![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...-stambul/zbqxn
Jeśli to prawda, mamy prawdziwy CUD. Sprzedać za ręczniki tego drewniaka jak najdalej. |
To Smuda jest ch.ujowym trenrem i nie poznal sie na tym zawodniku czy Sarkiemu nie chce sie grac w Wisle?
bo jak wytlumaczyc, ze taki gigant jak Galatasaray chce go widziec u siebie, goscia, ktory nie lapie do pierwszej 11-stki przecietnej druzyny z Polski, na dodatek po ostatnich meczach, podczas ktorych druzyna Wisly prezentowala momentami poziom 2-ligowych ekip. Opcja trzecia - to bujda dziennikarska i wydaje sie byc to najbardziej logiczne.. a jezeli Gala chce go miec u siebie to juz nic nie rozumiem :D |
Poważnie wierzysz w to, że taki klub jest zainteresowany mudzinem, który niczym się nie wyróżnia w pl lidze, nawet trener na niego nie stawia, bo na skrzydłach gra Boguski i G.? Po takiej zniewadze grałbym jedynie okazjonalnie na orliku. Chociaż tam mogliby mnie wyśmiać, więc prędzej hala. Albo zawieszenie butów na kołku.
Cytat:
|
czyli wg tego co piszesz Sarki zamiast na trening idzie do Bonarki.
Ciekawe ile kary za to dostaje hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm |
Wg tego co piszesz to nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.
Jest coś jeszcze takiego w sporcie jak ambicja i sportowa złość. Co wiąże się z tym, co napisałem: Cytat:
Cytat:
|
Skoro piszesz ze jakby mu sie chciało trenować to nie chodzilby do bonarki. Przekaz jes prosty : zawodnik nie chce trenować a zamiast na treningi chodzi do bonarki. Tak rozumiem twoje dyrdymały.
Masz oficjalne informacje potwierdzone przez klub o jakimś galatasaray czy Zurich czy innych głupotach ? |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
widze ze jest ciężko.
Tak wiem ze Zurich to było info wyssane z palca od Guerriera, dlatego własnie dałem je jako przykład. Możesz wkeić oficjaną wypowiedz Sarkiego ze idzie do Galatasaray? Mozesz czy nie? Nie mam czasu przeglądac stron typu fakt czy inne badziwie wiec nie jaram sie głupimi tekstami czy tez wywiadami o ktorych czesto bohater nie wie, wiec o akcja z Galata wiem tylko ze strony wg ktorej Morientes podpisał z Legią I do meritum : To jak z tymi treningami ? Nie chce mu sie i chodzi do Bonarki tak jak napisales czy nie? I zapytam tez : ile razy widziales go w Bonarce ? |
Cytat:
|
I wyjaśniło sie Sarkiego nie chcą w Stambule
|
Cytat:
|
oglądnijcie to
http://www.weszlo.com/2014/10/12/jak...-nie-ostatnia/ a później to https://www.youtube.com/watch?v=aD6mxYbR4Zc i już wiadomo dlaczego tak traktują naszego Gumisia. |
Cytat:
|
To w koncu jedna bramke czy dwie ?!
|
A gdzie było napisane dwie?
PIERWSZĄ BRAMKĘ Bramki: Shani Tarashaj (29.) - Mariusz Stępiński (36., karny), Dariusz Formella (76.). |
Cytat:
|
Zaliczyli mu początkowo drugą w tym meczu ale potem sam powiedział że strzelił Formella (info TWSD)
|
Cytat:
Nawet na TWSD na FB masz |
Ładnie zamotane :)
|
Smuda powiedział:
Cytat:
|
No to pozamiatane ze Stępińskim. Inna sprawa, że jesteśmy w tej chwili takim klubem, że lepszy Stępiński na rok, niż w ogóle. Po prostu już nie ma komu u nas grać.
Niech Smuda na niego stawia do zimy i niech mu się odwdzięczy bramkami. Obopólna korzyść. |
Bednarz zalatwia ze Stepinskim i się tym szczycil...
Ciekawe jakie pozaostalosci po lysym jeszcze wyjda z czasem... |
Cytat:
|
Bednarz, Bednarz... Naprawdę sądziliście, że w obecnej sytuacji będziemy w stanie wykupić Stępińskiego po sezonie? Przecież to logiczne, że taka opcja nie wchodziła w ogóle w grę. Tym bardziej, że Norymberga go wypożyczyła, aby się ogrywał, nie po to, żeby go potem opchnąć. A nawet jeśli, to my nie możemy nawet czapki gruszek za niego wyłożyć.
|
Cytat:
jest powiedzmy nawet kosmiczna klauzula 700 tys euro która przewijała się w mediach typ gra podstawę i ładuje 15 bramek zgłaszają się Ukraińcy za 2mln euro Wisła wykłada 700 tys euro Wisła jest do przodu 1.3 mln euro dziękuję |
Cytat:
Na dziś najbardziej realny scenariusz jest taki, że ogrywa się u nas - a później dostanie pewnie jakąś szansę w Norymberdze. Czyli posprzątane. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl