo uprawiac pilki, nie bojcie sie, on sobie poradzi. To jest pilkarz, on miesiecznie dostaje tyle co wy nie zarobicie w rok.
Oni dostaja po kilkadziesiat tysiecy zlotych na reke.. czynsz za mieszkanie, zarcie, jakies dodatki to wydac powinien gora 2 tysiace zlotych w miesiacu za wszystko, a i tak zylby wiecej niz przecietny Polak. W klubie i tak jeszcze podjada za darmo, ma lekarzy darmowych, odzywki, wycieczki na zgrupowania, treningi.
A co z reszta kasy? moze zainwestowac w otworzenie sklepow, baru, restauracji, kregialni, sklepu spozywczego czy piekarni, cos co mu bedzie przynosic miesiecznie zyski, my nie fundacja charytatywna, to znaczy poniekad, tak bo juz dalismy mu duzo zarobic, a to pozwolilo mu ustawic sie na cale zycie, a teraz tylok od niego zalezy co z tymi pieniedzmi zrobi, do wyboru do koloru.. pilkarz, ogolnie sportowiec zyje bardzo dobrze, kopnie dwa razy pilke, rzuci dwa razy do kosza,a zarabia fortune. badzcie o nich spokojni.

tragedia to dzieciak na wozku z porazeniem mozgowym, ktorego trzeba karmic rurka , a rodzice musza zyc za 400 zl miesiacznie i utrzymac siebie i dzieciaka.

s1mone 24.01.2015 15:47

Ostoja powiadasz?:haha::haha::haha:

/edit :
Po prostu czytając pierwszą część Twojego posta przez dłuższą chwilkę zastanawiałem się czy może jest coś o czym nie wiem :D

c. 24.01.2015 15:48

Jovanovic, Stjepanovic, myla mi sie oni.. nie panikuj, literowka. Marko, pal licho ktory i tak jeden i drugi sobie poradzi.

gypsy 30.01.2015 20:04

Z cyklu: zgadnij, który to piłkarz ;)

http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...6173116134.jpg

brylant17 30.01.2015 20:52

DG 77 ? a trzyma rękę w gaciach? :D

mls 30.01.2015 20:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gypsy (Post 1389107)
Z cyklu: zgadnij, który to piłkarz ;)

http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...6173116134.jpg

Donaldo 77 ;)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:10.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl