![]() |
Od początku pisałem, że trzeba to co spekulowały media czytać z wielkim przymrużeniem oka, wystarczy cierpliwe czekanie, niektórzy już tu widzieli Wisłę w IV lidze, właściciela za kratkami, a komornika jako prezesa zarządu. Trochę wiary. Widocznie w klubie był taki PRL za BC, że teraz wszystko trzeba poukładać od nowa. Kolega suidoken bardzo dobrze napisał, dajmy spokój JM do końca okienka transferowego, chociaż według mnie to i tak krótki czas aby pewne sprawy ogarnąć.
|
Jeszcze raz zadam pytanie kto będzie chciał dawać nam kasę gdy właścicirlem jest ktoś taki ? Ktos da X mln za reklame koszulkową ? Aby lozniej dowiedziec sie ze kasa jest na Kajmanach ?
Zaufanie to podstawa w biznesie. Podstawa. |
Franeklowcabramek ja napisałem, żeby wstepnie dać czas do 31 sierpnia a potem minimum pół roku trzeba by zobaczyc co sie zmieniło to nie Abramowicz który wejdzie da kase kupi kilka gwiazdek i juz u nas trzeb budować od nowa cała strukture klubu której tak naprawde nie było
|
domin_czyzyny zaufanie to tak ale nie na podstawie tego co gazety piszą
|
Konsekwentny, nie ma co...
Cytat:
Cytat:
Zatrudnił by przynajmniej kogoś od PR, żeby pomógł mu autoryzować wywiad i nie było takich kwiatków. No ale cóż, czy komuś się to podoba czy nie, trzeba trzymać kciuki, że coś z tego wyjdzie (a że się nie zapowiada to już inna sprawa) |
Z jednej strony podziwiam pana JM za to ze przyznał sie do Winny a kto w zyciu błedów nie popełnia a szczegóły tych błedów to juz jego sprawa
|
Cytat:
|
Z wywiadi z JM:
Dlaczego dopiero po takim czasie? - Musieliśmy wykonać tytaniczną pracę. Nie mogliśmy wziąć do klubu ludzi z ulicy, którzy nie mają o pewnych tematach pojęcia i nic tu nie wniosą. Że tak to nazwę: rekrutacja trwa. Kompletujemy fajny zespół, który zna klub, wie, co się z czym je. To miejscowy team oparty na działaczach piłkarskich, ludziach ze środowiska piłkarskiego. Również ze środowiska kibiców. Podsumowując: będą to ludzie związani z Wisłą od wielu lat. Dlaczego SKWK milczy... |
Cytat:
Skoro oni nie podnoszą jakiś głosów sprzeciwu to być może nie jest tak źle. |
Cytat:
Co do wywiadu, to niesamowite, jak po kilku banałach i pustych sloganach ludzie zmieniają front. Szczególnie ci, którzy twierdzili, że "po czynach go poznacie". Nadal nic jeszcze nie zrobił, że tak tylko przypomnę. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ja mówię czas nie można kogoś ocenić za 2 tygodnie pracy.
|
Cytat:
Cytat:
|
Lukasz mnie nie interesuje to co było przed Wisłą
|
Ale Wy się łatwo nabieracie... jak dzieci, wystarczy kilka obietnic :lol:
Tato, a kupisz mi nowego piłkarza? Kupię synku. Tato, a będzie nowy sponsor? Będzie synku, nic się nie martw... Naiwni jesteście i tyle. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Plan można mieć, ale ludzi nie koniecznie bo nikt nie bedzie czekał czy JM kupi Wisłę czy nie wielu to widze zna sie na prowadzeniu firmy jak mało kto
|
Cytat:
Dlugo nad autoryzacja pracowal ze specjalistami ;) |
Czas pokaże czy Jakub Meresiński jest tylko zwykłym wizjonerem z "fabryki marzeń" Niestety jeśli chodzi o reputację, to kiepska sprawa i ciężko będzie ją przez kilka najbliższych lat podreperować. Znając pewne fakty z życia nowego właściciela, rozsądek nakazuje daleko posuniętą ostrożność. Trzeba temu panu patrzeć na ręce bo w grę wchodzi przyszłość Wisły - naszego ukochanego klubu. Nie powinien mieć o to żadnych pretensji, jeżeli jego zamiary wobec Wisły są uczciwe.
|
Cytat:
Cytat:
IMO Widać że w poprzednich/obecnych przedsięwzięciach nie wypracował sobie szerokiej kadry zarządzającej (na zasadzie Cupiał-Pilch). Albo inaczej rzecz biorąc wypracował ją na poziomie CV obecnego v-ce prezesa a teraz potrzebuje lepszych, lub co gorsze, ulepi kadrę z tego co było nowym rozdaniem stołków. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Lukasz każdy w życiu błędy popełnia a narazie trudno ocenić pana JM po dwóch tygodniach.
Ja czekam do 31 sierpnia z tego co wiem do Prezesem ma zostać Citko WICE WŁOCH DYRCIEM SPORTOWYM HAJTO ale to na razie ploty jakj większość rzeczy |
Cytat:
AMATORSZCZYZNA |
I jeszcze jedno. Czyżby słowa o starych działaczach oznaczały kolejną edycję Niezatapialnego przy R22? Będę w ciężkim szoku jeżeli tak...
|
A pomysl aby Hajto byl trenerem to juz szalenstwo. facet spuscil Tychy a to chyba niezbyt dobry prognostyk.
Oprocz tego nie odkryl internetu jeszcze: http://weszlo.com/2016/08/16/hajto-z...zie-z-jaskini/ |
Nie do konica nie mógł mieć ludzi a tylko plan bo nie było pewnie pewne czy Cupiał sprzeda Wisłe.
Nie oceniajmy go za okres sprzed Wisły bo pomyślcie czy wy za młodu nie robiliście głupot |
bodyń Hajto ma być dyr o spraw sportowych podobno
|
Cytat:
Wywiad spoko, ładny itd ale ja sie na to nie nabieram. |
Niektórzy myślą że zarząd buduje się przed przejęciem firmy to są śmieszni zarząd buduje się już po przejęciu ludzie wy widzę wszystko chcieli byście od dupy strony
|
Wy naprawdę myślicie że JM powinien tutaj przyjść z gotowa kadra pracownicza? Znaczy co, wszystkich starych z miejsca wyrzucić? Owszem, tempo ich działania jest niezbyt dobre ale nie popadajmy w paranoje.
BTW, widać ile warte te przecieki prasowe. JM miał już dawno balowac za hajs Cupiala na Cyprze itd. Citko już dawno miał się wypisać z tego biznesu. A jak widać dalej są na miejscu i nie wygląda żeby coś się zmieniło. |
Ktoś tu już wcześniej dobrze napisał, nagle dzień po tym jak chcemy się zorganizować i ruszyć pod stadion dostajemy wywiad z kolejnymi słodkimi słówkami ale jednak ciągle bez najważniejszego czyli KONKRETÓW, dlaczego mamy ufać na słowo przestępcy ?
|
sedonh a co zrobisz kolejny bunt w kogo on uderzy znowu w Wisłę
|
ale co to w ogóle jest za wywiad? Sportowe fakty?
Ok, niech mu tam będzie powiedzmy że jest zarobiony i na zasadzie domniemania coś się posypało i zapierdala ciężko by to ogarnąć. Ale do huja! Sportowe fakty, co to ....a jest? Wywiad powinien dać na stronę oficjalną Wisły, a przede wszystkim zwołać konferencję jako jedyne oficjalne źródło informacji i powiedzieć to co ma do powiedzenia, że ciężko pracuje, że hujowo z tą maturą wyszło, określić jakikolwiek plan typu - kombinujemy ekipę, dajcie nam czas i do widzenia. Jakby taki był nieskazitelny, biedny chłopiec, któremu się powinęła noga przez błędy młodości to nie powinien mieć nic do ukrycia i nie bać się konferencji! Mam nadzieję, że przekonałem kilku ludzi tutaj którzy wczoraj chcieli iść pod stadion na manifę , a dziś po jednym wywiadzie - dajmy mu czas. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Nie całą łącznie ze sprzątaczką, ALE z konkretnymi osobami, które wcześniej były dogadane i świadome. A nie dzwonie do kogo popadnie z pytaniami czy będzie dyrektorem sportowym. |
Cytat:
Czy my chcemy jakkolwiek klub uderzyć po kieszeni? Nie pójść na mecz? Nie kupować akcesoriów (w sumie to szału i tak tam nie ma). |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl