![]() |
Semir Stilic pilkarzem sierpnia w głosowaniu kibicow i kapitanow wszystkich klubow Ekstraklasy + onetu. Oto jak głosowali kapitanowie drużyn ekstraklasy:
PGE GKS - Stilić Cracovia - Teodorczyk Górnik Ł. - Stilić Górnik Z. - Stilić Jagiellonia - Stilić Korona - Korzym Lech - Stilić Lechia - Stilić Legia - Stilić Piast - Stilić Podbeskidzie - Stilić Pogoń - Stilić Ruch - Sadlok Śląsk - Stilić Wisła - Starzyński Zawisza - Stilić Czytelnicy PS/ONET - Stilić |
Pejsy na Teodorczyka haha a Korona na Korzyma hahaha :D
|
Cytat:
|
Dzisiaj przez chwilę zastanawiałem się gdzie leży klucz do tego ,że Wisła ma 8 spotkań i ani razu nie przegrała i jest liderem. Gra bardzo ,bardzo solidnie i przyjemnie się to ogląda. Powiem szczerze , po Smudzie jechałem jak po burej suce,ale muszę to głośno odszczekać. Nie wiem co on (Smuda) takiego ma w swoim warsztacie ,że ta drużyna zrobiła taki postęp. A to mi właśnie w trenerach najbardziej imponuje,że potrafią podnieść poziom kolektywny jak i indywidualny w drużynie. Smuda to zrobił. Wisła weszła w taki swój (stary ,dawno nie reprezentowany) rytm. Podoliński powiedział ,że Wisła ma jeden atut. Zaawansowany wiekowo zespół , złożony z ludzi ,którzy mają umiejętności /doświadczenie ,którzy coś już w piłce osiągnęli i mają świadomość swojego potencjału. Ogólnie ten Podoliński (mimo ,że trenuje wiadomo co) to jest bardzo ogarnięty koleś. Już sam fakt ,że goni za czytanie wybiórczej i ma prawicowe poglądy dobrze o nim świadczy. Bardzo chciałbym ,żeby ten trener nie przepadł w tej sieczce układów i układzików. Facet ma bardzo zdrowe podejście do tego co robi. Nie ma w nim takiego groteskowego zadęcia jak u Mariusza "Dalajlamy z Poznania" Rumaka ,który w pierwszym wywiadzie z pięćset razy deklinował zwrot "najważniejsza jest pewność siebie trenera". A ale Rumak już sobie na karuzelę wskoczył i teraz może w każdym klubie wtapiać ,ale będą go zatrudniać prezesi do końca kariery. Wracając do Wisły. Czekam na ten mecz z Legią. Statystyka mówi ,że będzie remis, ale rozum podpowiada ,że Legia sobie może te swoje szczerbaki na nas solidnie połamać. PS. Teraz po Smudzie powinien objąć Wisłę Kasperczak i się zaczarowany krąg zamknie ;-)
|
A jaki na dziś jest status WDG ?
|
Chodzi o dyspozycję fizyczną? Na legie miał być gotowy, w reprezentacji już grał w zeszłym tygodniu więc myślę że w niedzielę będzie do gry.
|
Cytat:
|
Na zdjęciach na oficjalnej truchta z drużyną....
|
Co do dzisiejszych nowosci o wypożyczeniu Czekaja - miał swoją szansę pora np. na Piotrka Żemło.
|
|
I tak w kadrze nie zagra ;)
|
W kadrze nie, ale to dobry znak :) Jeśli nie miałby zamiaru zostać w Polsce, to obywatelstwo nie byłoby mu do niczego potrzebne :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Tradycja zostala zmieniona. Przedtem wyrzucalismy podejrzanych. Teraz zobaczymy co zrobia z oskarzonym
|
Cytat:
|
bramka Pawła Brożka wśród 10 najlepszych bramek w tym tygodniu na świecie... wiecie co z tym zrobić ;D http://www.tvgolo.com/en/goals-of-th...411207192---57
|
Cytat:
|
Korupcyjne zarzuty dla piłkarzy z Małopolski
http://www.gazetakrakowska.pl/artyku....html?cookie=1 Cytat:
|
Widzę,ze DG ma problemy z żołądkiem,ale ten gość kreci następnym razem co sraczka? atak kiszki stolcowej?
|
Może i lepiej ... wolałbym żeby ze starozakonnymi nie zagrał - w sumie w ogóle może już nie grać.
|
Cytat:
#me&max#puppy#beautiful#having#dinner |
Cytat:
|
500 tys ojro:D Jego za darmo nawet pogonic cymbala trzeba.
|
Dla rozbawienia wspomnę tekst Smudy z konferencji... "On jednak sam gotuje i nie wiadomo jakie śmieci, więc później tak się dzieje" - dobre, dobre:)
U Franka nie ma konferencji bez zabawy:) |
Odnośnie Marko Jovanovicia (za Przeglądem Sportowym): Wyniki jego badań trafiły do kolejnej kliniki, która ma wydać diagnozę. Na razie Jova trenuje indywidualnie w Serbii wedle zaleceń lekarzy.
Trzymam za chłopaka kciuki, ale niestety mam wątpliwości co do tego, że wróci jeszcze do profesjonalnej gry w piłkę. Tak czy inaczej życze mu jak najlepiej. |
http://www.tiempo.hn/cronometro/sele...-eeuu%E2%80%9D
Nie wiem czy jest jakaś kwota zapisana w wypożyczeniu, ale prawdopodobnie Osman zostanie wykupiony przez Chińczyków |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl