![]() |
To jest chore, czy ten pech sie keidys wyczerpie?! Pyry graja pierwszy raz od dawna w PU i trafiaja na leszczy, a my od poczatku trafiamy najgorzej jak sie da ;/
|
Był Beitar, przeżyłem, Była Barca, przełknąłem, ale Tottenham, zawsze przeciwko nam?!
|
ja pier.. ;//////////
|
Middlesbrough FC2:1 (1:0)Tottenham Hotspur Wheater (71)
Mido (86) Huth (90-sam.) Tottenham Hotspur1:2 (0:0)Sunderland AFC Jenas (73) - Richardson (55) Cisse (83) Nie śledzę Ligi Angielskiej, ale czyżby mieli kryzys? |
no
to po imprezie |
WisŁa-tottenham!! BĘdzie Dobrze
|
****a
mać moje pieprzone przeczucie |
**** w dupę Łodzi. Dlaczego my zawsze mamy takiego jebanego farta?
|
Zygać się chce. To jest chore ! Mam nadzieje że Lech też odpadnie ! To są jebane jaja !
|
Moim zdaniem to dość dobre losowanie, coś a'la Parma i Schalke. Które pokonaliśmy, gdy byli w dużym dołku.
Jeśli Tottenham gra słabo, to mamy pewne szanse, zwłaszcza że drugi mecz gramy u siebie. Nie chciałem Udinese i raczej nie Ajax (Ajax chyba teraz jest w nienajgorszej formie), a z kolei Levski Sofia i Kopenhaga to rywal w naszym zasięgu, tylko że nasi zazwyczaj (przynajmniej za Kasperczaka) dobrze grali z mocniejszymi, natomiast mecze z teoretycznie słabszym zespołem to była porażka. |
Są też zalety, na tym meczu można się dorobić, jest jakaś szansa i co najważniejsze Brożek będzie kosztował perę milionów funtow jak załaduje z 3 bramki:)
|
Są też zalety, na tym meczu można się dorobić, jest jakaś szansa i co najważniejsze Brożek będzie kosztował perę milionów funtow jak załaduje z 3 bramki:)
|
No to dupa, powalczyc zawszze mozna ale raczej na wyjezdzie.... Ku*wa czemu zawsze mamy takiego pecha to jakies fatum jest czy co!!!!!!!!!!!! NIIE dlaczego za co...wisla nie ma polisy na szczescie czy co taki Lech dostaje rywala do zera a my...ah szkoda gadac:(
|
Do dupy z tymi pucharami. Potem będzie .......enie, że Lech lepszy, czy jakieś słowackie gówno lepsze bo awansowali do grupy UEFA, a Wisła nie. Odechciewa się tych całych pucharów. W całej tej zabawie oczywiście chodzi o granie z najlepszymi ale nie ciągle w fazie wstępnej do ch**a.
|
Następnym razem wysyłamy Ochalika. Ale chociaż dobrze że 1 mecz na wyjeździe. Oby tam coś uczknąć to będzie niezły kocioł u nas. |
Chyba zacznę w totka grać bo drugie nasze losowanie i drugi raz mi się dobrze trafia ^^ Była Barca, teraz Tottenham..
Nie no szczęście to My mamy.. ale do kolejności rozgrywania meczów, czyli najpierw wyjazd potem u siebie :D ale na tym nasze szczęście się kończy.. ;] |
I Gdzie Tu Jest Sprawiedliwość K%#@* M&$ !!!!!!!?????
|
dobrze ze nie Sevilla czy Milan:rotfl: wiem wiem male pocieszenie,
zawsze schody trzecie losowanie w tym sezonie i trzecie najgorsze jakie moglo byc... szkode ze to nie Lewski Sofia Barce u siebie pokonalismy to Tottenhamu nie pykniemy?:> |
Jak zobaczyłem na kogo wpadł Lech to byłem absolutnie pewny że nam trafią się Anglicy...
Bo w życiu jest tak że biednemu zawsze wiatr w oczy, a głupi zawsze ma szczęście... Co tu dużo mówić... Ciężko będzie, ale powalczyć można. Myśle, że przystąpimy do dwumeczu bez obciążenia i presji bo w żadnym razie nie będziemy faworytami. Zawsze to jakiś +. Rewanż mamy u siebie, więc kolejny plus. Można by powiedzieć jak do czegoś dojść to w wielkim stylu, pokonując wielkich rywali... Tak jak przed laty... |
Czemu los nas tak k.rewsko nienawidzi? Pytam, czemu...
Njgorszy z możliwych rywali, ile to już razy? W tym sezonie trzeci... A na przestrzeni lat? Lech trafiła na największego ogórka z rozstawionych drużyn, a my na jeden z najlepszych teamów w calym Pucharze... Sic... Czemu... |
To jest porażka na całej linii! Czemu jak Wisła jest w szczytowych okresach trafia najgorzej! W 2002/2003 też było pięknie: Parma, Schalke, Lazio!
Teraz Beitar, Barcelona, Tottenham! Porażka! Plus taki, że dużo kibiców z Polski przyjdzie. Ogramy ten cały Tottenham! |
jak nie urok k....to sraczka h.. do d...
|
Ogromny pesymizm widać co u niektorych. Po pierwsze to jest 0:0 i nikt nie odpadł. Po drugie Totenham jest slabszy od Barcelony, po trzecie mysle ze poki co w Londynie bardziej rzadzi kasa anizeli Juande Ramos a po czwarte rewanz gramy u siebie. Moglobyć gorzej Ajax i Udinese. Wiec glowa do gory!! Powody do niepokoju bede wtedy gdy Wisla przegra u kogutów 0:4. Narazie trzeba sie skupic na rozpracowaniu taktycznym. Wierze ze bedzie dobrze
|
Kur*a mać, ileż tak można?
No nic...my kibice wspomożemy... |
Przestańcie już gderać.
Do wyklepania są. |
Z żydkami zawsze dobrze nam szło więc za bardzo się nie martwię
|
Niestety pech nas prześladuje, ale nie jest najgorzej. Tottenham jest drużyną sporo słabszą od Barcelony, z która potrafiliśmy wygrać, dlatego myśle, że napewno z góry nie stoimy na przegranej pozycji. Pierwszy mecz na wyjeździe to też dobrze, zakładając że tam przegramy 1 góra 2 bramkami u siebie jestesmy w stanie to odrobić.
|
To będzie wielki dzien dla Polaków w Londynie !!!
|
Tottenham to jedna z 5 najsilniejszych druzyn w Anglii - czyli w najlepszej lidze swiata.
Rozwalcuja nas czy sa w kryzysie czy nie. |
najgorsze losowanie Wisły Kraków w historii polskiej piłki nożnej, niestety najpierw Beitar który był najlepszą drużyną z nierozstawionych, później Barcelona znowu trafiliśmy najgorzej jak sie da a następnie Tottenham i znowu najgorzej jak się da
|
Jak ich .......niemy na White Heart Line to mamy duże szanse. Wisła musi pojść na całość.
Lenonn jest młody nie jest lepszy od Piotrka Brożka, ani szybszy. Bardzo możlowe że Woodgate niedługo znowu dostanie kontuzji. Berbatov niech odejdzie do tego Man Utd bo on jest bardzo groźny. Mamy wszystkie atuty 1 mecz na wyjeździe i najważniejsze dla Skorży to przkonać zawodników żeby zagrali na całość i wtedy ich ..........niemy wiem w to. Jak przejdziemy Totenham to możemy wyjść nawet z grupy UEFA. Bo będziemy czuli się silni. |
SRacie przed tym Tottenhamem a oni ch**a grają. Ogramy ich po walce. Na wuyjezdzie zagramy lepiej jak z Barca i Beitarem,a u siebie tak jak z nimi i awans pewny. Wisła zawsze grałą lepiej z groźniejszymi przeciwnikami.....
MY WIERZYMY......... |
To będzie wielki dzien dla Polaków w Londynie !!! Zwołujcie wszystkich znajomych z Londynu i z UK. Wykupimy Angolom bilety na mecz przed nimi i to będzie Polski Mecz. !!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.tottenhamhotspur.com/news/articles/wislakrakowinuefacup290808.html https://eticketing.co.uk/tottenhamhotspur/default.aspx - bilety |
****a leszki farciaże, nie dosc ze kazdy im dupe liże, to jeszcze huje dostali najłatwiejszego rywala i dobry wyjazd. My ****a jak zawsze... trszy jedynki. W II rundzie Beitar w III Barce w PUEFA Tottenham. Jedyny plus, ze to angole, wiec klimat bedzie zajebisty. NAs duzo w Anglii, ich duzo tutaj, Gramy kolejny raz derby,
http://forums.tottenhamhotspur.com/s...0564#post40564 forum http://tottenhamhotspur.com/ ich strona Do tematu dopisać:-) wiadomo |
Cytat:
|
Nie wiem jak na Totemhamie konkretnie, ale zwykle w Anglii na PUEFA kibice nie stawiają się gromadnie. Za to my możemy liczyć na miejscową polonię (w Dublinie na meczu towarzystkim był pełen stadion). Poza tym do Londynu jest dużo tanich połączeń. Wiem, że będzie cięzko ale nie ma co się łamać, to nie Barcelona.
Mam pytanie, z jakiego portu lotniczego będzie bliżej na stadion, z Luton, Gatwick czy Stansed? |
A ja już na te puchary kładę lage. Właściciel olewa zaistnienie w Europie, systematycznie osłabia drużynę, jak kogoś ściągamy to w wielkich bólach i za darmo. Po cholerę więc podniecać się pucharami jak rządzącym klubem na nich nie zależy. Mi w takim razie też. Wygrajmy ligę, a wtedy Kuchenkorz może sobie co najwyżej na osłodę zostawić grupę UEFA.
A tak jeszcze co do Pyr. Los wynagrodził im systematyczne wzmacnianie drużyny i trzy lata cierpliwości dla Smudy. Dla nas, ze względu na ciągły burdel i radosną politykę kadrową, los litości nie ma:). |
Cytat:
Tak mi przez leb przeszlo ja zobaczylem te grupy ze my dostaniemy Totenham a Amica Austrie i przysnelo mi sie w trakcie losowania....budze sie , sprawdzam i......****a zesz mac. 1 zespol w grupie powinien byc, szkoda ze nie my. |
Patrząc na całe Europejskie puchary 08/09 to tylko moge napsiać :"gorzej być nie mogło" ;/
Zaczeło sie niby od prostej 2 rundy, mieliśmy trafić na słabiaka a trafiliśmy na klub bogatszy od nas który upsul nam krwi u siebie... 3 runda to już nawet nie pisze bo sam Boguski mówil ile to procent mamy szans na awans...:P No i teraz chciałem żeby tylko nie wpaść na Tottenham, dla mnie wylosować Ajax czy Udinese byłoby lepsze, z jednej przyczyny Totttenham to typowy Angielski klu,b który gra w prawdopbonie w najlepszej lidze na świecie gdzie gra się do końca i nie odstawia nogi, tacy gracze jak Lennon, Woodgate, Berbatov mówią chyba sami za siebie jak dla mnie takie Tottenham spokojne awansowałby z grupy LM, także wyeliminowanie go już w tej fazie byłoby nie lada wyczynem. DAMY RADE !!! |
Spoko - widać taki już los Wisły, ze musi ciągle lać "Yids". Byli "yids" z Jerozolimy, w niedziele nasze 'yids' zza miedzy to i tym 'yids' z Londynu damy radę ;)
Ale szczęścia to my w tym roku w losowaniu nie mamy. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl