![]() |
Jak jest teraz z Aliexpress i vatem? Naliczają jak paczka przyjedzie - wartość +/- 60EUR
|
Cytat:
|
Poszukuje osoby/firmy ktora udzieli duzej pozyczki prywatnej na umowe cywilno prawna albo weksel. Zrodlo finansowanie dowolne. Mozliwosc partycypowania w zyskach z legalnej dzialalnosci gospodarczej jaka z niej zostanie utworzona. Sprawa pilna, szczegoly na: [email protected]
|
Gdzie najlepiej szukać mieszkania na wynajem poza Gumtree, OLX?
|
Hej,
znacie jakiś darmowy i przede wszystkim prosty program księgowy do którego będę mógł wrzucać FV przychodowe i kosztowe aby na bieżąco wiedzieć jakie czekają mnie opłaty do US? Pilna sprawa... kończy się miesiąc a nie chce robić excela... |
Kojarzycie może stronę veo.co, gdzie wgrywane są filmiki z meczów piłkarskich?
Jeżeli tak - to czy ktoś zna sposób jak pobrać taki filmik na dysk/ zapisać/ ściągnąć or something? |
Do usunięcia
|
Panowie, temat powraca jak bumerang. Macie jakąś dobrą hurtownię alkoholi w okolicach Krakowa / Olkusza? Potrzebuję zaopatrzyć się w wódkę, wina etc na wesele.
Pozdrowienia! |
Cytat:
|
Grupa Grabiec
baza koło Oświęcimia ale dowożą w Małopolsce za darmo. |
pytanko - chce się uwolnić od standardowego abonamentu i przejść na tzw. niskobudżetowy typu plush, nju etc . Opcja na karte nie wchodzi w gre - jest w stanie ktoś coś polecić? Najbliżej mi w tej chwili do Plusha.
|
Cytat:
|
Pomoże mi ktoś z Excela?
Potrzebuję zastosować formułę LICZ.JEŻELI tak by zliczała liczbę rekordów w których pojawia się inny tekst niż "tekst1" i "tekst2". Tekst dowolny - wpisywany z tzw. palca. Da się? ;-) |
ktoś zna tego operatora? i korzysta?
https://otvarta.pl/ |
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
|
A nie lepiej taką kamerkę zakupić na ali? Teraz większość ma opcję podglądu z apki, tylko internet na miejscu trzeba mieć.
|
|
Cytat:
|
Cytat:
______________________________ przedszkole w Krakowie |
Pany może ktoś polecić sprawdzoną firmę w Krk do montażu klimy multisplit ( 2 szt) w mieszkaniu?
dzieki z gory! |
ja korzystałem z firmy Colder z Kokotowa
jak na razie mamy tylko zrobione przyłącza na biały montaż szykujemy się na kwiecień tą firme dostałem z polecenia od kolegów , którym montowali klime w domach u jednego 4 szt a u drugiego 2 splity , zadowoleni z wykonania. |
Zna ktoś w Krakowie sklep bądź osobę sprowadzającą części motocyklowe?
|
Szukam scieżek do biegania w okolicach Huty/Zesławic - jest ktoś stamtąd i doradzi?
Tylko, żeby nie były betonowe. Wiem, że nie ma żadnych lasów, ale jedyne co mi przychodzi na myśl to własnie zesławice i łąki nowohuckie. Coś jeszcze znajde? |
Orientuje się czy wracając z Hiszpanii do Polski przez Luton (mam tam przesiadkę) muszę robić test żeby dostać się do Anglii ?
|
Hej,
odgrzebuje stery temat. Szukam zestawu głośników (takich malutkich najlepiej sufitowych) do sklepu żeby w 4 pomieszczeniach coś "plumkało". Będzie leciała muzyka relaksacyjna więc nie muszą mieć mocy. Najlepiej byłoby je schować w suficie w kasetonach, ale jak będą naścienne (przy suficie) to też się nie obrażę. Chciałbym móc podłączać te głośniki do komputera, lub telefonu aby puszczać muzykę. Do każdego głośnika będę potrzebował również ok. 5-8 metrowych przewodów. Jakieś sugestie? propozycję? będę wdzięny pzdr |
Ma ktoś znajomego w salonie renault lub ewentualnie Forda?
|
Poleci ktoś sensownego optyka w Krakowie? ( nie sieciówkę jak VE czy Fielman)
Dzieki z góry |
Nawet bardzo sensowny, robię tam pingle od paru lat. Progressive Mieczysławy Ćwiklińskiej 10, między kościołem a Kerfurem. Trzeba dzwonić wcześniej i się umawiać.
|
Jest ktoś kto doradzi w wyborze lokaty rocznej?
|
Przy wyrabianiu paszportu jeżeli terminy są odległe na stronie Małopolskiego Urzędu Wojewódzkiego to jest sens przychodzić z ,,ulicy" wcześniej (wiem, że kolejki) czy nie bardzo?
|
Cytat:
|
No właśnie byłem dziś i było tak jak napisałeś. Ale dzięki.
Dodatkowo jako ciekawostkę dodam, że jak ktoś wyrabia przy ul. Św. Sebastiana to również jest tam fotograf w pobliżu. |
Poszukuję dosyć starej foty naszego gniazdowego z krzykaczką na gnieździe. Foto robione z tyłu zza siatki pod słońce - tyle pamiętam. Była to juz nowa trybuna wtedy D.
|
|
Bingo:D
Dzięki! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:57. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl