![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Troszkę obiektywizmu. Na tym filmiku widać, ze gość ma dobre przyśpieszenie, niezły drybling i technikę. Porównywanie go do Łobodzińskiego nie ma za dużego sensu. Bolączką Wisły jest brak dynamicznego skrzydłowego, nie sprawdza się w tej roli ani Kirm, ani Łobodziński ani jak było widać wczoraj Małecki. Dlaczego nie dać mu szansy??
|
Cytat:
Dajcie już spokój z tymi transferami. Klub jest tak biedny, że dzisiaj ruszyła wylewka asfaltu wokół boiska. A może klub będzie dorabiał na wyścigach go-kartów na jezdni wokół murawy? |
Co do tego Pajica czy jak mu tam to po filmiku widac ze jest dynamiczny, potrafi kiwnac, ale martwi jedna sprawa, nie widac na tym ani jednej wrzutki w jego wykonaniu. A po odejsciu Kosy i Zienczuka nam jest potrzebny skrzydlowy ktory poza kiwnieciem, potrafi jeszcze dorzucic pilke na dynke badz na noge...
|
Tylko wiecie, na jutubie można by było z Pawełka zrobić zawodnika na klasę światową. No zobaczcie sami http://www.youtube.com/watch?v=I4i9h...eature=related. Co nie znaczy, że drybling ma gość niezły. Widziałbym go u nas na lewej, zamiast Kirma, który gra dobrze tylko w reprezentacji.
|
Dragan Paljic - patrzac na jego statystyki, to nie powala. Widac, ze chlopak nie poradzil sobie w II Bundeslidze, wiec jego kandydatura to chyba jakis zart. On jeszcze niedawno wystepowal w III i IV lidze, i to juz raczej w dojrzalym, jak na pilkarza wieku ;).
|
Pajic ...to ja już wole zeby transferów nie robili jak mają takie "niespodzianki" dla kibiców...gośc jest przeciętny, nawet na naszą lige....a co dopiero europejskie puchary..
|
Nie poradził sobie w II bundeslidze, a Wisła dostaje wciry od Dynama Drezno. Dlaczego więc skreślać gościa? Znając poziom Ekstraklasy mógłby spokojnie sobie w Krakowie kopać. Na te europejskie puchary bym się znowu, aż tak mocno nie napalał. Trzeba szukać, szukać i jeszcze raz szukać.
|
Cytat:
|
w Kaiserslautern nie dał sobie rady Kosa wiec można zaryzykowac z tym Palijciem.
|
Na filmiku widać że gość ma świetne przyspieszenie. Pokazuje to na tle wybieganych Niemców. U nas w lidze to pewnie co chwila leczyłby kontuzje, tak jak Błaszczykowski w BVB. Koleś wywalczył awans z Hoffenheim do Bundesligi więc słaby pewnie nie jest. Tam ogórki nie grają. Ja bym go w Wiśle widział. Przynajmniej będzie wreszcie od dawna poszukiwany bardzo szybki skrzydłowy.
P.S. 2 Bundesliga jest lepsza niż nasza Ekstraklasa. |
Podobno wszystkie transfery mialy byc przelozone do piatku.
2-3 zawodnikow mialo byc:) |
Cytat:
Wylosowaliśmy Azerów - na pewno możemy ich puknąć tym składem, mamy jeszcze czas...:) |
Cytat:
To jest dobry pilkarz i mozna sie tylko bardzo cieszyc ze ktos taki tutaj przychodzi. Gdybym mial wybierac pomiedzy Milinkoviciem a tym to nie wiem sam kogo bym wybral. |
Po tym losowaniu i wyniku meczu na Litwie ,powinny skończyc sie wszelakie wymówki odnosnie przedłużania transferów.....
|
Cytat:
jak to którego ?? tego co jest po czwartku zawsze jest po czwartku tylko być może nasi o tym nie wiedzą :lol: |
Cytat:
Wydaje mi się że to taki napastniko-pomocnik typu Ćwielong, wchodzący najczęsciej na końcówki meczów i robiący zamieszanie indywidualnymi akcjami. |
Cytat:
nie mówiąc już o tym, że po letnim okienku jest zimowe-w nim też kilka piątków, a potem kolejne... A w ogóle to pewna, wyjazdowa wygrana na początek sezonu, czyli już mamy pakę z dużym potencjałem, a jak Bunoza dostanie pozwolenie na pracę to czuję, że rozwalimy nawet Juve w 4 rundzie eliminacji. |
Ano tak to jest gdy sie korzysta z Wikipedii:). My bad:)
|
Gdyby Dragan Paljic nazywał się Marko Milinković to byście się podniecali jego umiejętnościami. Na tym forum jest taka grupa malkontentów i marudów, że nigdy wam nie dogodzi. Przestańcie się wkońcu użalać nad każdym z zawodników, bo w obecnej sytuacji i w obecnej kadrze to taki zawodnik wyrasta na wyróżniającego się zawodnika.
|
Cytat:
Mam sporę wątpliwości czy ten Dragan jest jest lepszy chociażby od Wojtka Łobodzinskiego, przecież on drybluje sam się do tego się przy tym wywraca. Z tego co wiem to teraz znaleźli nową wymówkę, pieniądze idą na bazę treningowa. Brzmi to bardziej logicznie :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Masz rację. Sam jestem wielkim zwolennikiem przejścia Milinkovicia do nas, ale Paljic też w obecnej sytuacji kadrowej nie byłby szrotem - jestem o tym całkowicie przekonany. Warto go wypożyczyć z opcją pierwokupu, a napewno nic nie stracimy. A nóż okaże się idealnym wzmocnieniem.
Diego Forlan też się rozkręcił dopiero po 30-stce, a w Manchesterze grał ogony, a teraz bije się o niego pół Europy z...Manchesterem na czele. Nie każdy zawodnik pasuje do trenerskiej koncepcji, do naszej mógłby pasować wzorowo (ale to są moje przemyślenia). |
Cytat:
|
Cytat:
Ew. jest już zblazowany i chce sobie dorobić do emerytury - właśnie takich graczy nam trzeba! Błądzisz, AYALA, błądzisz... |
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ec_na_testach/
testujemy, testujemy xD |
To raczej bedzie tylko wypozyczenie...
|
w druzynie Niemiec do lat 18 rozegral 3 mecze i zdobyl jednego gola, do lat 19l rozegral 6 meczow i zdobyl jednego gola
VfB Stuttgart U19 (sezon 08/09) ; 11 meczow i 3 bramki VfB Stuttgart U19 (sezon 09/08) ; 24 meczow i 3 bramki jego agentem jest http://www.bms-sportler.de/ informacje pochodza z w/w strony |
Wg zakazanej strony z 24 spotkań które rozegrał tylko w 2 zaczynał w podstawowym składzie
Ale można się też dowiedzieć że jest kapitanem drużyny...Defensywny pomocnik, szukamy następcy Sobola? |
Testujemy również brazylijczyka, pomocnik ponoć jakiś ;)
|
Wyjściowy skład Wisły: Pawełek - Singlar, Rajfur, Bunoza, Cygal - Mączyński, Jirsak, testowany Brazylijczyk ;), Afsarli, Kirm - Żurawski
Chyba jeszcze kogos testujemy ;) |
przeraża mnie ta buźka po słowach 'testowany Brazylijczyk'...Może niespodzianka, przyjemna?
|
Cytat:
|
Byłem pod stadionem Hutnika i godzine przed sparingiem przyjechało dwóch ciemnoskórych :). Jeden starszy ok. 40lat drugi młody ponad 20 lat (Z wyglądu i budowy podobny do Dudu). I napewno tego zawodnika Wisła w dzisiejszym meczu nie testuje bo gdy cała drużyna się rogrzewała oni chodzili przed budynkiem klubowym Hutnika. Może to nasz nowy zawodnik ? :)
|
Taak testowany brazylijczyk z " ;) " to możę być zaskoczenie na plus. Wczorajszy mecz pokazał, że Małecki nic nie spokorniał od ostatniej afery i nadal gwiazdorzy i wyżywa się na innych ( głownie na Czikoszu ) a sam nic nie pokazuje. Pasuje sprowadzić jakiegoś solidnego skrzydłowego i koniecznie poprawić skuteczność.
|
Testowany Niemiec i Brazylijczyk
http://img39.imageshack.us/img39/5017/testowani.jpg zrodlo http://apps.facebook.com/clobby-chat...d=159954328163 |
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl