Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Stroje meczowe Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=3263)

kornd 12.09.2011 18:39

Ale mi dedykacja... Dołożyli dziwny kołnierz, całość prezentuje się tak zwyczajnie jak większośc produktów Adidasa.
Ciekawe jak oni tam wstawią to logo T-ME, bo przecież te guziki będą przeszkadzać.
Nike albo Umbro wróć!

@Darkh- na poprzednich stronach tego tematu były dziesiątki fajnych koszulek, które mogłyby być dedykowanymi dla Wisły.

masterlag 12.09.2011 18:39

Tragedii nie ma. Czekam jeszcze na pełne zdjęcia i moment gdy "się z nimi zobaczę" w sklepie.
A co z 2-gim i 3-cim kompletem? Pozostają te same? o.O

A na następny sezon (czy kiedy się tam kończy nam umowa z Adaśkiem) przeforsujmy pomysł konkursu- w sensie, żeby kibice mogli zgłaszać swoje propozycje (jak widzimy po tym forum- są osoby, które tworzą super projekty).

PS. Mnie też najbardziej rozczarowało to, że nie jest to nic specjalnego znowu, a zwlekali z tym jakby wymyślili nie wiadomo co.
I cena... Cena to koszmar!

Chrisman 12.09.2011 18:39

kołnierzyk fatalny stare byly lepsze ,koszulka z przecieku juz lepiej wygladała
http://sklep.wisla.krakow.pl/pl/wszy..._2012_czerwona
patrzcie jak wyglada zapiety klnierzyk,jak do komunii

szprotson 12.09.2011 18:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Darkh (Post 1163139)
Pytanie do malkontentów, bez napinania się: jak powinna wyglądać wg Was dedykowana koszulka? opiszcie dokładnie, jesli umiecie zróbcie projekt i podzielcie się na forum, tylko nie piszcie że powinna mieć Białą Gwiazdę, bo to truizm.

Powinna wyglądać...hmm...no inaczej. Nie może być nawet podobna do tego jak opisywana została w tym temacie, całkowicie coś innego + wszędzie barwy. Wszędzie. I wszystko dedykowane. Zamiast napisu ADIDAS napias ADIDAS 4 WISŁA, i barwy. I biała gwiazda. Wszędzie. No i jak kołnierzyk,przeciez wisi na nim. I Biała Gwiazda i barwy. Wszędzie.
Najlepiej żółta.

;]

E:
Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kon®ado (Post 1163144)
porazka jest tylko z tego wzgledu iz tak pozno zaprezentowali koszulki, ktore ani nie maja BG ani nowego sponsora wiec balonik napompowali wiadomo dla szumu, ale to i tak rozczarowanie, jeszcze ta cena -,-

Czytałes chociaz ten temat? Jak tak, powinienes wiedziec ze ANI gwiazdy ani sponsora nie będzie. W ogole skad taki farmazon rozpowszechniasz ?

Kon®ado 12.09.2011 18:42

porazka jest tylko z tego wzgledu iz tak pozno zaprezentowali koszulki, ktore ani nie maja BG ani nowego sponsora wiec balonik napompowali wiadomo dla szumu, ale to i tak rozczarowanie, jeszcze ta cena -,-

Nat_alia 12.09.2011 18:42

1 Załącznik(ów)
może tu go umieszczą??

bonawentura 12.09.2011 18:49

Cytat:

Elementem charakterystycznym nowej koszulki Wisły jest wytłoczony herb na plecach, nadający niepowtarzalny charakter nowych strojów.
O co chodzi? Czego nie pokazali tyłu koszulki - teraz to umieram z ciekawości :-)

Kon®ado 12.09.2011 18:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 1163143)
Powinna wyglądać...hmm...no inaczej. Nie może być nawet podobna do tego jak opisywana została w tym temacie, całkowicie coś innego + wszędzie barwy. Wszędzie. I wszystko dedykowane. Zamiast napisu ADIDAS napias ADIDAS 4 WISŁA, i barwy. I biała gwiazda. Wszędzie. No i jak kołnierzyk,przeciez wisi na nim. I Biała Gwiazda i barwy. Wszędzie.
Najlepiej żółta.

;]

E:

Czytałes chociaz ten temat? Jak tak, powinienes wiedziec ze ANI gwiazdy ani sponsora nie będzie. W ogole skad taki farmazon rozpowszechniasz ?

nadzieja matką głupich -,-

kristos 12.09.2011 18:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 1163143)
Najlepiej żółta.

;]

I oczywiście na plecach powinna być pokryta białymi gwiazdami

kolarz90 12.09.2011 18:53

Mnie sie koszulka podoba ale to już kwestia gustu. Nigdy nie ma tak żeby wszystkim dogodzić. Mamy fajną koszulkę, kołnierzyka nie mieliśmy od czasów nike więc już samo to jest jakąś odmianą, nie wiem co musieliby jeszcze dać żeby wam dogodzić. W każdym razie ja kupuje, a co do strojów rezerwowych to jakiś czas temu ktoś chyba pisał że stroje niebieskie i białe będą z tego sezonu, zmiania się tylko pierwszy strój, ale pewności nie mam

szprotson 12.09.2011 18:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kristos (Post 1163151)

dokładne. I gwiazdki za mistrzostwa wszędzie.!

Darkh 12.09.2011 18:56

Cytat:

I wtedy wyglądaliby jak dżokeje ;)

RAFi89 12.09.2011 18:58

Cytat:

E tam kolory by zmienili bo ileż można w czerwonej grać. Już się na wymioty zbiera jak człowiek widzi że nasi w czerwonych koszulkach wybiegają.
Rok w rok koszulki są takie same czerwone, jedna firma walnie biały pasek z boku, inna na rękawach itp. Ja nie wiem co wy tak te koszulki przeżywacie. Stroje jak stroje jakie by nie były spotkania nie wygrają. Jedyne do czego można się przyczepić to do braku BG ale do tego już się człowiek przyzwyczaił.

szprotson 12.09.2011 19:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez RAFi89 (Post 1163157)
E tam kolory by zmienili bo ileż można w czerwonej grać. Już się na wymioty zbiera jak człowiek widzi że nasi w czerwonych koszulkach wybiegają.
Rok w rok koszulki są takie same czerwone, jedna firma walnie biały pasek z boku, inna na rękawach itp. Ja nie wiem co wy tak te koszulki przeżywacie. Stroje jak stroje jakie by nie były spotkania nie wygrają. Jedyne do czego można się przyczepić to do braku BG ale do tego już się człowiek przyzwyczaił.

Jak to nie. Podobno mamy najszybsze kołnierzyki w lidze.
Nie wiem czego inni oczekiwali, ja chciałem a`la szalke i dostałem a`la szalke ;]

Mistrz Yoda 12.09.2011 19:03

Koszulki ją jaki każdy widzi szkoda że nie ma na nich białej gwiazdy.
Wielka szkoda że nie ma też nowego sponsora. co rusz to się słyszy że ktoś kontraktuje mniejszego lub większego a u nas kicha, a nie chce mi się wierzyć że nie ma chętnych. Ale cóż nie nam o tym decydować...

Martinez 12.09.2011 19:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kolarz90 (Post 1163152)
a co do strojów rezerwowych to jakiś czas temu ktoś chyba pisał że stroje niebieskie i białe będą z tego sezonu, zmiania się tylko pierwszy strój, ale pewności nie mam

Także kojarzę że gdzieś było o tym pisanie, jednak mnie się wydaje że białe też miały mieć kołnierzyk.

vaazon 12.09.2011 19:15

Koszulki są proste, ale fajne. Oczywiście mogły wyglądać nieco lepiej, jednak i tak jestem zadowolony. Szkoda, że nie ma BG.

vote-for-mikey 12.09.2011 19:20

"Ooooo... okropnie wyglądają z zapiętymi kołnierzykami!!!! Kicha!!! Chała!!!"

Poważnie? Na pewno wszyscy będą grali zapięci pod szyję, jak do komunii.

Jak dla mnie koszulka kot, chyba pierwsza meczówka którą sobie kupię.

Kryniu 12.09.2011 19:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mistrz Yoda (Post 1163161)
Koszulki ją jaki każdy widzi szkoda że nie ma na nich białej gwiazdy.
Wielka szkoda że nie ma też nowego sponsora. co rusz to się słyszy że ktoś kontraktuje mniejszego lub większego a u nas kicha, a nie chce mi się wierzyć że nie ma chętnych. Ale cóż nie nam o tym decydować...

A co chciałbyś może tak jak w Koronie napis LEWIATAN na koszulce. Sponsora łatwo znaleźć ale znajdź takiego który wyłoży sensowne pieniądze.

wonski_eNHa 12.09.2011 19:26

'Nowa koszulka Wisły oparta jest na stylistyce historycznych trykotów Białej Gwiazdy, podkreślając jej piękną tradycję i historię. '

Koń by się uśmiał. Chyba nie trzeba przypominać co podkreśla historię i tradycję Wisły, co widniało przez niemalże wiek na koszulkach sportowców Wisły Kraków. Nawet siatkarki AGH Galeco Wisła Kraków mają na koszulkach BG.

Nie czepiając się już tego 'podkreślającego tradycję i ponad 100-letnią tradycję' herbu SA... koszulki ładne, model gdzieś w temacie się przewinął. Gdzie są pokazane inne warianty? Szkoda, że cena zabija.

Elendil 12.09.2011 19:26

Mnie się podobają, na pewno lepsze niż np. Legii w serek i z jakimś pół-kołnierzykiem.

Zresztą, poza BG na piersi, co koszulka mogła by mieć? czym innym się wyróżniać? bez rękawów? w biało-czerwone, tfu, pasy?

Mario Nh 12.09.2011 19:26

Bardzo ładne koszulki. Szkoda, że niezaprezentowane przed ostatnim meczem ubiegłego sezonu a dopiero teraz.

dj_ibutti 12.09.2011 19:29

Jeżeli tylko nie bedą zapinać tych kołnierzy to będzie dobrze. ;)

Bartosz 12.09.2011 19:29

Kocur ...

Mila 12.09.2011 19:30

Nowe koszlki wygladaja... tragicznie :foch: szkoda bo myslalem ze po wprowadzeniu nowych ceny "starych " spadna ale teraz widze nie ma na to szans... przeciez te nowe imo beda sie cieszyc znikomym zainteresowaniem... nikt majac do wybory kopno nowej i starej nie kupi nowej z takim kolnierzykiem :D

Mixu 12.09.2011 19:34

Najlepsze koszulki od dawien dawna a wy narzekacie.. wszyscy marzyli o koszulce z kołnierzykiem, jest kołnierzyk. Tfu. Na pewno z rozpiętym będzie lepiej ale już widać że klasyczna, przejrzysta ładna.

PS. Jakby była Biała Gwiazda to bym się chyba osrał...

Maikel 12.09.2011 19:34

Był ktoś z tąd na tej prezentacji na żywo i widział tyły koszulek? bo pisze, ze z tyły koszulki jest wytłoczony herb Wisły. hmm ciekawe..

śledziu 12.09.2011 19:36

Masakra. Brzydkie te koszulki. Jak dla uczniów z katolickiej podstawówki.
prezentacja koszulki / http://www.youtube.com/watch?v=1a-JU...layer_embedded

szprotson 12.09.2011 19:36

szkoda ze dyfuzorów pod rękawy nie zamontowali.

Drugi komplet na biało....czekam na zdjęcia z tej tajnej operacji.

cassius31krakow 12.09.2011 19:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Maikel (Post 1163187)
Był ktoś z tąd na tej prezentacji na żywo i widział tyły koszulek? bo pisze, ze z tyły koszulki jest wytłoczony herb Wisły. hmm ciekawe..

nie podniecaj się tak - to wytłoczenie będzie pewnie rozmiaru 3x3 cm

Elendil 12.09.2011 19:38

Cytat:

nikt majac do wybory kopno nowej i starej nie kupi nowej z takim kolnierzykiem
90% ludzi tu piszących chciało koszulkę z kołnierzykiem, także idź trollowac gdzie indziej.

Mixu 12.09.2011 19:40

http://i55.tinypic.com/2ilhrpc.jpg

Z rozpiętym kołnierzykiem wygląda "normalniej"

labtec 12.09.2011 19:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 1163190)
szkoda ze dyfuzorów pod rękawy nie zamontowali.

post roku !

i ten wyżej że to mundurek dla podstawówki ;-)

Jak to dobrze, że mam koszulkę jeszcze z czasów Umbro .

Chociaż marketingowo coś ruszyło, bo jak zobaczycie tę prezentację na YT i napis na końcu " historia tworzy się na nowy " ( czy też rodzi się na nowo nie pamiętam ), to widać jakieś nawiązanie w tych koszulkach do czasów ŚP Henryka Reymana.

Tyle że one były wtedy wiązane pod szyją, kojarzycie te takie ' sznurówki ' okrągłe ?

Ciekaw jestem cen owych koszulek, na Legi ponoć po 3 stówy z hakiem są meczowe.

vote-for-mikey 12.09.2011 19:42

@Mixu No bo nikt tych koszulek nie projektował, po to, żeby były zapięte :) Nawet Reyman ma na każdym zdjęciu rozwiązany kołnierzyk :)

@labtec 249.00 zł, tyle samo co na Legii.

Kibic1928 12.09.2011 19:43

Dla mnie bardzo fajna - lepsza niż "wczorajsza".

Antystenes 12.09.2011 19:44

kołnierzyk nie jest zły, ale zobaczymy jak to będzie wyglądało z różowym logo TMobile na guzikach..lub pod?
Szkoda, że nie ma BG, nie ma sponsora, nie ma więcej zdjęć koszulki z "prezentacji". Wie ktoś jak ona wygląda z tyłu?

murray 12.09.2011 19:47

Jakbym był piłkarzem, to bym stawiał kołnierzyk na sztorc. Jak Cantona. Tak jest bardziej cool.

Jazon 12.09.2011 19:50

Tak patrzę na te koszulki i patrzę, najpierw zdziwienie tym kołnierzykiem zapiętym u Wilka pod samą szyję, ale z czasem przychodzi oswojenie i póki co powiem tak:

Fajny oldskul, takie niemal odświętne, dobrze uszyte, z białą gwiazdą byłaby bajka. Piłkarze Wisły (i ich kibice) to PANY i mają się porządnie nosić, ot co!:)
Dlatego dobrze, że mamy coś z klasą, a nie, jak to już pisałem, piżamy od Pumy jak Amika, nie mówiąc o Śląsku, który dostał trykot dla siatkarzy.

Oczywiście - mogło być lepiej, ale po co będę się znowu powtarzał i pisał to o czym już tysiąc razy tu wszyscy pisaliśmy..

cassius31krakow 12.09.2011 19:51

Czy ktoś bardziej kumaty może mi wyjaśnić dlaczego nie można kupić koszulek identycznych jak te, w których grają piłkarze tj. z haftowanym herbem, nadrukiem na kołnierzu, itp.?

Za taką byłbym skłonny wyłożyć 250 złociszów.

krakus76 12.09.2011 19:52

http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/f...ager/kosz4.jpg

Dziwnie się maszczą pod na rękawach i po rękawami.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:40.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl