![]() |
Kompletnie Legia siadła, bez konceptu, mają jeszcze sporo czasu.
|
Cytat:
Pozdrowienia z Lubelszczyzny! Co do meczu: Legia się sypie i czarny scenariusz coraz bliżej... |
Odpadnięcie Legii nie jest czarnym scenariuszem. Wystarczy, że Leszek w IV rundzie.
|
Polonia już się nie odkopie (bo wlasnie dostala 3 brame !!).. Legii brakuje jednej bramki - tyle ze już grają kaszanę.
|
Tk szczerze mówiąc to na etapie przebudowy stadionu, związanej tym samym z tymczasowością, nie wiem czy odpadnięcie z pucharów nie jest na rękę klubowi.
|
Ja jestem tego samego zdanie co kolega z góry
|
Kolejny kompromitujacy sezon naszych druzyn w pucharach. Nic sie nie zmienia, dalej jestesmy Murzynami Europy.
|
Giza znów nie grzeszy skutecznością, miał chyba piłkę meczową...
Do kolegów z góry, podobną tezę macie względem Wisełki? |
Podobną tezę mam wzgledem Wisły. Czy to się nie opłacało?
|
Koniec spotkania, Legia niestety żegna się z europejskimi pucharami hahaha a się z nas śmieli :P
|
I znów ostał się tylko Lech, który raczej nie będzie rozstawiony, zatem europejskie puchary w Polsce zapewne zakończą się jeszcze w sierpniu.
|
No to Warsiawa pojechała juz do domu
|
piekny dzien.. Legia odpada, Polonia odpada... mam nadzieje ze Amika odpadnie za 2 tygodzie
dzieki ci panie |
Cytat:
|
Cytat:
Ale taka niestety jest prawda marna. |
I kompromitacja. Puchary sie jeszcze praktycznie nie zaczely, a zostala juz tylko 1 polska druzyna. Kto jeszcze powie, ze nasza pilka klubowa idzie do przodu? Od kilku lat poziom dramatycznie spada.
|
Legia odpada... Nie wiem jak was, ale mnie to jakoś specjalnie nie rusza :P
|
Cytat:
|
Legia odpada, w sumie dużo im nie brakowało.
Czołowa drużyna naszej ligi w optymalnej formie to jednak wciąż trochę za mało na średniaka ligi zachodniej. O szczęściu, czy też jego braku nie będę mówił, gdyby byli lepsi i potrafili wepchnąć piłkę do siatki w odpowiednim momencie to byliby w kolejnej rundzie. Jest to zła wiadomość dla Wisły, będą mieli więcej czasu na ligę. |
No i po ptokach. Szczerze mówiąc to Legia dała po prostu ciała. Drużyna bez jaj, niby sobie pykają, piłka krąży, ale ani Giza, ani Iwański czy Roger nie mają charakteru.
Może gdyby Chinyama grał... Marszałek - wiesz, też o tym pomyślałem gdy mimo zapowiadanej rzezi niewiniątek wujek Cupiał zaprosił swoich podwładnych na dywanik i porażka rozeszła się po kościach. Tylko jak się do tej teorii mają słowa Wilczka tuz po meczu w Tallinie. No i jego posępna twarz nie była chyba efektem jego umiejętności aktorskich? |
Najgorsze jest to że znowu trzeba się bezie emocjonować meczami w polskim piekiełku Odra-Piast bez urazy do tych klubów... Obraz nędzy i rozpaczy .A PZPN ma się dobrze...
|
cholera.. zaraz Lech odpadnie i pograne. A dla tych co sie ciesza z odpadania kolejnych polskich drużyn (oprócz Wisełki): ludzie, pomyślcie troche.. niech wygrywa legia w pucharach, niech wygrywa lech w pucharach.. to wyjdzie polskiej piłce tylko NA DOBRE !
|
Oglądałem mecz Legii w necie od drugiej połowy. Żenujące jest to, że po tym jak sobie ładnie wypracowali drugą bramkę (fajna akcja Rogera i Mięciela) i mieli przewagę optyczną, czyli prowadzili grę, to kilka minut potem frajersko z niczego praktycznie dali sobie strzelić bramkę z rzutu rożnego, bo dwóm zawodnikom NIE CHCIAŁO się pokryć rywali. Przy rzucie rożnym kiedy jest czas żeby ustawić szyki, pokryć każdy swego. Oni w TEJ SYTUACJI zostawili b. dużo miejsca rywalom na sygnalizowany i przygotowany, silny, celny strzał. Za takie lekceważenie, brak przytomności i odpowiedzialności zapłacili wysoką cenę. Tak głupio stracili bramkę na własne życzenie a już się rozkręcali. Bramka na 2 - 2 ułożyła dalszą część meczu dla Broendby i tak trochę na własne życzenie Legia odpadła.
|
W tym roku buduja sie stadiony, polskich druzyn juz praktycznie nie ma w pucharach czyli kolejna dobra okazja zeby rozwiazac PZPN
|
Cytat:
|
Polska piłka idzie w coraz lepszym kierunku stadiony się budują,duże pieniądze z C+,polscy piłkarze coraz lepiej opłacani, no i na koniec nasze drużyny prezentują znakomity poziom w europejskich pucharach.
|
Cytat:
|
Ja się zastanawiam co muszą nasze drużyny, zawodnicy trenerzy działacze właściciele zmienić wpodejściu do piłki żeby to wkońcu hulało każdy daje recepty,ale z tego jak zwykle wychodzi wielkie g. drażnią mnie już te porażki. Został tylko Kolejarz ale zapewne z taką forma jak dzisiaj to nie pograja za wiele w pucharach.
|
Niektorzy tutaj sa niestety przeciwko rozwojowi naszej pilki.
|
Ludzie powracaja z wakacji pod koniec sierpnia a tu juz nie bedzie kogo ogladac w pucharach. Za rok bedzie to samo bo nie nabilismy sobie teraz punktow do rankingu a polskie druzyny nie potrafia ogrywac faworytow.
|
Cytat:
|
Cytat:
Recepta aby nie było powtórki za rok jest jedna. Lepsi piłkarze. Mozdzierz. A co stoi na przeszkodzie aby to Wilczek zbudował atmosferę strachu?Robi to za co mu Boss płaci. |
Cytat:
|
Cytat:
Myślałem że nasze kluby coś w tym sezonie osiągną w Europie, ale jest gorzej niż było. Myślałem, że jak mistrz Polski przegrywa z estończykami to pech i nieporozumienie ale teraz widze, że jesteśmy tak słabą ligą za jaką my uważamy lige Luksemburga. Nikt z nami się nie liczy. Dno. Won z Polskimi piłkarzami. Zero ambicji, woli walki, determinacji, tylko kontrakt wysoki i nic już mu nie potrzeba prócz otwartego kasyna. |
Mam pytanie: na kogo jutro Amika może trafić w losowaniu? Czy np. jest szansa na Szachtar?
Z góry dzięki |
Cytat:
|
Juz nie dizekujcie Bogu ze odpadaja polonie Legie itd
Nie badzcie tacy zawistni, co chcecie zeby Polska jak najmniej pkt do rankingu zbierała? Chcecie zebysmy dalej byli zasciankiem piłki europejskiej? Czy to ze Wisle sie nie udało to znaczy ze od razu trzeba jak najgorzej zyczyc Legii i Lechowi? Po c sie ogladacie na innych? My dlaismy dupy to niech tamci sobie pograja. To jest wlasnie taka Polska mentalnoisc, jak sie samemu nie ma to ch.. w dupe innym, niech oni tez nic nie osiagna bo wtedy ja bede gorszy a przeciez tak byc nie moze. I to samo maja komentatorzy i eksperci, oni tylko wyliczaja jakie problemy maja nasi rywale, i mowia "o daj Boze niech ten i tamten złapia konztuzje wtedy bedzie latwiej ich ograc" -a po co sie ogladac na innych?! trzeba samemu zapier...c, sukces to trzeba budowac na swojej potedze a nie na tym ze sie trafi w Pucharach na frajerow i ich sie fartem ogra. A Wy nie badzcie tacy zawistni bo to zalosne jest ;/ |
No cóż, po raz kolejny Legia odpada z pucharów dość szybko...ale po raz pierwszy od dawna nie wstydzę się za swój klub. Bo o ile odpadanie w słabym stylu z Austrią czy też FK Moskwa podnosiło ciśnienie w żyłach, to teraz patrzę w przyszłość (chodzi o ligę) z optymizmem. Legia zagrała dziś jak dla mnie zadziwjająco dobrze. Szkoda tych głupich błędów w obronie (Choto!), bo tak naprawdę to Broendby nie stwarzało sobie sytuacji podbramkowych. Co do skuteczności 'Wojskowych' to brakowało Chinyamy, on zawsze potrafi walnąć jakiegoś farfocla. Może jemu by sie udało. Ale ogólnie mecz na duży plus, wiele ciekawych szybkich akcji, gry kombinacyjnej i sporo stworzonych sytuacji.
Tak samo jak i Wiśle, Legii zabrakło tego jednego celnego trafienia więcej, które zatrzymało by się w bramce. Z tym, że Broendby to trochę wyższa półka niż Levadia. Liga będzie ciekawa (na swój sposób) |
Jak szybko zaczęły się europejskie mecze, tak szybko się kończą dla Polski. I teraz znów trzeba j*b*ć cały rok w Ekstraklasie, żeby za rok zrobić repley [mowa tutaj o wszystkich klubach (a może nie repley? - od 5 lat naiwnie wierze)]
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:40. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl